Jumalattaren keho & mieli -valmennus (ilmainen nettivalmennus)

jumalattaren-keho-ja-mieli-esittely

Nainen. On sinun vuorosi. Sinun vuorosi astua jumalattaruuteesi, täyteen kukoistukseesi ja rakkauteen. Antautua lempeästi elämän virralle, omalle itsellesi ja sielusi viisaudelle. Nauttia omasta elämästäsi vieläkin enemmän.

Olemme tehneet sinulle ilmaisen valmennuksen, sillä haluamme inspiroida sinuakin nauttimaan enemmän elämästäsi. Maailma kaipaa enemmän iloa, nautintoa ja rakkautta, joten aloitetaan omasta itsestämme. Luodaan oman rakkautemme, hyvinvointimme ja kukoistuksemme kautta enemmän valoa maailmaan.

Tämä on ilmainen jumalatarkurssi, jonka avulla sinäkin löydät itsestäsi uusia voimavaroja. Tämä on rakkaudessa tehty, sinulle valmistettu. Ilmainen valmennus, jossa rakennat vieläkin rakkaudellisempaa yhteyttä kehoosi ja sen kautta myös mieleesi. Opit rakkauden salat, elämän viisauden, intohimon, ilon ja löydät yhteisöstämme upeita muitakin naisia, joiden kanssa voit jatkaa omaa matkaasi itseesi.

Mitä tarkoitamme jumalattarella

Mitä tarkoitamme jumalattarella? On ehkä hyvä selventää tätä käsitettä hieman, sillä joskus se saatetaan ymmärtää jopa väärin, tai tämä sana voi aiheuttaa hieman vääristyneitä mielikuvia. Jumalatar voi tietenkin tarkoittaa monelle erilaisia asioita, sillä jokaisella on se oma tapa lähestyä tätä aihetta ja omaa itseään.

Meille jumalattaruus tarkoittaa yhteyttä omaan sydämeen, yhteyttä sitä kautta rakkauteen ja valoon ja sen lisäksi yhteyttä Äiti Maahan; omaan kehoon, fyysiseen maailmaan. Elämä jumalattarena on siis hyvin korkevärähteistä, tietoista, mutta samalla erittäin maanläheistä. Se on kehosta huolehtimista, kehoon rakastumista. Se on kehollista ilmaisua; tunteiden avoimuutta. Se on lempeyttä, avointa sydäntä ja rakastavaa mieltä.

Kun lähdet kaivautumaan syvemmälle omaan jumalattaruuteesi, alat löytää elämääsi yhä enemmän iloa, mielenrauhaa ja rakkautta. Löydät oman ainutlaatuisuutesi, löydät tehtäväsi, löydät suuren rakkauden voiman sydämestäsi. Kaikessa yksinkertaisuudessaan sinusta tulee siis enemmän sinä. Tämän prosessin myötä voit päästää irti turhista huolista, peloista ja muureista, sillä tunnistat oman voimasi. Tiedät ja muistat jälleen, että tuosta sydämen valosta käsin sinulla ja mahdollisuuksillasi ei ole mitään rajoitteita. Sinusta tulee oma itsesi, iloisempana, valoisampana ja rakkaudellisempana, valoa hohtaen.

Mitä tavoitteita valmennuksella on?

Tämä valmennus on tehty sinun matkaasi varten – antamaan sinulle ymmärrystä, tietoa, kokemuksia, avoimuutta ja rohkeutta. Tämä valmennus on tehty inspiroimaan ja kannustamaan sinua omalla jumalatarpolullasi ja yhdistymään vahvemmin jumalatarenergioihin. Jumalatarvalmennus auttaa sinua hyväksymään itsesi paremmin ja rakastamaan itseäsi enemmän. Se on myös matka itsetuntemukseen ja kun tiedät paremmin, kuka olet, voit vahvemmin ilmentää sitä myös ulospäin.

Kun suhtaudut itseesi lempeän rakastavasti, kehosi ja mielesi alkavat harmonisoitua ja opit elämään enemmän itseäsi kuunnellen. Valmennuksen tavoite on auttaa sinua löytämään ja ymmärtämään oma ainutlaatuinen kauneutesi, kohtaamaan omat mahdolliset pelkosi ja myös tiedostamaan oma voimasi. Jumalatarvalmennus on syvällinen rakkaudessa kuljettava matka, jolla et ole ikinä yksin.

Miten valmennus toteutetaan?

Olemme koostaneet valmennuspaketista helpon kokonaisuuden, johon voit tutustua omassa tahdissasi, kotoasi käsin. Valmennus toteutetaan verkkovalmennuksena, eli saat kaikki materiaalit omaan sähköpostiisi. Valmennuspakettiin kuuluu kattava kirjallinen materiaali sekä jumalatarvisualisaatioita, joiden avulla pystyt avautumaan vieläkin vahvemmin omalle ainutlaatuisuudellesi sekä potentiaalillesi.

Meillä oli hyvin suuri into sydämessä, kun kasasimme valmennusta ja siitä johtuen siitä muodostuikin hyvin laaja kokonaisuus. Tämän vuoksi olemme jakaneet sen kuuteen eri osaan. Aluksi käsittelemme kehollisia asioita; opettelemme hyväksymään kehon, tulemaan siitä entistä tietoisemmaksi, rakastamaan kehoa, vapauttamaan energioita sen tasolta ja tämän jälkeen siirrymme käsittelemään myös mieltä; jumalattaren ajatusmaailmaa, intohimoa, rohkeutta, sielullisia asioita ja avautumista omaan upeaan potentiaaliin.

jumalattaruus

tule-mukaan-jumalatarvalmennus

 

 

Miten saat valmennusmateriaalin?

Valmennus toimii siis niin, että saat viikoittain aina yhden valmennusmateriaalin sähköpostiisi. Näitä tulee postiisi aina joka viikko ja täten valmennus kestää yhteensä kuusi viikkoa. Voit aloittaa milloin vain – kun jätät tähän sähköpostisi, niin saat samantien ensimmäisen materiaalin postiisi ja viikko sen jälkeen saat toisen ja niin edelleen.

Valmennusviikkojen eri aiheet

1. Jumalattaren keho – ravinnon vaikutus ja merkitys

 • jumalattaren reseptikirja
 • jumalattaren villiyrtit
 • intuitiivinen syöminen & lempeä suhtautuminen ravitsemukseen
 • ravitsemusohjeita
 • oman yksilöllisyyden huomioiminen eri keinoin
 • jumalatar: Lady Gaia

2. Jumalattaren keho – omaan kehoon tutustuminen

 • kuukautiset, jumalattarien kuunkierto
 • kuu ja naiseus
 • vapaus päättää omasta kehosta
 • vinkkejä kehotukosten hoitamiseen
 • oman kehon helliminen
 • jumalatar: Tara

3. Jumalattaren keho – omaan kehoon rakastuminen

 • kohtu
 • naiseuden ja seksuaalisuuden tunnepuhdistukset
 • eteeriset öljyt
 • omasta kehosta nauttiminen
 • seksuaalisesta hyvinvoinnista huolehtiminen
 • tantra
 • jumalatar: Pele

4. Jumalattaren mieli – aitouden ja avoimuuden voima

 • itsesi etusijalle, totuudellisuus
 • kasvatus ja yhteiskunnan opetukset
 • itsensä arvostaminen
 • itsensä kuunteleminen
 • totuudellisuus
 • tunteet, tunnetyöskentely ja niiden hyväksyminen
 • itsensä rakastaminen
 • jumalatar: Isis

5. Jumalattaren mieli – Löydä vahvemmin oma itsesi ja voimasi

 • Vapautuminen jumalatarelämään
 • Meditaatio ja mielen voima
 • Kiitollisuuden voima
 • Anteeksiantamisen voima
 • Irtipäästämisen voima
 • Oman voiman löytäminen
 • jumalatar: Kali

6. Jumalattaren mieli – Intohimo, itsensä ja naiseuden ilmentäminen ulospäin

 • pukeutuminen
 • näkyminen omana itsenä
 • luomisvoima
 • jumalattaren ympäristö
 • runsaus
 • jumalatar: Afrodite

jumalatar-valmennus-sisalto

Sinua voi ehkä mietityttää:

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus on tarkoitettu naiselle, joka on valmis nauttimaan elämästään enemmän, elämään vapaammin ja toimimaan vahvemmin sydämestään käsin. Jumalatar -sanaa ei siis kannata pelästyä, sillä meistä jokaisessa asuu sisällä tuo upea jumalatar, joka odottaa saavansa ilmentää itseään ja omaa ainutlaatuisuuttaan. Jumalattaruus sinussa on juuri sitä, että elät vapaasti juuri sillä tavalla, mikä on sinulle luontaista. Sinun ei tarvitse olla mitään muuta, ole ”vain” upea oma itsesi ja lähde matkalle avoimin mielin! Voit käyttää materiaaleja itsenäisesti miten koet parhaaksi.

Mikä on valmennuksen aikataulu?

Valmennukseen kuuluu yhteensä kuusi postitusta (katso aiheet ylempää) ja ne lähtevät sinulle automaattisesti sen jälkeen, kun jätät sähköpostisi tällä sivulla olevalle lomakkeelle. Ensimmäinen postitus tulee sinulle samantien sen jälkeen, kun jätät sähköpostisi lomakkeeseen. Seuraava postitus tulee tuosta hetkestä katsottuna tasan viikon päästä postiisi ja seuraavat aina viikon päästä edellisestä. Eli valmennus kestää siis kuusi viikkoa ja materiaalit tulevat sinulle aina viikon välein, riippuen siitä milloin olet liittynyt mukaan.

Miten voin avata valmennuksen materiaalit?

Jokaisessa valmennusmateriaalissa, eli sähköpostissa, joita sinulle tulee on kirjallinen materiaali sekä visualisaatio. Kirjallinen materiaali on pdf-muodossa ja visualisaatio mp3-muodossa. Että saat varmasti kaikki materiaalit auki, niin varmista, että sinun laitteessasi on tarvittavat ohjelmat näiden materiaalien avaamiseksi. Sähköpostissa on suorat latauslinkit, joiden avulla saat materiaalin talteen omalle tietokoneelle. Sinun kannattaakin tallentaa ne omalle tietokoneellesi, että ne ovat sinulla tallessa mahdollisimman pitkään. Jos avaat materiaaleja esimerkiksi puhelimen tai tabletin kautta, niin varmista että niistä löytyy ohjelmat, joilla tällaiset tiedostomuodot aukeavat. Parhaiten saat materiaalin kuitenkin avattua ja tallennettua, kun avaat linkit tietokoneella (esimerkiksi kannettavalla tietokoneella tai pöytäkoneella).

Onko tämä tarkoitettu vain naisille?

Valmennus on rakennettu naisille, sillä siinä käsitellään vahvasti naiseuden teemoja ja naisen kehoa. Valmennuspaketin voi kuitenkin vastaanottaa halutessaan myös miehetkin ja he voivat poimia sieltä juuri ne asiat, jotka kokevat tällä hetkellä itselleen sopiviksi (käsitelläänhän materiaalissa myös paljon muitakin asioita, kuin vain naisen kehoa).

Mihin valmennukseen osallistuminen velvoittaa?

Ei yhtään mihinkään. Ehkäpä siihen, että alat nauttimaan enemmän elämästäsi, mutta on täysin sinun päätettävissäsi, miten materiaaleja hyödynnät. Valmennukseen osallistuminen ei siis velvoita sinua mihinkään.

Onko tämä oikeasti ilmainen?

Kyllä. Ei maksa mitään, eikä velvoita mihinkään. Tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta niin se vain on. Joskus elämän parhaimmat asiat ovat juuri niitä, jotka eivät omalla mielellä ajateltuna tunnu kovinkaan “järkeviltä”. Tämän halusimme toteuttaa näin ja tässä se on, ole hyvä.

Ketkä valmennuksen ovat tehneet?

Kun oikeat sydämet kohtaavat toisensa, silloin jotain todella kaunista ja rakkaudellista voi syntyä. Näin on tapahtunut tämän valmennuksen kohdalla, se on syntynyt kolmen upean naisen inspiraatiosta. Tämä valmennus on rakentunut upean jumalatartiimin osaamisesta ja elämäntehtävästä. Jokainen tuo materiaaliin omaa osaamistaan ja sanomaansa ja näin täydennämme kauniisti toisiamme. Kurkista tähän ketkä ovat valmennuksen takana:

Henna Saloranta

Henna Saloranta (tältä sivulta tuttu) ammentaa tähän valmennukseen omaa osaamistaan esimerkiksi visualisaatioiden ja oman ammattitaitonsa osalta. Hän valottaa miten lempeys voi toimia suurena voimana omassa elämässä ja oman jumalattaruuden löytämisessä.

jumalatar-valmennus-henna

Jenni Rantanen

Jenni tuo omaa vahvuuttaan esille materiaalissa puhdistautumisen näkökulmasta. Hän auttaa sinua päästämään lempeästi irti niistä asioista, jotka eivät enää tue sinun sydämesi polkua. Jenni kannustaa sinua luottamaan rakkauden laajentavaan ja avaavaan voimaan.

jumalatar-valmennus-jenni

Meera Holopainen

Meeran sanoma on nautinto ja intohimo ja hän kertoo sinulle, miten voit avautua nauttimaan elämästä yhä enemmän. Intohimo on puhtaimmillaan ja aidoimmillaan elämän energiaa, luomisen voimaa. Sinunkin on mahdollista avautua tuolle osalle itsessäsi ja antaa elämän energian ilmentyä kauttasi kaikkialle.

jumalatar-valmennus-meera

tule-mukaan-jumalatarvalmennus

 

 

 

MENU