Palautteita Enkelirentoutusohjaaja -koulutuksesta

“Lähdin mukaan, koska koulutus tuntui kutsuvalta ja juuri oikealta tähän hetkeen. Tavoitteeni oli saada henkisen kasvun kehitystä opiskelun aikana ja valmistautua kohti Enkelitulkitsijakoulutusta. Koulutus oli aivan mahtava kokemus. Henna on ihana ja valoisa<3 Hänen materiaalinsa ovat kauniita ja niitä on ilo lukea uudelleen ja uudelleen.

Opin pitämään omasta äänestäni ja hyödyntämään sitä ja laulamista todella upeilla tavoilla, myös omiin luoviin ideoihini. Äänestä ja kurkkuchakrasta oli todella hyvää tietoa, ja tulikin tarkasteltua omaa toimintaa.

Jumalattaret olivat aivan ihania ja auttoivat esiin myös omaa sisäistä jumalatartani. Olin kiinnostunut jo enemmin jumalattarista ja nyt tuntuu, että yhteyteni heihin on kasvanut valtavasti. Olen myös saanut uusia ideoita visualisaatiohin jumalattariin liittyen 🙂

En ole aiemmin ollut kovin ahkera kuuntelemaan visualisaatioita. Yllätys olikin, että olen koulutuksen aikana rakastunut niihin. Hennan visualisaatiot ovat ihania. Tunnen niiden vaikutuksen omassa elämässäni.

Koulutus oli todella unelmien täyttymys, parempi kuin olisin voinut kuvitellakaan.
Kiitos koko sydämestäni Hennalle<3”
– Milla


“Tavoitteena oli saada lisävarmuutta visualisaatioiden suunnitteluun ja nauhoittamiseen. Olin ohjannut jo vuosia rentoutustunteja / harjoituksia ja meditaatiota, joten erityisesti halusin lisävarmuutta vielä nimenomaan enkelivisualisaatioiden tekoon, sekä myös valmiita visualisaatioita odotin innolla! Tykkäsin että sain koulutuksesta kaiken tarvitsemani.

Pidin erityisesti visualisaatioäänitteistä, mitä oli jälleen tässäkin koulutuksessa kiva kuunnella. Myös erityisesti pidin siitä todella kovasti että saimme valmiita visualisaatioiden käsikirjoituksia omaan käyttöömme!

En keksi mitään mitä olisin tarvinnut lisää. Enkelitulkitsija-koulutus oli jo niin kattava paketti ja tämä lisänä siihen, niin ei kyllä mitään jäänyt mielestäni käsittelemättä. Hyvä lisä tulkitsija koulutukseen minulle.”
– Jonna Molin


Osallistuin koulutukseen, koska minua laulun harrastajana kiinnostaa oman äänen käyttö. En niinkään ajatellut tekeväni enkelimeditaatioita, mutta kuinka ollakaan, tässä on nyt kehittymässä pieni meditaatioryhmä yhdessä äänimaljahoitoja tekevän ystäväni kanssa, joten varmaankin tulen kirjoittamaan myös muutaman meditaation itse.

Materiaalit ovat taas todella kauniit – kiitos siitä. Ohjeet ovat hyvät ja selkeät ja meditaation tekemistä on niissä ajateltu kyllä hyvin monelta kantilta. Itse tykkäsin kaikista eniten kuitenkin niistä kurkkuchakraan liittyvistä materiaaleista. Sain niistä hirmuisesti tietoa ja aineksia omaan henkiseen kasvuuni. Siis kiitos. Tuntuu siltä, että tuo varsinainen meditaation teko tuli tässä muun kasvun rinnalla ihan kuin mahtavana lisänä 😀 kun en tosiaan ollut ajatellut niitä alkaa juurikaan tekemään. 🙂 En yhtäkkiä osaa sanoa, mihin olisi tarvinnut lisätietoa. Kaikki oli niin monipuolista. Ja mukana olevat visualisaatiot olivat myös aivan ihania. <3 Kiitos kovasti Ihana Henna. 🙂
– Pirkko Mustonen


“Tavoitteeni koulutuksessa oli rohkeuden lisääminen ja suullisesti asioiden ilmaisu. Sain molempiin suuremmoisen koulutuksen! Visualisoinnit oli upeita, voimaannuttavia ja syventäviä. Sain niistä todella paljon.”
– Paula Sivula


“Tavoitteena saada lisää ajatuksia ja eväitä visualisaatioiden tekoon jotta saisin niistä monipuolisia ja toimivia. Olen pitänyt paljon erilaisia meditaatioita työssäni ja nyt niissä tulee olemaan ihan erilainen meininki ja visuaalinen maailma.

Pidin runsaasta materiaalista ja asiat jäivät juuri siksi hyvin mieleen. Tykkäsin myös valmiista visualisaatioista. Niistä hyvä runko kun etsii aiheita ja miettii sisältöä ja pituutta!
Iso kiitos taas kerran Henna!”
-Kirsti Rosvall


“Kyllä on ollut aivan mahtava kurssi! Pidin erityisesti kirjallisesta materiaalista, jonka teksti on ollut hyvin kaunista ja koskettavaa lukea. Niinpä silmäni täyttyivät monesti kyynelistä, ilosta tietysti. Myös visualisaatioita on ollut todella ihana kuunnella. Ne, joissa olen saanut käyttää omaa ääntäni, ovat olleet hyvin voimallisia.

Kurssin alkaessa tavoitteita oli kaksi, joista toinen on toteutunut tosi hyvin. Kurkkuchakrani on todella avautunut ja vahvistunut. Itsekin välillä ihmettelen, kuinka vaivattomasti pystyn nyt kommunikoimaan muiden kanssa. Puhetta tulee kuin aivan itsestään. Saatan jutella puhelimessa ja tsempata vaikeuksissa olevaa parikin tuntia, mikä on ollut minulle aivan epätavallista. Myös ”kahvihetket” ystävän kanssa ovat venyneet yli kolmen tunnin mittaisiksi, kun asiaa on riittänyt ja riittänyt. Olen myös huomannut, että puheeni tulee suoraan sydämestä varsinkin silloin, kun aihe on minulle tärkeä. Ei tule mieleenkään, että jättäisin sanomatta jotakin minun mielestä tärkeää sen vuoksi, että toinen voisi ehkä pahoittaa siitä mielensä. Tai jos huomaan ajattelevani jälkeen päin, että ottikohan toinen asiani negatiivisesti, pääsen tilanteesta yli tosi nopeasti. Ajattelen vain, että minulle ei kuulu se, miten hän reagoi.

Puhuminen on siis helpottunut huomattavasti. Toinen hyvä asia, minkä olen huomannut tämän vuoden loppupuoliskolla, on että haluan muuttaa ulkonäköäni lähemmäs omaa itseäni. Pari kuukautta sitten kävin ekokampaajalla ottamassa hiuksiini värin, joka on mahdollisimman lähellä hiusteni omaa väriä. Yli kolmekymmentä vuotta sitten aloin säännöllisesti värjäyttämään hiukseni vaaleiksi, alkuun koko pää , myöhemmin tuli vaaleita raitoja, sittemmin vähän vähemmän. Yleisnäkymä oli kuitenkin blondi. En olisi voinut kuvitellaan olevani muuta. Mieli kuitenkin muuttui nyt loppuvuodesta ihan ihmeesti. Ennen kuin olin edes vielä mennyt ekokampaajalle, tiesin, että olin tehnyt hyvän päätöksen. Olinkin lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Tumma väri sopii minulle todella hyvin ja hiusten kunto on nyt parempi. Lisäksi väri on turvallinen, koska on täysin kasvipohjainen. Se jopa hoitaa hiusta. Kunpa olisin tajunnut tämän aikaisemmin, mutta aika oli oikea vasta nyt.

Olen myös huomannut, että olen itselleni tärkeämpi kuin ennen. Käytän rahaa enemmän itseni hyväksi hyvällä omallatunnolla mm. hemmottelemalla välillä erilaisilla hoidoilla. Samalla se on tietysti toisten hyväksi, kun laitan rahan kiertämään. Samoin hyvällä omallatunnolla ostan entistä enemmän luomutuotteita. Muutenkin haluan muuttaa ruokavaliota entistä terveellisempään suuntaan.

Siinä näkyvimmät hyvät muutokset elämässäni, jotka ovat mielestäni tämän kurssin ansiota.”


“Kiitos rakas Henna todella upeasta ja hyvin suunnitellusta koulutuksesta. Materiaali oli todella hyvää ja hienosti koottu. Visualisaatiot olivat huippuja. Kaiken kaikkiaan upea koulutuspaketti, kiitos! Tavoitteenani oli oppia tekemään rentoutuksia ja visualisaatioita ja siihen tämä koulutus antoi todella mukavasti aineksia. Voin suositella tätä koulutusta lämpimästi ihan jokaiselle!
Tämä koulutus oli innostava ja kannustava sekä mukaansatempaava, loistava yhdellä sanalla sanoen!”
– Soile

“Halusin syventää henkistä tietouttani ja saada kurkkuchakrani tasapainoon. Monipuoliset ohjeet sain tästä koulutuksesta ja ahkerasti harjoittelemalla uskon pääseväni tavoitteeseeni.
Olen ollut aivan ihastuksissani ja suorastaan lumoutunut tästä monipuolisesta tietomäärästä, mitä tämä koulutus sisälsi. Materiaali on tehty todella sydämellä ja siihen on saatu tyhjentävästi tietoa kurssiaiheesta. Näin monipuolista kurssimateriaalia en ole ennen saanut kokea.
En todellakaan keksi mitään tietoa, mitä olisin jäänyt kaipaamaan tässä kurssissa. Tämä on täydellinen kurssi!”
– Pia Haavisto


“Tavoitteenani oli aktivoida kurkku chakrani sekä rakastua omaan ääneeni, joka tuntui aikaisemmin vieraana enkä siitä tykkänyt koskaan. Ja kyllä se toteutui koulutuksesi avulla.
Koulutusta ennen tiesin että äänellämme on todella suurta voimaa, mutta en tiennyt miten sitä voisin käyttää itseäni varten, omaa hyvinvointia varten.

Olen osallistunut muutamaan koulutukseesi ja tykkään todella paljon sinun tavastasi opettaa ja tuoda uusia tietoja muille. Erityisesti pidin koulutuksen rakenteesta ja selkeydestä. Videosi ovat mielenkiintoisia. Vaikka koulutus toteutetaan nettikurssina, videoiden avulla ei tunnu siltä että opettaja on jossain eikä sitä koskaan näe. Joka viikko näemme sinut viedoiden välityksellä, missä kerrot meille omista kokemuksista mm. Koulutuksen materiaali ja visualisaatiot tukevat toisiinsa todella voimakkaasti. Koulutuksen materiaalit ovat niin laajat että en olisi kaivannut lisätietoa mistään. Kiitos, Henna, mahtavasta koulutuksestasi!”


“Toivoin tämän koulutuksen myötä saavani itseluottamusta eli vahvemmin omaa ääntäni kuuluviin tulevaa työtäni koskien, johon henkimaailmasta saamani ohjauksen mukaan liittyy muiden ohjausta ja opetamista enkelien kanssa. Uskon monien tukosten ja epävarmuuksien poistuneenkin ja olen huomannut puhuvani vahvemmin omana itsenäni kuitenkaan muita jyräämättä. Ulosantini on siis saanut suoruutta, mutta myös lempeyttä 🙂

Koko materiaali oli todella kattava ja monipuolinen, pidin todella paljon myös visualisaatioista (sinulla on aivan ihana, rauhoittava ääni). Kiitos upeasta valon koulutuksestasi <3”
– Miia Arola


“Tavoitteeni oli oppia oikea äänen käyttö, sekä visualisaatioita että hoitoja silmällä pitäen. Ohjauksesi, Henna, oli todella antoisaa. Ehkäpä jopa minä opin, vähitellen.

Kurssipostitukset olivat odotettuja ja kirjallinen materiaali oli runsas ja riittävä. Visualisaatioita oli paljon, ja ne tulevat olemaan käytössä pitkälle tulevaisuuteen.  Ihan normi arjessa visualisaatio kesken kiireisen päivän auttaa rauhoittumaan ja keskittymään.

Koska materiaali oli runsas ja antoisa, en nyt tällä hetkellä ainakaan keksi, mitä pitäisi lisätä. Tietoa on paljon, ja kun sen omaksuu, tietää kyllä taas paljon enemmän, sekä äänitteiden teosta, chakroista ja Valon maailmasta kokonaisuudessaan. Siis kiitos, Henna <3”
– Raija Tuomiranta-Isola


“Olen hyvin kiitollinen,että sain osallistua koulutukseen! Tavoitteeni oli opetella tekemään visualisaatioita. Minulla on asiakkaita, jotka saisivat selvästi apua visualisaatioista!

En osannut odottaa koulutukselta mitään muuta, kun saada oppia visualisaatioiden tekemiseen. Yllätys oli suuri, kun materiaali sisälsi niin montaa visualisaatiota <3 Suuri kiitos siitä! <3  Yksi visualisaatio oli kuin tarina elämästäni :)”Sielun viisauteen ja taitoihin yhdistyminen yksisarvisten avulla” Nämä olikin tarpeellisia omien lukkojen avamiseen. Eihän tekstiä voi syntyä, kun oma luovuus on kiinni. Myös tämä on mahtavaa, että materiaali sisältää jo valmiina olevia käsikirjoituksia <3 Hyvää ottaa mallia <3 Minulle koulutuksen sisältö on vielä pitkään aukemassa lisää. Olen enemmän kuin tyytyväinen tähän kurssiin ja voin todella suurella sydämellä suositella tätä muillekin! ”
– Inna Matin


“Erityisesti pidin kurssista, kun tämä oli niin erilainen kuin muut käymäni kurssit. Hennan kurssimateriaali oli erittäin tarkasti ja syvällisesti opetettu ja pidin visualisaatioista, joita oli paljon. Opin, että visualisaatioita voi tosiaan itse keksiä kuinka paljon tahansa. Nettikurssi on niin paljon kätevämpi kuin jossain kurssipaikalla oppiminen. Missään aikaisemmissa kursseissa ei ole painotettu maadoituksen tärkeyttä, kuin Hennan opissa. Suosittelisin toisillekin tätä kurssia, aivan ihana kurssi! Minusta tämä oli aivan täydellinen kurssi!”


“Tavoitteenani oli oppia tajuamaan enemmän kurkkuchakraa ja myös oman äänen löytämistä.
Äänen kautta kanavointi oli täysin uutta minulle,muttta todella mielenkiintoista. En vielä ole kunnolla päässyt siihen sisälle, mutta uskon, että vielä opin sitäkin. Jotakin on kuitenkin tapahtunut, mutta en ole aivan varma vielä mitä se pitää sisällään. Jollain tavoin olen enemmän oma itseni ainakin ja uskallan olla esim puheissani epävarma ja sellainen kuin olen…

No, visulisaatiot on jotenkin sellaisia, että ne vie tätä kaikkea eteenpäin, ne vaikuttaa niin paljon. Niitä olen kuunnellut paljon. Ja eihän sitä koskaan tiedä vaikka tekisinkin visualisaatioita vielä. En ehtinyt paneutumaan niin hyvin kuin olisin halunnut ja siksi ei oikein tule mitään mieleen mitä olisin nyt enemmän halunnut. Kiitos sinulle Henna paljon tästä kurssista. Uskon, että tästä on iloa pitkään!!!”
– Marja-Leena Karvonen


“Tavoitteena oli oppia “täydellisemmin” aiheesta visualisaation tekeminen. Teen ALH enkelihoitoja ja nyt pidän ensimmäisen enkeli-iltani. Haluan oppia tekemään näitä visualisaatiota. Sain todella kattavasti tietoa näitten visualisaatioitten tekemiseen ja mitkä asiat niissä vaikuttaa. Ihan käytännön asioista energian vaikutukseen visualisaation tekemiseen sain hyvin vinkkejä. Bonuksena oli myös äänenkäyttöön ja kurkkuchakraan liittyviä vinkkejä sekä tämä jumalatar aspekti, joka resonoi kovasti nykyään.”
– Terhi Saarinen


“Kiitos Henna upeasta koulutuksestasi. Osallistuin mielenkiinnosta ja halusta tietää miten hyvä visualisaatio toteutetaan ja neuvoitkin sen erityisen mielenkiintoisella tavalla. Koko sisältö oli laadittu kiinnostavaksi ja oli täynnä rakkaudellista sanomaa, missä otit huomioon ihmisten erilaisuudet. Visualisaatiosi ovat niin rentouttavia ja mukaansa tempaavia kuunneltavia.”
– Marja


“Osallistuin koulutukseen, koska halusin oppia lisää enkeleistä, visualisaatioiden tekemisestä sekä yhteyden luomisesta enkeleihin. Tavoitteenani oli myös oppia käyttämään ääntäni paremmin ja rakastua siihen, jotta voisin rohkeasti käyttää ääntäni niin arjessa kuin työssäni opettajana. Minua kiinnostaisi kovasti tulevaisuudessa työskennellä yhä enemmän enkelien parissa ja tuoda heidän rakastavaa energiaansa tutuksi yhä useammalle. Koen, että koulutus antoi tätä varten paljon eväitä ja on hienoa, että koulutusmateriaaleihin voi palata yhä uudelleen kertaamaan asioita. Erityisen tärkeiksi koin kurssin aikana saadut visualisaatiot. Koin ne todella voimakkaina ja voimauttavina, toivoisin todella voivani luoda samanlaisia kokemuksia muille!”
– Johanna


“Toivoin saavani rohkaisua omien visualisaatioiden tekemiseen ja sitä myös sain. Erityisesti materiaaleissa mukana olleet visualisaatiot auttoivat tässä todella paljon. Vaikka pitkään tuntui siltä etten keksi minkäänlaista ideaa oman visualisaation aiheeksi, tuli se eräänä päivänä niin monien merkkien myötä todella vahvasti esiin ja tietynlainen stressi siitä väistyi kokonaan. Sain siis todellakin rohkaisua enkeleiltä, erityisesti Urielilta. Ihanaa oli huomata kuinka hyvin Henna vastasi kurssilaisten mieltä askarruttaviin kysymyksiin nopeasti. Tuntui hyvältä tietää että myös Hennan tuki oli heti saatavilla. Kiitos Kiitos Kiitos.”
– Paula


“Tämä oli ensimmäinen enkelikurssini ikinä, joten aloitin koulutuksen avoimin mielin. Materiaali tuntui todella voimakkaalta aluksi, ja ymmärsinkin maadoittumisen merkityksen ihan uudella tavalla. Pidin erityisesti koulutusmateriaalin käytännönläheisyydestä ja runsaudesta.  Tässä mentiin todella perusteellisesti visualisaatioiden maailmaan, kuten oli etukäteen luvattukin. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen koulutus, josta toivon saavani inspiraatiota vielä pitkään. Kiitos!”


 

MENU