Reikikoulutukset

kurssit-reiki-koulutus

Reiki on hyvin kätevä ja tehokas väline omalla henkisellä tiellä. Se auttaa meitä voimaantumaan, tulemaan entistä vahvemmin omaksi itseksemme ja tuntemaan elämässämme entistä enemmän iloa, valoa ja rakkautta. Reiki tunnetaan yleisesti hoitomuotona, jossa välitetään energiaa hoidettavalle käsien kautta. Reiki on tämän lisäksi kuitenkin jotain paljon muuta – se on tie valaistumiseen! Se on ensisijaisesti ikäänkuin apuväline henkisellä tiellä ja usein sanotaankin että Reiki nopeuttaa henkistä kasvua. Se selkiyttää omaa tietä ja parantaa elämänlaatua kokonaisvaltaisesti. Reiki vähentää stressiä, rentouttaa, tehostaa kehon puolustusjärjestelmää, vahvistaa energiavarantoja, lievittää kipuja ja nopeuttaa paranemista. Reiki antaa kehon käyttöön lisää elinvoimaa.

Reiki on yksinkertainen, lempeä ja suvaitsevainen eikä vaadi saajaltaan mitään erityistä. Reiki ei ole uskonto eikä vaadi siihen uskomista toimiakseen. Reiki sopii kaikille eikä voi vahingoittaa ketään. Sitä voi käyttää koululääketieteen tai vaihtoehtohoitojen tukena tai yksin auttamaan kehoa voimaan paremmin. Reikiä käytetään sairaaloissa paranemisen tukena mm. Yhdysvalloissa, Englannissa ja Hollannissa. Hoidon aloittamiseksi ei tarvita mitään erityisiä välineitä tai valmisteluja.

Reikin oppiminen ei tarkoita, että sinun pitäisi alkaa reikihoitajaksi. Monet ihmiset, jotka oppivat reikin, tekevät sen vain omaksi hyödykseen, ja käyttääkseen sitä avuksi ystävilleen ja perheelleen. Jotkut käyvät reiki I:n ja pysähtyvät siihen, vaikkakin monet tuntuvat jatkavan toiselle asteelle. Kuinka pitkälle sinä menet, riippuu täysin sinusta, ja kuinka paljon aikaa käytät reikin kanssa työskentelyyn, riippuu sinusta.

Reikiä voidaan harjoittaa, kun masteropettaja on suorittanut hoitajalle reikivihkimyksen. Reikivihkimyksen myötä vauhdittuu yleensä myös henkinen kasvu ja elämässä voi tapahtua tämän jälkeen muitakin positiivisia muutoksia (riippuen ihmisestä). Reikikurssieni linjana on Mikao Usuin alkuperäinen Reiki (Original Reiki) sekä I -kurssin jälkeen kurssilaisista riippuen käytämme myös Universaalia reikiä. Opetan intuitiivisen tavan käyttää Reikiä sekä saat paljon hyödyllistä tietoa omaan henkiseen kasvuusi liittyen. Tutustumme reikiin hyvin käytännönläheisesti, niin että osaat soveltaa sitä monipuolisesti omaan elämääsi ja näin saat siitä runsaasti hyötyä omaan arkeesi.

Reikikurssit

Reiki I
Tällä kurssilla opitaan reikin periaatteet ja historia. Opit hoitamaan Reikin avulla itseäsi sekä muita. Pääpaino I -kurssilla on oman itsen hoitamisessa. Käymme läpi monia harjoituksia joiden avulla saat käytännön kokemusta hoitamisesta sekä energiaharjoituksista. Saat myös runsaasti vinkkejä miten voit nopeuttaa henkistä kasvuasi. Hinta 170 euroa (sisältää arvonlisäveron 24 %), hinta sisältää kattavan kirjallisen materiaalin.

Reiki II
Voit osallistua tälle kurssille kun olet ensin suorittanut ensimmäisen kurssin. Tämän kurssin jälkeen voit tehdä kaukohoitoa ja reikivirtauksesi voimistuu. Kaukohoito mahdollistaa Reikin lähettämisen ajan ja paikan yli – voit lähettää Reikiä esimerkiksi menneisyyteen tai tulevaisuuteen johonkin tiettyyn tilanteeseen. Opiskelemme myös symbolien käyttöä ja harjoittelemme käytännöllisesti symbolien hyödyntämistä hoidoissa. Hinta 270 euroa (sisältää arvonlisäveron 24 %), hinta sisältää kattavan kirjallisen materiaalin.

Reiki III
Tällä Reiki Master -kurssilla reikivirtauksesi voimistuu entisestään ja saat valmiudet pitää reikikursseja myös muille. Opettamista ei kuitenkaan vaadita, vaan voit osallistua vain oman kehityksesi vuoksi. Master -koulutus kestää neljä kuukautta ja tapaamisia on kerran kuussa. Kurssi sisältää myös jonkin verran kotitehtäviä. Reiki Master -koulutus on oma prosessinsa ja se voimistaa sinun reikivirtaustasi ja nopeuttaa henkistä kasvuasi. Kurssilla pääset tutustumaan omaan itseesi, mahdollisuuksiisi ja tehtäviisi yhä vahvemmin, sillä käsittelemme omaa henkistä kasvua kurssin aikana.

Jotta voisit osallistua Master -kurssille, sinulla pitää olla aikaisemmat reikitasot suoritettuina (I ja II, kaikki reikilinjat käyvät). Saat valmiudet, kaikki työkalut ja rohkeutta pitää omia kursseja (halutessasi), opit tekemään reikivoimaannutuksia ja opettelemme myös symbolien käyttöä tarkemmin. Hinta: 220 euroa / kk (sisältää arvonlisäveron 24 %), kurssi kestää neljä kuukautta.

Tulevat reikikurssit:

Seuraavien reikikurssien ajankohta ei ole vielä selvillä.

Jos olet kiinnostunut kurssista, niin ota minuun yhteyttä. Näin voin ilmoittaa sinulle ensimmäisten joukossa, kun ajankohdat selviävät.

 

MENU