Palautteita Unelmabisnes™ -koulutuksesta

Tässä on palautteita kurssilaisilta, jotka ovat osallistuneet Unelmabisnes™ -koulutukseen.


“Tavoitteeni tälle koulutukselle oli selkeä – haluan koulutuksen jälkeen alkaa elää unelmaani uuden ajan yrittäjänä ja saavuttaa vapauden ajallisesti ja rahallisesti (koulutuksen pääteema). Sitä minun täytyy vielä monta kertaa miettiä, mistä aloitan, kun kiinnostuksenkohteita on paljon. Tarkastella sydämessäni asiaa ja täsmentää omaa elämäntehtävää, tähän kaikkeen unelmabisnes-koulutus on mainio apu.

Kun kirjoitin nämä sanat koulutuksen alkaessa tehtäväkirjaan, en todellakaan tiennyt, miten valtavia harppauksia voin ottaa ja kuinka paljon kehittyä, kun vain työskentelen oman unelmani eteen Hennan ja koko ryhmän tuen avulla. Tavoitteeni on tullut paljon lähemmäs, en olisi odottanutkaan, että kaikki on valmista heti koulutuksen päätyttyä. Uskon siihen, että kaikki tämä mitä tavoittelen, on juuri minulle mahdollista ja pystyn auttamaan työni kautta hyvin monia ihmisiä.

Pidin koulutuksessa erityisesti voimaannuttavista visualisaatiomatkoista, ne olivat aivan huikeita, kiitos Henna! Pidin myös koulutuksen syvällisyydestä, se oli hyvin läpitunkeva matka omaan itseen, myös omiin pelkoihin ja rajoituksiin, ja niiden pintaan tuleminen jos mikä on upeaa, tärkeä askel matkalla eteenpäin. Myös voimakkaat positiiviset kokemukset ja hyvin laajentavat, transformoivat kokemukset olivat tärkeitä. Sillä hetkellä aina muistaa, että kaikki todella on mahdollista ja vain itse voimme rajoittaa itseämme.

Koko asenne lähestyä yrittäjyyttä oli hyvin vapauttava ja rakkaudellinen, innostava ja silti myös käytännöllinen ja toimiva. Koulutuksen arvokkain asia minulle on ollut päästä eroon negatiivisista ajatusmalleista rahaan liittyen. Minun on ollut jotenkin aina vaikea suhtautua rahaan, mutta raha-aiheen syvällisen käsittelyn ja rahamagneetti- visualisaation avulla koin rahan energian todellisen luonteen: se onkin mitä puhtainta ja korkeinta valoa kantavaa energiaa! Matkalla yrittäjäksi kaikki rahaan liittyvät negatiiviset ajatusmallit olisivat todella haitallisia, joten siksi nostin tämän tärkeimmäksi aiheeksi. Muitakin oivalluksia tuli niin monesta eri teemasta.

Koko kurssi oli todella selkeä, kattava paketti, jonka kanssa voi työskennellä myös jatkossa melkein loputtomasti! Suosittelen kurssia hyvin lämpimästi ihan jokaiselle, vaikka ei vielä edes olisi ajatuksia tai haaveita yrittäjyydestä. Palkkatyössä olemisen taustalla voi monesti olla pelko eikä haluta lopulta edes kehittää itseä tai ottaa täyttä vastuuta itsestä. Tämä koulutus on niin syvääluotaava matka itseen, että uskon monien sydämestä löytyvän selkeän suunnan ja kipinän elää unelmaelämää oman työn kautta, samalla palvellen muita korkeimmalla mahdollisella valolla ja rakkaudella. Se tekee maailmasta koko ajan enemmän taivaan maan päällä, rakkauden valtakunnan.

Henna on täynnä rakkautta ja aina valmis jakamaan kaiken oivaltamansa muiden kanssa. Hän on syntynyt tänne maan päälle auttamaan ja levittämään jumalallista valoa hyvin laajalle. Hennalla on upea taito opettaa ja inspiroida, motivoida ja tukea. Olen sanoinkuvaamattoman kiitollinen, että minut on johdatettu Hennan kursseille ja olen saanut tutustua häneen aina paremmin. Yhteinen matkamme jatkuu aivan varmasti vielä tästä eteenpäinkin. Kiitos, kiitos, kiitos.

Tämän koulutuksen arvoa on vaikea mitata rahassa, mutta ainakin se oli kaiken hintansa arvoinen ja paljon enemmänkin. Jos ottaisin aivan kaikki koulutuksen opit käyttöön, koen, että se veisi elämäni niin uusille ulottuvuuksille, että arvo olisi aika mittaamaton. Lisäksi koen, että tämä koulutus valmistaa nimenomaan Uuden ajan yrittäjäksi, enkä ole vastaavanlaiseen koulutukseen törmännyt.”‘
– Jenni Rantanen


“Halusin tarkastella laatimaani liiketoimintasuunnitelmaani kokonaan uudesta perspektiivistä. Olin haaveillen ajatellut yläkerran suuntaan; “Voi, kunpa olis sellainen kurssi, missä vois yritykseen liittyviä asioita tarkastella henkisestä näkökulmasta.” No, sellainenhan löytyi – Hennan unelmabisneskoulutus. Juuri sitä mitä tarvitsinkin. Materiaalia oli runsaasti, ja niistä riittääkin ammenttavaa vielä pitkäksi aikaa.

Visualisaatiot ovat voimakkaita, ja ne on kauniisti laadittu. Materiaalista huokuu sinun oma energiasi ja omistautumisesi asiaan. Pidän tavastasi käsitellä asioita avoimesti ja rohkeasti, ja erityisesti siitä, että olet jakanut tämän kaiken runsaskätisesti eteenpäin. Olet kertonut omista kokemuksistasi ja kehittämisen paikoistasi. Mielestäni koulutus oli kannattava sijoitus, ja tulee maksamaan itsensä takaisin vielä moneen kertaan. Tähän koulutukseen kannatti osallistua. Ihanaa, että materiaaleihin voi palata aina uudestaan, kun siihen on tarvetta.

Koulutus antoi minulle lisää luottamusta ja uskoa siihen, että unelmat voivat toteutua. Yritystä en ole vielä perustanut, sillä muutama asia kaipaa vielä selvennystä ja kirkastumista kristallinkirkkaaksi. Pieniä eteenpäin vieviä askelia otan koko ajan, joten unelma omasta yrityksestä on lähenemässä. Se ei tunnu enää kaukaiselta haaveelta, vaan täysin mahdolliselta toteutua.

Juuri tällainen yrittäjakoulutuksen tulisikin olla. Voin lämpimästi suositella Hennaa ja unelmabisneskoulutusta muillekin. Rakkaat Henna ja Valonauttajat, kiitos ihanasta koulutuksesta, kannustavasta ja rohkaisevasta ilmapiiristä. Kiitos, että sain kulkea kappaleen matkaa kanssanne. Kiitos, kiitos, kiitos.”
– Rita Stång


“Olen saanut työkirjaa pitämällä kirjoitettua seuraavista askeleista! Pidin koulutuksessa monesta asiasta. Kurssipostien ulkoasu on jo itsessään niin kaunis ja valoa tuova. Todella ammattimainen. Postien sisältö oli monipuolinen ja avasi aivan uusia näköaloja yrittämiseen. Sinun omat kokemukset antoivat myös paljon. Visualisaatiot ihania!

Koulutuksen arvokkain asia on ollut: “Ole oma itsesi” ja oma hyvinvointi. Suosittelisin täydestä sydämestä koulutusta muillekkin!!! Hennasta huokuu rehellisyys, ammattitaito ja valo 🙂 Koulutuksen arvo: Tämä koulutus on ollut matka syvempään itsetuntemukseen. Luulempa että jos kaikki opit ottaisin käyttöön ei taivaskaan olisi rajana!”
-Susanna Käihkö


“Tavoitteenani oli oman yritysidean selkiyttäminen ja yrityksen perustaminen koulutuksen jälkeen. Koulutuksen ansiosta olen saanut paljon uusia ideoita ja selkeämmän käsityksen siitä, mitä juuri minulla on asiakkailleni annettavaa ja miten se tulee näkymään liiketoiminnassani. Olen saanut arvokkaita neuvoja ja työvälineitä esim. nettisivujen laatimiseen ja kuvankäsittelyyn.

Eniten olen saanut iloa omalle koneelle ladattavista visualisaatioista, joista riittää iloa eläkepäiviin asti – mikäli tekniikka ja Luoja suo. Tehtäväkirjat taasen ovat olleet erittäin hyödyllisiä oman vision tarkentumiseksi.

Henna on positiivista valoa tulvillaan ja hänen kannustava energiansa välittyy kaikesta kurssimateriaalista. Lisäksi hän ei kitsastele neuvoissa vaan jakaa kaiken oppimansa yrittäjyytensä tiellä, mikä on hyvin arvokasta. Uskon, että tämän koulutuksen ansiosta unelmabisnekseni on jo pian täydessä vauhdissa. Suosittelen tätä koulutusta jokaiselle yrittäjälle ja yrittäjyydestä haaveilevalle, joka on valmis ottamaan kohtalonsa omiin käsiinsä ja työskentelemään itsensä kanssa kaikkien mahdollisten esteiden poistamiseksi ja unelmiensa saavuttamiseksi. Kiitos Henna. <3”
– Anne Kultti


“Tavoitteena koulutukseen oli aluksi, että oppisin käyttämään internettiä tehokkaammin mm. mainontaan ja markkinointiin. Myös kaiken muun mahdollisen tiedon ja avun halusin ottaa vastaan. Tässä olen pikkuhiljaa tehnyt facebook ja kotisivuja, joihin olen voinut ottaa vinkkejä kurssilta 🙂

Visualisaatiot ovat ihania ja siitä pidin erityisesti, että painotit rahan merkitystä, että kun se on kuitenkin pakollista olla olemassa niin opetella suhtautumaan myönteisesti sitä kohtaan. Itsellä on ollut juuri siinä vaikeuksia, mutta tuntuu ,että olen tämän kurssin ja visualisaatioiden kautta järkeistänyt asiaa itselleni. Tämä edellinen asia, visualisaatiot ja Henkimaailman apu ovat olleet arvokkaimpia asioita.

Kyllä voisin suositella koulutusta muille yrittäjille. Henna on lempeä ihminen, joka levittää maailmaan Henkimaailman apua ja Valoa. Hänen työnsä on laadukasta ja luottamusta herättävää.”
– Henna Sirviö


“Jo ennen koulutusta mietin omaa yrittäjyyttäni ja mahdollisuuksia rakentaa uraa omien intohimojen pohjalta. Kun Hennalta alkoi tulla mainoksia koulutuksesta, se tuntui heti niin sopivalta omiin haaveisiin. Minulla ei ollut alunperin paljoa tietoa yrittämisestä ja epäröin omia kykyjäni vastata täysin itse omasta työtilanteestani. Koulutus toi paljon rohkeutta oman yrityksen pohjalle ja monia vastauksia kysymyksiin, joita en olisi edes osannut itseltäni alunperin kysyä! Tiedot mainonnasta ja esimerkiksi omien nettisivujen ja uutiskirjeen toteuttamisesta olivat kullanarvoisia minulle.

Suosittelen ehdottomasti koulutusta kaikille omaa uraansa miettiville. Samalla koulutus on syvällinen matka itseen ja vaikkei koskaan yritystä tulisi perustamaankaan, on tästä apua ja hyötyä koko omalle elämäntaipaleelle ja itsensä toteuttamiseen omassa elämässään ilman mitään kompromisseja. Unelmaelämää on mahdollista elää osittain myös työn kautta 🙂 Henna on ihana, lämminhenkinen ja maanläheinen opettaja, joka taatusti on luottamuksen arvoinen. Hän vastaa varmasti monella taholla kysymyksiin, joita yrittämisestä voi nousta.”
– Riikka Jesiöjärvi


“Tavoitteenani oli vahvistaa omaa henkistä matkaani ja luoda sen pohjalta uutta ja ihanaa yritykseeni. Tämä onkin alkanut jo toteutua, sillä usean vuoden jälkeen uinumassa ollut yritystoimintani on lähtenyt lentoon. Varmaan isoin tavoitteeni oli omien vahvuuksieni löytäminen ja ennen kaikkea niihin uskominen. Tiedän että minulla on paljon sanottavaa ja tarjottavaa ihmisille ja pystyn auttamaan ihmisiä löytämään oman potentiaalinsa, oli se sitten uraan tai henkilökohtaiseen elämään liittyvää.

Kaikki on vielä siltikin hyvin alussa, mutta pohja on luotu jo hyvin pitkälle. Nyt vain on käärittävä hihat ja alettava hommiin. Vahvistit sitä mitä olen pitkään jo itsekin pohtinut. Yrittäjän ei tarvitse raataa, päinvastoin. Omannäköisen ja sydämestä lähtöisin tulevan yritystoiminnan pitää olla helppoa ja vaivatonta. Jos näin ei ole, yrittäjä on väärällä alalla. Meillä on luonnollisesti hyvin paljon vanhoja uskomuksia liittyen juurikin tähän. Perinteisesti yrittäjyys on mielletty raatamiseksi ja penninvenyttämiseksi. Uusi sukupolvi on jo romuttamassa näitä käsityksiä.

Rakastan tätä kurssia ja luen sitä aina vaan uudestaan ja uudestaan läpi. Teen asioita rennosti yritykseeni liittyen. Ihanasti, kevyesti ja luottaen itseeni sekä sydämeni ääneen. Tunnen vahvasti että ylemmät voimat ohjaavat minua tielläni, kuinka muuten tietäisin olevani oikealla polulla? Ehdottomasti voin suositella kurssia muillekin yrittäjille. Uskon kuitenkin että parhaimman hyödyn saavat ne joiden sydän on jo jollain tapaa auennut henkisille asioille. Henna, olet upea, rohkea, viisas ja harvinaislaatuinen ihminen. Tulet menemään vielä pitkälle.”
– Satu Malinen


“Tavoitteenani oli saada jonkinlainen käsitys yrittäjyydestä. Ja sain, ihan roppakaupalla tietoa, vinkkejä ja tukea ja rohkeutta! Tykkään kun materiaali antaa paljon luettavaa ja tehtäviä ja aitoa kerrontaa kaikesta mitä yrittäjyyteen liittyy. Tehtäväkirja antoi aiheen oikein pureutua kysymyksiin ja oivalluksia syntyi joka kerta. Löytyy vieläkin kun nyt kertaan materiaalia ja etsin tietoja. Arvokkaimpana asiana pidän sitä että en enää pelkää ryhtyä yrittäjäksi. Suosittelen lämpimästi yrittäjäksi aikoville ja jo yrityksen omistavillekkin. Ihan huikea tietopaketti! Henna on aito ja hänen halunsa auttaa muita etenemään unelmiensa kanssa on niin vilpitön! Kiitos Henna taas kerran!”
– Kirsti Rosvall


“Unelmabisnes- koulutuksen tavoitteena minulla oli rikkoa erilaisia uskomuksia yrittäjyydestä. Halusin saada järkeviä vaihtoehtoja omalle polulleni ja etsiä tietoa miten lähteä yritystä perustamaan ja miten saada se menestymään. Sain koulutuksesta aivan mahtavia vinkkejä siitä millaiset unelmat kantaa, miten hankkia lisää asiakkaita ja millä tavalla voi yritystä pyörittää ilman omaa uupumusta ja miten välttää ympärivuorokautista työntekoa.

Tärkeintä koulutuksessa oli saada omat uskomukset rikottua ja saada luottamusta siihen omaan juttuun, mitä tekee. Koulutus oli laaja, paljon tietoa, upeita visualisaatioita, uusia näkökulmia yrittäjyyteen. Koulutus sopii aivan kaikille, jotka ovat kiinnostuneet rakentamaan omaa yritystoimintaa positiivisuudesta ja omista unelmista käsin. Kaikki mitä tässä koulutuksessa käytiin läpi, antoi niin paljon vinkkejä juuri siihen omaan työskentelyyn ja markkinointiin. Henna antoi useita linkkivinkkejä, joista oli suuri apu.

Kurssimateriaali oli ihanaa luettavaa, päämäärätietoista, kaunista tekstiä, perustelluilla faktoilla ja kauniilla kuvilla. Arvokkain asia oli ehdottomasti vanhoista uskomuksista irtipääseminen. Yrittäjyydestä ei tarvitse tehdä vaikeaa, se on paljon helpompaa kuin uskookaan. Vahvasti jäi tämä mietelause päähän: Kun teet sitä mitä rakastat, tulet menestymään. Kuuntele siis sydämesi ääntä ja löydä se oma juttusi.

Suosittelen koulutusta yrittäjyydestä haaveileville ja jo yrittäjinä oleville. Itse olen toiminut jo aiemmin sisustusalan yrittäjänä ja nyt vihdoin oman juttuni löytäneenä tästä oli paljon hyötyä tulevaan ja siitä miten eri tavalla lähden sitä omaa unelmabisnestä rakentamaan.

Henna on aivan ihana ihminen. Henna on selkeästi jalat maassa -ihminen. Hän on rauhallinen, positiivinen, luotettava, kannustava ja innostava. Arvostan Hennan luonnollisuutta, sitä että hän käy asiat selkeästi läpi, mitään ei ole liian vähän, eikä liian paljon, kaikkea tietoa on aina sopivasti. Hennaan saa yhteyden nopeasti ja hän vastaa yhteydenottoihin. Vaikka koulutus tapahtuu etäkoulutuksena, niin silti koulutus on hyvin tiivis ja tunnelma aivan huippu. Kiitos Henna tästä koulutuksesta. Tämä voittaa mennen tullen ” normaalit ” yrittäjäkoulutukset <3″
– Mia Pennanen


“Tämä koulutus, kuten jo tiesinkin etukäteen, jälleen kerran ylitti odotukseni. Olet ihana ohjaaja ja annat hyvin runsaasti rahan edestä opetuksia. Omat tavoitteeni liittyivät päämäärieni selkeyttämiseen ja vahvempaan ymmärrykseen omista kyvyistäni ja lahjoistani ja tämä koulutus auttoi juurikin näissä asioissa ja antoi myös paljon enemmän.

Arvokkain asia mitä ymmärsin omista toiminnoistani yrittäjänä oli se, että olen käyttänut tähän mennessä vain 10% koko potentiaalistani ja tästä oivalluksesta saan valtavasti voimaa ja innostusta kehittää toimintaani eteenpäin, juuri oikeaan suuntaan. En voisi koskaan arvioida tästä koulutuksesta saamiani hyötyjä rahassa, koska tunnen, että sain paljon enemmän kuin odotin. Voin tämän vuoksi suositella tätä koulutusta niin yritystoiminnasta unelmoiville, juuri aloittaneille yrittäjille kuin myös vanhoille konkareille. Koulutus oli ihanasti toteutettu ja täytti koko olemukseni aivan uudenlaisel!la tarmolla. Kiitos Henna valtavasta osaamisestasi ja valostasi!”
– Reija Lammi


“Sydämellinen Kiitos koulutuksesta! <3 Tavoitteena kurssille osallistumiselleni oli ottaa käyttöön minussa piilevät ja vapautustaan odottavat voimavarat, joiden olemassa olon olin tunnistanut jo aiemmin, mutta väylä oli hieman ns. tukittuna, enkä tiennyt millä työkaluilla siitä pöheiköstä oikein selviäisin 🙂 Kun näin tämän kurssin olevan alkamaisillaan, ei ollut kahta kysymystäkään siitä, osallistuisinko vai en. TOTTAKAI! Tuntui, että kurssi sujahti eteeni hyvin luonnollisena jatkumona enkelitulkitsijakoulutuksen perään, enkä voinut jättää tätä tilaisuutta välistä!

Kurssin sain synttärilahjaksi läheisiltäni, joita minun nyt sitten tulisi seuraavaksi lempeästi järkyttää isoilla (ja MAHTAVILLA!) elämänmuutoksillani, jota tässä olen valmistellut koko kurssin ajan! Olen astrokarttani kautta ja muutenkin elämässäni todennut ja oppinut, että minun tieni on kulkea mahdollisimman itsenäistä polkua, erityisesti työni puolesta. Tämän kurssin avulla pääsin todella kiinni näihin mahdollisuuksiini ja niitä on oikeastaan oivallusten, visualisaatioiden, meditaation jne. kautta avautunut niin huikeat määrät, että en aina oikein tiedä, että mitä niistä alan toteuttamaan seuraavaksi! 😀

Olenkin siis alkanut työskentelemään enkeleiden, arkkienkeleiden ja nyt myös yksisarvisten sekä Mestareiden kanssa, he ovat kaikki hyvin aktiivisesti mukana menossa kanssani ja saan selkeytysapua. Olen myös tehnyt ensimmäisen (valtavan voimallisen!) BisnesDekreeni, sekä Huna-rukous ja Ho’oponopono ovat päivittäin käytössäni. Täytyy kyllä sanoa, että elämässäni on tapahtunut valtavan upeita, yksinkertaisia ja vapauttavia muutoksia ja olen oppinut LUOTTAMAAN entistä enemmän ja minun sisälleni, sydämeeni on muuttanut pysyvästi tieto siitä, että kaikella on oma, jumalallinen aikansa, universumin täydellinen ajoitus <3 Tämä on rauhoittanut minut täysin ja olen huomannut egoni käyvän kylässä enää hyvin harvoin 🙂

Tavoitteet ovat siis toteutuneet enemmän kuin taas osasin edes ajatella, sillä olen löytänyt itsestäni aivan uutta virtaa ja oivaltanut, että kaikki todella ON MAHDOLLISTA! Olen alkanut luottamaan itseeni ja siihen, että minulla on jatkuva enkeleiden ja valo-olentojen tuki <3 Koulutuksessa pidin rennosta meiningistä, kattavista materiaaleista ja varsinkin visualisaatiot ovat suurenmoisia!! Olenkin tehnyt niitä ahkerasti ja välillä tunnen suorastaan hinkua päästä tekemään niitä.

Koulutuksen arvokkain asia oli koko tämä koulutus alusta loppuun (ja jatkuu…)! Kullanarvoisia vinkkejä ja opastusta, selkeät materiaalit ja videot ja kaikki. Upeaa työtä olet tehnyt näiden kurssien järjestämiseksi <3 Nämä todella muuttavat maailmaa 🙂 Siitä minulla on henkilökohtaista kokemusta. Ovet vieläkin upeampiin mahdollisuuksiin ja tapahtumiin ovat auki ja minulla on vapaus valita niistä minkä ikinä haluan! <3 On hienoa huomata miten taas ajatukset selkenivät entisestään, tuli varmuutta itseensä ja tekemiseensä ja se sydämen tunne vain vahvistuu jatkuvasti! <3 Ja todentotta: asiat ovat alkaneet “vain tapahtua” 😉 <3

Suosittelen koulutusta todellakin aivan kaikille, joita yrittäminen sekä itsensä ja elämäntehtävänsä/sydämen työnsä löytäminen kiinnostaa ja haluaa sille vahvistusta. Tämä avaa niin monia väyliä tässä elämän upealla leikkikentällä, inspiroi ja saa energiat liikkeelle, että minulle ovatkin nyt monet ihmiset sanoneet, että he ihailevat energiaani ja “pursuiluani” ja sitä, että “sä vaan teet mitä huvittaa” ja toteutan itseäni! 🙂  Suuntani on nyt vahva ja se sai ikäänkuin siunauksensa tämän kurssin myötä.

Olen ilolla ja innoissani rakentamassa itselleni työtä, toiminimeä, jossa saan toimia itsenäisesti, tehdä päätöksiä ja rakentaa omasta jutustani (tai niitä on aika montakin itseasiassa…) juuri sellaisen omaa, vahvaa valoani ja energiaani kantavan työn <3 Parasta on se, että olen löytänyt aivan upean tasapainon ja tapani tehdä montaakin asiaa/työnkuvaa. Olen tämän kurssin myötä päässyt suunnitelmistani eteenpäin: toteutusvaiheeseen! <3 Olet aivan ihana, rauhaa huokuva ja kannustava “enkeli-ihminen” :)”
– Riina Ekström


“Minulla ei ollut tähän koulutukseen liittyen suuria tavoitteita, mutta tunsin silti,että haluan mukaan. Olen vielä palkkatöissä, missä olen ollut jo 21 vuotta, mutta viime aikoina on tullut enkeleiltä viestejä, että muutoksia on tulossa. Voi olla, että senkin takia oli se koulutus minulle tarpeellinen ja tarkoitettu. Koulutus oli kannustava ja tuli sellainen olo, että kaikki on mahdollista.

Olen ollut mukana kaikissa nettikoulutuksissa ja saanut jokaisesta valtavasti. Erityisesti pidän visualisaatioista ja käytän niitä ahkerasti. Ja tietysti materiaalikin oli erittäin kattava ja kannustava. Kun sen aika tulee, saan sieltä varmasti valtavasti apua. Jotakin on tulossa, mutta en tiedä mitä ja milloin. Suosittelen kaikkia sun kursseja kaikille, olen saanut niistä valtavasti ja myös siitä viimeisesta kurssista. Henna on ammattitaitoinen, lämmin, kannustava ja luotettava opettaja. On ollut ilo olla mukana! Kiitos, kiitos, kiitos!”
– Siiri Priimägi


“Minulla ei

“Tavoitteenani oli kartuttaa tietoutta yrittäjyydestä ja hakea valmiuksia yrittäjänä aloittamiseen. Tietoisuuden tasoni on lisääntynyt huomattavasti materiaalin laajan käsittelyn ja hienojen visualisaatioiden avulla..mielessäni  ja ihan konkreettisesti kirjaamalla olen työstänyt tulevaa yritystäni, vielä se ei ole ajankohtaista..mutta kehitystyö ajatteluntasolla jatkuu 🙂

Pidin erityisesti siitä, että olit kattavasti koonnut materiaalia ja siinä näkyi omat kokemuksesi ja ajatuksesi. Arvokkain asia tässä koultuksessa on ollut se, että olen saanut ideat paperille ja kehitellyt niitä eteenpäin sekä pohtinut jo sitä millä työmäärällä ja mitä haluaisin yrittäjänä tehdä. Myös nuo hyvät kysymykset juuri veivät asiaa eteenpäin materiaalisi työkirjojen avulla..tietoisuus sitä mitä se yrittäjyys on haasteineen ja iloineen 🙂

Suosittelen ehdottomasti tätä koulutusta myös muille 🙂 Kokemukseni Hennasta ovat hyvät, materiaali on huolella tehtyä, tulee ajallaan ja materiaali on laaja. Hennan tapa tuoda asioita esille on kannustavaa ja rakkaudellista…KIITOS HENNA TÄSTÄKIN KOULUTUKSESTA!”
– Satu Kirjavainen


“Tavoitteena itselläni oli saada ideoita siihen, miten digitaalisia kanavia voi käyttää tehokkaasti omassa yritystoiminnassa, markkinoinnissa jne. Toivoin myös saavani opastusta ‘teknisissä’ taidoissa – miten toteuttaa erilaisia sähköisiä materiaaleja. Ja tietenkin kaipasin myös kovasti vinkkejä siihen, miten asiakkaita voisi saada. Ja kaipasin myös yksinkertaisesti valoa ja tukea aloitellessani yritystoimintaani aivan uudella alueella.

Tavoitteet ovat pääsääntöisesti toteutuneet oikein hyvin ja joiltakin osin koulutuksen anti myös ylitti odotukseni. Todella hyviä ja käyttökelpoisia ideoita tuli siihen, miten  Facebookia, uutiskirjettä, kotisivuja jne. voi hyödyntää yrityksen toiminnassa ja markkinoinnissa – nämä kaikki ohjeet, joita kurssilta sain ovat todella kullan arvoisia. Eli  itselleni arvokkainta koulutuksessa olivat käytännön ohjeet, joilla todella olen päässyt työn alkuun ja luomaan omaa yritystäni. Itse olen ikäluokkaa, jolle digitaalisten viestintäkanavien käytön hallitseminen ei ole itsestään selvää. Hurjan hyviä vinkkejä ja ideoita tuli todella aivan odottamattoman paljon.

Kurssin myötä olen pohtinut syvemmin omia toiveitani, kykyjäni ja mahdollisuuksiani pärjätä yrittäjänä. Näihin on myös tullut ihanaa kannustusta, materiaalit ovat luoneet uskoa siihen, että kaikki mitä ikinä haluan on mahdollista – tuo valon avun ja kannustuksen välittäminen ovat myös todella tärkeätä antia koulutuksessa. Varmasti tulen palaamaan materiaalien pariin aina uudelleen, kun usko itseen rakoilee.

Koulutuksen myötä alkuperäinen bisnesideani on jäänyt taka-alalle toistaiseksi; olenkin alkanut kehittää nettimateriaaleja kielten opetukseen, olenhan kieltenopettaja ammatiltani. Yht’äkkiä vain kiinnostus heräsi taas omaa entistä ammattiani kohtaan, uudella ja vapaammalla tavalla toteutettuna. Olen todella kiitollinen, että olen saanut näitä uusia ideoita.

Suosittelen ehdottomasti koulutusta kaikille yrittäjyydestä haaveileville, koulutuksen anti on todella suuri niin henkisellä puolella kuin käytännön asioiden suhteenkin. Henna on ihana valon välittäjä ja kannustaja, joka toimii koulutuksessa hyvänä ja rohkeana esimerkkinä siitä, että omat unelmat todella voi toteuttaa. Todella arvokasta, että hän jakaa omia työtapojaan ja kokemuksiaan toisten avuksi. Tuhannet kiitokset tästä koulutuksesta, se on ollut ja tulee tulevaisuudessakin olemaan minulle todella arvokas. Materiaaleihin tutustuminen ja tehtävien tekeminen ovat itselläni vielä hieman kesken – kertoo siitä, että olen koulutuksen myötä täydessä työn touhussa; ideoita on tullut runsaasti ja tekemistä riittää..
– Marja


“Tämä koulutus on antanut ennenkaikkea kannustusta, rohkaisua ja uskoa itseensä! Koulutuksessa on ollut käytännön vinkkejä siitä, mitä voi konkreettisesti tehdä omien tavoitteidensa eteen ja juuri tätä ainakin itse odotin koulutukselta. Suosittelisin koulutusta ja olen suositellutkin sitä jo eteenpäin. Henkisistä asioita kiinnostuneet löytävät varmasti itsensä juuri tästä koulutuksesta! Olen pitänyt kaikista Hennan koulutuksista, ja innolla odottelen seuraavaa mielenkiintoista kurssia. Tuhannet kiitokset<3”
– Pirita Seppälä


“Upea koulutus, kaunis kiitos sinulle , Henna <3 Tavoitteenani oli selkiyttää työtäni. Olen aina tiennyt valokuvan voiman ja se on hyvin rakas ilmaisumuoto minulle. Haluan, että valokuvaa ei ainostaan nähdä vaan se myös tunnetaan ja aistitaan 🙂 Myös Hennan Kristallihoitajakoulutus oli äärimmäisen kiinnostava, antoisa ja kiven parantava voima on mieletön. Nämä kaksi kurssia johti siihen, että kehitin erilaisia hoitomuotoja sekä valokuvauskin löysi uusia muotoja hoitojen tueksi. Ja lisää tulee 😉

Nyt tuntuu, että olen löytänyt sen, mitä olen pitkään hakenut – työn, missä voin auttaa, tuoda iloa ja käyttää luovuuttani ja herkkyyttäni 🙂 Kaunis Kiitos Hennalle ja ystävälleni, joka kertoi valonpolusta <3. Erityisesti pidin koulutuksessa Hennan mahtavista ja voimakkaista visualisaatioista! Myös laaja ja monipuolinen materiaali.

Koulutuksen omassa fb-ryhmässä olen saanut aivan mahtavia uusia ystäviä ja olen niin kiitollinen heistä jokaisesta – ehkä emme olisi tavanneet muualla 😉 Arvokkaimpina asioina mitä koulutus toi, koen juuri nuo ystävät ja toivon, että voimme olla ystäviä vielä pitkään. Myös sen, kuinka oma yrityskuva selkiytyi ja sai kaivattuja muutoksia.  Toivon että, VuoriValo voi valaista ja tukea monen meidän matkaamme täällä. Vapauttaen ja vahvistaen <3

Ehdottomasti voi suositella koulutusta jokaiselle…ja olenkin jo suositellut 😉 Kokemukseni Hennasta on positiivinen, kannustava ja lempeä. Hennalla on paljon myös tietoa, mitä hän jakaa avoimesti ja se on ihan mahtavaa!”
– Hanna Kivinen


“Tavoitteeni oli saada ideoita siitä miten saan lisättyä asiakasmäärää ja kiinnostusta omaa yritystäni kohtaan. Alueella jossa on paljon työttömyyttä ja vastaavasti useita saman alan yrittäjiä luontaishoito alalla. Materiaali on todella hyvää, sekä ne video-osuudet ja harjoitteet. Koko koulutus on ollut mielestäni erittäin hyvä. Olen suositellut tätä koulutusta sekä Kristallihoitaja -koulutusta myös. Henna on aivan super ihana videolla ja olen saanut hyvin positiivisen kuvan hänestä. Ja se on ensiarvoisen tärkeää että on saanut vastauksen sähköpostiin nopeasti kun on ollut siihen tarvetta.”
– Leena Pulkkinen


“Tavoitteena oli löytää oma yritysideani ja saada käytännön vinkkejä, miten voisin parhaiten aloittaa oman yritystoimintani. Sain todella hyviä neuvoja ja pääsin työstämään omia ideoitani, jotka selkiytyivät erittäin hyvin. Itseasiassa alkuperäinen ideani muuttui koulutuksen aikana, mutta löysinkin sen, mitä vielä enemmän haluan. Uskon, että koulutus vaikutti erittäin paljon siihen, että päädyin aloittamaan kurssin loppupuolella uudet opiskelut ammattiin, joka vastaa unelmiani ja tuntuu täysin oikealta. Löysin siis oman tieni! 🙂

En ole vielä käynnistänyt yritystoimintaani, mutta uskon, että asiat menevät nyt juuri siinä järjestystyksessä kuin pitääkin. Sitten kun tulee oikea hetki yrityksen perustamiselle, tiedän, että minulla on tämän kurssin ansiosta parhaat mahdolliset työkalut yritystoimintani käynnistämiseen. Materiaali on runsasta ja innoittavaa. Erittäin hyvät visualisaatiot.

Arvokkain asia koulutuksessa on ollut oman tieni löytäminen! Minusta tämä on ollut paljon enemmän kuin yrittäjäkurssi. Tätä voisi hyvin myydä “löydä oma elämäntehtäväsi/-tiesi -kurssina” 🙂 Kun pääsen käynnistämään yritystäni, niin käytännön vinkit esim. FB-sivuista ja uutiskirjeistä nousevat varmasti vielä enemmän arvoonsa, eli tämä on ollut todella monipuolinen paketti, josta riittää apua ja inspiraatiota vaikka kuinka pitkään.

Suosittelisin koulutusta ehdottomasti muillekin. Olen hyötynyt tästä tosi paljon, vaikka vasta haaveilen yrittäjyydestä. Voin kuvitella, että kun pääsen aloittamaan yritystoimintani, nämä tiedot ovat korvaamattomia.”
– Hanna


“Tavoitteeni oli saada rohkaisua ja lisää tietoa yrittämisestä. Ja halusin tätä tietoa rakkaudellisesta näkökulmasta käsin. Tämän vuoksi otin osaa koulutukseen. Lisäksi halusin hiukan kirkastaa visioitani yritystoiminnan suhteen. Koulutuksesta sai paljon hyvää tietoa digitaaliseen mediaan liittyen. Erityisen hyvä oli mielestäni osio rahasta. Siihen liittyy meillä niin paljon pelkoja ja nyt sain tähän uutta näkökantaa.

Kaikenkaikkiaan materiaali oli hyvä ja visuaalisaatiot olivat loistavia! Yksinkertaisesti rakastan niitä ja käytän Enkelitulkitsija -koulutuksenkin visuaalisaatioita edelleen. Ihania ja upeita! Voisin suositella koulutusta, mikäli henkilöllä on jo jotain tietoa yrittäjyydestä tai on jo toiminut jonkin aikaa yrittäjänä. Koulutus oli rakkaudellinen ja ihanan kannustava ja kyllä siitä sai lisää itseluottamusta. Kiitos Henna <3!”
– Saija Kujanpää


“Olen tyytyväinen Unelmabisnes-koulutukseen. Olen saanut valtavasti lisää itseluottamusta. Valomaailman tuki on todella vahvasti läsnä tässä koulutuksessa ja visualisaatioissa. Korkeaa laatua siis sain myös tässä koulutuksessa. Eniten pidän tyylistäsi kirjoittaa ja korostaa asioita (lihavoiden tai alleviivaten). Myös visualisaatiot ovat minun makuuni. Materiaalin ulkoasu on yhtenäinen kautta linjan, se miellyttää silmää. Myös tekstin asettelu ja ulkoasu on laadukkaan näköiset.

Tehtäväkirjan kysymykset ja pohdinnat olivat aika vaikeita. Todella hyvä, että niitä joutui pohtimaan niin syvällisesti. Monta kertaa tosin mietin, että “miksi minun pitää miettiä näin vaikeita asioita ja vielä maksaa tästä rahaa?!”. Pakkohan ne asiat on miettiä ja käydä läpi. En ehkä osaa nimetä yhtä arvokkainta asiaa. Valtava luottamus ja tuki valomaailmasta ovat ne seikat, jotkä nyt päällimmäisenä nousevat mieleeni.

Sille annan kyllä suuren arvon, että olet kertonut aika avoimesti omasta polustasi ja esimerkin avulla avannut asiaa. Kyllä suosittelen tätä koulutusta yrittäjäksi aikovalle. Ehkä hänen tulee olla edes vähän valomaailmaan ja enkeleihin kallellaan. Henna on sellainen keiju ja valonlapsi, että häntä kyllä rakastaa ihan täydellä sydämellä! Uskomattoman bisneksen ja Valonpolun maailman olet nainen luonut! Esimerkkisi valossa on pakko uskoa, että kaikki on mahdollista ja että minäkin pystyn. Innolla ja jännityksellä odotan uutta (sillä ei nämä sinun koulutukset tähän lopu).”
– Taina


“Kurssin alkaessa minulla oli tavoitteena saada rohkeutta sekä käytännön ideoita kuinka päästä toteuttamaan unelmaani yrittäjyydestä. Materiaali oli kattava ja upeasti koottu. Nyt on omasta itsestä kiinni, että osaa tarttua hetkeen kun mahdollisuus ja ideoita tulee. Arvokkaimpia asioita oli juuri tämä ajankäyttö sekä erilaiset työkalut ja tiedot erilaisista maksujärjestelmistä. Myös hinnoittelun ja oman energian välittämisen ja oman juttunsa löytäminen olivat hyviä muistutuksia. Luin ahmien kaiken mikä liittyi suorasti henkiseen polkuun.

Olen jo suositellut koulutusta ystävilleni : ) Lämmin kiitos Henna innostavasta (ja kauniista) materiaalista yrittäjyyteen. Ihanaa, että jaoit tämän kaiken kanssamme. Aihe oli kattava, joten jokainen saa tästä varmasti itselleen jotain : ) Sinussa ja työtavoissasi on paljon samaa mitä itse haen tekemiseltäni ja ympäristöltä, työ tavoilta yms. Kiitokset myös oppaillesi <3 Kiitos kiitos kiitos!”
– Niina Nabb


“Koulutus oli erittäin mielenkiintoinen ja hyvin antoisa. Sain paljon tietoa ja vinkkejä mitä voin käyttää toteuttaakseeni omaa yritysideani. Näillä vinkeillä saan varmasti helpommin toteutettua unelmani. Tietopaketti oli kattavaa ja varsinkin yrityksen suunnitteluun oli mietitty paljon mihin kannattaa käyttää aikaa ja miten pääsee alkuun. Pidin erittäin paljon tästä kurssista ja suosittelen lämpimästi kaikille jotka haluavat toteuttaa unelmiaan.”
– Johanna Mikkonen


 

MENU