Palautteita kursseista


Valonpolun Akatemian (netissä oleva palvelu jossa opetellaan manifestointia) palautteita:

“Ennen Akatemiaa elämä oli jotenkin jumiutunut paikoilleen. Olin kyllä jo enkelitulkitsija, ja välillä osasin nostaa “tasoani” korkeammalle ja tehdä tulkintoja korteilla…mutta se oli hyvin yksinäistä aikaa. Tavoitteeni on pysyä ns. langoilla, eli oppia käyttämään näitä ihania työkaluja elämässäni myös tulevaisuudessani elämäni loppuun saakka. Haluan myös tulla varmaksi tässä enkeliasiassa, ja tuntuu niin lohduttavalta, että kokonaisen vuoden voin kylpeä tässä ihanassa energiassa toisten samanhenkisten kanssa! Akatemia tuli juuri oikeaan aikaan elämääni. Saan sieltä tukea ja iloa ja valoa yksinäisyyteeni ja raskaaseen ja vaativaan työhöni omaishoitajana. Huomasin pikkuhiljaa ajautuvani uhriajatteluun työni vuoksi, mutta Akatemian vuoksi olen voinut tämän unohtaa ja saanut uusia näkökulmia elämääni. Suosittelen Akatemiaa kaikille, jotka ovat “vähän hukassa” itsensä ja enkeleiden kanssa, eli jumissa. Akatemia notkahtaa taas liikkeelle ja oma henkinen kasvu voi jälleen puhjeta kukkaan!”
– Kaisa


“Olin juuri oppinut muutama kuukausi sitten työskentelemään melkein joka päivä jotakin, esim. 12 chakran harjoitusta teen edelleen. Jos en kiirreeltäni ehdi tehä sitä, minulla on koko päivän olo, että jotain puuttuu. Kuitenkin omassa unelmassani oli epätoivoa, milloin se toteutuu. Rahatilanne, oli myös hiukan hatara, ja on edelleenkin, mutta on alkanut tasaantumaan. Yllätyin positiivisesti Akatemian suhteen. Minusta sekin on ihanaa, kun koko ajan tulee uutta lisää. Todellakin menee vuosi, että saan nämä käytyä kokonaan läpi ja ajatuksen kanssa. Kaikkein paras on se työskentelypohja, joka laittaa työskentelemään edes jollain lailla joka päivä. Olen luonteeltani välillä saamaton ja minä tarvitsen hieman “pakkoa”, että saan itseni työskentelemään ahkerasti. Suosittelen, on hintansa väärtti ainakin minulle. Tietenkin he, jotka pitävät kalliina, eivät ole valmiita astumaan mukaan. Olinhan itsekin ensin todella epäluuloinen ja pidin kalliina, kunnes Emilia kertoi tästä. Vielä silloinkaan en vakuuttunut, mutta jokin alkoi vetää puoleensa, ja en voinut muuta kuin antautua virran vietäväksi. Paljosta olisin jäänyt paitsi, jo en olisi lähtenyt mukaan. Sitä paitsi se raha, mikä minulla menee joka kuukausi, menisi joka tapauksessa johinkin turhempaan.”
– Outi Hjelmeroos


“Katsoin tätä Akatemiaa jo keväällä. Olin silloin hyvin väsynyt ja liikaa oli monia juttuja menossa sekä yritin liikaa haalia, niin sitten jäi aikainen ilmoittautuminen. Lisäksi mietin hintaa. Sitten siinä toukokuun lopussa tai jotain pikkasen aloin virkistyä sekä olin ottanut aikaa lepäämiseen ja nyt kesällä on myös aikaa ollut lepäämiseen ja hiljentymiseen. Minulla on myös valtava muutosprosessi sekä olen tehnyt paljon työtä yritykseeni liittyen ajatuksen ja energian tasolla. Sitten kun tuli tämä tarjous osamaksuun, niin olin ihan varma, että haluan mukaan. Seuraavana päivänä oli sitten ensimmäinen moduuli ja se oli aivan huikea. Henna, minusta sinusta lähtee jotain uudenlaista  motivoivaa energiaa, mikä välittyi. Materiaalit ovat todella hyvin ja kattavasti tehty. Olen todella iloinen, että tulin mukaan ja haluan itsessäni työstää näitä aiheita. Minusta on ihanaa, että jaat pohdintojasi. Siihen samaistuu ja saa itsellekkin ahaa elämyksiä. Millainen vuosi vielä on tulossakaan.

Suosittelisin myös muille tätä ja erityisesti niille, jotka ovat valmiita panostamaan ja prosessoimaan näitä asioita. Ja mikä ihanaa, että näitä prosessoidaan valon kautta sekä enkelit ja jumalattaret ovat vahvasti mukana. Ensimmäisen moduulin perusteella on tulossa huikea vuosi. Bonusmateriaalit ovat myös huikeita. Aloitin rahakurssin kanssa ja todella tähän liittyen on minulla paljon ajatusmalleja. Katsoin puoli vuotta sitten Enkeliseminaarissa luentosi tästä aiheesta ja tiesin, että sinulla on tähän aiheeseen liittyen paljon annettavaa.”
– Terhi Saarinen


Ennen Akatemiaa haahuilin haluamisen ja toivomisen pyörteessä. Koin usein toivottomuutta ja epävarmuutta itseni ja elämäni suhteen. Tavoitteeni olen saavuttanut jo nyt 🙂 Löysin Akatemiasta ryhmän vahvoja Jumalattaria jotka kannustavat toisiaan rakkaudellisesti kohti oman henkisen kasvun portaita. Oma henkinen kasvu on ollut valtavaa. Olen löytänyt kokonaan uuden ihmisen sisältäni. Koen säteileväni iloa ja luottamusta päivittäin. Positiivinen elämän asenne on nyt jokapäiväinen olotila. Ihana herätä uuteen päivään kun kutkuttava tunne vatsassa on kuin lapsena jouluaattona. Toki elo ihmisenä edelleen on välillä vaikeaa ja haastavaa mutta jollain lailla pystyn löytämään niistäkin nykyään jotain hyvää. Suosittelen ehdottomasti Akatemiaa kaikille. Akatemia pitäisi olla koulussa ihan  pakollisena oppiaineena peruskoulussa tai viimeistään lukiossa.Toivon että itse voin auttaa tytärtäni kasvamaan vahvaan naiseuteen Akatemian opein. Kiitos! Kiitos! Kiitos!
– Anu Kalliola


“Kerron ensin, millaista elämäni oli ennen Enkelitulkintakoulutusta. Olin hukassa. Tiesin, että uskon kaikkeen tähän mitä olen nyt oppinut, muttei minulla ollut hajuakaan mitä minun tulisi tehdä. Akatemia oli selkeä jatkumo Enkelitulkintakoulutukselle. Tavoitteenani oli jatkaa henkistä kasvuani ja kyllä, se todellakin toteutuu. Pidän Akatemiasta todella paljon ja siitä on ollut minulle paljon hyötyä. Toivoisin, että ehtisin toteuttaa Akatemian tarjoamaa sisältöä vieläkin enemmän arjessani. Ja suosittelisin Akatemiaa todella, siitä avautuu ihan uudenlainen elämä! Jännää kuitenkin – mietin jo, että mitenhän minulla on varaa jatkaa akatemian jäsenyyttä sitten kun jäsenyyteni umpeutuu. Murehdin jo sitä, jos en voikaan jatkaa ensi vuonna. :D”
– Eija Pietilä


“Elämäni ennen akatemiaa… jaa-a, jopas on vaikeaa keksiä vastausta. Ihan hyvää, mutta kuitenkin kaipailin jotakin syventävää tietoa ja ajattelemisen aihetta. Kenties harjoitteita kaipasin ja lisää työkaluja erilaisiin elämäntilanteisiin. Niitähän onkin tullut. Jatkuvasti jaksan vain ihmetellä, kuinka ihmeessä oletkin saanut näin valtavan suuren materiaalin kasattua ja mistä tuo kaikki tieto oikein kanavoituu ja tulee. Kuinka oletkin saanut oikeat asiat oikeaan paikkaan. Siis kertakaikkisen mahtavaa! Toinen vaihtoehto tälle akatemialle oli lähteä Oneness yliopistoon intiaan 😉 Tuntui kuitenkin siltä, että tässä tulee vielä enemmän tietoa ja ohjeistusta, harjoitteita sun muuta, että päädyin tähän, eikä ole kaduttanut! Ja että ei tarvitse miettiä, kuinka järjestää työelämä yms. siksi aikaa. Tämä onnistuu kaiken ohessakin. Toki vaatii omistautumista ja työ on itse tehtävä ja sovellettava omaan elämään.
Ehkäpä tieni vie sinne Intiaankin jossain vaiheessa, mutta tässä hetkessä tämä oli minulle se oikealta tuntuva juttu. Suurin hyöty akatemiasta… jaa-a. Vaikea kysymys sekin. Ehkäpä suhtautuminen rahaan ja sen muuttaminen.
Ja kyllä, suosittelen ja olen jo puhunutkin tästä muille. Kiva saada olla mukana.”
– Katja

 


Enkelitulkitsijakoulutuksen palautteita:

“Olen koko sydämmestäni kiitollinen ja onnellinen että tulin koulutukseen, niin paljon olen oppinut uutta, saanut tietoa, taitoa ja tuntea enkelimaailmaa paremmin. Aikaisemmin minulla ei juurikaan ollut tietoa enkeleiden toiminnasta, eikä lainalaisuuksista. Eikä minulla ollut tietoa kuinka voisin vahvistaa ja harjoitella yhteyden saamista enkeleihin. Nyt minulla on paljon keinoja siihen:). Koulutus myös poisti paljon vääriä käsityksiäni mikä oli hyvä asia. Tavoitteeni oli saada selkeä yhteys enkeleihin ja selviä viestejä heiltä omaksi ja muiden avuksi. Olen jonkin näköisiä viestejä saanut jo ennen koulutusta mutta nyt osaan monipuolisemmin pyytää  ja työskennellä enkeleiden kanssa.

Koko ajatusmaailmani on saanut uutta työstettävää todella paljon ja moni mieltä vaivannut kysymys on saanut vastauksen 🙂 Netin kautta opiskelu on ollut todella mukavaa ja helppoa. Kaikki opiskelussa oli  onnistunutta. Aineisto oli monipuolista ja mielestäni hyvin kattavaa. Tapasi puhua ja kirjoittaa on luonnollista ja selkeää, sitä on mukava lukea/kuunnella ja siitä tulee hyvä ja seesteinen olo. Sydän täynnä kiitollisuutta.”
– Niina Tamminen


“Olin tutustunut enkeleihin aikaisemmin lähinnä kirjallisuuden avustuksella omatoimisesti. Ennen koulutusta olin myös aistinut enkeleiden läsnäolon sekä nähnyt fyysisesti enkelipalloja. Koulutukseen osallistuessa tavoitteenani oli vahvistaa enkeliyhteyttä niin, että kommunikointi on puolin ja toisin selkeää, oppisin näkemään, kuulemaan ja tuntemaan enkeleitä, oppisin tulkitsemaan enkeleiden viestejä sekä tekemään energiahoitoja, oppisin käyttämään selvänäköä ja muita aistejani sekä löytämään oman elämäntarkoitukseni.

Koulutuksen aikana kehitys on ollut hurjaa. Olen erityisesti oppinut luottamaan asioihin, ne hoituvat kyllä. Haastavia tilanteita kohdatessa asioihin/tilanteisiin on helpompi suhtautua ja ymmärrän niiden korkeamman merkityksen. Minulla on enemmän voimaa ja rohkeutta ottaa askeleita kohti unelmia. Tiedän, että minua tuetaan. Valo on lisääntynyt huomattavasti elämässä. Pidin koulutuksessa siitä, että se oli sopivan tiivis, laaja ja eteenpäin menevä. Kaunista ja mielenkiintoista materiaalia eri muodoissa oli runsaasti, mikä tuki koulutuksen etenemistä selkeästi. Hennan ja muiden koulutuslaisten tuki keskenään on hyvin kannustavaa ja on helppo tarpeen tullen saada yhteyttä toisiin.
Netin kautta opiskelu oli tällä hetkellä ainoa vaihtoehto minulle sekä välimatkojen, että työ- ja yritysasioiden vuoksi. Olen siitä kiitollinen, että verkko-opiskelu on pystytty hyvin järjestämään saaden samalla käytännön harjoitusta tulkinta- ja hoitotilanteista. En oikeastaan jäänyt kaipaamaan mitään, koska sain sitä mitä tavoittelinkin ja tiedän, että jos jatkossa on kysyttävää, saan siihen vastauksen kyllä <3 Erityisen paljon kiitoksia Hennalle koulutuksesta sekä tietenkin muille asianosaisille <3″
– Heli Salminen

“Minulle enkeliaihe ei ollut juurikaan tuttu ennen koulutuksen alkua vaikka muutaman vuoden olen ollut kiinnostunut asiasta ja lukenut jonkin verran. Tavoitteeni oli oppia enkeleistä, miten heihin saa yhteyden ja ylipäänsä henkisistä asioista tiedonjano on suuri. Tavoitteenani on henkinen kasvu ja sitä kautta suurempi elämästä nauttiminen. Tavoitteeni toteutui kurssin suhteen vaikka asiat ei niin selkeitä vielä olisikaan, mutta matka jatkuu materiaalin parissa jatkossakin. Myötätunto on kasvanut kurssin aikana ja se että yrittää olla rauhallisempi ja anteeksi antavainen ja luotto itseen. Pidin eniten paritöistä koska sain olla yhteydessä saman henkisiin ihmisiin vaikka näin aloittelevalla tulkinnat pelotti ja pelottaa edelleen tehdä muille. Netin kautta opiskelu sopii mielestäni erinomaisesti ihmisille kenellä ei ole suuria tuloja, elävät kiireistä aikaa elämässään ja ovat kiinnostuneita asioista mitä kaikki eivät ymmärrä – eli pidin kovasti netin kautta opiskelusta.”
– Mia Tuominen

“Enkelit ja ns. lapsen usko ovat aina kuuluneet tavalla tai toisella elämääni, mutteivät ehkä kuitenkaan niin jokapäiväisesti ja läheisesti kuin olisin halunnut. Näistä ns. henkisistä asioista, enkeleistä ym. kiinnostuin enemmän yli kymmenen sitten. Varsinkin energiatyöskentely on kiinnostanut minua ja kävinkin Reiki 1 ja 2  vuosia sitten. Kaikkein suurin tavoitteeni oli syvemmän ja ehkä konkreettisemman enkeliyhteyden löytäminen. Kurssilla opin, että on monta tapaa aistia ja kuulla viestejä. En ehkä vielä päässyt ihan siihen pisteeseen, mitä aluksi halusin, mutta tämä on ollut hieno matka ja se todellakin jatkuu edelleen. Tiedän, että tämäkin yhteyden löytäminen on myös itsestäni kiinni. Kohdallani hitaus on varmaan hyvä asia, saan sen verran kuin olen valmis vastaanottamaan. Olen kypsymässä parempaan enkeliyhteyteen ja olen myös konkreettisesti saanut sen kokea. Tulkinnat toivat “jännän” lisän tähän koulutukseen ja joskus ihan hämmästyin, miten ne todellakin, puolin ja toisin, osuivat niin kohdalleen.
Tämä on ollut ihana matka enkelimaailmaan, kiitos, kiitos, kiitos Henna:); olet tehnyt loistavan kurssin!<3 Huomaan, että ollessani ns. oikealla tajuudella, niin ihmeellisiä asioita tapahtui. Tulkintojen tekemiset antoivat vähän esimakua, miten voin siinä kehittyä edelleen. Näemmä kokemus ja harjoittelu auttavat tässäkin asiassa. Pitää oppia luottamaan itseensä enemmän. Kehittymistä on ehkä tapahtunut omassa voimassani pysymisessä paremmin ja ennen kaikkea haluna olla rehellisemmin oma itseni, vaikka välillä tekeekin tiukkaa;). Matkalla ollaan….;). Lyhyesti:pidin eniten kaikesta!:) Olet todella Henna, miettinyt ajatuksella jokaista sanaa, lausetta niin, ettei kukaan voi käsittää sanomaasi väärin ja materiaalin monipuolisuutta. Vastasit oikeastaan jokaiseen kysymykseeni, mitä olen enkeleistä halunnut tietää. En pysty nostamaan mitään toisen yläpuolelle, kaikki ne palvelivat tässä omaa tarkoitustaan, mutta voin sanoa, mikä minua erityisesti pelotti oli paritehtävät. Mutta,ehkä ne juuri “kouluttivat” minua eniten. Harjoittelu oli ehdottoman hyvä tässä koulutuksessa.
Netin kautta opiskelu sopi minulle tällä hetkellä ehdottomasti parhaiten, muuten en olisi tn. osallistunutkaan tälle kurssille. Näin opiskellessa voi ajoittaa tekemiset ja lukemiset oman aikataulunsa mukaisesti, tosin tässäkin tuli välillä aikapula vastaan. Tämä materiaali oli niin hyvin toteutettu, että nettiopiskelu oli helppoa ja ilo! Sivut olivat visuaalisesti ihanat, nautin myös niistä. Mielestäni tämä oli niin kattava paketti enkelimaailmasta, etten tällä hetkellä ja tietämyksellä osaa kaivata lisätietoa oikein mistään. Lopuksi vielä haluan kiittää sinua sydämestäni tästä ihanasta kurssista!<3″
– Anneli Aulanko

“Enkelit ja enkeleiden maailma olivat minulle  tuttuja ja rakkaita jo entuudestaan, mutta kun tätä koulutusta kerta toisensa jälkeen kiihtyvällä tahdilla eteeni tuotiin niin olihan se viimein hitaan hämäläisenkin ymmärrettävä, että tarkoitus on nyt tähän tarttua 😀 Ja hetkeäkään ei ole tarvinnut sen jälkeen miettiä, että miksi!  Tämä on ollut ihan huikea matka yhdessä enkeleiden, kurssikavereiden ja Hennan kanssa <3 Aiheet ovat olleet tuttuja, mutta nyt niistä on löytynyt yhä uusia kerroksia, uusia ulottuvuuksia. Ja omaan itseen ja niihin omiin kipupisteisiin on tullut porauduttua syvästi tässä prosessin ohessa. On tullut mm. havahduttua, että itselläkin vielä elää alitajuisia ajatusmalleja, joiden vuoksi asiat eivät ole edenneet kuten olisi toivonut monista yrityksistä huolimatta. Materiaalia on putkahdellut s-postiin tiheään ja sen työstäminen sekä sulattelu on ollut koko ajan päällä eikä koulutus ole päässyt unohtumaan eikä haalenemaan mielessä, mikä on ollut tosi hyvä. Työtä tämä toki vaatii eikä ajan löytäminen lasten, työn ja muiden kiireiden keskellä ole ollut itsestään selvää. Tähän on kuitenkin mieluusti käyttänyt niitä yön hiljaisia tunteja niin palkitsevaa se on ollut. Hennan visualisaatiot ovat aina vaan niin uskomattoman ihania! Ja yksi parhaista asioista kurssilla ovat olleet pariharjoitukset ryhmäläisten kanssa. On ollut huikeaa huomata, et hei mehän osataan!  Niihin puheluihin eri parien kanssa on sisältynyt paljon naurua, vähän itkuakin(puhdistavaa ja liikuttavaa), monenlaisia elämäntarinoita ja ihmisiä, joiden uskon kuuluvan jollain tapaa elämääni jatkossakin. Ja yhteys enkeleihin on toden totta vahvistunut entisestään. Ja mikä tärkeintä, olen löytänyt sen itseluottamuksen, että tämä on se minun juttu. Yksi niistä asioista, joita osaan ja haluan tehdä jatkossa <3 Kiitos rakas Henna ja kiitos ihanat kanssamatkustajat <3”
– Miia Arola

“Olin lukenut aiemmin enkeleistä. En ollut kuitenkaan koskaan aiemmin tajunnut, että voin aistia, nähdä ja kuulla heitä. Olen todella herkistynyt enkeleille ja muille valonauttajille tämän koulutuksen ansiosta. Tavoitteenani oli, että oppisin lisää enkeleistä ja löytäisin kurssin harjoituksista itselleni sopivia työkaluja rennompaan ja onnellisempaan elämään. Olen saanut paljon enemmän kuin osasin odottaa. Olen ollut aiemmin suorittaja ja stressannut asioita hyvinkin paljon. Tällä hetkellä elämänkatsomukseni ja suhtautuminen itseeni, muihon ihmisiin ja elämääni on rennompaa ja stressittömämpää. Osaan olla itseäni kohtaan lempeämpi. Olen iloinen, että koulutus oli mahdollinen netin kautta. Tämä helpotti tosi paljon, materiaaleihin sai tutustua silloin kun itselle parhaiten sopi. Mieluisinta koulutuksessa olivat ihanat visualisaatiot ja yllätyksekseni pariharjoitukset. Pariharjoitukset tuntuivat olevan alussa ylitsepääsemättömän vaikeita. Hyppäsin kuitenkin egosta välittämättä epämukavuusalueelleni ja se kyllä kannatti. Enkeliyhteys ja luotto omaan itseeni parani tämän koulutuksen ansiosta. Valotyö on minun kutsumukseni. Kurssi oli loistava ja materiaalit visuaalisesti ja sisällöllisesti erittäin kauniit. Suosittelen koulutusta kaikille.”
– Jenni Pylväläinen


“Olen käynyt energiaterapeuttikoulutuksen, tosin hyödyntänyt sitä liian vähän. Enkelit olivat siis läheisiä ja tuttuja entuudestaan. Halusin syventää suhdettani enkeleihin ja oppia erottamaan oikeat kanavoidut viestit mutusta. Halusin rohkaistua tulkintojen tekemisessä ja hoitamisessa. Sain enemmän kuin lähdin hakemaan. Tunnen toisten energiat kehossani, näen todella selkeästi, ymmärrän, miksi asioita tapahtuu tai ei tapahdu. Olen saanut valtavasti valoa ja ymmärrystä ihmissuhteisiini ja tulevaisuuden haaveisiin. Itsetuntemukseni ja -luottamukseni on lisääntynyt. Pidin eniten visualisaatioista. Ne todella muuttivat energioitani. Myös paritehtävät olivat kiinnostavia, osa pareista tosin epävarmoja tai heistä ei kuulunut mitään. Taisin saada yhden elinikäisen ystävänkin.”
– Marika Warsell

“Enkeliaihe oli minulle entuudestaan jo aikalailla tuttu, sillä olin jo toisaalla käynyt enkelihoitajakoulutusta, joka keskeytyi valitettavasti kouluttajan sairastumiseen.. Olin myös itsenäisesti luonut yhteyden enkeleihin. Halusin kuitenkin syventää yhteyttäni enkeleihin ohjatusti, joten ilmoittauduin mukaan tähän koulutukseen, ja toki haluan myös tästä kaikesta todistuksen, lähinnä tulevia asiakkaitani varten. Jotenkin koen, että myös todistus kertoo asiakkailleni, että olen panostanut tähän aiheeseen ja heidän on täysin turvallista saada minulta tulkintoja ja/tai enkelienergiahoitoa. Olen huomannut tietoisuuteni laajentuneen tämän matkan aikana ja lisäksi minusta on tullut jotenkin pehmeämpi ja rakastavampi itseäni ja muita kohtaan. Koin koko opiskelun ajan puhdistusreaktioita, jopa niin voimakkaita, että minun piti välillä vetäytyä koko aiheesta. Visualisaatiot olivat todella voimakkaita ja ehdoton suosikkini on enkelihoidon tekeminen itselle ja asiakkaille. Koen, että se on juuri minun juttuni! Tulkinnoissa en koe olevani vielä mitenkään erityisen hyvä, mutta minä haluan harjoitella ja tulla puhtaaksi kanavaksi, juuri omassa tahdissani. Tulostin materiaalin paperiversioksi, koska herkkänä ihmisenä netissä oleminen ei sovi minulle. KIITOS HENNA JA KAIKKI MUKANA OLLEET TÄSTÄ MATKASTA KOHTI VALOA, ILOA JA RAKKAUTTA!”
– Kirsi Lappi

“Enkelit eivät olleet pitkältä ajalta tuttuja, henkimaailma kylläkin. Enkelit tulivat hyvin voimakkaasti elämääni erittäin vaikean elämänkriisini aikana. Ja nostivat minut takaisin jaloilleen. Halusin oppia olemaan yhteydessä enkeleihin ja luottaa siinä asiassa itseeni. Tämä toteutui erittäin hyvin. Olen huomattavasti rauhallisempi ja luottavaisempi sen suhteen että asiat kyllä järjestyvät. Usko elämään on tullut takaisin hyvin vahvasti. Kaikki oli erityisen hyvää koulutuksessa. Jos nyt yksi on pakko valita niin ehkä visuaalinen toteutus oli huippua. Kannusti lukemaan.”
– Satu Sarkola

“Enkeliaihe ei sinänsä ollut minulle tuttu. Kirjoja olen lukenut , mutta en syvällisesti ole paneutunut asiaan. Maadoittuminen ja yhteyden otto maailmankaikkeuteen tuli tutuksi LFC Life coach koulutuksessa. Tavoitteeni oli henkistyä ja oppia tuntemeen enkelit ja heidän viestit. Tavoitteeni on toteutunut 100%. Olen paljon virkeämpi ja joissakin asioissa luottavaisempi itseäni kohtaan. Myös hieman kadottunut mielikuvitus on palanut. Visualisaatioit ovat parasta, mutta ihana on oppia enkeleistä ja heidän mahtavasta voimasta. Netin kautta toimiminen kävi minulle parhaiten. Sain opiskella “salassa” tätä enkeliasiaa. Kiitos sinulle ja kiitos enkeleille että sain tutustua tähän aiheeseen.”
– Anna-Liisa Jalkanen
MENU