Nosta energioitasi enkeleiden taajuudelle, niin samalla nostat tapaasi luoda unelmiasikin korkeimmalle mahdolliselle tasolle!

ÄLÄ ANNA VASTUSTUKSEN PILATA UNELMIESI TOTEUTUMISTA ENNEN KUIN EHDIT EDES UNELMOIMAAN!

Runsaustukokset ja unelmoinnin unohtaminen on yksi yleisin syy siihen, että sisäinen jumalattaresi ei pysty ohjaamaan sinua. Oletko valmis korjaamaan asian?

Tämä on sinun SUORA YHTEYTESI runsauden enkeliin, arkkienkeli Rafaeliin...

- EI ENÄÄ PELKKÄÄ ARVUUTTELUA-

Arkkienkeli Rafael oli se enkeli, joka ohjasi minut runsauteen kaikilla tasoilla, kun minulla oli taloudellisia huolia, stressasin alkavaa äitiyttä, enkä osannut päättää mitä tekisin, kun haaveilin yritystoiminnasta.

Mikä tässä on kaikista parasta? Enkeleiden tuen vastaanottaminen ja muutoksen tekeminen elämässä ei ole vaikeaa. Itse asiassa Rafael odottaa juuri sitä, että sinäkin avautuisit vahvemmin hänen tuelleen! Enkeleillä ei ole vaatimuslistaa sinua kohtaan, he ovat aina valmiina auttamaan sinua! 

Miten tämä enkeleiden kanssa työskentely on auttanut minua? Ensinnäkin osaan arvostaa itseäni, tekemisiäni ja lahjojani tällä hetkellä enemmän kuin aikaisemmin. Toiseksi tunnen olevani syvällisesti tuettu omassa elämässäni tunnetasolla, henkisesti ja taloudellisesti ja tämä on muuttanut minun elämäni yhä enemmän rakkauden, yltäkylläisyyden ja ilon taajuudelle. 

OLETKO VALMIS IHANAAN MUUTOKSEEN ELÄMÄSSÄSI? 

Tämä minikurssi on sinulle, jos haluat tuntea olosi vapaaksi ja olet valmis yhdistymään upeaan jumalalliseen itseesi sekä rajattomiin runsauden mahdollisuuksiin luonasi. 

© Valonpolku   I   Rekisteriseloste   I   Ota yhteyttä