Oletko valmis oppimaan 3 tärkeää elementtiä, joiden avulla osoitat universumille olevasi VALMIS vastaanottamaan rahaunelmasi?

OLETKO VALMIS ENNENNÄKEMÄTTÖMÄÄN RAHALLISEEN RUNSAUTEEN, SYVÄÄN MIELENRAUHAAN SEKÄ JATKUVIIN IHMEISIIN?

On aika herätellä tämän mahdollistama voima sisimmästäsi.

Livetapahtuma, jossa opit kolme tärkeää elementtiä, joiden avulla opit hallitsemaan vetovoiman lain ja saamaan kaiken mitä haluat - milloin haluat

Livetapahtuma järjestetään tiistaina 28.5.2019 klo 19:00

Aikaa jäljellä:

motionmailapp.com

Okei. Osaat laatia juuri ne oikeat, sydämestäsi kumpuavat rahaunelmat ja kutsua universumin tueksesi. 

Mutta mitä sitten seuraavaksi?

Jatkatko samoilla ikävillä kaavoilla eteenpäin, ajatellen että "tein varmaankin jotain väärin", "en minä tässä edelleenkään voi onnistua" tai "nyt loin itsellesi aivan liian ison tavoitteen"

...ja sitä kautta kokemaan tarpeettomia viivästyksiä unelmiesi toimituksessa?

Vai haluatko todella oppia tekemään ison, pysyvän muutoksen elämässäsi?

Oletko valmis yhdistymään TODELLISEEN voimaasi ja hallitsemaan vetovoiman lakia sen sijasta, että se hallitsee sinua?

Kiitos kaikille - tapahtuma on järjestetty!

Nämä asiat käymme läpi yhteisessä illassamme:

Kolme tärkeää elementtiä, joiden avulla opit hallitsemaan vetovoiman lain ja saamaan kaiken mitä haluat - millon haluat!

Askel #1

Miksi raha on (VIELÄ) jotain, mikä katoaa oudosti ulottuviltasi? Miksi rahaunelmiin on niin vaikea luottaa ja onnistua niissä? Miksi rahatilannetta on vaikea muuttaa - pysyvästi? Käydään läpi tämän asian tärkeä ydin, niin voit kokea asiassa pysyvän muutoksen. Opi muuttamaan suhtautumisesi rahaan lopullisesti ja suhtautumaan aiheeseen aidolla rakkaudella, niin rahaa voi viimeinkin virrata - myös sinunkin luoksesi!

Askel #2

Sinäkin saatat toimia rahan suhteen niin, että huomaamattasi valitset jatkuvasti arjessasi ikävän rahatodellisuuden - missä sinulla ei ole tarpeeksi varaa asioihin, joita oikeasti haluat. Tästä syystä samat ikävät kuviot toistuvat - tarpeettomasti! Opettele yksinkertainen systeemi, joka auttaa sinua avautumaan yhä vahvemmin luottamukselle ja unelmillesi, niin ne voivat saapua luoksesi helpommin. Muuta oma nykyinen jumiutunut tilanteesi!

Askel #3

Opi onnistumaan kaikissa unelmissasi ymmärtämällä mikä on sinun tärkein tehtäväsi manifestoimisessa. Avaudu universumin ohjaukselle, merkeille yhä vahvemmin sekä valjasta tässä prosessissa myös oma INTUITIOSI. Opi työskentelemään universumin kanssa tehokkaammin ja toimivammin - niin sinun toiveisiisi voidaan vastata helposti, jopa ennen kuin ehdit edes pyytämään niitä luoksesi!

Jos näemme livetapahtumassa, tämä maksuton visualisaatio tulee olemaan sinun!

Kun tulet livenä mukaan, saat lahjaksi tämän maksuttoman manifestointivisualisaation, jossa keskityt luomaan rahaunelmiasi ja pysymään avoimena niiden vastaanottamiseksi. Voit käyttää tätä vaikka koko loppuelämäsi ajan ja sitä kautta avautua vastaanottamaan mitä haluat, milloin haluat!

Kiitos kaikille - tapahtuma on järjestetty!


Henna Saloranta © Copyright 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi