Opi LUOMAAN rahaa ILMAN RAJOITTEITA; niin paljon ja juuri silloin, kun sinä itse haluat

Pura kaikki ikävät uskomukset ja rajoitteet rahaan liittyen lopullisesti ja pysyvästi sekä opi astumaan todellisuuteen, jossa villeimmätkin unelmasi voivat viimeinkin toteutua, sillä rahaan liittyvät rajoitukset ovat vain muisto menneisyydessä.

KUINKA PITKÄÄN OLET JO SANONUT ITSELLESI EI?

Tiedän ystäväni. Tuntuu niin turhauttavalta käydä läpi toistuvaa, tylsää ja niin ikävää rahadraamaa elämässäsi.

OLISIHAN se kyllä kiva lomailla enemmän, viettää enemmän aikaa läheisten kanssa, ostaa kaikki mitä haluat ja hemmotella läheisiäsi. 

Mutta tuo sama ikävä mantra vaan toistuu päässäsi...

"EI MINULLA NYT OLE VARAA SIIHEN". 

Tuttu lause, jota olet tottunut toistamaan päässäsi kuin ikuisesti jatkuvaa mantraa. 

Jossain vaiheessa kyllästyit jo koko aiheeseen ja päätit luovuttaa. 

Sekä tyytyä siihen mitä on.

Olisitko jo valmis jättämään tämän vaiheen taaksepäin, jossa vielä pienensit itseäsi ja todella LUOMAAN muutoksen, jonka haluat?

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, miten todella JUMISSA oma rahatilanteesi oikein onkaan?

Näet niin paljon vaivaa rahan luomiseen... mutta lopputulos on kaikesta tästä tekemisestä ja puurtamisesta huolimatta aina melkeinpä sama? 

Ja jos joskus onnistut yllätyksellisesti manifestoimaan ylimääräisesti rahaa... se onnistuu vain oudosti katoamaan käsistäsi (ennen kuin ehdit edes tekemään sillä yhtään mitään).

Ikään kuin sinussa olisi loputon reikä rahallisen runsauden vastaanottamisessa. 

Ihana ystäväni, haluan sanoa sinulle, että tämä ei ole ollenkaan sinun syytäsi ja että muutos voi nyt olla paljon lähempänä kuin osaatkaan ajatella.

Miltä tuntuisi, kun oppisit LOPETTAMAAN draaman, puutteiden, stressin ja vaikeuksien manifestoitumisen?

Olen luonut sinulle nyt uuden, ennennäkemättömän mahdollisuuden, jossa sinun on mahdollista päästä tutkimaan rahatukoksiasi ilolla - ja vapautumaan niistä pysyvästi sekä lopullisesti!

KUVITTELE JOS PIAN OSAISIT:

 • Luoda rahaa elämääsi missä ja milloin haluat (ja miten paljon haluat) - helposti

 • Lopettaa itsesi, unelmiesi ja mahdollisuuksiesi pienentäminen ja oppisit luomaan unelmiasi häpeilemättä tiedostaen, että ne luovat hyvää sinun ja kaikkien muidenkin elämään

 • Tehdä nopeita muutoksia ajatteluusi ja tunteisiisi rahan suhteen (sillä osaat intuitiivisesti tutkia energioitasi ja tehdä sinne lopullisia muutoksia)

 • Luoda upeita rahaan liittyviä unelmia suoraan sydämesi viisaudesta ja valjastaa universumin tukemaan sinua tässä taianomaisella tavalla

 • Yhdistyä omaan voimaasi, niin että voit vapautua menneisyyden tapahtumilta

 • Saada ikuisen mielenrauhan rahan suhteen (oli tililläsi sitten kaksi euroa, tai kymmeniä tuhansia)

HUOMAATKO MITEN PALJON RAHA LOPULTA HALLITSEE ELÄMÄÄSI?

 • Olet jo tottunut käymään kaupassakin niin, että ostat tarvikkeita vain siellä osastolla, mihin sinulla on varaa

 • Suljet mielestäsi pois kaikki ideat, unelmat ja mahdollisuudet, joita rahallinen tilanteesi ei mahdollista juuri nyt

 • Et uskalla unelmoida ISOSTI, sillä olet jo niin tottunut pienentämään itseäsi ja ajattelet, että iso muutos elämässäsi on mahdotonta

Jos ollaan rehellisiä, et todellisuudessa edes pelkää köyhyyttä, rahaongelmia, puutteita, jumiutumista rahan suhteen, unelmiesi ja luksuksen hylkäämistä - koska olet jo niin tottunut tähän.

Todellisuudessa sinä pelkäät OMAA VOIMAASI. Sillä kun opit yhdistymään tähän, tiedät että mahdollisuuksillasi ei ole enää mitään rajoitteita.

Et pelkää rahaa. Vaan kaikkea ihanaa mitä se sinulle edustaa.

Onnellisuutta, mielenrauhaa, luksusta, vapaa-aikaa, helppoutta, antamista, auttamista jne.

Tätä kaikkea ihanaa kohtaan sinussa on paljon vastustusta ja nyt haluan kutsua sinua vapautumaan tästä rajallisesta näkemyksestä LOPULLISESTI.


Miltä tuntuisi vapautua lopullisesti tuosta suuresta vastustuksesta rahan suhteen?

HEITÄ HYVÄSTIT TÄLLE IKÄVÄLLE VAIHEELLE...

ESITTELYSSÄ:

ASIAKKAIDENI PALAUTTEITA KURSSISTA:

Tärkein tavoitteeni oli oppia ymmärtämään suhdettani rahaan ja todella selvittää juurisyyt rahaongelmilleni, jotta pystyisin luomaan rahallista runsautta elämääni! Aikaisemmin en arvostanut itseäni sillä tavalla miten nykyään arvostan. Työ oli vain rahaa varten ja raha vain selviytymistä varten. Rahaa tuli, mutta kaikki myös meni laskuihin ja luottoihin jne. Minua turhautti se noidankehä, jossa elin useita vuosia! En myöskään osannut hemmotella itseäni, koin etten voisi "tuhlata" itseeni..

Kurssin ansiosta aloin iloitsemaan rahasta ihan uudella tavalla! Palkkani myös ihmeellisesti nousi 200€ kurssin aikana ja tämän ansiosta onnistuin laittamaan rahaa säästöön! Ikinä ennen en ole voinut säästää, mutta nyt tuntuu että säästäminen on ihanaa ja helppoa! En joudu luopumaan mistään ja luotan vain täysin siihen että rahaa tulee aina lisää. Minun suhtautuminen rahaan on niin paljon kevyempi, luottavaisempi ja rennompi. Olen paljon avoimempi uusille seikkailuille ja erityisesti nykyään osaan hemmotella itseäni, enkä mieti että "apua voinko todella käyttää rahaa vain turhuuksiin", koska nykyään arvostan itseäni ja tiedän ansaitsevani hyvää! :)

Yhteensä olen manifestoinut tämän kurssin aikana rahaa noin 4050 € ylimääräistä rahaa. Olen myös löytänyt kipinän terveellisiin elämäntapoihin uudelleen, olen yhteensä kurssin aikana pudottanut painoa 10 kg! Rakastan itseäni eri tavalla miten ennen ja huolehdin terveydestäni kokonaisvaltaisesti. Olen päästänyt irti negatiivisista ihmissuhteista, jonka myötä elämääni tuli aivan ihana uusi ystävä! Uskomukseni rahaa kohtaan ovat täysin erilaiset mitä ennen, saan nauttia ja kokea ihania asioita rahan ansiosta. Rakkaus elämää ja kaikkea ympärilläni olevaa vain kasvaa joka päivä. Parisuhteeni on vahvistunut ja olemme löytäneet erilaisen vahvemman yhteyden välillemme. Voisi siis sanoa, että kaikki on muuttunut paremmaksi!

- Roosa


Tulin mukaan kurssille, koska halusin muuttaa elämäni helpommaksi ja oman näköiseksi. Ennen kurssia elämäntilanteeni oli todella stressaava, tein töitä ihan liikaa ja itse työ oli fyysisesti sekä henkisesti todella raskasta. Olin aivan loppu, enkä oikeen tiennyt mitä haluan omalta elämältäni.

Paras asia kurssin kautta se oivallus, että voin vaikuttaa lähes kaikkiin asioihin omassa elämässäni. Olen muuttunut aivan täysin tämän kurssin aikana! Olen paljon rennompi, iloisempi ja sosiaalisempi. En ole enää vanhassa ammatissani, vaan opiskelen aivan uutta alaa ammattikorkeassa. Luotan elämään täysin, tiedän että mistään ei tarvitse selviytyä yksin vaan apua on saatavilla joka asiaan. Syön paljon terveellisemmin ja osaan huomioida kehoni viestejä. Minulla on todella paljon vapaa aikaa ja lomaa. Olen oppinut purkamaan vanhoja uskomuksia itsestäni heti niiden ilmaannuttua pois. Käytä todella paljon arjessani kurssin materiaalia hyödykseni. Samoin ihmissuhteeni on parantuneet, olen myös asettanut omat rahani selkeämmäksi.


Kurssin aikana olen manifestoinut rahaa onnistuneesti, yhteensä yli 20 000 euroa. Olen saanut monta voittoa, sekä tavarapalkintoja. Minulla on tuhansia euroja säästötilillä rahaa. Raha-asiani ovat joka suhteessa paremmalla mallilla kuin ennen. Manifestoin itselleni myös opiskelupaikan ja pääsin ekalla yrittämällä sisään ammattikorkeakouluun, vaikka en ole koskaan ollut kovin hyvä koulussa. Olen myös manifestoinut itseni läpi hyvillä arvosanoilla kursseista. Meillä on myös pohjoisessa koko perheen unelmoima mökki, juuri meidän perheen rakastamassa kohteessa. Käytän manifestointia ihan kaikkeen omassa elämässäni. Kaupassa käynnistä lähtien. Olen löytänyt hyvät juoksulenkkarit alesta ja ruokakaupassa on ollut usein juuri ne tuotteet tarjouksessa mitä olen mennyt hakemaan.

Tämä oman elämän suuri muutos ja kyllä myös minun sisäinen muutos on ollut kaikista paras asia kurssissa. Olen aivan eri ihminen kuin vuosi sitten ja tämän on huomannut myös läheiseni. Ja tätä kirjoittaessani tajuan tämän muutoksen vielä selkeämmin! Kiitos tuhannesti tästä kurssista!

- Nina Siekkinen


Olen elänyt lähes koko elämäni hyvin pienellä tulotasolla, koska olen ollut pitkiä aikoja työttömänä tai tehnyt osa-aikatöitä. Minulla ei ole koskaan ollut vakituista työpaikkaa. Olin kokeillut kaikkia mahdollisia keinoja hankkia rahaa; yritystoimintaa, lottoamista, Jackpottia, raha-arpoja, Kenoa, ennustajan ennustamia lottonumeroita, jopa treidausta, muttei mikään ollut onnistunut. Kesäisin olin aina työtön ja sain odotella työttömyyskorvausta joskus 2 kk. Joku puhelinmyyjä ihmetteli, miten voi Suomessa olla vielä ihminen, jolla ei ole mitään tuloja, mutta minä olin sellainen. Kun ilmoittauduin kurssille, se oli viimeinen mahdollisuuteni tuoda joku muutos elämääni. 

Kurssin aikana tuloni 6-kertaistuivat ja onnistuin myös manifestoimaan haluamani 20 000 euroa tililleni ja tuo summa vielä kasvoi muutaman kuukauden sisällä. Sen jälkeen ei ole enää tarvinnut pelätä, että rahat loppuvat ja on käytännössä varaa ostaa kaikki tarpeellinen. Vaikka olemme tehneet remonttia kellarissa ja autotallissa tuhansien eurojen edestä, eivät rahat ole vähentyneet tilillä. Kävin talvella ulkomaanmatkalla tyttäreni kanssa. Ostimme uuden jääkaapin. Lisäksi olen pystynyt osallistumaan kalleillekin kursseille, jotka olisivat aikaisemmin olleet minulle täysin mahdottomia.

Olen löytänyt kaupoista koko ajan hyviä tarjouksia sekä saanut hieman voittoja lotosta ja kenosta. Olen saanut vakuutuksista rahaa takaisin. Löysin kaiken tarpeellisen valoyritystoimintaani varten, osan alennuskoreista, osan ilmaiseksi tai jonkun lahjoittamana. Lisäksi ideoita on alkanut suorastaan tulvia joka puolelta. Kurssin alussa saamani työpaikka oli elämäni paras ja tuloni 6-kertaistuivat. Työpaikassakin olen kokenut, että minua on arvostettu enemmän kuin monissa aikaisemmissa. 


Olen löytänyt myös ratkaisuja joihinkin ongelmiin, joihin ei ole aikaisemmin ratkaisua löytynyt, vaikka olisin hakenut miten kauan tahansa. Parasta on, että kurssilta saa tsemppiä koko ajan, vaikka välillä on ollut menettää uskonsa, varsinkin alkuvaiheessa, kun mitään ei vielä ollut tapahtunut. Ryhmän vertaistuki on ollut myös mahtava. 

- Sirkku Tunkkari-Yli-SuomuHalusin oppia purkamaan negatiivisia ajatuksiani ja tuntemuksiani rahaa kohtaan. Koin olevani jumissa tilanteessani, halusin selkeyttä työskentelyyn enkeleiden kanssa ja vetovoimanlain oikeaan käyttämiseen. Monta vuotta olin tyytynyt tilanteeseeni, en arvostanut itseäni ja se heijastui rahatilanteeseenkin.

Koen tänään olevani arvokas, olen luottavainen ja rauhallinen, säteilen varmuutta. Olen tästä saanut palautettakin. Olen löytänyt vahvistusta oman polun kulkemiseen eli elämäntehtäväni. Olen todella levollinen ja luottavainen, ymmärrän, että olen vastuussa asioista, mutta en syyllistä niistä itseäni. Tiedän, että olen vahvasti menossa kohti unelmiani, olen saanut paljon työkaluja manifestointiin ja työskentelyyn enkeleiden kanssa.

Rahat riittävät nykyisin, rahayllätyksiä tulee lähes päivittäin. Rahayllätykset tulevat yleensä yllättävinä asiakastilauksina. Kysymyksiin "mistähän tänään saan rahayllätyksiä" vastataan aina, samoin "mistähän tähän tarpeeseen tulee runsautta". Työaiat ovat aina järjestyneet ihmeiden kautta haasteisinakin hetkinä. Nykyisin ei tarvitse kuin heittää ilmoille toive, pyyntö, niin se toimitetaan. Tällä viikolla sain nyrkkeilysäkin pilkkahintaan, se vain tulla tupsahti syliin.
Ihmissuhteisiin on tullut selkeyttä ja iloa ja yhdessäolon runsautta. 


- Päivi Järvilehto-Kylänpää

Tällä manifestointikurssilla opit:

 • Päästämään irti raharajoitteistasi helposti, tehokkaasti ja pysyvästi

 • Luomaan rahaa vapaammin, iloisemmin ja helpommin - sen verran kuin itse haluat

 • Yhdistymään omaan voimaasi ja todella muistamaan, että olet kaiken hyvän arvoinen

 • Siirtämään rahatilanteesi korkeampaan, iloisempaan ja onnellisempaan tilanteeseen

VOI HARMI - KURSSI ON SULJETTU!

Voit liittyä kurssin odotuslistalle alapuolelta, jolloin kuulet ensimmäisten joukossa kun kurssi avautuu jälleen saataville.

ENNENNÄKEMÄTÖN RAHALLINEN RUNSAUS SISÄLTÄÄ:

Kahdeksan yhteistä energiapuhdistusta, jossa etsimme sinussa olevat rajoittavat uskomukset rahallisen runsauden edestä ja poistamme nämä uskomukset sinusta lopullisesti ja pysyvästi.

ASKEL 1:

Avaudu rahan manifestoinnin taianomaisuudelle ja helppoudelle


Vapaudu ikävistä tunteista rahan suhteen ja avaudu luottamukselle - pysyvästi

Tässä askeleessa puhdistut...

 • Vanhempiesi / kasvattajiesi ikäviltä näkemyksiltä rahan suhteen (joita kannat vielä jollain tasolla itsessäsi), niin oma voimasi ja totuutesi voi nousta esille yhä vahvemmin

 • Kaikista ikävistä rahaan liittyvistä ajatuksista (puutteet, pelot, riittämättömyys, "aina se häviää" yms.) - opit suhtautumaan siihen luottavaisemmin, kevyemmin ja taianomaisemmin

 • Kaikista rahaan liittyvistä tilanteilta, joihin saatat suhtautua vielä ikävästi (laskut, velat jne.), sillä ne nujertavat luottamuksesi - kun suhtaudut rahaan neutraalimmin, sitä voi virrata luoksesi helpommin

ASKEL 2:

Totaalinen vapautuminen menneisyyden taakoilta ja tukoksilta


Ikävien päätösten, tapahtumien ja syyllisyyden vapauttaminen ja siirtyminen suurempaan luottamukseen

Tässä moduulissa puhdistut...

 • Kaikilta rahaan liittyviltä ikäviltä tapahtumilta, joihin olet jollain tasolla kiinnittynyt vielä ja joista saatat tuntea syyllisyyttä tai häpeää

 • Menneisyyden taakoista, sitoumuksista, päätöksistä, ja ikävältä karmalta, jotka nujertavat manifestointivoimaasi tässä hetkessä

 • Entisten elämien ikävältä vaikutukselta rahan suhteen (etsimme ne ajat menneisyydestäsi, jotka vaikuttavat sinuun vielä nujertavasti ja poistamme nuo vaikutukset lopullisesti)

ASKEL 3:

Yhdistyminen rikkaaseen, kevyeen ja onnelliseen tulevaisuuteesi


Uudenlaiseen kevyempään, rikkaampaan ja yltäkylläiseen todellisuuteen astuminen

Tässä moduulissa opit...

 • Ymmärtämään että et ole yksin luomisen prosessissa, vahvistamme yhteyttäsi universaaliin viisauteen yhteistyön vahvistamiseksi

 • Selkeyttämään visiotasi rahan suhteen yhdistymällä sielusi viisauteen ja leikittelemällä tulevaisuudellasi - sekä näin kutsumaan luoksesi sen, mitä todella haluat

 • Aikakäsitysten muuttaminen ja avautuminen sille, että muutos VOI tapahtua NOPEASTI

 • Ymmärtämään miten HELPPOA rahan manifestointi, saaminen ja kasvattaminen voikaan olla

ASKEL 4:

Nosta käsityksesi omasta arvostasi aidon rakkauden taajuudelle


Ymmärrä, koe ja opi miten arvokas olet - luo se mitä oikeasti ansaitset

Tässä moduulissa puhdistut...

 • Pienentävistä ajatuksista itsesi, mahdollisuuksiesi ja unelmiesi suhteen ymmärtämällä miten voimallinen ja upea sinä oletkaan

 • Uskomuksista mitkä ovat todellisen arvosi ja aidon, puhtaan rakkauden edessä - opit suhtautumaan itseesi lempeämmin

 • Rajoitteilta itsesi, tulevaisuutesi ja unelmiesi suhteen avautumalla yhä vahvemmin sille kuka sinä todella olet - opit tekemään nopeita muutoksia itseesi sekä suhtautumiseesi iloisella ja helpolla tavalla

ASKEL 5:

Vapaudu lopullisesti ja pysyvästi rahavastustuksestasi


Vapaudu ikävästä rajoittavasta laatikosta, johon olet itsesi elämäsi aikana asettanut

Tässä moduulissa puhdistut...

 • Kaikilta mielesi tekosyiltä, rajoitteilta ja ikäviltä uskomuksilta, jotka estävät sinun etenemisesi unelmiasi kohti

 • Ikäviltä tavoilta, jotka ovat todellisen potentaalisi edessä löytämällä uusia helppoja ja mukavia tapoja, jotka tukevat unelmiasi ja onnellisuuttasi

 • Vastustukselta, joka saa sinut jumiutumaan elämäntilanteeseen, mihin et ole tyytyväinen - on aika aktivoida voimasi ja vapautua korkeammalle tasolle


ASKEL 6:

Avaudu unelmiesi muutokselle taianomaisin ja helpoin keinoin


Opi ottamaan unelmoimasi ihana muutos vastaan

Tässä moduulissa puhdistut...

 • Peloistasi muutoksen suhteen - pääset tarkkailemaan muutoksen pelkoa ja vapautumaan siitä lopullisesti ja pysyvästi

 • Niiltä ikäviltä ajatuksilta ja uskomuksilta, mitkä ylläpitävät jumiutunetta elämäntilannetta

 • Jumiutuneesta tilanteestasi antautumalla universumin ohjaukselle, ihmeille ja eteenpäin kulkemiselle iloisella ja helpolla tavalla

ASKEL 7:

Laajenna visiotasi ja opi sanomaan rahalliselle runsaudelle KYLLÄ


Yhdisty suuriin visioihin, mitä sydämessäsi sijaitsee ja sano niille viimeinkin KYLLÄ

Tässä moduulissa puhdistut...

 • Unelmilta, jotka eivät ole oikeasti sinun yhdistymällä suurimpiin visioihin niiden vastaanottamiseksi NOPEALLA tavalla

 • Ikävältä tavalta sanoa EI kaikelle hyvälle. Opit avautumaan yhä vahvemmin universumin rikkauksille omaksumalla uudenlaisen tavan sanoa KYLLÄ niille asioille, mitkä tekevät sinusta onnellisen

 • Rajoittavilta ajatusmalleilta yhdistymällä todelliseen rajattomaan olemukseesi ja avaamalla universumin ohjaamaan sinua vieläkin vahvemmin

ASKEL 8:

Etene unelmiasi kohti ilolla ja luottamuksella yhdistymällä todelliseen voimaasi


Vapaudu ikävästä rajoittavasta laatikosta, johon olet itsesi elämäsi aikana asettanut

Tässä moduulissa puhdistut...

 • Peloilta ja ajatuksilta, jotka aiheuttavat sen, että et osaa pysyä sillä taajuudella, missä rahaihmeitä tapahtuu koko ajan

 • Ikävältä suhtautumiselta myyntiä /  markkinointia kohtaan

 • Tavoilta, jotka vievät sinut kauas voimastasi yhdistymällä todelliseen potentiaaliisi, josta käsin opit tekemään voimallisia päätöksiä, irrottautumaan harhoilta ja luomaan elämääsi juuri ne asiat, joita haluat

 • Vastustukselta, joka estää sinua näkemästä omaa osaamistasi, ainutlaatuisuuttasi ja lahjojasi sekä hyödyntämään sitä rahallisen runsauden rakentamisessa


BONUKSET:

Tärkeät elementit unelmien luomisprosessissa

1 - Manifestoi 1000 ylimääräistä euroa 21 päivässä

Kurssi alkaa tästä bonuksesta ja manifestointitaitojesi aktivoimisesta sitä kautta


2 - Uusien uskomusten ja ajatusten luomisprosessi

Opi luomaan uusia uskomuksia ja ajatuksia helposti


3 - Värähtelytaajuuden nostaminen helposti

Työskentele energioid parissa helposti ja tehokkaasti


4 - Ikävien uskomusten purku - nopeasti ja pysyvästi

Opi poistamaan ikävät uskomukset HETI


5 - Yhteistyö universumin / enkeleiden kanssa

Tehokas yhteistyö universumin / enkeleiden kanssa

Valitettavasti et aina saa sitä, mitä ansaitset.
Saat sen, mitä uskot ansaitsevasi.

KOSKEEKO TÄMÄ SINUA...

 • Sinulla on rajoittunut suhde rahaan sekä sen muuttaminen tuntuu vaikealta ja hitaalta

 • Mitä isomman rahasumman haluat luoda, sitä vaikeammalta se tuntuu

 • Ylimääräisen rahan manifestointi on vaikeaa, et osaa pitää rahaa luonasi - se katoaa melkeinpä heti kun saapuu sinulle

 • Rahan manifestointi vain tuntuu oudolla tavalla vaikealta ja lähestulkoon mahdottomalta

ET VOI KIELTÄÄ SITÄ TOSIASIAA — että sinulla on paljon työstettävää omassa suhtautumisessasi rahaa kohtaan. Ymmärrä että sinun ei todellakaan tarvitse käyttää vuosikausia tämän muuttamiseen.

OLISITKO SINÄ VALMIS VIIMEINKIN TEKEMÄÄN TUON TARVITTAVAN SISÄISEN TYÖN JA KOKEMAAN PYSYVÄN, LOPULLISEN MUUTOKSEN RAHATILANTEESSASI?

MIKSI RAHAN MANIFESTOINTI ON SINULLE VAIKEAA JA MITEN TÄMÄN ASIAN VOI MUUTTAA LOPULLISESTI?

Mikään ei todellisuudessa ole vaikeaa, ellet sitten itse ajattele niin. Luultavasti sinäkin kuulut tähän joukkoon, joka pitää rahan manifestointia ihmeellisen V-A-I-K-E-A-N-A.

Tämä johtuu kaikki omasta ajattelustasi ja syvällä sisimmässäsi olevista uskomuksista.

Mieti nyt miten monta kertaa olet kuullut elämäsi aikana rahan saamisen, pitämisen ja kasvattamisen olevan VAIKEAA. Miten monta kertaa olet kuullut rahan aiheuttavan riitoja. Miten monta kertaa olet todistanut, että vanhempasi tekivät paljon töitä ja uhrauksia rahan saamisen eteen - sen sijasta, että he olisivat sinun kanssasi ja antaisivat sinulle huomiota sekä rakkautta. Miten monta kertaa olet jo kuullut uutisia "ikävästä taloudellisesta tilanteesta", työttömyydestä jne.

Eihän se ole siis ihme, että herkkä olemuksesi omaksui kaiken tämän harhan todellisuudeksesi. Sillä olet itse KOKENUT jo niin monet kerrat vaikeuksia tässä asiassa - raha ei tuo sinulle onnea, vaan se vie sen sinusta kauemmaksi. Eihän se ole siis ihme, että edelleen vastustelet sitä niin kovasti!

Valitettavasti sinut siis ohjelmoidaan jo hyvin varhain uskomaan tiettyjä asioita. Ja on jopa tutkittu, että suurin osa ihmisistä tienaa koko elämänsä aikana vain noin 10 % enemmän tai vähemmän kuin omat vanhempansa.

Ja jos puhutaan totta - niin harva onnistuu vapautumaan omista mielen rajoitteista rahan suhteen. Vaan aika usein nuo samat rajoittavat tarinat jatkuvat koko loppuelämän ajan - rajoittaen sinun mahdollisuuksiasi, unelmiasi ja koko elämääsi.

Olisitko sinä yksi näistä harvoista, jotka päättävät tämän kierteen ja ottavat oman tulevaisuuden suunnan OMIIN käsiinsä - sen sijasta että toistavat vain vanhoja opittuja kaavoja?

Sillä rahan manifestointi EI tule helpottumaan, jos et tee lopullisia ja pysyviä muutoksia niihin uskomuksiin itsessäsi, jotka aiheuttavat näitä vääristyneitä näkemyksiä rahan suhteen.

Tämän kurssin tarkoituksena on löytää sinusta kaikki rahaan liittyvät rajoitteet ja poistaa ne sinusta lopullisesti sekä pysyvästi. Mieti minkälainen tulevaisuus sinulla voikaan olla edessäsi, kun todella sitoudut tähän niin tärkeään prosessiin. Ja minun avustuksellani - siitä voi tulla jopa todella hauskaa ja taianomaista.

Sillä uskomusten muuttaminen ei ole:

 • Vaikeaa
 • Hidasta


Tarvitaan vain tarpeeksi tehokkaita työvälineitä, niin että sinun energiasi voivat muuttua solutasolta asti. Vasta silloin todellinen muutos on mahdollinen.

Tällä manifestointikurssilla opit:

 • Päästämään irti raharajoitteistasi helposti, tehokkaasti ja pysyvästi

 • Luomaan rahaa vapaammin, iloisemmin ja helpommin - sen verran kuin itse haluat

 • Yhdistymään omaan voimaasi ja todella muistamaan, että olet kaiken hyvän arvoinen

 • Siirtämään rahatilanteesi korkeampaan, iloisempaan ja onnellisempaan tilanteeseen

VOI HARMI - KURSSI ON SULJETTU!

Voit liittyä kurssin odotuslistalle alapuolelta, jolloin kuulet ensimmäisten joukossa kun kurssi avautuu jälleen saataville.

UNELMAT EIVÄT TOTEUDU PELKÄSTÄÄN LUOMALLA MIELIKUVIISI PILVILINNOJA. VAIN ANTAMALLA ITSELLESI LUPA RAKENTAA NE FYYSISEEN TODELLISUUTEEN.

Ajattele miltä tuntuisi herätä joka päivä tietäen syvällä sisimmässäsi, että tänäänkin tulet kokemaan ihania ihmeitä elämässäsi.

Koko universumi palvelisi sinua ja tarpeitasi upealla tavalla, jopa ennustaen omat toiveesi ja antaen sinulle helposti kaiken sen, mitä tarvitset. Enkelit ja universumi ovat todellakin valmiita tähän - he voivat vastata pyyntöihisi jopa ennen kuin pyydät sitä, kun sinä avaat itsesi tälle taajuudelle.

Kuinka monta kertaa sinä olet kuitenkin jo vastustellut tuota enkeleiden käsissä olevaa kosmista lahjapakettia, joka haluaisi niin kovasti saapua luoksesi?

Kuinka monta kertaa sinä olet sulkeutunut helppoudelta, runsaudelta ja unelmiltasi, koska pelot ovat tukkineet vastaanottokykysi?

Liiiiiiian monta kertaa, hyvä ystäväni.

KUNINGATAR SISIMMÄSSÄSI ON JO VALMIS VAPAUTTAMAAN VOIMANSA!

Oman kehon ja sielun avaaminen feminiinienergian taianomaisuudelle tapahtuu kaikista nopeiten ja helpoiten, kun sallit muiden samanhenkisten ihmisten tukea sinua.

ASIAKKAIDENI MENESTYSTARINOITA:

ASIAKKAIDENI MENESTYSTARINOITA:


Aikaisemmin tilanteeni oli melkolailla tiukka ja elin suorastaan niukkuudessa ja rahat ei riittänyt mihinkään. Olin aika masentunut tämän takia. Henkinen tasapaino rupeaa pikkuhiljaa löytymään ja myös keho on muuttunut kurssin aikana terveellisin ruokavalion ansiosta. Paino on pudonnut 22 kg ja kiitollisuus on tullut elämääni jäädäkseen.

Sain koulupaikan sellaiselta alalta, mihin en olisi kuunapäivänä muuten hakenut,, mutta kun keväällä lupasin enkeleille, että teen mitä tahansa mikä vie minua eteenpäin ja on minun korkeimmaksi parhaakseni. Tässä sitä nyt ollaan kiitollisena, että sain kuin sainkin elämäni takaisin ja tätä uutta elämää on vallan mainio elää.


Tässä on tapahtunut jännä juttu. Rahat eivät ole varsinaisesti lisääntyneet, mutta rahan riittävyys on muuttunut. Nyt samasta summasta rahaa jää jopa pikkuisen säästöönkin ja ei ole tarvinnut pihistellä mistään. Raha vaan riittää vaikka järki sanoisi, että nyt se loppuu, mutta ei vaan lopu ja tilipäivänä voin laittaa muutamia kymppejä jemmaankin.

Paras asia kurssissa on ollut elämäni muutos parhaaseen suuntaan mitä toivoa saattaa..Enää ei ole se raha päällimmäisenä sillä tiedän, että se riittää ja kun sitä ei kamalasti ole niin kiitollisuus on tullut paremmin esille ja sit sitä riittää.. Ihan mahtava juttu.. Olen niin innoissani, että ei sitä osaa sanoin kuvata..Olen saanut enkelit ystävikseni.. Ihan huippuhyvä fiilis..

- Seppo Jäntti
Ennen kurssia olin hieman masentunut. Kuljin vähän niin kuin sumussa, laskien senttejä. En uskonut ansaitsevani parempaa. Kurssin aikana itsetuntemukseni ja itsearvostukseni on nousseet. Olen oppinut rakastamaan itseäni ja samalla myös rakkaus perheeseeni on moninkertaistunut. Olen löytänyt kiitollisuuden elämääni. Löytänyt itseni ja sisäisen voimani. 

Kaikista yllätyksellisin muutos kurssissa on ollut se, että olen selkeästi löytänyt luottamuksen elämää kohtaan, se on vahvistunut. Tiedän, että kaikki aina järjestyy. Ilo ja sisäinen valo on astunut matkakumppanikseni. Rauha, levollisuus, luottamus ja usko tulevaan on vahvistunut kurssin aikana! Olen onnistuneesti manifestoinut rahaa kurssin aikana työn ja rahavoittojen muodossa sekä myös muutakin kautta. 21 päivän manifestointihaasteen aikana onnistuin manifestoimaan itsellesni reilusti yli 1000 euroa rahaa! Suurin runsaus on kuitenkin ollut sisäinen kasvu tällä matkalla. Kiitos kiitos kiitos.

 Elämän ilo ja valo on jokapäiväinen ystäväni. Ystävyyssuhteet on syventyneet. Puolisoni kanssa rakkaus on ikäänkuin syttynyt uuteen kukoistukseen. Lapset ja lastenlapset ovat sanoneet että mummu loistaa jälleen. Mummu on valastunut. Tunnen heränneen eloon jälleen. Olen purkanut vanhoja uskomuksia ja löytänyt aidon itseni. Avoimen, iloisen, tyytyväisen itseni. Joka on elämäniloa täynnä. Se on rikkautta se!

- Iiris
Olen erittäin kiitollinen rahakurssille, joka on nostanut minut mahdollisuuteen löytää versio itsestäni, joka ajattelee, tuntee, toimii ja elää positiivisella ja iloisella moodilla. Ihana kun tunnen olevani kaiken hyvän arvoinen.


21 päivän "manifestoi itsellesi 1000 ylimääräistä euroa" ohjelma toi tosi paljon hyvää muutosta elämääni. Onnistuin ensinnäkin manifestoimaan yli odotusten - 1030 euroa itselleni. Niin mieletön fiilis oli siinä, kun ymmärsin, että nyt voin ostaa liput ja lähteä reissuun minkä asetinkin tässä haasteessa tavoitteeksi!! Yhtäkkiä muutaman päivän aikana oli kasassa se yli tonni! Sain jälleen kerran todeta sen, miten me itse luomme todellisuutemme. Voimme elää kiitollisuudessa tai sitten valituksessa. Se on valinta. Joka hetki. 

- Kati Kivinen


"

Tavoitteena oli kurssin kautta löytää varmuutta ja luottamusta elämään yleensä, päästä valoisempien energioiden virtaan vahvemmin. Aikaisemmin murehdin jatkuvasti rahan riittämistä, saako laskut maksettua ajoissa ja riittääkö vielä ruokaan ja bensaan yms. rahaa. En pitänyt itseäni juuri minkään arvoisena, pidin aina enemmän huolta siitä, että muilla on asiat ensiksi hyvin.

Tällä kurssilla mentiin paljon pintaa syvemmälle aina niihin uskomuksiin asti, miksi runsaus voi olla vaikea saavuttaa. Kurssi on ollut odotettua huomattavasti kattavampi ja laajempi, kuin mitä ennakkoon olin odottanut. Tämä on ollut paras asia kurssissa; se ettei tämä ollut vain kevyt pintaraapaisu tyyliin "vähän keijupölyä tuonne ja raha virtaa". Tässä on menty syvälle itseen työskentelemään, jolloin todellinen muutos voi tapahtua.

Olen sukeltanut pysyvästi ihanaan, pehmoiseen luottamukseen. Otan nykyään paljon rennommin rahaan liittyvät asiat, joiden vuoksi entinen minä olisi jo menettänyt pahimmillaan yöunensakin. Moni asia on järjestynyt paremmaksi, jotkin ovat tuntuneet jopa suoranaisilta ihmeiltä! Säästöni ovat lisääntyneet. Säännölliset tuloni kutakuinkin tuplaantuivat. Joitakin nollalaskuja on tullut, pieniä veikkausvoittojakin. Uuden autonkin sain todella edullisesti, tarjolla oli samaa mallia paljon huonokuntoisempia suuremmalla myyntihinnalla. Nyt sain tosi ihanan auton, joka on pelkkää ajoa vailla :) Rahallinen hyöty yhteensä liikkuu kaikkinensa kurssin ajalta joissakin tuhansissa euroissa.

Kurssin aikana sain kadotetun luovuusvirtaukseni takaisin. Olen opetellut ompelemaan, kunnostamaan huonekaluja ja tekemään kotiin pihasuunnitelmaa sekä suunnitellut itselleni oman pienen "mökin"

- M.R.


"

Kaipasin kurssilta jonkinlaista sisäistä muutosta, koska elämän "suorittaminen" ei enää tuntunut mielekkäältä. Myös rahatilanteeni oli aika huono ja siihen kaipasin myös muutosta. Olin liian kauan risteyksessä, enkä tiennyt mihin suuntaan lähtisin. Oman itsen ja oman työn arvostus taisi tuolloin olla melko alhainen ja rahasuhde tosi huono.

Yllätyksellisin muutos kurssissa on ollut se, että kaikki mitä onnelliseen, iloiseen, runsautta kaikin tavoin sisältävään elämään löytyy itsestä, kun osaa etsiä. En olisi uskonut omaavani tällaisia voimavaroja. Muutos on niin suuri, että ihmettelen sitä joka päivä. Ilman tätä kurssia en olisi tässä taianomaisessa flowssa joka päivä. Löydän ihania asioita kaikesta, olen myös löytänyt enkelit ja heidän apunsa ja siitä olen ikuisesti kiitollinen joka päivä. Olen oppinut kääntämään vastoinkäymiset positiiviseksi voimavaraksi, osaan myös etsiä niistä asioita, joista voin oppia lisää.


Aikaisempi minäni oli paljon stressaantuneempi joka päivä, ei nukkunut hyvin, valitti kaikesta, jne.
Nyt nukun paremmin kuin koskaan ennen, en huolehdi turhista ja olen kiitollinen kaikesta, mitä elämässäni tällä hetkellä on. Tällaista elämäntilannetta en olisi vuosi sitten osannut itselleni haaveillakaan.


Tuloni kolminkertaistuivat kurssin aikana. Työtarjouksia tulee enempi kuin voin ottaa vastaan. Säästöjä olen onnistunut saamaan ja olen voinut myös lahjoittaa rahaa, mikä on aina ollut haaveeni ja siitä olen iloinen. Jos olen suunnitellut jotain hankintaa, eteen on sattunut juuri siihen hankintaan liittyviä edullisia alennuksia. Jos odottamattomat rahalliset hyödyt lasketaan yhteen (kaikkea en ihan tarkalleen muista), niin n. 5000 € olen varmaankin niiden kautta saanut.

- Heli Pekkarinen


"


Kurssilta kaipasin positiivista asennetta ja taloudellista onnistumista, olin aika allapäin ollut jo pitemmän aikaa ennen kurssin alkamista. Nykyään olen paljon rauhallisempi ja luotan paremmin tulevaan. Olen rauhallisempi ja luotan paremmin tulevaan. Annetaan enkeleiden hoitaa asiat. 

Olen onnistunut myös manifestoimaan rahaa yllätyksellisesti. Sain esimerkiksi yllätyksekseni  eräässä arpajaisissa itselleni 700 euron voiton, sekä toistakin kautta noin 7000 euron korvauksen :). Lisäksi olen saanut muutaman velan maksettua pois, joitain on vielä jäljellä, mutta olen niihin saanut tehtyä itselleni suunnitelman.

- Terhi


"


Ennen kurssia tilanteeni oli sellainen, että velkaa oli paljon. Talo myymättä toisella paikkakunnalla. Työ määräaikainen. Rahaa aina niukasti. Toisaalta arvostin itseäni, mutta olen ymmärtänyt, etten sittenkään monella tavalla arvostanut. Kurssin alussa rahaa alkoi tulla heti alussa yllättävästi esim. perheenjäsenen yrityksen kautta. SE yllätti eniten. Että hei, tämä toimii :)


Positiivisuus ja usko tulevaan on lisääntynyt kurssin aikana. Uskon, että selviän vaikeistakin vaiheista ja hyvää on tulossa! Yksi iso muutos myös siinä, etten enää vajoa itsesääliin tai syövereihin pitkäksi aikaa. Alan työstää pahaa oloani ja se muuttuu varsin pian myönteiseksi. Tulee joku yllättävä käänne parempaan! Tulee tunne, että rahaa on aina jossain! :)

Sain taloni myydyksi, joten kokonaisvelkataakkani pieneni noin 90 000 eurolla. Sain 200 euroa viime jouluksi ylimääräistä. Täysi ylläri! Sain myös tiedon, että työryhmäni on saanut 4000 euron apurahan. Perheen yrityksen kautta tulee aina tuloja. Saimme esim. tehtyä pienen lomamatkan kotimaahan viime kesänä yllärinä. Sain nyt myös hiljattain 1000 euroa muuttoon yllättävästi. Tämän saman summan olin laittanut toiveeksi "salaiseen paikkaan" ajatuksella " 1000 euroa ylimääräistä kuukauden aikana. Olen oppinut arvostamaan itseäni ja toisetkin arvostavat silloin. En enää vajoa takaisin huonoon tunnelmaan niin helposti, kun menee paremmin. Ymmärrän, että hyvä kuuluu minullekin!

Ainut manifestointistrategia mikä oikeasti toimii on se taianomaisuus, joka tulee SINUSTA.

Pienet runsauden rippeet ja taianomaisuudet eivät vain ole tarpeeksi, että pystyisit ylläpitämään tämän elämäntyylin elämässäsi.

Sinun on aika oppia vastaanottamaan se, mitä todella haluat.

OLETKO SINÄ...

…väsynyt siihen, että hädin tuskin selviydyt rahallisesti elämässäsi ja olet valmis ottamaan vastuun rahatilanteestasi ja suhtautumaan siihen jälleen taianomaisesti?

…kyllästynyt laimeisiin sekä pieniin unelmiisi ja olet valmis tiedostamaan ihanat, omat ylelliset unelmasi?

…valmis päästämään irti siitä elämänvaiheesta, jossa ohitat intuitiosi viisauden ja sisäisen jumalattaresi kutsun ja koet sen vuoksi tuskallisia haasteita ja erillisyyden tunteita?

…valmis näkemään miten omat runsauden visiosi ja unelmasi tulevat todeksi tänne fyysiseen todellisuuteen sen sijasta että olisit vain ‘toiveikas’ ja luulet, että ehkä jonain päivänä jotain hyvää tapahtuu sinullekin?

…halukas jättämään taaksesi ajan, jossa kuljit henkistä polkuasi aivan yksin?

SILLOIN TÄMÄ ON JUURI SINUA VARTEN.

NÄIN KURSSI TOIMII:

Liityt mukaan Ennennäkemätön rahallinen runsaus kurssille!

Saat pääsyn sisältöön

Liityt mukaan salaiseen ryhmään saadaksesi tukea matkallesi

Osallistut kuukausittaisiin energia -puhdistuksiin

Koet uskomattoman muutoksen omassa kyvyssäsi luoda rahaa

Sinusta tulee VOITTAMATON rahan manifestoija

Tällä manifestointikurssilla opit:

 • Päästämään irti raharajoitteistasi helposti, tehokkaasti ja pysyvästi

 • Luomaan rahaa vapaammin, iloisemmin ja helpommin - sen verran kuin itse haluat

 • Yhdistymään omaan voimaasi ja todella muistamaan, että olet kaiken hyvän arvoinen

 • Siirtämään rahatilanteesi korkeampaan, iloisempaan ja onnellisempaan tilanteeseen

VOI HARMI - KURSSI ON SULJETTU!

Voit liittyä kurssin odotuslistalle alapuolelta, jolloin kuulet ensimmäisten joukossa kun kurssi avautuu jälleen saataville.

PELOT OVAT OPITTUJA.
RUNSAUS ON SE MITÄ SINÄ TODELLA OLET.

Sinunkin on aika yhdistyä todelliseen itseesi - jumalalliseen luojattareen, joka voi ja pystyy luomaan kaikki unelmansa todeksi, kun vain avaudut universumin ihmeille.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ:

Miten kurssimateriaalia on mahdollista käydä läpi?

Tämä kurssi on nettikurssi, jonka voit käydä läpi omassa tahdissasi. Suurin osa materiaalistamme on videomateriaalia (jaettu lyhyisiin videopätkiin) ja sinulla on ikuinen pääsy kurssimateriaaliin, jolloin voit käydä materiaalia läpi juuri siinä aikataulussa, mikä sopii sinulle. Kurssin alussa kannustan sinua käymään läpi bonusmateriaalin, jolloin sinulla on hieman enemmän materiaalia läpikäytävänä kurssin alkupuolella. Tämän jälkeen kun opettamani "perusteet" on hallussa, niin voit hyödyntää niitä omassa arjessasi haluamallasi tavalla. Tämän jälkeen kannustan sinua käymään läpi askeleemme (yhteensä 8) noin yhden kuukaudessa - tai mikä tuntuukaan sinulle sopivalta aikataulullisesti.

Paljonko aikaa kurssin suorittaminen vie?

Tärkein sisältö kurssissa on kuukausittaiset energiapuhdistuksemme ja siihen liittyvä työkirja (sen täyttäminen varmasti vaihtelee ja riippuu henkilöstä). Energiapuhdistukset kestävät noin 1-2 tuntia (kuukausittain) ja toivon, että kuuntelet nämä aina kuukausittain. Halutessasi voit viedä puhdistuksen vielä syvemmälle tasolle ja kuunnella näitä vielä uudelleenkin. 

Kurssin bonuksiin kuuluu myös muuta lisämateriaalia, mutta tarkoituksena on pitää sisältö mahdollisimman yksinkertaisena ja helppona, niin että voit oppia yksinkertaiset ja toimivat tavat arkeesi ja sitä kautta luoda tuloksia elämääsi. Varsinaisesti kurssi ei siis vie välttämättä ajallisesti paljon aikaa - mutta tämä tietenkin riippuu myös itsestäsi ja siitä, miten paljon haluat käyttää ja hyödyntää kurssimateriaalia. 

Mistä tiedän, että kurssi voi toimia juuri minun kohdallani?

Sinä tiedät, että se voi toimia, koska teet selkeän PÄÄTÖKSEN; valitset että otat apua ja tukea vastaan. Se on tärkein syy sille, miksi kurssi tulee olemaan niin voimallinen. Koko materiaali keskittyy siihen, että sinusta voidaan etsiä, löytää ja poistaa lopullisesti ne uskomukset, jotka jarruttelevat sinun unelmiesi elämän saapumista luoksesi ja että voit löytää iloisemman ja taianomaisemman suhtautumisen rahaa kohtaan.
 
Voit viimeinkin vapautua vaikeuksien kierteeltä, kun sallit uudenlaisen energian virrata elämääsi ja alat käyttämään tehokkaita, rakkaudellisia työkaluja sekä otat jatkuvaa tukea vastaan. Sinun ei tarvitse tehdä tätä yksin! Universumi ei tule luultavasti palkitsemaan sinua liiallisesta, itsepäisestä työskentelystä yksin. Mutta ympärilläsi on paljon taianomaisuutta ja ihmeitä, jotka vain odottavat sitä, että avaat sylisi yhä enemmän ja otat jumalallista tukea vastaan rohkeammin!

Millä maksutavoilla voin maksaa kurssin?

Voit maksaa kurssin kokonaismaksun Checkout Finlandin maksutavoilla. Saatavilla on verkkopankkimaksu, maksukorttimaksu ja Checkoutin tarjoamat osamaksut, joista voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. Kun valitset osamaksun, niin voit valita omaan tilanteeseesi sopivan maksuajan sekä lyhennyserän. Voit lukea lisää osamaksuvaihtoehdoista ilmoittautumissivuilla.

Voinko osallistua kaikkiin kurssin harjoituksiin?

Kurssilla annan sinulle runsaasti ohjeita oman elämäsi muuttamiseen. Teemme energiapuhdistuksia, joihin pääset puhdistumaan sekä sitä kautta päästämään irti rajoitteistasi. Tämän lisäksi teemme vielä breathwork -hengitysharjoituksia (jotka eivät välttämättä sovi jokaiselle). Jos sinulla on tai on ollut seuraavia terveysongelmia: sydän- ja verisuonitaudit, angiina, astma, sydänkohtaus, korkea verenpaine, glaukooma, verkkokalvon irtauma, osteoporoosi, hiljattain tehty leikkaus tai loukkaantuminen (odota että palaudut siitä kunnolla), mikä tahansa sairaus, johon sinulla on säännöllinen lääkitys, paniikkikohtaus, psykoosi, vakava mielenterveydellinen häiriö, kohtaus, valtimon pullistuma (suvussa historiaa tästä), varmistan ensin lääkäriltäsi, että voit osallistua tähän harjoitukseen. Jos olet raskaana, niin silloin sinun ei tule osallistua breathworkiin (voit tehdä tämän myöhemmin, silloin kun vauva on syntynyt). Muista että breathwork on kuitenkin vain hyvin pieni osa kurssin kokonaisuutta, eli jos et vaikkapa voi osallistua siihen, se ei haittaa, sillä saat paljon muita vinkkejä, ja sinulla tulee sitä kautta olemaan kaikki tarvittava itsesi ja elämäsi muuttamiseen.

Miksi tämä kurssi käsittelee niin paljon uskomusten käsittelyä?

Tämä on sitä todellista työtä, ystäväni! Jos sinä oikeasti haluat manifestoinnin olevan helppoa ja hauskaa, meidän tarvitsee katsoa syvälle itseesi ja siihen painolastiin, joka jarruttelee sinua näiden asioiden kokemisessa.

Olen huomannut, että harva sitoutuu tekemään tätä työtä (ja tarvittavan tehokkailla keinoilla). Ja juuri tämä on se syy siihen, miksi niin monet ihmiset pysyvät jumissa oman elämänsä kohdallaan, eivätkä he osaa luoda haluamaansa kestävää, pysyvää muutosta elämäänsä.

Manifestointi tulee todellakin siis helpottumaan, kun opit parantamaan haavat ja tukokset vastaanottokykysi edestä ja siirtymään siihen elämään, jossa elät yhä vankemmin omista korkeimmista visioistasi käsin.

Manifestointi ei ole toiminut aikaisemmin omassa elämässäni, kannattaako minun edes lähteä kokeilemaan enää uudelleen?

Tottakai! Sinä tulet tänne oppiaksesi UUDEN tavan elää! Kurssi auttaa sinua muuttamaan ajatuksiasi ja energioitasi uuteen suuntaan, se ei kannusta sinua jatkamaan samalla ikävällä tavalla, joka ei ole toiminut menneisyydessäsi. Et varmasti edes olisi täällä, jos sinä olisit jo manifestoinnin ammattilainen, eikö vain ystäväni? Muutos voi tapahtua kohdallasi nimenomaan sitä kautta, että avaudut oppimaan uusia asioita!

VASTUUVAPAUSLAUSEKE
Emme voi taata sinulle tiettyjä tuloksia tämän kurssin kautta. Ymmärrä että kaikki palautteet ja tulokset, joita muut ihmiset ovat kokeneet elämässään kurssin avulla, ovat heidän henkilökohtaisia kokemuksiaan ja sinä luot itse omat tuloksesi.

Tällä manifestointikurssilla opit:

 • Päästämään irti raharajoitteistasi helposti, tehokkaasti ja pysyvästi

 • Luomaan rahaa vapaammin, iloisemmin ja helpommin - sen verran kuin itse haluat

 • Yhdistymään omaan voimaasi ja todella muistamaan, että olet kaiken hyvän arvoinen

 • Siirtämään rahatilanteesi korkeampaan, iloisempaan ja onnellisempaan tilanteeseen

VOI HARMI - KURSSI ON SULJETTU!

Voit liittyä kurssin odotuslistalle alapuolelta, jolloin kuulet ensimmäisten joukossa kun kurssi avautuu jälleen saataville.

Henna Saloranta © Copyright 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi

>