OLETKO VALMIS AVAAMAAN OMAT INTUITIIVISET TAIKAKYKYSI? 


TEE YHTEYDESTÄSI ENKELIMAAILMAAN TODELLA VANKKA JA SELKEÄ

Opi avaamaan intuitiiviset taikakykysi hauskalla, yksinkertaisella ja käytännönläheisellä tavalla sekä opettele luomaan itsellesi se elämä, joka vastaa sielusi korkeimpia visioita.


HALUAN SINUN NYT KUVITTELEVAN... MITEN IHMEELLISEKSI SINUN ELÄMÄSI MUUTTUISI, JOS YHTEYTESI ENKELEIHIN OLISI TODELLA SELKEÄ JA VAHVA?

...Miten nopeasti ja iloisesti etenisit silloin unelmiisi?

...Mihin kysymyksiin sinulla olisi vastaus enkeleiltä välittömästi?

...Miten paljon vastaanottaisit arjessasi taikaa, merkkejä ja ohjausta?

...Ja miten paljon HAUSKEMPAA ja HELPOMPAA elämäsi olisikaan?

Kuvittele mitkä asiat tulisivatkaan sinulle mahdollisiksi, joista et aikaisemmin uskaltanut edes unelmoida!

Kun yhteytesi enkeleihin on vahva sekä selkeä, silloin pystyt:

Kysymään enkeleiltä minkälaisia kysymyksiä tahansa (kuten esimerkiksi "Mikä on elämäntehtäväni?" "Mikä on nopein tapa toteuttaa unelmani?") ja vastaanottamaan heiltä luotettavan vastauksen missä ja milloin tahansa!

Moninkertaistamaan ihmeiden ja runsauden määrän elämässäsi, koska olet suorassa yhteydessä tahoon, joka osaa tarjoilla niitä sinulle rajattoman määrän. Opit vastaanottamaan ENEMMÄN!

LUOTTAMAAN syvällisesti ohjaukseen, merkkeihin ja viesteihin, jota saat enkeleiltä ja tätä kautta luomaan unelmaelämäsi 100 % varmuudella, sillä LUOTAT merkkeihin (sekä itseesi).

PYSYMÄÄN korkeavärähteisessä olotilassa sekä kokemaan yhä enemmän rauhaa, iloa ja kiitollisuutta, sillä pystyt hoitamaan negatiiviset tunnetukokset enkeliystäviesi avulla ja sitä kautta nopeuttamaan henkistä kehitystäsi sekä avautumaan yhä vahvemmmin rakkauden kanavaksi.

Ilahduttamaan taidoillasi myös muita sillä pystyt välittämään enkeleiden viestejä ja viisautta myös muille. Vankka enkeliyhteys on lahjasi vahvistaa valoa maailmassa!

Sinut on opetettu elämään peloista käsin. Intuitiosi ohjaa sinua elämään aidossa ilossa ja runsaudessa!

Sinut on ohjelmoitu toimimaan peloista ja rajoittavista näkemyksistä käsin. Sen vuoksi suhtautumisesi elämäsi eri asioihin on hieman vääristynyt. Intuition vahvistaminen auttaa sinua päästämään irti näistä vääristymistä, sillä tietoisuutesi taso laajenee korkeampaan taajuuteen.

Mielesi rajallinen näkemys:

 • Näkee uhkia, ongelmia ja haasteita elämässäsi
 • Keskittyy selviytymään ja tyytymään asioihin, jotka eivät todella tee sinua onnelliseksi
 • Haluaa pysyä jumissa 
 • Negatiivinen suhtautuminen itseesi ja koko elämääsi
 • Vastustelee aitoa onnellisuutta, runsautta, iloa ja vapautta

Intuitio (eli sielusi viisaus):

 • Keskittyy mahdollisuuksiin ja unelmiin sinun luonasi
 • Keskittyy kukoistamiseen ja kulkemaan suuntaan, joka tekee sinut onnellisemmaksi
 • On valmis kulkemaan eteenpäin sydämen osoittamaan suuntaan
 • Rakkaudellinen suhtautuminen itseesi ja elämääsi

Kumman äänen sinä kuulet arjessasi enimmäkseen? Miten ihanaa elämästä voisi tulla, kun yhteytesi omaan intuitiosi taikavoimaan vahvistuisi oleellisesti?

Näistä merkeistä tunnistat, että intuitiosi vaatii vahvistamista:

 • Et osaa tehdä oikeita päätöksiä (aikaisemmatkin päätökset ovat johtaneet sinut lähinnä ikäviä asioita kohti)

 • Elämäntilanteesi tuntuu olevan hieman "jumissa"

 • Et aisti enkeleitä tai muita valo-olentoja ja heidän ohjaustaan
 • Et osaa työskennellä energioidesi parissa ja jäät jumiin ikäviin tunteisiin

 • Intuitiosi on HIDAS ja hankalasti käytettävissä oleva (jumalallinen viisaus ei ole hidasta ja se on AINA käytettävissä ja kuunneltavissa)

 • Rakkaus, luottamus, ilo ja lempeys puuttuu elämästäsi (intuitio kanavoituu rakkaudesta ja sitä kautta eläminen on aina kaunista)

 • Sinulla ei ole hajuakaan siitä, mikä on sinun elämäntehtäväsi

 • Et tiedosta omia unelmiasi

Mikä intuitio on?

Intuitio on sinun oma sisäinen viisautesi, jonka avulla sinulla on yhteys totuuteen. Yleensä sinä vastaanotat informaatiota rajallisen mielesi kautta, joka näkee maailman hyvin rajallisena. Intuitio on paljon korkeampaa informaatiota, jonka ansiosta sinä näet todelliseen totuuteen.

Tämä on upea taito, jonka avulla voit aistia "näkymättömiäkin" energioita luonasi ja tehdä arjesta sitä kautta taianomaisemman. Sillä elämä ei ole todellakaan vain sitä, mitä näet fyysisellä tasolla - ympärilläsi on paljon resursseja, mahdollisuuksia, tilanteita ja viisautta, jota pelkkä fyysinen silmä ei näe. 

Intuitio on siis sinunkin oma upea supervoimasi, sillä sen avulla voit tiedostaa aina missä tahansa tilanteessa oikeat vastaukset.

Kuvittele miten SINUN elämäsi voisi muuttua, kun sinulla on intuition selkeästi käytössäsi missä ja milloin tahansa!

Kuvittele miltä tuntuisi, että sinulla olisi pian taito:

 • Aistia enkeleiden läsnäolo, viestit ja ohjaus elämässäsi kristallin kirkkaasti missä ja milloin tahansa!

 • Työskennellä tehokkaasti energioiden parissa ja vaikuttaa helposti omaan olo- ja tunnetilaasi ja auttaa tässä myös muita ihmisiä

 • Tiedostaa jokaisessa päätöstilanteessa mikä on sinun ja läheistesi kannalta paras vaihtoehto - niin voit aina kulkea suuntaan, joka tukee onnellisuuttasi

 • Aistia erilaisia energioita helposti elämässäsi - niin että pystyt vastaanottamaan viisautta erilaisissa tilanteissa ja siltä pohjalta kulkemaan juuri siihen suuntaan, mitä haluat vahvistaa elämässäsi

 • Luottaa itseesi, koko elämääsi ja tulevaisuuteesi täydellisesti, niin että voit viimeinkin elää suuressa mielenrauhassa

 • Elää korkeamman viisauden ja rakkauden kautta elämäsi jokaisessa osa-alueessa, niin että voit suhtautua itseesi ja muihin ihmisiin suuremman lempeyden ja myötätunnon kautta

Miten hyödyt vankasta intuitiosta?

Intuitio auttaa sinua menestymään elämässäsi (ihmissuhteissa, omassa olotilassasi, työssäsi, valinnoissasi, raha-asioissa jne). Tuo oma sisäinen äänesi on siis myös runsauden ääni - mikä tahansa ongelmatilanne elämässäsi tuleekaan eteesi - intuition avulla voit löytää upeimman ja helpoimman ratkaisun, joka tulee johtamaan sinut menestykseen (mitä se sinulle tarkoittaakaan). 

Kaikista upeimmat asiat tässä maailmassa ovat saaneet alkunsa tästä yhteydestä. Mistä luulet että esimerkiksi Albert Einstein, Nikola Tesla, Thomas Edison (jonka hallussa oli ylo 1000 patenttia), tai Leonardo da Vinci saivat omat ideansa ja viisautensa? No ei varmastikaan sukulaisten, naapurien tai median kautta - vaan heillä oli yhteys korkeampaan voimaan, mistä kanavoituu meille kaikista upeimmat ideat. 

Intuition avulla löydät missä ja milloin tahansa vastaukset kaikissa mielessäsi oleviin asioihin. Sinulla on käytössäsi siis paljon parempi tiedonhakumenetelmä, kuin Google, sillä voit yhdistyä suoraan jumalalliseen viisauteen oman viisautesi ja enkelimaailman tuella.

Kun löysin omat intuitiiviset kykyni enkeleiden kanssa työskentelyn myötä, niin sen jälkeen elämäni on täyttynyt mitä upeimmista ihmeistä. Saman ovat kokeneet myös monet asiakkaani ja toivon samaa myös sinulle.

"Olen saanut täydellisen rauhan elämääni.


Netin kautta oli ihana opiskella omaan tahtiin, ja materiaalien selkeys, laadukkuus ja laajuus yllätti todella totaalisesti. Tuntui että yhdestä koulutuksesta sain monen koulutuksen materiaalit ja opit, aivan uskomaton matka! Sen lisäksi mitä kaikkea sain enkeleihin liittyvää opetusta koulutuksesta, niin sain myös uskomattoman paljon jokaiseen elämän osa-alueeseen tukea! Tavoitteeni oli saada lisävahvistusta elämäntehtävääni ja sitä todella sain. Unelmatyöni mitä olen saanut jo toteuttaa, muuttui koulutuksen myötä entistä valoisammaksi ja sai myös enkelit vahvemmin mukaansa <3 Tuntuu siltä että olen löytänyt kotiin. Kiitos enkelit ja Henna <3


Jonna Molin - www.jonnamolin.com

"En enää murehdi niin paljon, kuin ennen.


Tavoitteeni oli kehittää omaa itseäni ja ajattelutapaani positiiviseksi enkelten avustuksella ja se tosiaan onnistui! Olen paljon armollisempi itselleni ja muille. Kiitollisuuden- ja onnentunteet ovat nousseet pintaan. Ihana positiivinen asenne elämässä on vahvistunut! Koulutus on kauttaaltaan ihana ja tietoa ja taitoa tuli todella paljon. Visualisaatioita rakastan ja tilasinkin vielä sinulta lisääkin. Edelleen haluan kertoa, miten kauniita Hennan visualisaatiot ovat; kaunis, rauhallinen, lempeä ääni, musiikki sopivaa taustalla. En ole vielä löytänyt muita suomenkielisiä näin ihania visualisaatioita! Netin kautta on kiva ja mielenkiintoinen tapa opiskella ja facebookryhmässä voi taas tutustua ryhmäläisiin. Netin hyöty on, että saa opiskella, kun aikaa ja intoa on. Matkustaminen myös voi olla monille hankalaa, sillä meitähän on ympäri Suomea.

Kirsi Keskimäki

"Netin kautta opiskelu on ihan loistava juttu!


Enkelit ovat olleet jo pitkään tuttuja, mutta ehkä hieman etäisiä. Tavoitteena oli lähentyä enkelien kanssa ja saada vahvistusta ja uskallusta välittää viestejä ja toteutuihan se. Luottamus siihen, ettemme ole yksin ja saamme aina tukea syveni entisestään, vaikka elämässä ja terveydessä olikin haasteellista. Pidin oikeastaan kaikesta, kirjalliset materiaalit ovat ihanat ja todella kattavat, visualisaatiot ja videot voimalliset. Pariharjoituksissa pidin siitä, että joutui tekemään tulkintaa puhelimessa, kirjallinen tulkinta on minulle jo ennestään jonkin verttan tuttua ja samoin lähihoitotilanteessa viestien kanavoiminen, mutta puhelintyöskentely on vieraampaa. Tai oli. Netin kautta opiskelu on ihan loistava juttu! En osaa sanoa jääneeni kaipaamaan lisätietoa mistään.


Katja Holopainen - www.mandalatalo.fi

"Tunnen olevani seesteisempi, luottavaisempi ja hurjasti rohkeampi.


Koulutus oli paljon enemmän kuin osasin odottaa. Sen lisäksi että sain todella paljon tietoa enkelimaailmasta, opin luottamaan omaan intuitiooni ja tutustuin virtuaalisesti hienoihin samanhenkisiin ihmisiin. Olen myös kokenut todella monia ihania pieniä ihmeitä koulutuksen aikana. Itselleni koulutus ja enkeleihin tutustuminen on tehnyt todella hyvää. Olen löytänyt itsestäni uusia ulottuvuuksia ja saanut roppakaupalla isää itseluottamusta. Tunnen olevani seesteisempi, luottavaisempi ja hurjasti rohkeampi ihminen kuin mitä olin ennen koulutusta. Tämän koulutuksen myötä olen myös löytänyt uuden uran jota kohti olen nyt uskaltanut lähteä kulkemaan. Koulutuksen aikana tehdyt harjoitukset ovat kerta kerran jälkeen vahvistaneet että olen menossa oikeaan suuntaan.


Kaisa Nissinen

"Itseluottamus ja itsevarmuus vahvistui, olen tasapainoisempi kuin aikaisemmin.


Olen muuttunut, mielestäni: olen saanut selvää kyvyistäni, itseluottamus ja itsevarmuus vahvistui, olen tasapainoisempi kuin aikaisemmin, näen energiat selkeämmin, opin jatkuvasti lisää. Olen avautumassa, käsitykseni elämästä, maailmasta, elämänenergiasta ja sen menoista ovat syventyneet. Rupesin ymmärtämään itseäni ja muita paremmin. Olen pitänyt monestakin asiasta... Erityisesti visualisaatioista, enkelikorteista, ja kanavointien ja tulkintojen tekemisestä / pariharjoituksista, kannustavasta ja innostavasta opiskeluprosessista olen nauttinut. Kauniista, rakkaudella tehdyistä kurssimateriaaleista, facebook -ryhmämme sivusta.


Irina Bekker

"Kaikki on muuttunut elämässäni... siihen on tullut ilo, rakkaus ja kiitollisuus kaikkea kohtaan.


Siihen ei sanat riitä, miten paljon hyviä asioita on tapahtunut elämässäni näiden muutamien kuukausien aikana. Kaikki on muuttunut elämässäni... siihen on tullut ilo, rakkaus ja kiitollisuus kaikkea kohtaan ja anteeksianto. Olen ymmärtänyt sen syvemmän tarkoituksen, että itseä pitää ja saa rakastaa ja anteeksianto myös itselleni. Suhteeni läheisiin ihmisiini on syventynyt, solmuja on auennut, enkelien avulla joka päiväisestä elämästä on tullut hyvää ja tarkoituksenmukaista. Pikkuhiljaa sisäinen lapseni on voimistunut. Materiaali on kattavaa ja uudet ihmiskontaktit joita on tullut koulutuksen myötä, muutavat niistä ovat muodostuneet syviksi ja läheisiksi ystävyyssuhteiksi.


Satu Kirjavainen

Opi avaamaan intuitiiviset taikakykysi hauskalla, yksinkertaisella ja käytännönläheisellä tavalla ja opettele luomaan itsellesi se elämä, joka vastaa sielusi korkeimpia visioita.

Tällä enkelikurssilla sinä opit:

 • Aistimaan enkeleitä eri tavoin ja vahvistamaan yhteyttäsi heidän maailmaansa

 • Tekemään intuitiivisia tulkintoja muille

 • Kasvattamaan luottamustasi intuitioosi

 • Hyödyntämään intuitiotasi eri tavoin

 • Kasvamaan henkisellä polullasi ja kohottamaan energioitasi

Voi harmi - ilmoittautuminen on sulkeutunut!

Voit liittyä odotuslistalle alapuolelta ja kuulla, kun kurssi avautuu jälleen saataville.

Miksi tarvitset vankan intuition?

Sinutkin on opetettu elämään pelkojen ja rajoitteiden kautta. Tämä maailma opettaa meille jatkuvasti pelkoon pohjautuvia ajatuksia, uskomuksia ja tunteita - ja näin sinun yhteytesi jumalalliseen totuuteen katkeaa. Elämä suppeassa pelkoon pohjautuvassa näkemyksessä tuntuu erittäin ikävältä ja silloin on suorastaan mahdotonta nauttia elämästä.

Omalta viisaudelta hukassa oleva ihminen seuraa huomaamattaan toisten pelkoon pohjautuvia toimintamalleja ja elää näin osittain suuressa harhassa. Silloin elämästä tulee helposti harmaansävyinen, selviytymiseen keskittynyt suoritus.

Tuosta sudenkuopasta on aika vapautua lopullisesti!

Miten sitten avaudut intuitiollesi ja enkeleiden maailmalle tällä kurssilla?

Enkeleiden avustuksella. Kurssilla keskitymme siihen, että avaudumme aistimaan enkelimaailmaa ja vahvistamaan yhteyttä tähän taajuuteen. Sitä kautta intuitiiviset lahjasi avautuvat sinun käyttöösi upealla tavalla - enkeleiden kanssa työskentely tekee tästä hyvin hauskaa, taianomaista, kaunista ja turvallista. Opit aistimaan energioita enkeleiden avustuksella ja välittämään viestejä enkelimaailmasta eteenpäin muille ihmisille.

Enkeleihin tutustuminen on kaikkea muuta kuin vain esimerkiksi selvänäköisyyden kehittämistä. Enkeleiden taajuus on viisaus, rakkaus, totuus, luottamus, ilo ja nauru. Ja tuon taajuuden edessä on yleensä aika paljon tukoksia. Eli kun kasvatat yhteyttäsi kurssin aikana enkeleiden taajuuteen, koet parantumista monella tasolla. Päästät irti tarpeettomista huolista, peloista ja epävarmuuksista ja sitä kautta kuoriudut yhä vahvemmin tuoksi valoisaksi ja rohkeaksi itseksesi, joka sisimmässäsi oletkin. 

Tämän vuoksi enkeleihin tutustuminen on erittäin parantava ja yleensä elämää positiivisesti muuttava kokemus, joka aiheuttaa upeita siunauksia omassa elämässä. Enkeleiden ilo tarttuu sinuunkin ja luottamuksesi omiin taitoihisi kasvaa. Vasta silloin sinulla on todella ne tärkeät ainekset, joita tarvitset unelmiesi luomiseksi. Avautuminen enkelimaailmalle on siis aina ensisijaisesti upea seikkailumatka omaan korkeimpaan olemukseesi

Saat tietoa enkeleistä ja intuitiivisista lahjoistasi hauskalla, yksinkertaisella ja käytännönläheisellä tavalla.

Mitä hyötyä enkelit voivat tuoda elämääsi?

 • Luottamus elämää ja omaa itseä kohtaan kasvaa (sillä tiedät ja ymmärrät, että sinusta huolehditaan aina)

 • Ilo ja onnellisuus kasvaa (tämä on taajuus, josta kuulet enkelit ja oman sielusi viisauden)

 • Unelmien toteutuminen helpottuu (enkeleiden ja intuitiivisten kykyjesi avulla voit tehdä parhaimmat valinnat ja toimia upeimmassa olotilassa unelmiesi toteuttamiseksi)

 • Vapaudut menneisyyden taakoilta (enkeleiden kanssa toimiminen on hyvin parantavaa monella eri tasolla)

 • Elämään löytyy syvä mielenrauha - sillä voit kokea korkeamman viisauden tuen elämässäsi ja tiedät että olet turvassa joka hetki

"Voin paljon paremmin kaikilla osa-alueilla.


Olen rauhallisempi, seesteisempi, enemmän oma itseni. Olen huomannut, että elämäni on muuttunut pienin askelin paremmaksi ja terveellisemmäksi, joten tässä muutaman kuukauden aikana paljonkin :). Tämän ovat huomanneet myös muut. Koulutuksessa pidin oikeastaan kaikesta. En osaa erityisesti yhtä asiaa nostaa esille. Kurssin asiat tulen käymään uudelleen ehdottomasti läpi. Niin ihania asioita ne sisälsivät. Olin aina luullut, että nettiopiskelu ei ole minua varten. Mutta huomasin, että se olikin erittäin antoisaa ja hauskaa. Sain omaa tahtiani edetä asioissa. Kiitos koulutuksesta!! Tästä on hyvä jatkaa taas eteenpäin seuraavia kurssejasi :)


Minna Viljanen

"Ihana ja antoisa kurssi! Lähtisin uudelleen mukaan milloin vain!


Olin jo pidemmän aikaa miettinyt, mitä tekisin elämälläni ammatin suhteen. Tunsin, ettei nykyinen työni enää palvele minua ja tiesin että minun olisi tehtävä asialle jotakin. Koulutuksen aikana koin erittäin hienoja hetkiä ja sain sellaisia kokemuksia, joita en koskaan osannut kuvitella kokevani. Ja mikä parasta, luottamus itseeni on kasvanut valtavasti. Tämän johdosta olen kurssin aikana ottanut tuon pelottavalta tuntuvan askeleen työelämän suhteen, muutoksia on tulossa ja olen siitä enemmän kuin innoissani. Osittain olen siis saavuttanut omat tavoitteeni, ehkä sen tärkeimmän. Toisaalta matka vielä jatkuu ja tätä jatkoa odotan uteliaana ja luottavaisena. Ihana ja antoisa kurssi! Lähtisin uudelleen mukaan milloin vain!


Heidi Vohlonen

"Tää kurssi muutti elämäni täysin.


Enkeliaiheesta olin jonkun verran lukenut mutta käytännössä ei aihe ollut tuttua. Höyheniä kyllä olin löytänyt. Kun kurssi-ilmoitus osui silmiini vahingossa niin tunsin vaan vahvasti, että tää on se juttu. Tää kurssi muutti elämäni täysin. Olin juuri käymässä läpi vaikeita aikoja ja olin rikki revitty ja ehkä vähän katkerakin. Mutta kurssin ansiosta tajusin mitä oikeasti ansaitsen ja mitä en ansaitse. Oppisin kunnioittamaan itseäni ja huomasin kuinka onnellinen olinkaan. Oppisin nauttimaan elämästäni ja menemään eteenpäin hymyssä suin. <3 Netin kautta opiskelu oli todella mukavaa, että pystyi tämän käymään työn teon ohella ja omassa tahdissa. Kaikinpuolin tämä oli aivan mahtava kurssi!


Nina Hermansson

"Tämän kurssin myötä minulle on suotu upeita siunauksia elämääni.


Tavoitteeni oli tämän kurssin myötä saada selkeämpi yhteys enkeleihin ja löytää itseni ja oma elämäntarkoitukseni. Nämä asiat ovat toteutuneet paremmin kuin olisin ikinä voinut kuvitellakkaan. Olen saanut tutustua upeisiin henkimaailman olentoihinympärilläni. Olen myös päässyt eroon masennuksestani ja henkinen kasvuni on ollut huimaa. Olen tietenkin samaihminen kuin ennenkin, mutta seesteinen ja positiivinen. Osaan kohtaa ongelmat niin etten heti lannistu niistä. Tämän kurssin myötä minulle on suotu upeita siunauksia elämääni. Sain työpaikan, meille lahjoitettiin suuri summa rahaa sekä saimme ostettua uuden auton. Nämä ovat asioita joita pyysin enkeleiltä ja ne meille suotiin, koska uskointarpeeksi vahvasti, että olemme ne ansainneet. Olen tämän koulutuksen myötä löytänyt selvännäkijäkykyni. Miten hienoa onkaan välittää viestejä enkeleiltä ja henkimaailmasta! Ja miten hienoa on huomata, että nämä viestit todella ovat oikeita ja muuttavat henkilön elämää, jolle viestit on tarkoitettu.


Helianna Lehtonen

"Kurssi toi valtavan määrän uusia tapoja aistia enkelit lähemmin elämässä.


Lähdin kurssille saadakseni syvempää ymmärrystä enkeleistä, sekä viesteistä, joita minulle tuodaan. Halusin myös vahvistaa yhteyttäni enkelimaailmaan ja se toteutui. Pidin koulutuksesta kokonaisuuteni, valtava määrä tietoa, ja mielenkiintoisia aiheita – tulen käyttämään hankkimaani tietoutta jatkossakin, ja pyrin elämään itsekkin enemmän ilon ja rakkauden kautta, kuten kurssimateriaalissa kehoitettiin, joka kerta. Netin kautta opiskelu oli myös helppoa ja vaivatonta – hommat sujui pariharjoituksien teon suhteenkin hyvin, aina saatiin sumplittua yhteistä aikaa ja facebook -ryhmämme on ollut valtavan huippu paikka jakaa mieltä askarruttavia asioita ja murheita. Kurssi toi minulle itselleni uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia sekä valtavan määrän uusia tapoja aistia enkelit lähemmin elämässä. Iso kiitos Hennalle tästä upeasta keväästä. :)

Anna Koivula

"Enkelit ovat tulleet vielä lähemmäksi ja konkreettisemmiksi.


Enkeliyhteyden olen kokenut jo aikaisemmin vahvaksi, mutta enkelit ovat tulleet vielä lähemmäksi ja konkreettisemmiksi. Sain koulutuksesta myös uutta tutkimisen aihetta! Koulutuksen aikana elämässäni on tapahtunut paljon…. juuri sellaisia asioita jotka ovat laittaneet miettimään omaa suhtautumistani elämään ja priorisoimaan mikä aidosti on tärkeää…. myös oman terveen itsekkyyden opetteleminen on ollut tapetilla koko ajan ja prosessi jatkuu vielä. Harjoittelen kovasti pois liiasta kiltteydestä ja uhrautuvaisuudesta ja oman itsen tarpeiden jättämisestä taka-alalle. Ja se, minkä reaktion tämän muutoksen läpikäyminen aiheuttaa ympäristössä ja läheisissä ei ole aivan pieni. Koulutuksessa olen kokenut tärkeänä Hennan tekemät videot, missä kertoo viikon asiat ja zemppaa eteenpäin, myös laaja kirjallinen materiaali on ollut todella hyvä, kiitos siitä. Se tulee olemaan tulevaisuudessakin tärkeä ja läsnä elämässäni. Netin kautta opiskelu oli ainut vaihtoehto opiskella elämässäni tällä hetkellä. Opiskeluajat eivät ole olleet kiinni tiukoista ajankohdista, vaan olen voinut palata asioihin aina kun on ollut hiljaista ja siihen mahdollisuus.


Maarit Puusti

Opi avaamaan intuitiiviset taikakykysi hauskalla, yksinkertaisella ja käytännönläheisellä tavalla ja opettele luomaan itsellesi se elämä, joka vastaa sielusi korkeimpia visioita.

Tällä enkelikurssilla sinä opit:

 • Aistimaan enkeleitä eri tavoin ja vahvistamaan yhteyttäsi heidän maailmaansa

 • Tekemään intuitiivisia tulkintoja muille

 • Kasvattamaan luottamustasi intuitioosi

 • Hyödyntämään intuitiotasi eri tavoin

 • Kasvamaan henkisellä polullasi ja kohottamaan energioitasi

Voi harmi - ilmoittautuminen on sulkeutunut!

Voit liittyä odotuslistalle alapuolelta ja kuulla, kun kurssi avautuu jälleen saataville.

Oletko valmis aktivoimaan oman intuitiosi taikavoimat? Se onnistuu seuraavasti:

Tässä on kurssin sisältö:

Askel 1: Opi hallitsemaan 
energioitasi taianomaisesti

 • Opi ymmärtämään energioita ja niiden toimintaa omassa elämässäsi

 • Opi vaikuttamaan olotilaasi ja energioihisi työskentelemällä energioiden ja enkeleiden parissa

 • Oman energiakentän parissa työskentely helposti, nopeasti ja tehokkaasti, niin että voit oppia nostamaan värähtelyäsi

 • Yhteyden rakentaminen omaan intuitioon sekä enkelimaailmaan tutustuminen

 • Omaan suojelusenkeliin tutustuminen

Askel 2: Omille intuitiivisille lahjoille avautuminen

 • Opi ymmärtämään mitä intuitio todellisuudessa on / ei ole, niin voit valjastaa sen vahvemmin käyttöösi

 • Eri tavat aistia ja omien vahvuuksien löytäminen harjoitusten avulla

 • Harjoituksia oman intuition herättelyyn / avaamiseen omassa arjessasi

 • Enkelimaailman aistiminen

 • Omiin enkeleihin tutustuminen ja sitä kautta oman elämäntilanteen ymmärtäminen entistä vahvemmin

Askel 3: Rajoitteiden purkaminen viisautesi ja voimasi edestä

 • Vanhan karman ja muiden ikävien jarrujen vapauttaminen turvallisesti ja mukavasti viisautesi sekä intuition edestä

 • Pelkojen ja muiden tukosten poistaminen enkeleiden aistimisen ja rakkauden edestä

 • Omaan voimaan palaaminen

 • Sydämen tukosten vapauttaminen, niin suurempi rakkaus ja viisaus voi virrata sinuun vahvemmin

 • Omien enkelisiipien levittäminen laajemmalle

Askel 4: Sydänyhteyden vahvistaminen ja unelmien luominen

 • Opi elämään yhä vahvemmin rakkauden kautta ja vahvistamaan tämän energian virtausta elämässäsi sen vastaanottamiseksi ja kokemiseksi entistä vahvemmin

 • Ymmärrä kuka sinä todella olet ja opi luomaan elämääsi sydämesi kautta

 • Omien unelmien ja muiden tärkeiden visioiden vapauttaminen

 • Rakkauden kautta eläminen ja tämän viisauden ymmärtäminen käytännönläheisesti

 • Helppo sydämellä luomisen prosessi enkeleiden avustuksella

Askel 5: Intuitiivisen viisauden levittäminen

 • Enkeleiden viestien välittäminen muille ihmisille ja lisää tietoa ihanien enkelitulkintojen tekemisestä

 • Kasvata luottamustasi omaan intuitioosi vielä vankemmin hauskan harjoittelun kautta

 • Korkeavärähteisen ja luotettavan energiataajuuden tunnistaminen, opi toimimaan aina luotettavan energioiden ja enkeleiden parissa
   
 • Helpot tekniikat, jotka tuovat sinulle aina luotettavaa ohjausta erilaisissa valintatilanteissa

 • Tekniikoita ja harjoituksia, joiden avulla voit välittää muille enkeleiltä viisautta ja ymmärtää korkeammasta näkökulmasta omaa elämäntilannettasi

Askel 6: Yhteyden vahvistaminen enkelimaailmaan

 • Kasvata yhteyttäsi enkeleiden maailmaan yksinkertaisilla ja hauskoilla menetelmillä

 • Opi näkemään, kuulemaan ja tuntemaan enkeleiden läsnäolo elämässäsi aina kun haluat, vieläkin selkeämmin

 • Opi LUOTTAMAAN täydellisesti omiin kanavointitaitoihisi, niin voit saada aina luotettavaa ohjausta enkeleiltä

 • Omien energioiden kohottaminen helpoilla ja tehokkailla menetelmillä

 • Yhteyden kasvattaminen rakkauden, ilon ja rauhan taajuudelle

Askel 7: Selvänäkökyvyn aktivointi ja hyödyntäminen

 • Opi hyödyntämään selvänäkökykyäsi yhä helpommin elämässäsi, niin että voit hyödyntää sitä erilaisissa tilanteissa vahvemmin

 • Opi aistimaan muiden ihmisten energioita ja lukemaan heidän energiakenttäänsä rakkaudella

 • Aktivoi selvänäkökykysi turvallisella tavalla ja yhdistä se korkeisiin ulottuvuuksiin tuomaan sinulle luotettavaa näkemystä

 • Opi katsomaan omaa elämääsi, omia energioitasi ja muiden ihmisten elämäntilanteita selvänäköä hyödyntäen

 • Enkeleiden aistiminen selvänäön kautta

 • Edellisten elämien aistiminen sekä ymmärtäminen selvänäköä ja intuitiota hyödyntäen

Askel 8: Aikajanojen intuitiivinen aistiminen

 • Opi aistimaan oman elämäsi (tai muiden) aikajanaa yhä selkeämmin tarkastelemalla intuitiivisesti menneisyyttäsi (menneitä elämiä) sekä tulevaisuuden iloisia visioita

 • Tutustu menneisiin elämiin; niiden vaikutukseen, viisauteen, oppeihin sekä sieltä tuleviin rajoitteisiin 

 • Opettele vapauttamaan menneiden elämien ikävät vaikutukset itsestäsi, niin että voit kantaa itsessäsi ainoastaan siunauksia ja viisautta menneistä elämistä rajoitteiden sijasta

 • Opi aistimaan omaa tulevaisuuttasi korkeavärähteisellä ja viisaalla tavalla enkeleiden avustuksella

 • Vastaanota runsaasti viisasta näkemystä menneisiin elämiin liittyen, jotka tuovat sinulle selitystä ja viisautta nykyisestä elämästäsi ja siellä olevista tilanteista

Askel 9: Oman elämäntehtävän löytäminen ja aktivointi

 • Opi ymmärtämään omaa sielusi viisautta yhä selkeämmin

 • Vastaanota vahvemmin selkeyttä omasta elämästäsi ja omasta elämäntehtävästäsi ja siihen liittyvistä unelmista

 • Opi ymmärtämään omaa ja muiden ihmisten elämäntehtävää

 • Aktivoi oma elämäntehtäväsi toimimaan elämässäsi vieläkin selkeämmin ja opi luomaan selkeämpi tie sitä kohti

 • Aktivoi enkelit tukemaan sinua unelmissasi ja elämäntehtävässäsi selkeämmin

 • Opi ohjaamaan muita löytämään elämäntehtävä entistä vahvemmin enkeleiden tukemana

Haluan sinun todellakin onnistuvan tässä asiassa, joten saat seuraavat bonukset vielä:

Bonus 1: Intuitiivisten enkelienergiahoitojen tekeminen

 • Enkelienergiahoitojen tekeminen muille - kasvata kanavointitaitojasi, kun opit antautumaan parantavan energian kanavaksi turvallisesti ja luotettavasti

 • Opi tekemään enkelienergiahoitoja etähoitona tai lähihoitona ja samalla tekemään ihana muutos asiakkaan olotilaan ja antamaan hänelle unohtumattoman, rakkaudellisen kokemuksen

 • Opi löytämään asiakkaan energioista juuri ne kohdat, jotka kaipaavat enkeleiden rakkaudellista hoitoa ja näin tekemään hoidosta mahdollisimman tehokas ja hoitava kokemus

Bonus 2: Enkelikorttien käyttäminen intuitiivisella tavalla

 • Älä tyydy katsomaan enkelikorteista ainoastaan kuvaa tai tekstiä - vaan hyödynnä korttien viisautta tehokkaammin intuitiosi avulla!

 • Opi välittämään enkeleiden viestejä henkilökohtaisemmalla tavalla hyödyntämällä erilaisten enkelikorttien tarjoamaa viisautta ja näkemystä

 • Opi katsomaan korttien sanomasta oleellisimmat asiat ja näin hyödyntämään niiden viisautta tehokkaammalla tavalla

Bonus 3: Intuitio rahallisen runsauden tukena

 • Saat 120 päivän ajaksi Hennan tuen aiheeseen liittyen (sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä kommenttien avulla kurssisivujen kautta ja saada sitä kautta vastaus mielessäsi olevaan asiaan)

 • IKUINEN pääsy fb-ryhmäämme, jossa voit aina keskustella aiheesta muiden kurssilaisten kesken ja näin saada uusia, ihania, samanhenkisiä enkeliystäviä

 • Kasvata taitojasi entistä vahvemmin tarvittavan tuen avulla

Saat siis kaiken tämän:

Askel 1: Opi hallitsemaan energioitasi taianomaisesti

Askel 2: Omille intuitiivisille lahjoille avautuminen

Askel 3: Rajoitteiden purkaminen viisautesi ja voimasi edestä

Askel 4: Sydänyhteyden vahvistaminen ja unelmien luominen

Askel 5: Intuitiivisen viisauden levittäminen

Askel 6: Yhteyden vahvistaminen enkelimaailmaan

Askel 7: Selvänäkökyvyn aktivointi ja hyödyntäminen

Askel 8: Aikajanojen aistiminen intuitition avulla

Askel 9: Oman elämäntehtävän löytäminen ja aktivointi

Sekä lisäksi nämä bonuslahjat:

Bonus 1: Intuitiivisten enkelienergiahoitojen tekeminen

Bonus 2: Enkelikorttien käyttäminen intuitiivisella tavalla

Bonus 3: Intuition hyödyntäminen rahan manifestoimisessa

"Luottamus itseeni on kasvanut huimasti. Nyt jo lähes joka päivä huomaan keskustelevani jonkun enkelin kanssa.


Enkeliaihe ei ollut minulle kovinkaan tuttu ennen tätä koulutusta, olin käynyt energiahoidossa ja sitä kautta kiinnostunut aiheesta. Valonpolun sivuja olin kyllä seurannut jo jonkin aikaa ennen tätä ja miettinyt koulutukseen osallistumista jo pitkään. Tavoitteeni koulutuksen alkaessa oli oppia lisää enkeleistä, noh tavoite kyllä toteutui ja sain enemmänkin. Aloittelijasta osaajaksi. Ja olen oppinut tyyneyttä hyväksyä asiat, joita en voi muuttaa. Olen rauhallisempi, tasapainoisempi, kärsivällisempi kuin aiemmin. Henna, sinun kirjalliset materiaalit ovat ihania kuvineeen ja teksteineen. Ne olivat parasta tässä. Ja parityöskentelyt, olen tutustunut uusiin ihaniin ihmisiin, huippua <3. Netin kautta opiskelu sopii minulle hyvin, tosin jostain suunnasta on kuulunut ennakkoluuloja netin kautta opiskelusta, mutta minua se ei haittaa. Tähän saa käyttää aikaa sen verran kuin sitä on ja edetä oman aikataulun mukaan.


Sari Karhu - www.hoidoniloa.fi

"Sisäinen rauha ja henkisyys on selvästi läsnä.


Tässä kurssissa on toteutunut kaikki ja enemmänkin mitä edes toivoin oppivani! Kurssin aikana huomasin että voin vain pyytää enkeleitä apuun kun joku asia ei suju tai on paha mieli. Uskallan myös ottaa rennommin asioita ja henkisyyteni kasvoi ihan kauheasti. En koe itseäni mitenkään uskonnolliseksi mutta sisäinen rauha ja henkisyys on selvästi läsnä. En hermostu eikä minua saa millään pahalle tuulelle! Rakkaus kaikkia ja kaikkea kohtaan. Ja olen saanut täältä koulutuksesta mukaani yhden sielunkumppanin ja sitä ei osaa sanoin kuvata mikä yhteys meillä on vaikka emme ole edes tavanneetkaan vielä. Mahtava koulutus, ihanan aito opettaja olet, todellinen valonenkeli!


Kirsti Rosvall

"Myös muut perheenjäsenet, sukulaiset ja tuttavat ovat huomanneet lempeyden lisääntymisen.


Jokaisessa viikossa oli jotain tuttua, mutta paljon oli myöskin uutta hyvin mielenkiintoista tietoa. Koulutuksen aikana itsevarmuuteni ja itseni rakastaminen sekä arvostaminen on kovasti kohonnut. Olen paljon lempeämpi ja armollisempi itseäni kohtaan. Myös muut perheenjäsenet, sukulaiset ja tuttavat ovat huomanneet lempeyden lisääntymisen. Myös negatiivisten tunteiden häviäminen tai vähentyminen on ollut todella suuri plussa. Koulutuksessa olen pitänyt sen positiivisesta ilmapiiristä. Kannustavasta materiaalista. Myös tämä netin kautta suoritettava opiskelu on ollut aivan mahtavaa. Ja olen hyvin kiitollinen, että enkelit johdattivat minut sivuillesi. Jos tätä ei olisi ollut, todennäköisesti koulutus tähän olisi jäänyt suorittamatta. Sen verran kaukana olen paikkakunnista, jossa yleensä näitä järjestetään. Olen siis todella kiitollinen teille enkelit ja Henna.

Heli Kinnunen

"Kurssin aikana olen tehnyt isoja päätöksiä, joista aiemmin vain haaveilin.


Tavoitteenani oli saada enemmän itseluottamusta ja -tuntemusta, sekä varmuutta päätöksentekoon sisäistä ääntäni kuunnellen. Ja tietysti tutustua enkeleihin enemmän. Tavoitteeni toteutui täysin, sain valtavasti uutta ymmärrystä asioihin ja rohkeutta. Kurssin aikana olen tehnyt isoja päätöksiä, joista aiemmin vain haaveilin. Nyt uskallan elää omannäköistää elämää muiden ajatuksista riippumatta. Olen myös paljon iloisempi ja onnellisempi, nautin elämästä uudella tavalla. Rakkaus itseäni, muita ihmisiä ja enkeleitä kohtaan on vahvistunut. Luotan siihen, että elämä kantaa ja saan apua, kunhan sitä pyydän. Uskon myös, että asiat sujuvat juuri niin kuin on meidän kaikkien parhaaksi. Nykyään keskustelen enkeleiden kanssa päivittäin, ja kiitän heitä kaikesta, mitä olen saanut, ja mitä tulen saamaan. Olen myös uskaltanut kertoa ystävilleni enkeleistä ja näihin liittyvistä asioista, saan siis jakaa oppimaani myös muille ja auttaa heitä elämässään. Visualisaatiot olivat kurssin parasta antia, samoin pariharjoitukset. Oli ihanaa jutella samanhenkisten ihmisten kanssa, ja nauttia tulkinnoista: sekä tekemisestä, että saamisesta. Netin kautta opiskelu oli oikein hyvä asia: aikataulu oli sopivan joustava.


Salla Vuono

"Nykyisin olen rohkeampi sekä rauhallisempi.


Kehitystä on omassa itsessäni tapahtunut todella paljon. Nykyisin olen rohkeampi sekä rauhallisempi ja pystyn ottamaan asioihin oikeanlaisen etäisyyden. Pystyn luottamaan nyt siihen, että asioilla on tapana järjestyä. Enkelit vastaavat ja ohjaavat minua, kun vain pyydän ja luotan. Enkä enää arastele kertoa henkisistä asioista ääneen. Parasta koulutuksessa on meidän fb-ryhmä, sekä se, että materiaalin saa lukea pitkälti omassa aikataulussa. Jokaisella on kuitenkin eri elämän rytmi joten nyt pystyi sovittamaan aikataulut.  Visualisoinnit ovat aivan ihania. Monesti tullut itku niitä tehdessä, mutta itku on ollut vapauttavaa. Ihanaa kun tulee tunne, että on rakastettu. Nettiopiskelu on hyvä tapa. Ei tarvitse matkustaa muutaman tunnin takia jonnekin vaan voit opiskella juuri silloin kun aikataulut ja mieliala sallii.


Sikke Klemetti

"Olen oppinut luottamaan enkeleihin ja itseeni enemmän.


Mielestäni paras anti on ollut oma mielenrauha. Olen oppinut tarkastelemaan asioita ja tapahtumia sekä omassa että toisten elämässä eri näkökulmista. Pohdin asioita enemmän ja suhtaudun muihin ihmisiin ystävällisemmin. Olen myös armeliaampi itselleni. Olen myös oppinut rajaamaan ajankäyttöä ja sanomaan välillä EI. Pariharjoitusten aikana olen yllättynyt monesti siitä, miten selkeitä viestit voivat olla, vaikka superego yrittää välillä tunkea omia kommenttejaan ja häiritä ajatuksia. Olen lapsesta saakka saanut viestejä ja niitä on vähätelty ja itse olen joskus jopa pelännyt. Nyt tiedän, että mitään pelättävää ei ole.


Maija-Riitta Ahlgren

Miten koulutus järjestetään ja minkälaisia tehtäviä siihen kuuluu?

Koulutus järjestetään nettikurssina, eli voit osallistua siihen missä ja milloin tahansa - et ole sidottu mihinkään tiettyyn aikaan ja paikkaan. Saat kurssimateriaalia itsellesi kahden viikon välein. Materiaaliin kuuluu videoita, kirjallista materiaalia ja visualisaatioita (jotka voit tallentaa omalle koneellesi). Sinulla on ikuinen pääsy materiaaliin - eli voit työskennellä materiaalin parissa koko loppuelämäsi ajan!

Kurssin tärkeisiin harjoituksiin kuuluu enkelivisualisaatioiden kuuntelu, ne hoitavat ja avaavat sinua omalle viisaudellesi yhä vahvemmin. Jaan sinulle myös runsaasti erilaisia harjoituksia, joita voit käyttää helposti omassa elämässäsi ja näin avata omia intuitiivisia kykyjäsi ja aistia enkelimaailmaa yhä vahvemmin. Enkeleiden aistimisen ei tarvitse olla vaikeaa - se on lopulta erittäin helppoa ja käytännönläheistä!

Kurssin edetessä on mahdollisuus tehdä myös pariharjoituksia ja näin vahvistaa omaa luottamustasi omiin intuitiivisiin kykyihisi (harjoituksissa opit välittämään viestejä muille enkelimaailmasta). Nämä ovat vapaaehtoisia, mutta erittäin suositeltavia - sillä ne ovat paras tapa kasvattaa luottamustasi omiin taitoihisi. 

Kurssi sopii sinulle jos:

 • Et tiedä enkeleistä tai intuitiosta juuri mitään ja haluat oppia lisää tästä aiheesta

 • Enkelit ja intuitiiviset kyvyt ovat sinulle jo jonkin verran tuttu aihe, mutta haluat lisää käytännön kokemuksia tämän aiheen parista

 • Haluat kehittää henkisiä taitojasi ja nostaa elämäsi korkeammalle tasolle, joka on täynnä rakkautta, lempeyttä ja iloa

 • Olet valmis järjestämään ajan ja energian tätä kurssia varten

 • Haluat oppia uutta, kehittää itseäsi ja panostaa omaan kehitykseesi työskentelemällä tämän aiheen parissa

Kurssi EI sovi sinulle jos:

 • Et ole valmis järjestämään aikaa tätä kurssia varten

 • Sinulla on jo erittäin vankka suhde enkeleihin ja omaan intuitioosi (jatka silloin vaan samalla tavalla eteenpäin!)

 • Elämäntilanteesi on erittäin epätasapainoinen (sinulla on esimerkiksi vakavia mielenterveydellisiä häiriöitä)

 • Luulet että taitosi kehittyvät itsestään ihan vain pelkästään ostamalla kurssin, etkä ole valmis panostamaan tähän aiheeseen ja käyttämään aikaasi siihen 

 • Et ole valmis toivottamaan elämääsi enemmän rakkautta, valoa ja iloa 

 • Haluat jäädä jumiin nykyiseen, hieman ikävään elämäntilanteeseen, etkä halua purkautua siitä ulos

Tällä kurssilla opit siis:         

 • Aistimaan enkelimaailmaa eri tavoin (kuulemaan heidän viestinsä, näkemään heidän energiansa ja tuntemaan heidän rakkautensa) missä ja milloin tahansa - intuitiiviset taidot ovat käytössäsi joka hetki

 • Tekemään elämässäsi itsesi ja muiden läheistesi kannalta juuri oikeat päätökset, jotka johtavat teidät kaikki onnellisia asioita kohti

 • Pääsemään eroon turhista peloista, epävarmuuksista ja esteistä, niin että voit viimeinkin elää elämää, jota rakastat

 • Elämään elämääsi vahvemmin korkeamman viisauden johdatuksessa (luottamuksessa, ilossa, naurussa, keveydessä, lempeydessä ja rakkaudessa)

 • Kasvattamaan luottamustasi omiin intuitiivisiin taitoihisi ja erottelemaan erilaisia energioita (niin tämä oma supervoimasi voi aktivoitua sinun elämääsi paljon vahvemmin!)

"Tavoitteeni on toteutunut paremmin, kuin osasin toivoa.


Tavoitteenani oli selkeä yhteys enkeleihin, ilon ja rauhan löytyminen sekä rakkaudellisuuden lisääntyminen. Nyt juuri kun tätä kirjoitan voin sanoa, että tavoitteeni on toteutunut paremmin kuin osasin toivoa, olen hyvin kiitollinen tästä enkeleille ja Sinulle Henna. Minulla on hyvin seesteinen olo ja voin hyvin. Tunnen että jotain on vielä syntymässä minussa ja odotan sitä kiitollisena. Erityistä lempiaihetta en osaa sanoa, kaikki on ollut tosi upeita kokonaisuuksia. Netin kautta koulutus on minulle juuri sopiva tapa. Edullinen ja ajankäytön kannalta ihanteellinen. Kiitos paljon Henna ja kumppanit.


Anne Laine

"Sanat ovat kovin rajalliset kaikkeen siihen ihanaan, mitä elämääni on tullut kurssin myötä.


Tavoitteenani oli itseni kehittäminen ja enkelien löytäminen elämääni ja se kyllä toteutui paremmin, kuin uskalsin ikinä edes ajatella. Enkelien lisäksi elämääni on alkanut tulla ihania valoihmisiä ja kiitän kaikesta tätä kurssia ja ihanaa, rakasta Hennaa. Kurssi on laittanut liikkeelle sellaisen lumipallon, ettei sitä enää voi pysäyttää ja se vain kasvaa kokoajan eteenpäin vyöryessään! Olen kokenut niin valtavaa valoa ja rakkautta, etten osaa sanoin kuvailla. Mahtava tunne on ollut myös, kun on löytänyt itsestään kyvyt kuulla ja aistia enkeleitä ja energioita. Pidin koulutuksessa erityisesti Hennan kannustavasta ja rohkaisevasta, maanläheisestä suhtautumisesta. Kaikesta materiaalista tulvi valoa ja Hennalla on kyky tuoda enkelimaailma maan pinnalle ihan jokapäiväisenä asiana, kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ei se ole mystistä ja saavuttamatonta tai vaikeaa, vaan ihan kaikkien ulottuvilla. Netin kautta opiskelu sopi minulle, koska samaan aikaan oma arki ja elämä pyöri väliin aika hektisenäkin. Koin, että näin tämä enkelimaailma juuri tulikin ihan kuin pikkuhiljaa mukaan omaan arkeen, osaksi elämää. Henna, olet rakkaudellinen enkeli-ihminen ja teet todella hyvää työtä, ihan koko universumin laajudella! Kiitos! Kiitos! Kiitos!


Pia

"Enkelit tulivat elämääni jopa niin vahvasti, että perheessäni tapahtui ihania ja yllättäviä muutoksia parempaan ja sain uuden työpaikan.


Enkelit eivät olleet minulle tuttuja ennen koulutuksen alkua. Tavoitteenani oli koulutuksen aikana perehtyä enkeliaiheeseen ja luoda henkilökohtainen suhde enkeleihin, erityisesti omaan suojelusenkeliini. Toivoin myös koulutukselta tietoa enkelihoidoista ja tulkinnoista. Kurssi auttoi saavuttamaan kaikki tavoitteeni ja enemmänkin! Sain elämääni paljon valoa ja iloa kurssista ja uusia näkökulmia moniin henkisen kasvun asioihin! Koulutuksen aikana herkistyin kuuntelemaan inuitiivisia viestejä enkeleiltä ja ylipäätään kuuntelemaan ja olemaan avoin viesteille, joita saan toisilta tasoilta. Mielestäni onnistuin luomaan toivomallani tavalla suhteen enkeleihin. Nettikurssi sopi hyvin elämäntilanteeseeni ja pidin siitä, että opiskelun tahtia ja ajankohtia pystyi sovittamaan omaan elämäntilanteeseen. Koulutuksen parasta antia olivat toimivat harjoitukset, ihanat visuaalisaatiot ja kokemusten jakaminen muiden kurssilaisten kanssa. Olen kiitollinen siitä, että sain niin paljon enkeleitä elämääni kurssin myötä.


Anna

"Aivan ihana kurssi. Anti yllättänyt kaikki mahdolliset odotukset.


Wau, wau ja vielä kerran wau! Niin onnellinen ja kiitollinen olo. Olen kyllä etuoikeutettu päästyäni mukaan. Lähdin kurssille aivan lapsenkengistä.. tietoa enkeleistä siis hyppysellinen kurssille mukaan lähtiessä. Kurssille lähdin oman enkeliyhteyden vahvistaminen mielessäni. Mutta nyt ajatus on kasvanut aivan uusiin ulottuvuuksiin. Ihanaa kun olen saanut vahvistusta ja uskoa omaan enkeli yhteyteen ja osaamiseensa toimia enkeleiden parissa. En löydä sopivia sanoja kuvaamaan ihania tunteitani, mutta onneksi saan ne tuntea koko sydämelläni.


Marjo Nurmi

"Koulutus on tuonut elämääni lisää luottamusta ja uskoa parempaan huomiseen.


Tavoitteenani oli luoda lähempi yhteys enkeleihin ja sainkin heidät avuksi arkeenikin ja luottamusta heidän läsnäoloon. Koulutus on tuonut elämääni lisää luottamusta ja uskoa parempaan huomiseen, visualisaatiot ja meditointi ovat tuoneet positiivista ajattelua ja rauhaa arkeeni ja tulkinnat ovat vahvistaneet intuitiotani ja luottamusta siihen. Kirjallinen materiaali on ollut monipuolista ja on antanut ideoita käytäntöön. Olen ollut tyytyväinen koulutukseen ja netin kautta opiskelu on ollut joustavaa kiireisen arjen keskellä.


Hannele Johansson

"Olen vahvempi ja tyytyväisempi itseeni ja elämääni kuin koskaan ennen.


Tavoitteenani kurssille osallistuessani oli vaikuttaa omaan taloudelliseen tilanteeseen, mutta kyllähän siinä niin kävi että se henkinen hyvinvointi meni edelle aivan itsestään. Olen vahvempi ja tyytyväisempi itseeni ja elämääni kuin koskaan ennen. Koulutuksen aikana aloin suorastaan ahmimaan kaikkea enkeleihin liittyviä kirjoja joita oltiin Valonpolun sivuilla suositeltu. Niistä kirjoista ja kurssimateriaalista on kasvanut aivan uudenlainen ihminen. Rauhallinen, optimistinen, vahvempi ja myötätuntoisempi. Koulutuksen parhaat palat olivat harjoitukset ja uusiin ihaniin ihmisiin tutustuminen! Nettikoulutuksen parasta oli että sai omaan tahtiin lukea materiaalin.


Saga Saranki

Opi avaamaan intuitiiviset taikakykysi hauskalla, yksinkertaisella ja käytännönläheisellä tavalla ja opettele luomaan itsellesi se elämä, joka vastaa sielusi korkeimpia visioita.

Tällä enkelikurssilla sinä opit:

 • Aistimaan enkeleitä eri tavoin ja vahvistamaan yhteyttäsi heidän maailmaansa

 • Tekemään intuitiivisia tulkintoja muille

 • Kasvattamaan luottamustasi intuitioosi

 • Hyödyntämään intuitiotasi eri tavoin

 • Kasvamaan henkisellä polullasi ja kohottamaan energioitasi

Voi harmi - ilmoittautuminen on sulkeutunut!

Voit liittyä odotuslistalle alapuolelta ja kuulla, kun kurssi avautuu jälleen saataville.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ:

Paljonko aikaa kurssin suorittaminen vie?

Kurssimateriaali on pyritty luomaan mahdollisimman tiiviiksi ja lyhyeksi - niin että voit vastaanottaa kaikki tärkeät asiat mahdollisimman mukavassa ja helposti läpikäytävässä paketissa. Materiaali on luotu myös suurella ilolla ja rakkaudella - niin että materiaalia on suuri ilo käydä läpi. Ajallisesti on kuitenkin vaikea arvioida miten paljon aikaa tämä tulee viemään - mutta toki mitä paremmin pystyt keskittymään koulutuksen aiheisiin ja tehtäviin, niin sitä paremman mahdollisuuden tämä tuo sinun omalle kehityksellesi.

Kurssimateriaalin läpikäyminen on myös hyvin yksilöllistä. Jotkut käyvät materiaalin nopeasti läpi ja ovat jo pian valmiita seuraavaan materiaaliin, kun taas joillekin koulutuksen aiheet ja koko prosessi voi viedä enemmän aikaa. Muista että enkelit ovat kuitenkin tukenasi hyvin vahvasti ja he varmasti auttavat sinua järjestämään tarvittaessa aikaa materiaalille.


Milloin kurssi alkaa?

Kurssi alkaa silloin, kun ilmoittaudut mukaan. Saat pian tervetuloviestin sähköpostiisi ostamisen jälkeen ja pääset sen jälkeen tutustumaan omassa tahdissasi kurssimateriaaliin. Materiaali on siis suurimmaksi osin valmista ja katsottavissa, sinun tarvitsee vain hankkia pääsy sisälle kurssimateriaaliin, jonka jälkeen sisältö on ikuisesti sinun käytössäsi.

Miten nopeasti saan hyötyä elämääni tämän kurssin avulla?

On hyvä ymmärtää, että intuitiiviset lahjasi tulevat käyttöösi harjoittelun, luottamuksen ja tälle taidolle avautumisen kautta. Se ei onnistu pakottamisen ja aikataulujen kautta, vaan vaaditaan iloa ja luottamusta tähän koko prosessiin. On siis erittäin vaikeaa sanoa miten nopeasti tämä taito voi aktivoitua sinussa yhä vahvemmin - sillä se riippuu niin monesta tekijästä. 

Jotkut kurssilaiset kokevat todella upeita muutoksia jo lyhyessä ajassa, kun taas toisille tämä vaatii enemmän aikaa ja harjoittelua. Uskon kuitenkin vahvasti siihen, että kun olet valmis aktivoimaan tämän taidon elämääsi ja olet valmis suorittamaan kurssilla annettavia tehtäviä - niin saat varmasti myös omiakin onnistumisia. Saat kaikkeen materiaaliin ja tehtäviin ikuisen pääsyn, eli voit harjoitella näitä asioita vaikkapa koko loppuelämäsi ajan ja sitä kautta tulla koko ajan paremmaksi näissä asioissa!

Kurssiin kuuluvat pariharjoitukset jännittävät, enkä usko että onnistun niissä

Ymmärrän tämän oikein hyvin ja tiedän että pariharjoitukset voivat jännittää todella paljonkin. Monia kurssilaisia jännittää yleensä tämä vaihe. Se on toki ymmärrettävää, alussa sinulla ei välttämättä ole juurikaan kokemusta (tai ei ollenkaan!) enkeleiden viesteistä, tai omista intuitiivisista taidoistasi ja varmasti haluat onnistua kovasti! Oma mielesi voi luoda tilanteeseen kovasti paineita, mutta muista että harjoitusparisi on myös samassa tilanteessa. Pariharjoitukset ovat lisäksi vapaaehtoisia, mutta kannustan sinua kuitenkin tulemaan mukaan, vaikka sinua jännittäisi tai epäilyttäisi.

Tämä ei myöskään ole niin vakava asia, eli tähän voi keskittyä rennolla ja iloisella mielellä! Olen nyt seurannut jo monien satojen kurssilaisten kehittymistä ja voin luvata, että varmasti onnistut kyllä kun uskallat heittäytyä tilanteeseen avoimin mielin! Monet ovat kokeneet ihania onnistumisia ja saavuttaneet luottamusta omiin taitoihinsa juuri pariharjoitusten ansiosta - sen vuoksi ne ovat niin tärkeässä osassa. Moni kurssilainen on lisäksi maininnut jälkikäteen, että juuri pariharjoitukset olivat olleet jännityksestä huolimatta koko kurssin paras asia!

Kurssin ympärillä hääräilee lisäksi todella monta enkeliä, joten et ole koskaan yksin missään tilanteessa.

Kuinka tarkka aikataulu kurssissa on?

Nettikurssin hyvä puoli on juuri joustavassa aikataulussa, sinun ei tarvitse käydä materiaaleja samana päivänä läpi, kun saat niihin pääsyn. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun kannattaisi unohtaa materiaali moneksi viikoksi. On siis suositeltavaa, että pysyt koulutuksen tahdissa mukana, sillä näin saat parhaan mahdollisen hyödyn irti koulutuksesta.

Aikataulu ei ole siis kovin tiukka, mutta jos haluat saada kokonaisuudesta parhaan hyödyn irti - sinun kannattaa seurata aikataulua (eli parin viikon välein käydä materiaalia läpi ja tehdä harjoituksia). Saat parhaan mahdollisen hyödyn irti koulutuksesta, kun sitoudut järjestämään ajan ja energian koulutuksen tehtäviä ja materiaalia varten.

Minulla ei ole MITÄÄN kokemusta enkeleistä tai intuitiosta. Kannattaako tai uskallanko tulla mukaan kurssille?

Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta ei vaadita, eli voit hyvin osallistua vaikka et tietäisi mitä enkeli edes tarkoittaa. Käsittelemme aihetta perusasioista lähtien ja voit oikein hyvin tulla mukaan - vaikka sinulla ei olekaan mitään tietoja tai taitoja tästä aiheesta. Eihän olisikaan mitään järkeä osallistua kurssille, jos tietäisit jo kaiken tästä asiasta - kurssi on rakennettu nimenomaan oppimista varten! 

Sinun ei tarvitse siis huolehtia siitä, että et tunne aihetta, tai sinulle ei ole henkilökohtaista kokemusta siihen liittyen. Aikaisemminkin on ollut monia kurssilaisia mukana, joilla ei ole ollut aikaisempaa tietoa tai taitoja - kaikki kehittyvät, kun on halua kehittyä ja mielenkiintoa tätä aihetta kohtaan.

Minulla on jo kokemusta enkeleistä. Kannattaako minun tulla mukaan?

Jos sinulla on halua kehittää taitojasi ja saada lisää kokemuksia intuitiostasi ja sen hyödyntämisestä eri tilanteista, niin kurssi voi olla sinulle erittäin antoisa. Aikaisemminkin on ollut kurssilaisia mukana, jotka ovat jo olleet tuttuja enkeleiden kanssa. Kurssi on tuonut heille vielä lisää työvälineitä enkeleiden parissa työskentelyyn, oman intuition hyödyntämiseen sekä vielä enemmän luottamusta omiin taitoihin! Muista kuunnella kuitenkin ensisijaisesti itseäsi ja pyytää enkeleiltä selkeää ohjausta - niin että voit tehdä oikeat valinnat sinun omaan ainutlaatuiseen tilanteeseen liittyen.

Onko koulutus mahdollista maksaa osamaksuna?

Koulutuksen maksutavoissa on valittavana usea eri vaihtoehto - myös osamaksu. Voit maksaa koulutuksen kokonaisuudessaan luottokortilla tai voit valita myös osamaksun. Lisätietoa eri osamaksuvaihtoehdoista voit lukea ilmoittautumissivuilta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE
Emme voi taata sinulle tiettyjä tuloksia tämän kurssin kautta. Ymmärrä että kaikki palautteet ja tulokset, joita muut ihmiset ovat kokeneet elämässään kurssin avulla, ovat heidän henkilökohtaisia kokemuksiaan ja sinä luot itse omat tuloksesi.

Älä enää katsele sivusta, kun muut "harvat ja valitut" avautuvat omille lahjoilleen ja taianomaisuudelle. Opi sinäkin avaamaan itsesi turvallisesti, mukavasti ja käytännönläheisesti näille asioille. 

Niin voit olla eturivissä tänä aikana, kun mahdollisuudet henkiseen kasvuun, valaistumiseen ja unelmien toteuttamiseen ovat kuin tarjottimella edessäsi.

"Henkisyys kasvoi ja ennen kaikkea luottamus omiin taitoihin kasvoi.


Enkeliaihe oli tuttu, mutta odotin jotain lisää, jotain mitä en tiennyt ja myös ns. vanhan kertausta. Sain kerättyä helmiä koruuni, joka täydentyi erittäin mukavasti. Sain siis koulutuksesta sen mitä hainkin. Tavoitteena oli saada lisää tietoa ja kehittyä henkisellä polulla. Tämä toteutui, henkisyys kasvoi ja ennen kaikkea luottamus omiin taitoihin kasvoi. Kasvoi myös usko siihen, mitä olen aiemminkin kuullut, nähnyt ja tuntenut eli usko ja luottamus enkeleihin kasvoi.Pidän juuri tällaisesta työskentelystä ja olin onnekas kun kaikki parini tavoitin.


Anne Kumpulainen

"Muutos on huima. Usko ja luottamus omaan itseen ja tulevaan on kasvanut suureksi.


Matka on ollut huikea ja olen oppinut valtavasti matkan varrella itsestäni, enkeleistä ja heidän kanssaan työskentelystä. Vaikka vielä tuntuukin, että olen matkallani alkutaipaleella, niin muutos on huima. Usko ja luottamus omaan itseen ja tulevaan on kasvanut suureksi, elämä muuttunut sisäisesti paljon seesteisemmäksi, vaikka suuria vastoinkäymisiäkin on ollut elämässäni. Paljon on kaikenlaista hyvää muutosta tapahtunut, jos kaiken kirjoittaisin, niin siitä saisi kirjan... :) Koulutus on kokonaisuudessaan erittäin ihana, posteja odotti aina innolla ja visualisaatiot ovat huikeita, ihania kokemuksia olen niiden kautta saanut. 


Anne Rajala

"Koen että etenin henkisellä polullani huiman harppauksen eteenpäin.


Olen kovasti etsinyt omaa henkistä polkuani muutaman vuoden ajan sitä löytämättä. Tämän kurssin aikana oli kuin olisin löytänyt kotiin. Tavoitteeni koulutuksesta oli löytää vihjeitä minne suuntaan kulkea. Täytyy sanoa että koulutus täytti ne isommin, kuin osasin odottaakaan, avaamalla kokonaan uuden enkelimaailman eteeni. Koen että etenin henkisellä polullani huiman harppauksen eteenpäin ja huomasin näkökulmani moniin elämäni ongelmiin muuttuneen. Myös suhtautuminen muihin ihmisiin on muuttunut. Kaikki kurssilla käsitellyt aiheet olivat minulle uusia. Positiivinen yllätys oli myös kuinka hyvin opiskelu nettikurssina onnistui. Oli myös antoisaa tutustua muihin samanhenkisiin ihmisiin ja jakaa ajatuksia ja kokemuksia heidän kanssaan. Kurssimateriaali, joka oli todella kattava, tulee olemaan varmasti käytössä tulevaisuudessakin jokapäiväisessä elämässäni. Visualisaatiot olivat kauniita ja niihin oli helppo heittäytyä mukaan. Useammankin kuuntelu kerran jälkeen niistä löytää aina jotain uutta ja ihanaa.

Anu Kalliola

"Olen saanut yhteyden enkeleihin selvemmin. Kaikki tuntuu niin paljon paremmalta ja selkeämmältä juuri nyt.


Tämä koulutus on kehittänyt minua aivan mielettömällä tavalla ja saanut hermoilijasta esiin rauhallisemman ja varmemman ja luotan enkeleiden ohjaukseen nyt entistä varmemmin. Tuntuu, että vaikka vahva olen ollutkin niin se sisäinen vahvuus ja lämpö on minussa silti vain kasvanut. Tiedän nyt että tämä koulutus oli tarkoitettu juuri minulle ja kaikki parini oli tarkoitettu juuri minulle tälle polulle. Sain varmistuksen omille kehittyville kyvyilleni, jotka tämä koulutus on saanut auki ja paljon sain vastauksia elämääni ja työskentelytavat tulevaan. Olen saanut yhteyden enkeleihin selvemmin ja uudella mahtavalla tavalla kommunikoin ja luotan siihen, että osaan välittää viestejä myös muillekin. En voi kyllin kiittää parejani, enkeleitä ja Hennaa tästä ihanasta matkasta kohti uudistunutta elämääni. Kaikki tuntuu niin paljon paremmalta ja selkeämmältä nyt. Tiedän mihin olen matkalla ja kaikella on selkeä tarkoitus myös menneessä. Netin kautta opiskelu on kyllä hieno juttu, sillä muuten tämä ei minulle olisikaan ollut mahdollista.Kiitos Henna ihana valonlähettiläs, joka olet tuonut meille tämän kaiken mahdolliseksi. Ilman sinua maailma olisi pimeämpi paikka <3


Minna

"Olen omassa elämässäni kyennyt tekemään isoja ratkaisuja enkeleiden avustuksella ja tiedän, että olen matkalla unelmaelämääni.


Ennen koulutusta olin työskennellyt energioiden parissa jo yli 10 vuotta. Herkkyyteni ja intuitioni on varmasti kehittynyt entisestään ja uusi vieläkin upeampi maailma on avautumassa. Myös luottamus itseen ja omiin taitoihin valotyöläisenä on kasvanut sekin. Koulutus on antanut minulle valtavan paljon uusia työkaluja itseni ja toisten hoitamiseen. Enkeleiden kanssa työskentely on kyllä aivan ihanaa, niin positiivista ja rakkaudellista. Erityisen hienoa oli kun sain kuunnella kaikessa rauhassa visuaalisaatioita ja tehdä upeita mielikuvamatkoja. Materiaalia tuli koulutuksen aikana niin paljon, että siitä riittää ohjelmaa vielä pitkäksi aikaa. Harjoituksia on kyllä hyödyllistä tehdä jatkossakin ja näin aionkin. Mitään muuta en osannut kaivata tähän koulutukseen. Tämä kyllä täytti kaikki odotukseni ja antoi paljon enemmän kuin osasin ikinä odottaakaan. Voisin suositella kurssia kaikille henkisestä polusta kiinnostuneille, niin vasta-alkajille kuin jo pidemmälle ehtineillekin. Jokaista se vie varmasti aimo harppauksen eteen päin omalla tiellään.

Pia Wikström

"Olen saanut selkeitä viestejä enkeleiltä ja tuntuu uskomattomalta, etten ole kyennyt aikaisemmin tähän!


Tavoitteenani oli luoda vahvempi enkeliyhteys ja saada selkeitä viestejä enkeleiltä. Tämä on onnistunut. Tavoitteena oli myös saada lisää tietoa enkeleistä ja arkkienkeleistä, sekä muista valon olennoista. Sain enemmän tietoa kuin olisin voinut toivoakaan :) Koulutuksen aikana olen kehittynyt aivan huimasti kaikilla tasoilla. Suurin muutos on varmasti se, että en ole enää väsynyt. Alitajunnasta ja solutasolla asti olen puhdistautunut. Olen saanut purettua vanhoja energiota ja ajatusmalleja ja luonut tilaa uudelle, kaikkien ihanien menetelmien avulla, joita koulutus tarjosi. Olen iloisempi, tasapainoisempi ja valoisampi kuin ennen. En valita enää enkä turhaudu niin helposti. Kiitollisuus on lisääntynyt ihan valtavasti ja näen mahdollisuuksia kaikessa ja kaikissa. Erilaiset menetelmät ja harjoitukset olivat todella tarpeellisia ja tehokkaita. Visualisaatiot olivat aina ihania, itku tuli joka kerta siitä rakkauden määrästä, jota tunsin visualisaatioiden aikana. Pääsin myös lähemmäksi omia enkeleitäni ja muita valon auttajia juuri visualisaatioiden avulla, sekä lähemmäksi korkeampaa itseäni.


Marjo Sánches

Opi avaamaan intuitiiviset taikakykysi hauskalla, yksinkertaisella ja käytännönläheisellä tavalla ja opettele luomaan itsellesi se elämä, joka vastaa sielusi korkeimpia visioita.

Tällä enkelikurssilla sinä opit:

 • Aistimaan enkeleitä eri tavoin ja vahvistamaan yhteyttäsi heidän maailmaansa

 • Tekemään intuitiivisia tulkintoja muille

 • Kasvattamaan luottamustasi intuitioosi

 • Hyödyntämään intuitiotasi eri tavoin

 • Kasvamaan henkisellä polullasi ja kohottamaan energioitasi

Voi harmi - ilmoittautuminen on sulkeutunut!

Voit liittyä odotuslistalle alapuolelta ja kuulla, kun kurssi avautuu jälleen saataville.


Henna Saloranta © Copyright 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus |  Ota yhteyttä 

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi

>