Juice PLUS+ tuotteet

Hieman omaa taustaani

Yksi toinen suurista intohimoistani (mielen kanssa työskentelyn lisäksi) on ravitsemus. Olen jo vuosien ajan perehtynyt ravitsemukseen, ravinnon laatuun ja sitä kautta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja ajattelin, että kokonaispaketti on minulla varsin hyvin kasassa. Meillä on syöty lähestulkoon kokonaan luomua ja itse valmistettua ravintoa erittäin laadukkaiden ravintolisien lisäksi. On tehty pirtelöitä, mehustettu, syöty villivihanneksia, kokeiltu raakaravintoa ja huomioitu oman kehon yksilöllisyyttä monin eri keinoin (esim. ayurveda).

Silti oma olo ei ole ollut kovin optimaalinen ja aloin jo tottumaan siihen, että keho on koko ajan hieman väsynyt, vaikka periaatteessa olo on ollut ihan ok. Ärsyttäviä mielihalujakin oli ja koko ravintoasia ja kaikenmaailman ohjeistukset sen suhteen alkoivat tuntumaan erittäin hankalilta! Uskoin vahvasti siihen, että omaa kehoa pitää kuunnella, mutta mitäs teet jos keho viestittää usein, että syödään herkkuja ja nyt voisi taas napostella jotain hyvää? Niimpä. Sellainen keho ei varmastikaan ole kovin viisas. Mutta minkäs teet, sillä en kokenut oikeaksi lähteä väkisinkään syömään jotain, mitä en halua syödä. Se ei tuntunut oikealta lähestymistavalta enää – en halunnut pakottaa itseäni mihinkään. Tiesin että tarvitsisin enemmän emäksisöivää ruokaa, mutta jos ei tee mieli, niin sitä on silloin aikamoisessa umpikujassa asian suhteen.

Onneksi löysin tähän oikeasti helpon ja toimivan ratkaisun. Kyse on tästä – Juice PLUS+ tuotteista. Sillä mitä keholle tapahtuu, kun sille annetaan 30 eri kasvin parhaat osat hyvin imeytyvässä muodossa? Niimpä, ihmeitä tapahtuu, niin on tapahtunut ainakin minulle (alempaa voit lukea enemmän omia tuotekokemuksiani). Juicen tuotteet ovat raakaravintoa, ne on mehustettua ainesta. Nämä eivät ole siis varsinaisesti vitamiinivalmisteita, ne ovat ennemminkin ravintoa. Niissä on kaikkien näiden 30 eri kasvin fytoravinteet, kasvien kokonainen fytokemia. Ne tekevät Juice PLUS+ tuotteista erittäin ainutlaatuisia (itse en ole saanut omalla mehustamisella vastaavia hyötyjä kehooni).

Tämä on tässä siksi, koska: Sinunkaan ei tarvitse olla enää väsynyt. Ravinnosta voi tehdä myös helppoa. Kun kehosi saa tarpeeksi hyviä aineita, se alkaa toimimaan tasapainoisemmin ja energisemmin. Kehosi tasapainottuu ja se vaikuttaa oloosi monella eri tavalla. Silloin alkaa tekemään mieli enemmän terveellistä ruokaa 🙂

Tilausohjeet videolla:

Videolla kerron sinulle muun muassa Juice PLUS+ hinnoista, toimituksesta, tilauksen jatkuvuudesta (tai siitä, että sinun ei tarvitse sitoutua ostamaan pidemmäksi aikaa) ja toimituksesta.

Juice PLUS+ tuotteiden tilaaminen

Juice PLUS+ tuotteiden tilaaminen onnistuu helposti verkkokaupasta. Tuotteet toimitetaan sinulle noin viikon kuluessa tilauksen jättämisestä kotiovellesi. Kun siirryt verkkokauppaan alla olevasta linkistä, klikkaa ylävalikosta shop ja valitse esimerkiksi kapseleita ostaessasi valikosta Juice PLUS+ tai jos olet kiinnostunut pirtelöistä/ateriankorvikkeista, valitse Juice PLUS+ Complete. Sen jälkeen näkyy jokaisen Juice PLUS+ tuotteen hinta.

Voit tilata tuotteita kaupasta aina 4 kuukaudeksi kerrallaan. Huomaa että tilauksesi uusiutuu aina automaattisesti 4 kk päästä (ellet peru sitä ennen uusiutumista, perumisesta ei tule kuluja). Voit kuitenkin tilata shakeja, boostereita ja patukoita kertatilauksena (kapselitilaukset uudistuvat siis aina).

Ostaminen onnistuu tästä linkistä (valitse ylhäältä Shop, niin siirryt kauppaan).
(HUOM! Kun teet tilausta, laita postinumerosi muotoon: xxx xx -> eli välilyönti kolmen numeron jälkeen ja sen jälkeen kaksi numeroa)

juice-plus-tilaus

Miten Juice PLUS+ kapselit valmistetaan?

Suomessa myytävät Juice PLUS+ kapselit valmistetaan Sveitsissä. Kapseleiden valmistusprosessi on erittäin laadukkaaksi muodostettu. Kaikki kapseleissa käytettävät ainekset – eli kasvikset, hedelmät ja marjat poimitaan täysin KYPSINÄ. Silloin ne sisältävät mahdollisimman paljon tärkeitä vitamiineja ja ravinteita ja tämä on yksi tärkein asia Juice PLUS+ tuotteiden laadussa. Samanlaista laatua on vaikea saada täällä Suomessa, sillä lähestulkoon kaikki hedelmät ja kasvikset, jotka tuodaan ulkomailta, poimitaan raakoina (eivätkä ne ole silloin parhaimmillaan). Olet saattanutkin huomata hedelmän kypsyyden eron Suomessa myytäviin samanlaisiin hedelmiin, jos olet maistanut joskus etelän lomallasi aitoa, kypsänä poimittua hedelmää (eronhan tuntee, maistaa ja huomaa – se on paljon parempaa!).

Mehu valmistetaan näistä kasveista nopeasti keräämisen jälkeen (lähellä peltoja, missä kasvit kasvavat) patentoidulla menetelmällä (kylmäpuristamalla), alle 40 asteessa. Tämän jälkeen mehu kuivataan hellävaraisesti, jolloin siitä poistuu vesi ja muut tarpeettomat aineet. Tämä menetelmä tiivistää kasvimateriaalin erittäin hellävaraisesti ja jäljelle jää kasvien parhaimmat osat hyvin imeytyvässä muodossa. Jäljelle jäänyt jauhemainen seos lisätään kapseleihin (tai lasten softkapseleissa oikeaan muotoon) ja tuote on valmis.

Kapseleiden sisältö on siis hyvin laadukasta erittäin valvotun ja tarkan tuotantomenetelmän vuoksi. 30 kasvin, hedelmän ja vihanneksen parhaiden osien hyödyntämisen vuoksi kapselit sisältävät runsaasti antioksidantteja, vitamiineja, fytoravinteita ja kivennäisaineita. Ja koska kapseleiden sisältö on mehustettua ainesta, se on erittäin hyvin imeytyvää.

Juice PLUS+ tuotteiden laadusta – luomulaatuista

Juicen tuotteisiin kasvatetut kasvit kasvavat tarkoin valvotuissa olosuhteissa (peltoja ja niiden laatua tarkkaillaan aktiivisesti). Kaikki ainekset eivät ole luomulaatuisia (suurin osa on), ja niiltä tiloilta peräisin olevat kasvit, jotka eivät ole luomusertifioituja, tutkitaan tarkasti. Kasveista otetaan säännöllisesti testejä, jolloin katsotaan, että ne eivät sisällä lainkaan torjunta-ainejäämiä tai raskasmetalleja (esimerkiksi Roundupia ei ole koskaan löytynyt Juicelle kasvatetuista kasveista). Kaikki viljelijätkin tietävät Juicen korkeat laatuvaatimukset ja he pitävät sadostaan hyvää huolta, sillä tietävät että Juice käyttää vain parhaita valmistusaineita tuotteisiinsa ja hyväksyvät vain tällaiset valmistusaineet.

Kasvien viljelyssä ei siis käytetä myrkkyjä tai muita torjunta-aineita. Tuotteet eivät myöskään sisällä säilöntäaineita, synteettisiä väriaineita, kemiallisia stabilointiaineita tai geenimuunneltuja ainesosia. Tuotteiden koko valmistusprosessi on tarkasti valvottu. Juice PLUS+:aa tarkkaillaan alkaen hedelmien, kasvisten ja marjojen kasvusta mehustamiseen, kuivaamiseen ja jauheen muodostumiseen saakka sekä koko lopullisen tuotteen valmistumiseen asti. Analyysiin kuuluu myös saastejäämien analyysi ja raaka-aineet lasketaan markkinoille tiukimpien EU-standardien mukaan.

Sveitsissä valmistetut kapselit (hedelmä-, vihannes- ja marjakapselit) tutkitaan säännöllisesti ja tarkasti riippumattoman tahon toimesta. Tämän tekee SGS Institus Fresenius niminen yhtiö, joka suorittaa laadun ja turvallisuusvarmistuksia. Tämä yhtiö on erittäin arvostettu kuluttajien toimesta ja se on toiminut Saksassa ja naapurimaissa jo 30 vuotta. Tämä sinetti on siis myönnetty Juicen kapseleille ja se toimii todisteena niiden korkeasta laadusta.

Kokemuksia Juice PLUS+ tuotteista

Monet ihmiset ovat kokeneet suuriakin muutoksia Juice PLUS+ tuotteita käyttämällä. Käyttäjäkokemuksia lukiessa ja kuunnellessa törmää usein seuraavanlaisiin kokemuksiin; ravinnekylläisyyden saavuttaminen helposti (tämä on muilla tavoin todella vaikea saavuttaa), jolloin keholla ei ole enää tarvetta napostella koko ajan jotain, eli mieliteot alkavat poistumaan. Tätä kautta keho alkaa luonnollisesti haluamaan enemmän terveellistä ravintoa (vihreitä kasviksia, hedelmiä, marjoja yms). Silloin painonpudotus on helppoa ja tapahtuu kuin itsestään (kun keho on saavuttanut ravinnekylläisyyden ja alkaa toimimaan tasapainoisesti). Tämän lisäksi ihon ja kynsien kunto alkaa paranemaan ja tuotteita käyttävät puhuvatkin usein Juice glowsta (Juice hehkusta) – iho hehkuu ihan eri tavalla, kuin aikaisemmin! Monet kertovat myös energiatasojen noususta ja esimerkiksi siitä, että nukkumisongelmat parantuvat.

Eikä tämä olekaan mikään ihme, sillä jos menet vaikka minkä tahansa lääkärin vastaanotolle ja otat lehtisen, jossa kerrotaan, kuinka ehkäistään sydänsairauksia, halvauksia, syöpää, diabetestä, nivelreumaa tai muita sairauksia, jotka ovat kasvussa. Kaikissa lehtisissä sanotaan samaa: hedelmiä ja kasviksia, vettä ja liikuntaa. Meidän kaikkien tulisi syödä enemmän hedelmiä, kasviksia ja marjoja, sillä totuus on, että meillä on vaikeuksia saada edes viittä annosta päivässä, vaikka 9-14 annosta on oikea suositus.

Omia kokemuksia

Terveellinen ruoka on ollut jo vuosien ajan minulle tärkeä asia ja koko perheemme suosiikin lähestulkoon kokonaan luomulaatuista ravintoa ja muita laadukkaita luontaistuotteita. Tämän lisäksi tykkäsin vielä mehustaa päivittäin (paljon vihreitä kasviksia). Ruokavalio oli siis suhteellisen hyvä (ainakin ”virallisesti” katsottuna). Omana ongelmana minulla oli enimmäkseen se, että kehoni ei halunnut syödä vihreitä kasviksia (mehustaminen oli ainut tapa saada näitä nautittua). Olisin halunnut syödä vieläkin enemmän vihreitä, mutta koska mieleni ei tehnyt syödä näitä, niin koin olevani asian kanssa hieman hukassa. En halunnut pakottaa itseäni mihinkään, se tuntui väärältä tavalta kohdella omaa kehoa.

Mielihaluni olivat siis kääntyneet väärään suuntaan; tiesin että tarvitsisin enemmän vihreitä kasviksia ja emäksistä ruokaa, mutta mieli teki lähinnä makeita ruokia. Usein tulikin tehtyä raakasuklaata, leivottuja herkkuja tai muuta makeaa esimerkiksi kuivahedelmien muodossa, vaikka tunsinkin että tämä ei ole nyt keholleni hyväksi. Mutta mitäs teet, jos keho tuntuu sitä haluavan! 🙂 Energiatasotkin olivat aikamoisen hukassa – varmasti osittain myös yöheräilyjen vuoksi.

Kun kuulin tuotteista, ajattelin että jes, minun ei ehkä tarvitsekaan mehustaa enää päivittäin! Koin mehustamisen olevan ihanasta lopputuloksesta huolimatta erittäin hankalaa kahden pienen lapsen kanssa. Lisäksi mehustaminen oli aikamoisen kallista, varsinkin kun halusin käyttää aina luomulaatuisia kasveja. Jääkaappikin oli aivan täynnä ja kaupassa sai käydä harva se päivä. Tämän kaiken vuoksi en rehellisesti sanottuna odottanut sen kummempia vaikutuksia näiltä tuotteilta, kun ajattelin että kokonaisuus on minulla kuitenkin (herkuista huolimatta) aika hyvässä kunnossa.

Mitä vaikutuksia sitten huomasin? Heräsin noin reilu kuukauden käytön jälkeen siihen ihmetykseen, että en ollutkaan herkutellut ainakaan viikkoon. Minun ei tehnyt mieli makeaa! Kun söin samanlaisia ruokia, kuin aikaisemmin (esimerkiksi itse tekemääni hedelmäjogurttia), niin suorastaan ihmettelin, miten olen voinut syödä tällaista aikaisemmin – se maistui niin makealta! Keho halusi viimeinkin terveellisiä asioita ja olin suorastaan ihmeissäni, kun huomasin haluavani vihreitä kasviksia. Huomasin myös muita muutoksia – energiatasot nousivat todella paljon (vaikka öisin tuleekin välillä heräilyjä lasten vuoksi). Tämän lisäksi iho alkoi voimaan vieläkin paremmin ja kynnet tuntuivat vahvemmilta. Olen nukkunut myös paljon paremmin, kuin vuosiin! Tulen myös paljon pienemmästä ruokamäärästä kylläiseksi ja kylläisyyden tunne tuntuu paljon helpommin. Olo tuntuu muutenkin todella hyvältä ja maadoittuneelta – enää ei tarvitse tehdä mitä tahansa kikkoja maadoittumisen vahvistamiseksi, vaan mieli on paljon vahvemmin läsnä tässä hetkessä lähestulkoon koko ajan.

Olen siis kokenut aikamoisen muutoksen itsessäni tuotteita käyttäessä ja senkin vuoksi koen suorastaan velvollisuudekseni, että kerron näistä mahtavista tuotteista muillekin! Kaikenlaista laadukasta ruokaa, superfoodeja ja lisäravinteitakin kokeilleena ja laadusta hyvin perillä olevana henkilönä voin sanoa, että mikään aikaisemmin kokeilemani ei ole vaikuttanut samalla tavalla. Uskon näihin koko sydämestäni.

Ajatuksia Juice PLUS+ hinnoista

Kun mietin Juice PLUS+ tuotteiden hintoja, ensimmäinen ajatus oli se, että onpas ne kalliita. Tätä pohdimme myös yhdessä perheen kanssa. Mutta kun sitten mietimme omaa mehustamistamme ja sitä, kuinka paljon se tällä hetkellä maksaa, niin tulimme siihen lopputulokseen, että nämä tuotteet ovat itse asiassa paljon edullisempia. Päivittäinen mehustaminen luomulaatuisista kasviksista tuli siis paljon kalliimmaksi, emmekä suinkaan käyttäneet edes kovin montaa eri kasvia (ehkäpä noin 6 kerralla). Mieti siis, miten paljon maksaisi se, että mehustaisit 30 eri luomulaatuista kasvista itse päivittäin (ja luultavasti Suomesta ostettuna laatu ei ole yhtä hyvä, sillä ulkomailta tuodut hedelmät ja kasvikset poimitaan usein raakoina). Voit vaikka katsoa alla olevaa valmistusainelistaa ja miettiä samalla, paljonko maksaisi, jos mehustaisit itse kaikkia aineksia päivittäin luomulaatuisena.

Valmistusaineet

Juice PLUS+ Premium kapselit (aikuisille)

Juice PLUS+ Marjakapselit sisältää:
Concord-viinirypäle, granaattiomena, pensasmustikka, mustikka, karhunvatukka, seljanmarja, vadelma, karpalo, mustaviinimarja, kaakaojauhe, pintakäsittelyaine (pullulaani), tokoferoleja, vihreäteeuute, inkiväärinjuurijauhe, C-vitamiini, paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi, magnesiumstearaatti;  artisokanlehtijauhe, viinirypäleensiemenjauhe, sitrusuute.

Juice PLUS+ Vihanneskapselit sisältää:
porkkana, persilja, parsakaali, pinaatti, lehtikaali, tomaatti, valkosipuli, valkokaali, pintakäsittelyaine (pullulaani), vitamiineja (kalsium-L-askorbaattia, eri tokoferoleja, D-alfatokoferolia, foolihappoa), glukomannaania, karotenoideja (luteiinia, beetakaroteenia, lykopeenia, astaksantiinia), paakkuuntumisenestoaine: kalsiumkarbonaatti; spirulina (Ar-throspiraplatensis), sokerijuuri, kauralese, riisilese.

Juice PLUS+ Hedelmäkapselit sisältää:
omena, karpalo, appelsiini, sitrushedelmä, acerolakirsikka, ananas, persikka, papaija, taateli, luumu, pintakäsittelyaine (pullulaani), sitruspektiiniä, vitamiineja (kalsium-L-askorbaattia, eri tokoferoleja, D-alfa-tokoferolia, foolihappo), punajuuri, karotenoideja (luteiini, beetakaroteeni, lykopeeni, astaksantiinia), glukomannaani.


Juice PLUS+ Premium soft kapselit (lapsille – maistuvat karkeilta!)

Juice PLUS+ Marja softkapselit sisältää:
Tapiokasiirappi, luonnonmukainen haihdutettu ruokosokerimehu, resistentti maissidekstriini, pensasmustikka, karhunvatukka, vadelma, Concord -viinirypäle, karpalo, mustikka, punaherukka, mustaherukka, seljanmarja, granaattiomena, vitamiinit (C-vitamiini, E-vitamiini, foolihappo), kaakaojauhe, vihreäteejauhe, inkiväärijauhe, sitrushedelmien bioflavonoideja, viinirypäleen siemenjauhe, sakeuttamisaine: pektiini, happamuudensäätöaineet:  viinihappo, luonnolliset aromiaineet, kasviöljy (palmunydin, kookos), pintakäsittelyaineet: karnaubavaha ja mehiläisvaha.

Juice PLUS+ Vihannessoftkapselit sisältää:
Tapiokasiirappi, resistentti maissidekstriini, luonnonmukainen haihdutettu ruokosokerimehu, kuivattu kasvisjauhesekoitus, parsakaali, kaali, tomaatti, porkkana,  persilja, punajuuri, lehtikaali, pinaatti, valkosipuli, sokerijuurikas, vitamiinit (C-vitamiini, beetakaroteeni, E-vitamiini, foolihappo), kauralese, riisilese, glukomannaani, sakeuttamisaine: pektiini,  happamuudensäätöaine: maitohappo, sitruunahappo, luonnolliset väriaineet: antosyaanit,  luonnolliset  aromiaineet, kasviöljy (palmunydin, kookos), pintakäsittelyaineet: karnaubavaha ja mehiläisvaha.

Juice PLUS+ Hedelmäsoftkapselit sisältää:
Tapiokasiirappi, resistentti maissidekstriini, luonnonmukainen haihdutetturuokosokerimehu, omena,  acerolakirsikka, papaija, appelsiini, ananas, karpalo, persikka, taateli, luumu, punajuuri, vitamiinit (C-vitamiini, beetakaroteeni, E-vitamiini, foolihappo), glukomannaani,  hyytelöimisaine: pektiini; happamuudensäätöaineet: maitohappo, sitruunahappo, luonnollinen väriaine: paprika, luonnolliset aromiaineet, kasviöljy (palmunydin, kookos), pintakäsittelyaineet: karnaubavaha ja mehiläisvaha.

Lapselle tuotteet veloituksetta

Jos olet kiinnostunut tilaamaan Juice PLUS+ kapselit itsellesi, niin sinun on mahdollista saada tuotteet lapsellesi ilman veloitusta hänen tuotteiden osalta. Tämä etu koskee yhtä lasta, tai jos molemmat vanhemmat tilaavat kapselit itselleen, niin lasten tuotteet voi saada ilmaiseksi kahdelle lapselle, kun osallistut perheiden ravitsemustutkimukseen (HSF = Healthy Starts for Families). Edun arvo on vuoden osalta noin 432 euroa (jos lasketaan kuukausiveloituksen mukaisen hinnan mukaan).

Pääset mukaan perheiden ravintotutkimukseen ja lapsesi saa maksuttomat kapselit itselleen. Tutkimukseen osallistuminen edellyttää, että tutkimukseen osallistuva lapsi on iältään 4-21 vuotta. HSF tutkimus toimii niin, että annat lapsellesi toimitetut tuotteet hänelle ja vastaat tutkimukseen liittyviin kysymyksiin. Kysymyksiin vastataan vuosittain ja ne käsittelevät perheen terveyttä, elämäntapamuutoksia ja ruokailutottumuksia. Eli sinun tarvitsee vain vastata kysymyksiin ja antaa tuotteet lapsellesi.

Miten tämä onnistuu?

Jos olet kiinnostunut osallistumaan Juicen lasten terveystutkimukseen (ja saamaan sen kautta tuotteet veloituksetta lapsellesi), niin ota minuun yhteyttä (HSF tutkimukseen ei ole mahdollista liittyä verkkokaupan kautta, vaan siihen liitytään eri tavalla oman jälleenmyyjän kautta). Sinä voit tilata itsellesi joko hedelmä + vihanneskapselit, tai sitten koko Premium valikoiman: hedelmä + vihannes + marjakapselit. Lapsesi saa osallistuessanne tutkimukseen itselleen hedelmä + vihannes -softkapselit. Voit myös maksaa joko kuukausittaisella osamaksulla (luottokortti), tai niin, että summa veloitetaan sinulta aina neljän kuukauden välein. Vähimmäistilausjakso on 4 kk, mutta voit jatkaa mukanaoloa enintään neljän vuoden ajan, jos haluat.

Haluatko mukaan tutkimukseen?

Jos haluat liittyä Juicen HSF tutkimukseen (ja saada sitä kautta lapsellesi tuotteet ilman veloitusta), voit ottaa yhteyttä esimerkiksi alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla:

Valitse viestisi aihe *

Nimesi: *

Sähköpostiosoitteesi: *

Viestisi:

captcha

Kirjoita yläpuolella oleva koodi tähän:

Juice PLUS verkkokauppa

Juice PLUS+ tuotteiden tilaaminen onnistuu helposti verkkokaupasta. Tuotteet toimitetaan sinulle noin viikon kuluessa tilauksen jättämisestä kotiovellesi. Kun siirryt verkkokauppaan alla olevasta linkistä, klikkaa ylävalikosta shop ja valitse esimerkiksi kapseleita ostaessasi valikosta Juice PLUS+ tai jos olet kiinnostunut pirtelöistä/ateriankorvikkeista, valitse Juice PLUS+ Complete. Sen jälkeen näkyy jokaisen Juice PLUS+ tuotteen hinta.

Ostaminen onnistuu tästä linkistä (valitse ylhäältä Shop, niin pääset kauppaan).
(HUOM! Kun teet tilausta, laita postinumerosi muotoon: xxx xx -> eli välilyönti kolmen numeron jälkeen ja sen jälkeen kaksi numeroa)

Voit tilata tuotteita kaupasta aina 4 kuukaudeksi kerrallaan. Huomaa että tilauksesi uusiutuu aina automaattisesti 4 kk päästä (ellet peru sitä ennen uusiutumista, perumisesta ei tule kuluja). Voit kuitenkin tilata shakeja, boostereita ja patukoita kertatilauksena (kapselitilaukset uudistuvat siis aina).

juice-plus-tilaus

Juice PLUS+ Complete -tuotesarja

Complete Shaket

Tuotevalikoimasta löytyy runsaasti muitakin hyviä ja laadukkaita tuotteita, yhtenä niistä Complete Shake pirtelöt. Shaket ovat siis ateriankorvikkeita, jotka on valmistettu erittäin laadukkaista valmistusaineista. Pirtelöt ovat raakaravintoa, mutta ihanan helposti ja nopeasti valmistettavassa muodossa. Yleensä raakaravinnon valmistaminen on kuitenkin suhteellisen työlästä ja aikaavievää ja täällä Suomessa kunnollisten raaka-aineiden saaminen on hankalaa, varsinkin talvella. Shaket tekevät raakaravinnosta helpompaa! Ne sisältävät runsaasti fytoravinteita, kasviksia ja hedelmiä sekä maistuvat todella hyviltä. Pirtelöiden pohjana on sama mehustettu aines, kuin Juice PLUS+ kasvis- ja hedelmäkapseleissakin.

Juice PLUS+ Complete Shake –pirtelöt sopivat kasvissyöjille eivätkä sisällä gluteenia, säilöntäaineita, keinotekoisia makeutusaineita, väriaineita eivätkä makuaineita. Kasvismaidosta valmistettuina ne ovat jopa vegaaniruokavalioon sopivia. Lisäksi niillä on matala glykeeminen indeksi (GI), mikä on tärkeää verensokeritason tasapainolle. Hinta on noin 1,90 euroa annosta kohti.


Vaniljan makuisen shaken valmistusaineet:
Soija, soijatofu, riisi, kikherne, fruktoosi, kauralese, selluloosa, riisilese, pektiini, omenakuitu, soijalesitiini, sakeuttamisaine (guarkumi, karrageeni), auringonkukkaöljy, makuaineet, A-vitamiini, D-vitamiini, E-vitamiini, foolihappo, niasiini, pantoteenihappo, tiamiini, riboflaviinia, B6-vitamiini, C-vitamiini, kupari, rauta, magnesium, mangaani, kalium, seleeni, sinkki, jodi, riisimaltodekstriini, paakkuuntumisenestoaineet: piidioksidi, kalsiumsilikaatti, omena, acerolakirsikka, appelsiini, ananas, karpalo, persikka, papaija, inuliini, väriaine (beetakaro-teeni), porkkana, persilja, punajuuri, parsakaali, lehtikaali, kaali, pinaatti, tomaatti, kurpitsansiemenjauho, norjalainen Kelp-merilevä.

Suklaan makuisen shaken valmistusaineet:
Soija, soijatofu, riisi, kikherne, fruktoosi, kuitusekoitus, kauralese, selluloosa, riisilese, pektiini, omenakuitu, soijalesitiini, sakeuttamisaine (guarkumi, karrageeni), auringonkukkaöljy, kaakaojauhe, vitamiinisekoitus (A-vitamiini, D-vitamiini, E-vitamiini, foolihappo, niasiini, pantoteenihappo, tiamiinia, riboflaviinia, B6-vitamiini, C-vitamiini), kupari, rauta, magnesium, mangaani, kalium, seleeni, sinkki, jodi, makuaineet, riisimaltodekstriini, piidioksidi, kalsiumsilikaatti, omena, acerolakirsikka, appelsiini, ananas, karpalo, persikka, papaija, inuliini,väriaine (beetakaroteeni), porkkana, persilja, punajuuri, parsakaali, lehtikaali, kaali, pinaatti, tomaatti, kurpitsansiemenjauho, norjalainen Kelp-merilevä

Complete Mixed Bar -patukat

Mixed Fruit Bar –patukat toimivat myös ateriankorvaajina. Patukan ravintoarvot vastaavat kokonaista ateriaa, siitä saat tasapainoisesti hiilihydraatit, proteiinit ja rasvat. Lisäksi siitä saa hyödyllisenmäärän kuituja ja mikroravinteita (esim. vitamiineja ja mineraaleja). Patukoiden kasvipohjainen proteiini on biologisesti korkea-arvoista.

Patukat sisältävät runsaasti erilaisia hedelmiä: karpaloita, rusinoita, goji-marjoja, mangoa, mansikoita sekä taateleita täydennettynä maapähkinöillä. Yhdessä pellavansiementen kanssa patukat sisältävät omega -3 rasvahappoja, paljon ravintokuitua, ja ne sopivat vegaaniruokavalioon. Ne ovat myös gluteenittomia. Saatavilla suklaan makuinen ja marjan makuinen patukka. Molemmat vaihtoehdot, Mixed Fruit Bar sekä Chocolate Bar sisältävät vain 210 kaloria.

Complete Mixed Fruit Bar (hedelmäpatukka) sisältää:
Soijasipsit (soijaproteiini, tapiokatärkkelys, suola), agavesiirappi, soijarakeet, oligofruktoosi, riisisiirappi, maapähkinät, pellavansiemen, soijavalkuainen, karpaloita, sokeria, auringonkukkaöljyä, rusinat, gojimarjat, mango, sokeri, sitruunahappo, taatelinpalat, kivennäisaineet (di-kaliumfosfaatti, trikalsiumfosfaatti, magnesiumoksidi, rautafosfaatti, sinkkioksidi, kuparisulfaaatti, mangaanisulfaatti, kaliumjodidi, natriumselenaatti), kaakaovoi, auringonkukkaöljy, aromit, mansikanpalat, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, vitamiinit (C-vitamiini, niasiini, E-vitamiini, pantoteenihappo, B2-vitamiini, B6-vitamiini, B1-vitamiini, A-vitamiini, foolihappo, biotiini, D-vitamiini, B12-vi-tamiini). Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää, maitoa, laktoosia, pähkinöitä, seesaminsiemeniä. The Mixed Fruit Bar on gluteeniton.

Complete Mixed Chocolate Bar (suklaapatukka) sisältää:
Soijahiutaleet (soijaproteiini, tapiokatärkkelys, suola), agavesiirappi, suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, soijalesitiini), soijarakeet, karpalot, sokeri, auringonkukkaöljy,  oligofruktoosi, riisisiirappi, rusinat, suklaapalat sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, soijalesitiini, makuaineet), pellavansiemenet, soijaproteiini, kivennäisaineet (dikaliumfosfaatti,  trikalsiumfosfaatti, magnesiumoksidi, rauta (III) difosfaatti, sinkkioksidi, kuparisulfaatti, mangaanisulfaatti, kaliumjodidi, natriumseleniitti), auringonkukkaöljy, vähärasvainen kaakao,  aromit, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, C-vitamiini, niasiini, E-vitamiini, pantoteenihappo, B2-vitamiini, B6-vitamiini, B1-vitamiini, A-vitamiini, foolihappo, biotiini, D-vitamiini, B12-vitamiini. Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää, maitoa, laktoosia,  maapähkinöitä, pähkinöitä, seesaminsiemeniä. Chocolate Bar on gluteeniton.

Juice PLUS+ Complete Vegetable Soup Kasviskeitto

Juicen kasviskeitto on helppo tapa valmistaa terveellinen ateria. Se sisältää kaikki kehomme tarvitsemat proteiinit, rasvat ja hiilihydraatit. Kasviskeiton valmistusaineista löytyy esimerkiksi: porkkana, purjo, selleri, sipuli, kukkakaali, parsakaali, pinaatti, herneet. Tuote sisältää myös runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita. Kun tarvitset jotain lämmintä: lämmitä vain Juice PLUS+ Complete kasviskeitto ja lisää 300 ml maitoa (tai maidon korviketta). Se sopii myös kasvisruokavalioon, jopa vegaaniruokavalioon, kun se valmistetaan kasvismaitoon. Se maistuu herkulliselta, ja sisältää tuoreiden vihannesten parhaat osat ja vain 248 kaloria!

Complete Vegetable Soup Kasviskeitto sisältää:
Soijaproteiini, porkkana, purjo, selleri, sipuli, kukkakaali, parsakaali, pinaatti, auringonkukansiemenet, perunahiutaleet, inuliini, jodioitu merisuola, tärkkelys, hiivauute, malto-dekstriini, kivennäisaineet  (kalsiumfosfaatit,  magnesiumfosfaatti, kaliumkloridi, magnesiumkarbonaatit, rautapyrofosfaatti, sinkkisulfaatti, kupari-(II)-glukonaatti, mangaanisulfaatti, kaliumjodaatti, natriumseleniitti), auringonkukkaöljy, liemikuutio (mausteet, suola), johanneksenleipäpuujauhe, persilja, meirami, ruohosipuli, maltodekstriini, aromi (sisältää selleriä), modifioitu tärkkelys, A-vitamiini, D-vitamiini, E-vitamiini, C-vitamiini, tiamiini, riboflaviini, niasiini, B6-vitamiini, foolihappo, B12-vitamiini, biotiini, pantoteenihappo, lesitiini. Vegetable Soup on gluteeniton.

Juice Plus Complete Booster

Booster on täydellinen lisä kaikille Juice PLUS+ Complete -tuotteille. Boosterin luonnolliset ainesosat, kuten vihreä tee ja kauraöljy, tukevat sinua matkallasi kohti täydellistä vartaloa. Ainesosa glukomannaani ei ole ainoastaan innovatiivinen, vaan auttaa ihmisiä myös säilyttämään laihtumista edistävän vähäkalorisen ruokavalion! Booster sisältää myös vihreäteeuutetta sekä kofeiinia.

Käyttöohje: sekoita jauhepussin sisältö 1–2 lasilliseen vettä. Sekoita ja juo. Huomioithan, että juoma pysyy voimakkaastakin sekoittamisesta huolimatta sameana. Nautitaan ennen ruokailua kolmesti päivässä (auttaa sinua saavuttamaan kylläisyyden tunteen helpommin). Suositeltava vuorokausiannos: 3 pussia. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille.

Juice Plus Complete Booster sisältää:
Öljyseos (kuivattu maissisiirappi, palmuöljy, kauraöljy), glukomannaani (33%), fruktoosi, hedelmä-aromi, vihreäteeuute, stabilointiaine: natriumpolyfosfaatti; aromi, kofeiini. Gluteeniton. Päiväannos sisältää 25 mg kofeiinia.

Juice PLUS verkkokauppa

Juice PLUS+ tuotteiden tilaaminen onnistuu helposti verkkokaupasta. Tuotteet toimitetaan sinulle noin viikon kuluessa tilauksen jättämisestä kotiovellesi. Kun siirryt verkkokauppaan alla olevasta linkistä, klikkaa ylävalikosta shop ja valitse esimerkiksi kapseleita ostaessasi valikosta Juice PLUS+ tai jos olet kiinnostunut pirtelöistä/ateriankorvikkeista, valitse Juice PLUS+ Complete. Sen jälkeen näkyy jokaisen Juice PLUS+ tuotteen hinta.

Voit tilata tuotteita kaupasta aina 4 kuukaudeksi kerrallaan. Huomaa että tilauksesi uusiutuu aina automaattisesti 4 kk päästä (ellet peru sitä ennen uusiutumista, perumisesta ei tule kuluja). Voit kuitenkin tilata shakeja, boostereita ja patukoita kertatilauksena (kapselitilaukset uudistuvat siis aina).

Ostaminen onnistuu tästä linkistä (valitse ylhäältä Shop, niin siirryt kauppaan).
(HUOM! Kun teet tilausta, laita postinumerosi muotoon: xxx xx -> eli välilyönti kolmen numeron jälkeen ja sen jälkeen kaksi numeroa)

juice-plus-tilaus

Usein kysyttyjä kysymyksiä Juice PLUS+ tuotteista ja tilaamisesta

Onko Juice PLUS -tuotteet luomulaatuisia?

Tuotteet eivät ole enää sertifioitu luomuksi (oli aikaisemmin), sillä ihan kaikkia valmistusaineita ei ole saatavilla enää luomuna. Suurin osa valmistusaineista on kuitenkin sertifioitua luomua. Tuotteiden laatu on kuitenkin tutkitusti täysin puhdas, eli tuote on luomulaatuinen. Laatu on erittäin korkea ja sitä valvotaan säännöllisesti tekemällä muun muassa ulkopuolisen tahon puolesta tarkastuksia torjunta-aineiden osalta.

Sveitsissä valmistetut kapselit (hedelmä-, vihannes- ja marjakapselit) tutkitaan säännöllisesti ja tarkasti riippumattoman tahon toimesta. Tämän tekee SGS Institus Fresenius niminen yhtiö, joka suorittaa laadun ja turvallisuusvarmistuksia. Tämä yhtiö on erittäin arvostettu kuluttajien toimesta ja se on toiminut Saksassa ja naapurimaissa jo 30 vuotta. Tämä sinetti on siis myönnetty Juicen kapseleille ja se toimii todisteena niiden korkeasta laadusta.

Juice PLUS+:n erityinen arvo on näiden kaikkien luonnollisista lähteistä saatujen aineiden synergiassa, ei erikseen olevien ”yksittäisten aineiden” annostelussa. Juice PLUS+ koostuu luonnollisista lähteistä olevista ainesosista eikä niissä ole lainkaan:

• säilöntäaineita
• synteettisiä väriaineita
• kemiallisia stabilointiaineita
• GMO = geenimuunneltuja organismeja

Missä tuotteet on valmistettu?

Suomessa myytävät tuotteet on valmistettu Sveitsissä ja ne lähetetään sieltä eteenpäin.

Sopiiko Juice PLUS+ kapselit vegaaneille?

Kapselien kuori on kasviperäistä pullulaania aiemman liivatteen sijaan. Kapselit ovat täysin vegaanisia. Lasten softkapselit eivät sisällä liivatetta, mutta marjasofteissa on vielä toistaiseksi mehiläisvahaa.

Haluan tilata tuotteita, mutta en halua sitoutua ostamaan pidemmäksi aikaa. Onko tämä mahdollista?

Tilausvaiheessa tilauksesi tehdään sellaiseksi, että se uusiutuu automaattisesti neljän kuukauden päästä. Sinun ei ole kuitenkaan pakollista sitoutua jatkuvaan tilaukseen, eli voit laittaa heti vaikkapa tilauksesi jälkeen viestiä Juice PLUS+ asiakaspalveluun, että haluat peruuttaa jatkotilauksesi. Näin voit siis tilata vain yhden tuotapaketin ilman että sinun pitää sitoutua pidemmäksi aikaa tilaamiseen. Tilaukset voidaan siis keskeyttää milloin tahansa, kunhan siitä ilmoittaa vaan ennen kun seuraava tuotepaketti lähtee sinulle.

Miten ja kuinka nopeasti tuotteet toimitetaan?

Tuotteet toimitetaan Sveitsistä ja ne toimitetaan sinun kotiovellesi Postin kautta. Yleensä toimitusaika on noin viikko tilauksen tekemisestä, eli saat tilauksen itsellesi noin viikon kuluessa.

Sopiiko Juice PLUS+ raskaana olevalle?

Juice PLUS+ on tietenkin sopiva ja turvallinen raskautta ennen, sen aikana sekä jälkeen. Raskauden aikana tiettyjen ravinteiden tarve lisääntyy. Esimerkiksi foolihapon tarve lisääntyy raskauden toiseen kolmannekseen asti, koska foolihappo vähentää hermostoputken häiriöiden riskiä. Sen vuoksi foolihappolisää yleensä suositellaan raskauden aikana. 2 + 2 + 2 Juice PLUS+ hedelmä-, kasvis- ja marjasekoituskapseleita käyttämällä saa 400 µg foolihappoa. Se vastaa tarkalleen suositeltua määrää raskautta ennen ja sen aikana. Muita foolihappolisiä ei tarvitse käyttää. Kysy lääkäriltäsi lisäohjeita siitä, pitääkö sinun ottaa muita ravintolisiä kuten rautaa tai jodia, tai voitko lopettaa muiden rinnakkaisten lisien käytön.

Sisältääkö Juice PLUS+ gluteenia?

Koko Juice PLUS+ -tuoteryhmä on gluteeniton. Gluteenijäämien täydellistä puuttumista ei kuitenkaan voida taata. Siksi keliaakikkojen itse tai heidän lääkärinsä tulee tehdä päätös Juice PLUS+:n käyttämisestä.

Minun on vaikea niellä kapseleita, mitä voin tehdä?

Voit käyttää softkapseleita (jotka on valmistettu lapsille niiden maukkaan maun vuoksi, mutta näitä voi toki käyttää aikuisetkin). Huomaa tosin siinä tapauksessa, että annostus on reilumpi aikuisilla. Voit myös tilata aikuisten kapselit ja käyttää kapselin sisältä olevan jauheen, jolloin sinun ei tarvitse niellä kapselia. Voit aukaista kapselin ja lisätä sisällä olevan jauheen esimerkiksi veteen, muuhun juomaan tai ruoan sekaan.

 

MENU