Enkelirentoutusohjaaja™ -koulutus (nettikurssi, 4 kk)

enkelirentoutusohjaaja-ilmoittautuminen-auki-kuva

Sinun äänesi on erittäin voimallinen väline ja voit sen avulla ohjata voimakkaita energioita omaan itseesi tai muihin. Äänesi voi saada suuren muutoksen aikaan muissa ihmisissä sekä sinussa. Äänen kanssa työskentely on yksi upeimmista välineistä, joita meillä on. Se on annettu meille jokaiselle energiavälineeksi. Äänemme avulla voimme parantaa, kanavoida energiaa eteenpäin ja tukea muita hyvin voimakkaasti heidän polullaan. Äänemme kantaa meidän energiaa ja kun otamme sen tietoisemmin omaan käyttöömme, voimme ottaa voimamme paljon vahvemmin käyttöömme.

Äänemme auttaa myös meitä omassa voimaantumisessamme ja viisautemme löytämisessä. Äänen kanssa työskentelemällä pystymme käsittelemään vahvemmin tunteitamme, päästämään irti vanhoista energioista ja vastaanottamaan enemmän valoa ja rakkautta omaan kehoomme. Ääni on myös oikein hyvä keino oman kehon kuuntelussa ja parantamisessa.

Valitettavasti me olemme usein hieman hukassa oman äänemme suhteen. Emme osaa käyttää sitä, sillä meitä ei opeteta siihen. Tällöin ääni ei kanna itsessään sitä voimaa, joka sinussakin piilee. Kun opit työskentelemään äänesi kanssa tehokkaasti, pystyt rakastumaan siihen, eli rakastut vahvemmin omaan itseesi ja äänestäsi tulee erittäin voimallinen.

Mitä opit koulutuksessa?

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa yhteyssäsi korkeimpaan ja auttaa sinua ymmärtämään voimiasi äänesi kanssa työskentelyn kautta. Saat vinkkejä omaan henkiseen kehitykseen ja siihen, miten viet sen vieläkin seuraavalle tasolle omaa ääntäsi hyödyntäen. Tämä kurssi pohjautuu siis hyvin vahvasti omaan kehitykseesi, itsesi ja lahjojesi löytämiseen sekä kurkkuchakrasi siirtämiseen korkeimmalle mahdolliselle tasolle. Kun sitoudut työskentelemään äänesi kanssa ahkerasti, se voi mahdollistaa upeita asioita.

Koulutuksen tavoitteena on myös antaa sinulle ammatillisia vinkkejä omaan (mahdolliseen tai tulevaan) enkelityöhösi. Tämä on minulle sydämen asia, sillä haluan että enkeleihin liittyvä opetus ja ohjaus on mahdollisimman luotettavaa ja ammattimaista. Koulutuksessa jaan sinulle kaiken oppimani visualisaatioiden tekemisestä. Opit tekemään ja luomaan omia visualisaatioita, äänittämään niitä ja tarjoamaan niitä esimerkiksi verkossa. Opit myös ohjaamaan enkelivisualisaatioita esimerkiksi luennoilla, enkelikursseilla tai enkeli-illoissa. Annan sinulle runsaasti välineitä ryhmän kanssa työskentelyyn. Tiedät mitä asioita pitää huomioida, kun ohjaat ryhmätilannetta tällaisella tavalla.

Koulutuksen tavoitteet:

 1. Tärkeimpänä tavoitteena on opettaa sinut suunnittelemaan, ohjaamaan ja äänittämään visualisaatioita. Opit ohjaamaan enkelivisualisaatioita ryhmätilaisuuksissa (esimerkiksi luennoilla, enkeli-illoissa tai enkelikursseilla). Saat tähän runsaasti välineitä ja valmiita rentoutuskäsikirjoituksia, joita voit käyttää vapaasti omassa työssäsi. Näin pystyt tukemaan muita äänesi avulla ja voit auttaa heitä vahvistamaan enkeliyhteyttään ja antamaan välineitä omaan henkiseen kehitykseen. Käsittelemme myös luovuutta ja yksi koulutuksen tärkein tavoite onkin opettaa sinut suunnittelemaan omia enkelivisualisaatioita. Kerron sinulle myös, miten voit nauhottaa näitä ammattimaisesti ja miten voit tarjota niitä asiakkaillesi esimerkiksi verkossa.
 2. Tämän lisäksi käsittelemme myös omaa henkistä kehitystä kurkkuchakran kautta. Opit äänestäsi uusia asioita ja puolia, sillä se on juuri tuo väline, millä ohjaat muitakin visualisaatioissa. Koulutus sisältää harjoituksia ja käytännöllisiä vinkkejä, joita hyödyntämällä voit saada itsessäsi suurenkin muutoksen aikaan. Äänen kanssa työskentely lisää rohkeuttasi, itseluottamustasi ja auttaa sinua käsittelemään tunteitasi. Se auttaa sinua vastaanottamaan valoa ja korkeita energioita paljon vahvemmin auraasi ja pystyt kanavoimaan tätä voimaa myös eteenpäin muille äänesi avulla auttaen muitakin ihmisiä voimaantumaan.Tutustut myös koulutuksen aikana enkeleiden lisäksi upeisiin jumalattariin, sillä heissä on suurta voimaa, mitä voimme hyödyntää oman kurkkuchakramme hyvinvoinnissa. Rakkaus on avain kaikkeen ja sen vuoksi jumalattaret opettavatkin sinua rakastumaan omaan itseesi ja ääneesi. Jokaisen viikon materiaalissa tutustut yhteen uuteen jumalattareen ja pääset nauttimaan hänen valostaan. Hän auttaa sinua yhdistymään yhä vahvemmin omaan itseesi, viisauteesi, herkkyyteesi ja intohimoosi.

aani-voimaantuminen-totuus

Miksi äänen kanssa työskentely on niin tärkeää juuri nyt?

Ääni on kaikki, mitä me olemme. Se on ilmaisuamme, se on totuudessa seisomista, voimaamme, energiaamme, värähtelyämme. Parhaassa tapauksessa se on parantavaa, toisten värähtelyn nostamista. Joskus se on tunteista irtipäästämistä, itsensä tutkailua, elämän tanssia, vapautumista. Äänessä on paljon mahdollisuuksia ja se on yksi voimallisimmista välineistä, mitä meillä on. Kaikki vaikuttaa omaan ääneen ja omalla äänellämme voimme vaikuttaa aivan kaikkeen.

Valitettavasti emme osaa nykyään työskennellä enää äänemme kanssa, sillä olemme hieman hukassa oman itsemme kanssa. Meitä ei aina kasvateta puhumaan totuudella ja rakkaudella. Meitä ei kasvateta niin, että kuuntelisimme itseämme, olisimme vapaita sekä täysin rajoittamattomia ja yhdistyneitä sydämiimme. Miksi näin on käynyt? Se johtuu osittain ainakin siitä, että meidät kasvatetaan kuuntelemaan ulkopuolisia tahoja, ottamaan vastaan vastauksia ja viisautta sitä kautta, vaikka todellisuudessa suurin viisaus ja tieto löytyy aina itsestämme (ja tämän monet jo tiedostavatkin). Näissä olosuhteissa oma voimaantuminen, totuuden löytäminen ja voima on hieman hukassa, eikä se olekaan ihme, sillä niin moni totuus tuodaan meihin ulkopuolelta ja meidät opetetaan toimivaan tällä tavalla. Näin olemme myös hieman hukassa oman äänemme suhteen, sillä emme ole yhdistyneitä voimaamme, emmekä toimi täysin autenttisesti. Tämän vuoksi on tärkeää osata purkaa nuo esteet, jotka saattavat vielä olla oman totuutemme tiellä.

Mitä kaikkea voit tehdä äänesi avulla?

Ääni on yksi upeimmista välineistä, joita meillä on. Kun meillä on ääni, meillä on mahdollisuus kanavoida energiaa, tunteitamme ja voimaamme eteenpäin. Äänen avulla meidän on mahdollista yhdistyä vieläkin vahvemmin omaan sielumme viisauteen. Pystymme puhdistamaan itsestämme voimakkaasti kaikkea vanhaa energiaa, jumiutuneita ajatusmalleja ja vanhoja tunteita. Äänen avulla voimme myös vastaanottaa valoa, viisautta ja rakkautta omaan itseemme – helposti ja voimakkaasti. Ääni yhdistää meidät kaikista korkeimpaan, Alkulähteeseen ja pystymme kanavoimaan tuota energiaa eteenpäin – itseemme, muihin, kun tiedämme miten toimia. Äänessä on siis paljon mahdollisuuksia ja sen kanssa työskenteleminen voi helpottaa sinua löytämään yhä vahvemmin itsesi, oman äänesi ja totuutesi. Se tukee sinun voimaantumistasi, sillä äänen kanssa työskentely vahvistaa hyvin oleellisesti meidän omaa rohkeuttamme ja itseluottamustamme.

Omassa voimassa seisominen ja kurkkuchakran siirtäminen korkeisiin ulottuvuuksiin siirtää sinun elämäsi ihan täysin toisenlaiselle tasolle. Silloin sinä olet rohkeasti oma itsesi, seisot voimassasi ja luotat itseesi. Tästä energiasta käsin maailma muuttuu. Elämäsi muuttuu. Löydät itsesi, voimasi, rohkeutesi, herkkyytesi ja nimenomaan kaikista tärkeimmän; oman itsesi. Suurin tapa, miten voimme vaikuttaa maailmankaikkeuteen on työstää omaa itseämme. Kun teemme sen, yhdessä, silloin luomme upeat olosuhteet jokaiselle muullekin, niin että jokainen meistä voi löytää oman itsensä. Tämä vaatii kuitenkin työstämistä, eli mikään muutos ei tietenkään tapahdu, jos et ole valmis tekemään työtä sitä varten.

Tämä koulutus sopii sinulle jos:

 • haluat oppia uusia tekniikoita henkistä kehitystäsi varten
 • olet valmis tekemään työtä omaa kehitystäsi varten (sinun pitää tietenkin panostaa tähän itse)
 • haluat oppia ohjaamaan visualisaatioita/meditaatioita
 • haluat oppia suunnittelemaan visualisaatioita itse
 • haluat auttaa ihmisiä vahvistamaan enkeliyhteyttään tai kehittymään henkisellä tiellään
 • sinusta tuntuu siltä, että kurkkuchakrasi kaipaa työstämistä ja olet valmis tekemään työtä sitä varten
 • olet kiinnostunut oppimaan nauhoittamaan enkelivisualisaatioita

Tämä koulutus ei sovi sinulle jos:

 • et ole valmis panostamaan itse omaan kehitykseesi
 • et tiedä yhtään mitään enkeleistä (toki voit koulutuksen aikana lukea niistä hieman lisää ja käsittelemme perusasioita hieman)
 • et halua työskennellä äänesi kanssa

 

Palautteita koulutuksesta:

“Opin pitämään omasta äänestäni ja hyödyntämään sitä ja laulamista todella upeilla tavoilla, myös omiin luoviin ideoihini. Äänestä ja kurkkuchakrasta oli todella hyvää tietoa, ja tulikin tarkasteltua omaa toimintaa.”
– Milla

“Olen ohjannut jo vuosia rentoutustunteja / harjoituksia ja meditaatiota, joten erityisesti halusin lisävarmuutta vielä nimenomaan enkelivisualisaatioiden tekoon, sekä myös valmiita visualisaatioita odotin innolla! Tykkäsin että sain koulutuksesta kaiken tarvitsemani.”
– Jonna Molin

“Tavoitteeni koulutuksessa oli rohkeuden lisääminen ja suullisesti asioiden ilmaisu. Sain molempiin suuremmoisen koulutuksen! Visualisoinnit oli upeita, voimaannuttavia ja syventäviä. Sain niistä todella paljon.”
– Paula Sivula

“Tavoitteenani oli aktivoida kurkkuchakrani sekä rakastua omaan ääneeni, joka tuntui aikaisemmin vieraalta, enkä tykännyt siitä. Ja kyllä se toteutui koulutuksesi avulla. Koulutusta ennen tiesin että äänellämme on todella suurta voimaa, mutta en tiennyt miten sitä voisin käyttää itseäni varten, omaa hyvinvointia varten.”

Ilmoittautuminen-suljettu

 

 

aani-valon-vastaanottaminen-totuus

Mitä tapahtuu jos äänemme ei ole yhdistynyt sielumme viisauteen?

Jos emme anna äänellemme mahdollisuutta tulla esille, tukahdutamme oman sielumme viisauden ja näin myös henkinen kehityksemme pysähtyy. Oman äänen, rohkeuden ja voiman löytäminen liittyy siis erittäin vahvasti tähän. Jos emme löydä ääntämme, emmekä anna sen tulla esille, silloin olemme jumissa oman itsemme kanssa. Silloin koemme erilaisia vaikeuksia, tyytymättömyyttä, pelkoja ja epävarmuutta elämässämme, sillä emme toimi omana itsenämme, emmekä osaa arvostaa itseämme. 

Oma ääni on siis korkeimmillaan omassa valossa elämistä ja toimimista. Se on toimimista oman sielun kautta, rohkeutta, itsevarmuutta ja aitoutta. Äänen kanssa työskentely auttaa sinua siis nimenomaan näissä asioissa ja näiden ongelmien korjaamisessa. Se auttaa sinua löytämään oman itsesi, ainutlaatuisuutesi ja viisautesi. Se auttaa sinua päästämään irti kaikista opituista malleista, muiden ihmisten vaikutuksista ja esimerkeistä. Silloin löydät itsesi ja oman sielusi viisauden, elämäntehtäväsi. Tämä tulee muuttamaan elämäsi. Sinulla ei ole enää tarvetta miellyttää muita, sillä rakastat ja arvostat itseäsi ja sitä kautta toimit nimenomaan tästä voimasta käsin.

Jos sinulla ei ole työkaluja oman sisimpäsi kanssa työskentelyyn, elämä voi tuntua aikamoiselta tarpomiselta. Omaa voimaa ja rakkautta itseen ei voi saavuttaa, jos ei osaa tietoisesti työstää omaa ajatusmaailmaa ja käytöstään. Se voi helposti vaikeuttaa sinun kulkuasi eteenpäin. Tästä syystä tämä koulutus syntyikin; sillä tämä asia on erittäin tärkeä tällä hetkellä.

Kurkkuchakran tehopuhdistus ja uudelleenasetus

Kurkkuchakra on yksi energiakeskus, joka kaipaa vahvasti meidän huomiotamme. Tämä koulutus pureutuu nimenomaan tämän energiakeskuksen käsittelyyn, sillä sen avulla meidän on paljon helpompaa voimaantua ja ottaa äänemme sekä voimamme käyttöömme. Sinunkin kurkkuchakrassasi on paljon enemmän mahdollisuuksia, kuin uskallat edes kuvitellakaan! Siellä on paljon mahdollisuuksia, viisautta ja totuutta, joka odottaa vahvemmin sitä, että pääsee enemmän esille monella tavoin. Kun kurkkuchakrasi on yhdistynyt yhä vahvemmin korkeisiin energioihin, sinun on luonnollista olla oma itsesi ja toteuttaa asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Silloin alat myös nauttimaan enemmän elämästäsi, sillä olet vahvemmin oma itsesi ja turhat pelot sekä esteet poistuvat.

Saat välineitä äänesi kanssa työskentelyyn. Keskitymme kahteen asiaan; oman kurkkuchakrasi ja äänen kanssa työskentelyyn sekä muiden voimaannuttamiseen äänesi kautta. Nämä tavoitteet tukevat oikein hyvin toisiaan, sillä visualisaatioiden ohjaaminen ja niiden suunnittelu auttaa sinua yhdistymään vahvemmin omaan luovuuteesi ja voimaasi. Opit tekemään visualisaatioita, ohjaamaan muita enkelimatkoille ja kanavoimaan näin korkeita energioita äänesi kautta. Tämä on upea väline sinulle, sillä hyvin usein auttamalla muita autat samalla myös itseäsi. Voit kuitenkin osallistua kurssille vain oman itsesi vuoksi, vaikka et haluaisikaan tehdä visualisaatioita jatkossa muille. Saat välineitä oman äänen kanssa työskentelyyn, joiden avulla pystyt työstämään tätä asiaa itsessäsi vaikkapa koko loppuelämäsi ajan (mutta tämä ei luultavasti ole tarpeellista) 🙂

Miten tämä upea muutos saadaan aikaiseksi sinussa?

Suurin oppi tapahtuu katsomalla omaan itseesi. Tämä koulutus käsittelee erittäin vahvasti energioitasi ja äänesi kanssa työskentelyä. Pureudumme vahvasti äänesi mahdollisuuksiin ja opit käyttämään sitä voimallisesti henkisellä tielläsi. Ääni on kanavointia, parhaimmillaan sielusi ilmaisua. Mitä vahvemmin olet yhdistynyt sieluusi ja korkeisiin energioihin ja mitä vahvemmin seisot voimassasi, sitä vahvemmin äänesi kantaa itsessään suurta rakkautta ja voimaa. Äänesi toteuttaa unelmiasi, voimaannuttaa muita, tukee sinua omassa prosessissasi.

Muutos ei tapahdu kontrolloimalla ääntäsi, se tapahtuu sisäisellä muutoksella, jolloin äänesi kantaa itsessään vieläkin enemmän rakkautta, valoa ja sielusi viisautta. Sisäinen muutos tapahtuu tulemalla entistä tietoisemmaksi omasta itsestäsi, käytöksestäsi ja sen syistä. Oma kasvu tapahtuu siinä vaiheessa, mitä avoimemmaksi tulet kaikilla mahdollisilla tasoilla ja mitä syvemmälle katsot omaan itseesi. Äänesi auttaa sinua tässä; se tukee sinua oman itsesi löytämisessä. Saat tähän myös runsaasti muita välineitä sekä toki myös vahvaa tukea valomaailmasta.

anna-jumalattaruuden-nousta-esille

Ihanat jumalattaret apunasi

Koulutuksessa saat paljon välineitä oman itsesi ja äänesi kanssa työskentelyyn. Sinua on auttamassa enkelit, yksisarviset sekä erityisesti upeat, voimalliset jumalattaret. Tutustumme joka viikko vahvemmin tähän aiheeseen ja sinua tukeviin jumalattariin, jotka voivat tukea sinua erittäin voimallisesti oman feminiinisyytesi löytämisessä ja voimaasi yhdistymisessä. Tämä on siis osittain myös pieni jumalatar-kurssi. He tulevat tukemaan sinua omalla polullasi koko suurella voimallaan. Pystyt kanavoimaan heidän voimaansa äänesi avulla ja siirtämään kaiken tuon voiman ja viisauden itseesi.

Jumalattarissa on jo tuo voima, viisaus, herkkyys ja rakkaus, mitä me olemme täällä tällä hetkellä etsimässä. Materiaali auttaa sinua löytämään nämä upeat, voimalliset mestarittaret ja ottamaan tukea heistä hyvin yksinkertaisesti. Tulet tunnistamaan ja kokemaan heidän voimansa ja se tulee vaikuttamaan sinuun suuresti. Tämä auttaa sinua tasapainottamaan omat energiasi, jonka avulla pystyt olemaan vahvemmin oma itsesi. Jumalattaret ovat erittäin voimallisia äänen kanssa työskentelyssä ja he auttavat meitä löytämään äänen mahdollisuudet itsestämme.

Miksi koulutuksessa käsitellään jumalattaruutta ja omia energioita?

Sinä olet valtavan upea ja kauniisti rakentunut kokonaisuus. Kaikki mitä sinä teet ja olet, vaikuttaa kaikkeen. Jos haluat lähteä ohjaamaan tai tekemään visualisaatioita, omilla energioillasi on suuri merkitys niiden vaikutuksen kannalta. Tai jos haluat muuten vain nauttia enemmän omasta elämästäsi, kaikki tämä pohjautuu yhteen asiaan; omaan itseesi ja kykyysi toimia tuosta voimasta käsin.

Kun lähdet työskentelemään äänesi kanssa, on tärkeää että sinulla on työkaluja oman itsesi työstämiseksi. Kun sinä olet puhtaampi, vapaampi, nautinnollisempi, enemmän oma itsesi, tuet vahvemmin myös muita. Kun sinä osaat avautua vastaanottamaan, päästämään irti turhista rooleista, ajatuksista ja kärsimyksistä, avaudut omalle elämäntehtävällesi ja jumalattaruudellesi. Tulet vahvemmin omaksi itseksesi. Silloin myös luovuutesi puhkeaa kukkaan, sillä sinulle on luontaista kanavoida korkeita energioita omasta sielusi viisaudesta.

Mitä tahansa haluatkaan siis oppia, aloita aina oman itsesi kehittämisestä. Silloin kaikki sinun tekosi, sanasi, kirjoituksesi, tunteesi, ajatuksesi ja olemuksesi kantaa enemmän hedelmää ja viisautta. Silloin tuet muitakin vahvemmin. Tämä on syy siihen, miksi oman itsensä kanssa työskentely on tärkeässä osassa tässä koulutuksessa. Sillä sinä olet kaiken pohja. Sinä olet juuri se, mistä tuo kaikki viisaus, sanat ja ääni kanavoituu. Ja kun kanavoit sydämestäsi, aitoudesta, totuudesta ja sielusi viisaudesta käsin, silloin äänelläsi on suuri voima. Silloin toimit omasta autenttisuudestasi ja loputtoman suuresta voimastasi käsin, eikä kyvyilläsi ole enää mitään rajoja.

Keitä jumalattaret ovat, joiden kanssa työskennellään koulutuksessa?

Tämä aika, jota elämme juuri nyt, on feminiinisyyden aikaa. Se tarkoittaa sitä, että alamme nousemaan vahvemmin omaksi itseksemme, arvostamaan itseämme ja jättämään vanhat haavat ja epäpuhtaudet taaksepäin. Tämä on valaistumisen aikaa, aikaa, jolloin löydämme kadotetun yhteyden sielumme viisauteen. Naiset yhdistyvät ja alkavat toteuttamaan itseään paljon suuremmin, kuin koskaan aikaisemmin.

Jumalattarilla tarkoitetaan ylösnousseita mestareita (esimerkiksi Kuan Yin, Lady Nada, Isis, Freyja, Sekhmet yms.), heitä, jotka ovat usein entisissä elämissään eläneet aikaisemmin naisena. Nämä jumalattaret ovat valaistuneet monien elämien ja niissä kerätyn viisauden ansiosta ja he tukevat meitä tällä hetkellä hyvin voimallisesti. He auttavat naisia arvostamaan itseään ja löytämään voiman sisimmästään. He kantavat itsessään suurta feminiinistä voimaa ja viisautta. Heidän vaikutuksensa meihin on todella suuri ja he ovat voimakkaimpia naisten voimaannuttajia tällä hetkellä. Heidän energiansa on erilaista, kuin esimerkiksi enkeleiden tai yksisarvisten (tai maskuliinisten mestareiden).

koulutuksen-sisalto-enkelirentoutusohjaaja

Palautteita koulutuksesta:

“Hennan kurssimateriaali oli erittäin tarkasti ja syvällisesti opetettu ja pidin visualisaatioista, joita oli paljon. Opin, että visualisaatioita voi tosiaan itse keksiä kuinka paljon tahansa. Nettikurssi on niin paljon kätevämpi kuin jossain kurssipaikalla oppiminen. Suosittelisin toisillekin tätä kurssia, aivan ihana kurssi!”
– Milla

“Kurssin alkaessa tavoitteita oli kaksi, joista toinen on toteutunut tosi hyvin. Kurkkuchakrani on todella avautunut ja vahvistunut. Itsekin välillä ihmettelen, kuinka vaivattomasti pystyn nyt kommunikoimaan muiden kanssa. Puhetta tulee kuin aivan itsestään.”
– Jonna Molin

“Materiaali oli todella hyvää ja hienosti koottu. Visualisaatiot olivat huippuja. Kaiken kaikkiaan upea koulutuspaketti, kiitos! Tavoitteenani oli oppia tekemään rentoutuksia ja visualisaatioita ja siihen tämä koulutus antoi todella mukavasti aineksia. Voin suositella tätä koulutusta lämpimästi ihan jokaiselle!”
– Soile

“Ohjeet ovat hyvät ja selkeät ja meditaation tekemistä on niissä ajateltu kyllä hyvin monelta kantilta. Itse tykkäsin kaikista eniten kuitenkin niistä kurkkuchakraan liittyvistä materiaaleista. Sain niistä hirmuisesti tietoa ja aineksia omaan henkiseen kasvuuni. Siis kiitos. Tuntuu siltä, että tuo varsinainen meditaation teko tuli tässä muun kasvun rinnalla ihan kuin mahtavana lisänä :D”
– Pirkko Mustonen

Opi ohjaamaan visualisaatioita ja suunnittelemaan niitä itse

Opit tekemään visualisaatioita, laatimaan niitä itse omassa enkelityössäsi. Opit ohjaamaan näitä ryhmätilaisuuksissa (vaikka sinulla ei olisikaan aiheesta yhtään kokemusta) ja myös tekemään nauhoitteita myytäväksi verkossa. Visualisaatioiden ohjaaminen on yksi koulutuksen tärkeimmistä opittavista asioista ja siihen keskitymmekin hyvin laajasti. Kerron sinulle mitä vaiheita onnistunut visualisaatio pitää sisällään ja mitä asioita sinun tulee huomioida, kun ohjaat visualisaatioita. Saat paljon ideoita visualisaatioiden suunnitteluun. Saat tietoa siitä, miten voit ohjata toisia ihmisiä työskentelemään enkeleiden kanssa, vahvistamaan omaa enkeliyhteyttään ja näin nopeuttamaan henkistä kasvuaan sekä vahvistamaan kokonaisvaltaista hyvinvointiaan.

Saat paljon käytännön ideoita ja vinkkejä, joita voit hyödyntää omissa visualisaatioissasi ja toisten ihmisten ohjaamisessa. Tiedät miten ohjaat ihmisiä, niin että he voivat aistia enkeleitä selkeämmin ja osaat huomioida tärkeät asiat kun työskentelet ihmisten kanssa, jotka haluavat työskennellä enemmän enkeleiden kanssa. Osaat käyttää luovuuttasi vahvemmin ja tätä kautta valjastaa oman voimasi voimakkaammin käyttöösi. Opit miten saat suuria muutoksia aikaan toisissa ihmisissä ja miten voit varmistaa, että he pystyvät hyödyntämään nämä korkeat enkelienergiat omassa arjessaan ja mahdollisimman pysyvästi.

Kurssin jälkeen sinulla on luottamusta itseesi, ääneesi, osaamiseesi ja luomiskykyysi. Luovuutesi alkaa virtaamaan entistä vahvemmin. Tiedät mitä mahdollisuuksia visualisaatiot voivat tuoda ja tiedät mikä visualisaatio sopii kenellekin missä tilanteessa. Kurssi auttaa sinua mahdollisessa enkelityössäsi, opit uuden tavan tehdä töitä enkeleiden kanssa. Kurssi on kuitenkin ensisijaisesti mielenkiintoinen matka SINUN omiin voimiisi ja mahdollisuuksiisi.

Saat myös valmiit käsikirjoitukset seuraaviin visualisaatioihin (joihin sinulla on käyttöoikeus omassa työssäsi):

Joskus visualisaatioiden ohjaaminen voi olla hankalaa, varsinkaan jos sinulla ei ole kokemusta tästä asiasta. Et voi tietenkään käyttää muiden tekemiä visualisaatioita, vaan sinun on hyvä käyttää omaa luovuuttasi niiden tekemisessä. Tässä koulutuksessa saat kuitenkin seuraavat visualisaatiot vapaasti omaan käyttöösi:

 • suojelusenkelivisualisaatio, omien enkeleiden tapaaminen
 • runsausvisualisaatio, unelmaelämän luominen
 • Arkkienkeleiden avulla energioiden puhdistaminen ja uudistuminen
 • 12 chakran tehoputsaus ja omien energioiden kohottaminen
 • Tulevaisuuden visiointi ja elämäntehtävän löytäminen yksisarvisten avulla
 • Matka Kultaiselle Atlantikselle

Miksi visualisaatioiden ohjaaminen on niin mahtava asia?

Visualisaatiot ovat todella voimallinen väline, kun osaat tehdä niitä tietoisesti oman äänesi avulla. Ne ovat erittäin toimivia ja voimakkaita, sillä pystyt hyödyntämään enkeleiden ja muiden valo-olentojen korkeavärähteistä valoa ohjattavien luona. Visualisaatiot ovat todella voimallisia, sillä niissä voi tehdä oikeastaan ihan mitä vaan! Vain mielikuvituksesi toimii rajana. Mitä tahansa tuloksia haluatkaan saada aikaiseksi asiakkaillasi, visualisaatiot voivat olla varmasti avuksi. Enkelit ja muut valo-olennot voivat auttaa meitä ihan missä tahansa asiassa, mikä tukee meidän omaa polkuamme. Visualisaatioiden avulla voidaan esim. nopeuttaa henkistä kasvua, vahvistaa mielenrauhaa, auttaa ihmisiä tutustumaan enkeleihin ja vahvistaa heidän enkeliyhteyttään (ja tässä on vain muutama esimerkki tuhansien mahdollisuuksien joukosta). Visualisaatiot toimivat myös hyvin parantavina, sillä kylvemme niissä hyvin korkeissa enkelienergioissa.

Visualisaatiot vahvistavat hyvin voimakkaasti enkeliyhteyttä, yhteyttä omaan sieluun ja sydämeen ja ne auttavat meitä myös rentoutumaan ja kokemaan enemmän kiitollisuutta sekä rakkautta omassa elämässämme. Visualisaatioiden kuuntelulla voi olla erittäin suurikin vaikutus omiin energioihin ja omaan kehitykseen. Sen vuoksi tämän asian opettelu ja oman luovuuden kanssa työskentely on sinulle ja omille asiakkaillesi erittäin antoisa väline.

Tämän aiheen opettelu auttaa kuitenkin ensisijaisesti nimenomaan SINUA omassa voimaantumisessasi. Kun löydät itsestäsi uusia puolia ottamalla äänesi ja luovuutesi vahvemmin käyttöösi, sinun on paljon helpompaa kulkea eteenpäin henkisellä tielläsi. Kun seisot voimassasi ja ilmaiset itseäsi rohkeasti sekä avoimesti, avaudut enemmän omalle ainutlaatuisuudellesi ja alat rakastamaan itseäsi enemmän. Äänen kanssa työskentely ja toisten tukeminen tätä kautta auttaa siis aina myös sinua itseäsi.


henna-omakuva-sivuilleOmia kokemuksiani aiheesta

Löysin itse äänen kanssa työskentelyn jossain vaiheessa noin vuoden 2012 aikana. Aloin tuolloin oivaltamaan miten suuri vaikutus äänellä on toisiin ihmisiin. Vuosien varrella olen tutkinut tätä aihetta ja pohdiskellut sitä myös oman elämäni kohdalla. En ole todellakaan osannut kommunikoida aina totuudella, olen pikemminkin hillinnyt itseäni ja sitä kautta ollut jumissa oman itseni kanssa. Tämä on tuonut elämääni paljon epävarmuutta ja erilaisia pelkoja. Oma voimani on ollut siis välillä täysin kadoksissa.

Äänen kanssa työskentely on auttanut minua avautumaan yhä vahvemmin omille mahdollisuuksilleni. Sen avulla olen löytänyt itsestäsi täysin uusia puolia. Olen ymmärtänyt että rakastan ääntäni ja sitä kautta olen oppinut myös rakastamaan omaa itseäni. Tämän puolen löytäminen itsestäni on vaikuttanut myös vahvasti omaan elämäntehtävääni. Olen löytänyt sen entistä vahvemmin, kun olen löytänyt keinoja omien pelkojen ja epävarmuuksien käsittelyyn. Nämäkin voivat siis toimia suurena lahjana. Huomaan äänessäni myös paljon muutoksia ja tällä hetkellä tuntuu siltä, että olen kaivautunut jo hyvin pitkälle omaan voimaani.

Olen huomannut useiden kurssieni avulla myös, miten suuri vaikutus sillä voi olla toisiin ihmisiin. Ääni kantaa meidän omaa energiaamme ja parhaassa tapauksessa suurta voimaa, joka luo upeat mahdollisuudet suureen transformaatioon. Kun toimimme korkeimmasta käsin, voimme auttaa myös toisia ihmisiä voimaantumaan.


Miten koulutus järjestetään?

Koulutus järjestetään etäkoulutuksena, eli se ei ole sidottu mihinkään aikaan, eikä paikkaan. Voit tutustua materiaaleihin missä vaan, milloin vaan, kunhan sinulla on siihen tarvittavat välineet (esimerkiksi tietokone). Kurssilaisiin pääset tutustumaan Facebook -ryhmämme avulla, johon voit liittyä halutessasi.

Saat koulutusmateriaalin sähköpostiisi, jossa on aiheeseen liittyen runsaasti kirjallista materiaalia, visualisaatioita ja videoita, jossa jaan myös paljon henkilökohtaisia kokemuksiani aiheesta. Voit tehdä koulutuksen tehtävät omassa tahdissasi, tosin olisi suositeltavaa, että pysyisit suurinpiirtein postitusten tahdissa mukana – niin että lopputehtävien suorittaminen (jos päätät suorittaa koulutuksen loppuun) on mahdollista.

Minkälaista hyötyä koulutukseen kuuluvat visualisaatiot tuovat omaan kehitykseesi?

Koulutukseen kuuluu myös runsaasti visualisaatioita, joiden tarkoitus on tukea sinua omien energioidesi käsittelyssä ja voimaantumisessasi. Ne tuovat välineitä kurkkuchakrasi tehopuhdistamiseen ja energioiden kohottamiseen korkeimmalle mahdolliselle tasolle. Nämä tukevat sinun henkistä kehitystäsi todella upealla tavalla ja tuovat sinulle hyötyä muun muassa seuraaviin asioihin:

 • kurkkuchakran tehopuhdistus ja energioiden kohottaminen
  • pääset katsomaan missä tilassa kurkkuchakrasi on nyt ja mitkä muut energiat/ihmiset siihen vielä mahdollisesti vielä vaikuttavat jarruttaen omaa voimaantumistasi
  • kurkistat sinun omiin korkeimpiin mahdollisuuksiin kurkkuchakrasi kautta – sinulla on suuri mahdollisuus vaikuttaa myös muihin tämän energiakeskuksen kautta
 • kehon jumeista irtipäästäminen ja hoitaminen äänen avulla, tunteiden käsittely
 • intohimon sytyttäminen
 • rohkeuden ja itseluottamuksen lisääminen
 • opit rakastamaan itseäsi entistä vahvemmin, tutustut ainutlaatuisuuteesi
 • tutustut omiin taivaallisiin lahjoihisi ja sielusi osaamiseen
 • omaan voimaan ja sielun viisauteen yhdistyminen
 • luovuus ja ideoiden lisääminen

enkelirentoutusohjaaja-koulutus-visualisaatiot

aani-feminiinisyys-totuus

Minkälaista ammatillista hyötyä koulutus tuo sinulle?

Jos enkelityö on jotain sellaista, mikä tuntuu sinun tehtävältäsi, niin uskon että tästä on sinulle paljon hyötyä. Ei kannatakaan lähteä tekemään jotain sellaista työtä, josta sinulla ei ole ammattimaista osaamista. Tietämättömyys ei ole aina hyväksi, sillä varsinkin jos teet työtä energioiden parissa, sinun pitää tietää miten toimit erilaisissa tilanteissa. Vahvistamalla omaa luottamusta itseesi ja taitoihisi, pystyt palvelemaan vieläkin vahvemmin myös muita.

Käymme läpi myös erilaisia case-tapauksia, joita voi tulla eteesi kun työskentelet tämän aiheen parissa. Ohjaan sinua toimimaan oikein, jokaisen korkein paras ja energiat mielessä pitäen, niin että sinulla on aito luottamus itseesi ja siihen, että osaat toimia missä tahansakin tilanteessa oikein sekä vastuullisesti. Tämä vahvistaa siis hyvin vahvasti sinun omaa osaamistasi ja sen johdosta pystyt palvelemaan asiakkaitasi vahvemmin suuremman itseluottamuksen ja rohkeuden avulla. Tällöin alat toteuttamaan itseäsi korkeimmillasi ja houkuttelet oikeita asiakkaitasi luoksesi (sillä omat energiasi ja niiden puhtaus ja voimaantuminen vaikuttaa siihen, minkälaisia asiakkaita houkuttelet luoksesi).

Mitä hyötyä saat koulutuksesta?

 • rakastut ääneesi
 • opit työskentelemään äänesi kanssa (käyttämään sitä tunteidesi käsittelyssä, irtipäästämisessä ja energioidesi kohottamisessa)
 • otat vahvemmin voimasi käyttöösi yhdistymällä omaan rohkeuteesi ja luovuuteesi
 • löydät kurkkuchakrasi suurimmat mahdollisuudet ja potentiaalin
 • opit suunnittelemaan ja ohjaamaan visualisaatioita
 • saat välineitä toisten voimaannuttamiseen

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii sinulle, joka olet valmis panostamaan omaan kehitykseesi ja haluat työstää omaa ääntäsi ja äänen käyttöäsi. Jos sinusta tuntuu siltä, että olet hukassa oman itsesi kanssa, tämä koulutus voi olla sinulle todella antoisa, kun sitoudut työskentelemään tehtävien parissa. Mitään ei tietenkään tapahdu, jos et ole valmis panostamaan siihen, etkä järjestä aikaa tätä varten. Koulutuksessa käsittelemme erittäin laajasti kurkkuchakraa ja äänesi parissa työskentelyä. Uskon hyvin vahvasti siihen, että kaiken tämän myötä alat rakastamaan itseäsi paljon vahvemmin ja saat välineitä solmuden purkamiseen, jotka vielä seisovat sinun ja voimasi välissä, kun vaan käytät näitä välineitä, joita sinulle annan.

Koulutus sopii oikein hyvin myös sinulle, jos haaveilet enkelityöstä ja muiden ihmisten ohjaamisesta tämän aiheen parissa. Saat paljon vinkkejä ja välineitä muiden ihmisten ohjaamiseen ja visualisaatioiden suunnitteluun. Opit laatimaan visualisaatioita, suunnittelemaan niitä ja käyttämään niitä voimallisesti toisten ihmisten tukemisessa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä ohjaamaan visualisaatioita, voit osallistua koulutukseen ihan vain oman kehityksesi vuoksi.

Mitä sinulta vaaditaan?

Sinulta ei vaadita mitään ennakkotietoa tai taitoja koulutuksen aiheesta, vaan voit hyvin osallistua mukaan, vaikka et tietäisi äänen kanssa työskentelystä juuri mitään. Ainut vaatimus on halu kehittää itseäsi – sen myötä saat kaiken hyödynkin irti koulutuksen annista, sillä olet valmis järjestämään ajan itseäsi ja kehitystäsi varten. Sinun on kuitenkin hyvä tietää jotain enkeliaiheesta, sillä sitä ei käsitellä niin laajasti koulutuksen materiaaleissa (keskityn enemmänkin visualisaatioiden ohjaamiseen). Voit toki hyödyntää vaikkapa enkelikirjallisuutta koulutuksen aikana, jos kaipaat lisää yleistä tietoa enkeleistä.

Jotta saat koulutuksesta hyötyä, sinun kannattaakin järjestää aikaa materiaalien läpikäymiseen. Näin annat itsellesi mahdollisuuden kehittyä! Tämä on siis oikeastaan ainut vaatimus, eli halu kehittää itseäsi ja käydä materiaaleja läpi. Mitä vahvemmin sukellat mukaan koulutuksen aiheisiin ja omaan itseesi, sitä vahvemmin tulet saamaan hyötyä omaan elämääsi.

Miten saat todistuksen?

Mikäli haluat suorittaa koulutuksen loppuun ja tavoitella todistusta, niin sinulta vaaditaan tähän liittyen muutamien tehtävien palauttamista. Todistusta tavoittelevat suorittavat koulutuksen lopuksi vielä lopputehtävät, jotka tukevat omaa osaamista ja joiden avulla voidaan varmistaa vastuullinen sekä osaava energiatyö. Palautettaviin tehtäviin kuuluu oman visualisaation suunnittelu ja siitä lyhyt äänite (voi äänittää esim. oman puhelimen avulla) sekä kirjallisiin kysymyksiin vastaaminen omin sanoin. Lopputehtävien palauttamiseen on kuukausi aikaa koulutuksen päättymisen jälkeen (todistus on mahdollista saada kun palauttaa tehtävät tässä annetussa ajassa). Jos koet että todistuksen saaminen ei ole sinulle tarpeen, voit kuitenkin osallistua ihan oman kehityksesi vuoksi, lopputehtäviä ei ole pakollista suorittaa.

Ilmoittautuminen-suljettu

aanen-voima-totuus

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka paljon aikaa koulutus vie?

Koulutukseen kuuluu runsas materiaali, eli saat runsaasti aiheeseen liittyvää materiaalia sähköpostiisi. Postituksia tulee joka toinen viikko, välillä pidämme hieman pidempiäkin taukoja, niin pysyt tahdissa mukana. Materiaali sisältää kirjallisen materiaalin pdf-muodossa, opetusvideoita sekä visualisaatioita, joissa käsitellään omia energioita, kurkkuchakraa sekä energioidesi kokonaisuutta, mahdollisuuksiasi, rohkeuttasi ja suurempaa potentiaaliasi.

Ajallisesti on siis vaikea arvioida miten paljon aikaa koulutus tulee viemään – mutta toki mitä paremmin pystyt keskittymään koulutuksen aiheisiin ja tehtäviin, niin sitä paremman mahdollisuuden tämä tuo sinun omalle kehityksellesi. Koulutuksen läpikäyminen on myös hyvin yksilöllistä – joiltakin se voi viedä enemmän aikaa, kuin taas toisilta. Muista että enkelit ovat kuitenkin tukenasi hyvin vahvasti ja he varmasti auttavat sinua järjestämään tarvittaessa aikaa, kun muistat kääntyä heidän puoleensa ja kuunnella ohjausta ja ideoita joita he sinulle tuovat aiheeseen liittyen.

En aio ohjata enkelivisualisaatioita muille, kannattaako minun osallistua silti koulutukseen?

Näkisin että tämä koulutus on ensisijaisesti matka omaan itseen ja omiin mahdollisuuksiin. Sen vuoksi toisten ihmisten ohjaamista ei vaadita koulutuksen jälkeen – voit aivan hyvin osallistua vain oman kehityksesi vuoksi (ja se onkin erittäin suotavaa). Visualisaatioiden ohjaamisen opettelu auttaa sinua kuitenkin yhdistymään voimaasi vahvemmin ja saamaan kurkkuchakrastasi korkeampia mahdollisuuksia esille, sen vuoksi tämä tukee sinua nimenomaan omassa kehityksessäsi. Koulutuksen antia voi hyödyntää omassa elämässä täysin omalla tavalla, eli toisten ohjaamista ei vaadita. Voit siis kuulostella itseäsi ja tulla mukaan minkä tahansa tavoitteen tai syyn vuoksi ja katsoa mihin elämäsi sinua vie koulutuksen jälkeen.

Kuinka tarkka aikataulu koulutuksessa on?

Etäkoulutuksen hyvä puoli on juuri joustavassa aikataulussa. Saat materiaalia sähköpostiisi ja saat muutaman viikon aikaa syventyä siihen. Esimerkiksi lomareissut eivät siis haittaa koulutuksen läpikäymistä. Voit hyvin käydä materiaaleja myöhemminkin läpi. Tosin olisi suositeltavaa, että tehtävät (visualisaatioiden kuuntelu + videoiden ja kirjallisen materiaalin läpikäyminen) suoritettaisiin suhteellisen aikataulussa, silloin saat koulutuksesta parhaan hyödyn irti ja sinulla on tarvittava osaaminen ja energia lopputehtäviä varten (jos päätät suorittaa koulutuksen loppuun).

Minulla ei ole mitään kokemusta enkeleiden kanssa työskentelystä. Voinko silti osallistua mukaan?

Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta ei vaadita, eli voit hyvin osallistua vaikka et tietäisi tästä aiheesta juurikaan mitään. Käsittelemme enkeliaihetta lyhyesti ja tutustumme hyvin laajasti omaan ääneen ja energioihisi. Saat paljon tietoa visualisaatioista ja niiden ohjaamisesta sekä suunnittelusta, eli varmasti opit kaiken tarpeellisen. Sinulla on lisäksi Hennan tuki koko koulutuksen aikana, eli voit aina kysyä, jos jotain kysyttävää tulee mieleen tai jos tuntuu siltä, että kaipaat lisätietoa jostakin aiheesta.

Onko koulutus mahdollista maksaa osamaksuna?

Koulutuksen maksutavoissa on valittavana usea eri vaihtoehto – myös osamaksu, joka onkin ollut suosittu maksutapa. Voit maksaa koulutuksen kokonaisuudessaan luottokortilla tai voit valita myös osamaksun (vaihtoehtoina Collectorin, Everydayn tai Jouston osamaksupalvelu). Lisätietoa eri osamaksuvaihtoehdoista voit lukea ilmoittautumissivuilta.

Koulutukseen kuuluu oma Facebook -ryhmä, mutta en ole itse Facebookissa. Haittaako tämä kouluttautumista?

Facebook -ryhmä on lähinnä ”extrajuttu” kaikille kurssilaisille, jonka avulla voit päästä keskustelemaan muiden kurssilaisten kanssa ja jakamaan omia kokemuksiasi. Se ei ole mitenkään pakollinen, eli jos et ole Facebookissa, niin se ei haittaa kouluttautumista ollenkaan. Jotkut eivät koe Facebookia omaksi paikakseen ja se on täysin ymmärrettävää. Eli voit aivan hyvin tehdä itse päätöksen, tuletko sinne mukaan. Facebook -ryhmä jää kurssilaisille käyttöön myös koulutuksen jälkeenkin, eli sen kannalta se on kyllä mukava keskustelupaikka samanhenkisten ihmisten kesken aina jatkossakin, jos kaipaat tukea muilta enkeli-ihmisiltä jossain vaiheessa matkaasi.

Kuuluuko koulutuksen tehtäviin pariharjoituksia

Koulutuksen tehtävät ovat täysin itsenäisesti suoritettavia, eikä tähän koulutukseen kuulu pariharjoituksia. Tehtävät ovat lähinnä oman äänen kanssa työskentelyä (itsenäisesti), visualisaatioiden kuuntelua ja visualisaatioiden suunnittelua. Etenet koulutuksen tahdissa täysin itsenäisesti ja jos osallistut vain oman itsesi vuoksi, sinun ei tarvitse raportoida tehtävistäsi eteenpäin. Jos haluat tavoitella todistusta, silloin sinun pitää palauttaa lopputehtävät määrättyyn ajankohtaan mennessä (palautusaika on kuukausi koulutuksen loppumisesta). Lopputehtäviin kuuluu visualisaation suunnittelu, lyhyt äänite tästä (esim. puhelimen avulla) sekä kysymyksiin vastailua kirjallisesti.

 aani-rohkeus-totuus

Koulutuksen hinta ja maksutavat

Koulutuksen hinta on 480 euroa (hinta sisältää arvonlisäveron 24 %). Koulutuksen voi maksaa myös osissa, voit maksaa kurssin esimerkiksi 6 kuukauden osamaksuna, jolloin voit maksaa kuukausittain noin 80 euroa osamaksuna. Voit maksaa koulutuksen osamaksuna myös nopeammin, eli voit itse valita mikä sopii tilanteeseesi.

Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä – saatavilla on runsaasti erilaisia maksuvaihtoehtoja. Voit maksaa koulutuksen verkkopankkitunnuksillasi, luottokortilla, tai halutessasi voit valita myös osamaksuvaihtoehdon ja lyhentää sitä oman tilanteesi mukaisesti.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Kun olet ilmoittautunut, olet vahvistetusti mukana koulutuksessa ja saat automaattisesti tervetuloviestin sähköpostiisi kuitin kera.

Ilmoittautuminen vuoden alussa alkavaan koulutukseen on suljettu!

Seuraava kurssi alkaa myöhemmin. Voit ilmoittautua odotuslistalle jättämällä sähköpostiosoitteesi alla olevalle lomakkeelle (ei velvoita sinua ilmoittautumaan). Näin saat ensimmäisten joukossa tiedon siitä (+edun) milloin seuraavalle kurssille on mahdollista ilmoittautua.

Ilmoittautuminen-suljettu

MENU