Enkelirentoutusohjaaja -koulutus (nettikurssi)

enkelirentoutusohjaaja-top

 • Kaipaako kurkkuchakrasi tehopuhdistusta?
 • Haluatko oppia itsekin suunnittelemaan ja ohjaamaan enkelivisualisaatioita (tai minkälaisia ohjattuja rentoutuksia tahansa)?
 • Oletko valmis yhdistymään vieläkin vahvemmin sielusi viisauteen?
 • Janoatko suurempaa vapautta ja intohimoa elämääsi?

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa yhteyssäsi korkeimpaan ja auttaa sinua löytämään yhä vahvemmin oman itsesi, tarkoituksesi ja intohimosi. Tarkoituksena on auttaa sinua yhdistymään myös vahvemmin omaan jumalattaruuteesi. Saat runsaalla kädellä vinkkejä omaan henkiseen kehitykseen ja siihen, miten viet sen vieläkin seuraavalle tasolle omaa ääntäsi hyödyntäen. Tämä kurssi pohjautuu siis hyvin vahvasti omaan kehitykseesi, itsesi, voimasi, potentiaalisi ja lahjojesi löytämiseen sekä kurkkuchakrasi siirtämiseen korkeimmalle mahdolliselle tasolle.

Opetan sinulle kaiken, mitä tiedän ohjattujen rentoutusten (visualisaatioiden) pitämisestä. Opetan sinua suunnittelemaan, ohjaamaan ja myymään visualisaatioita esimerkiksi verkossa. Opit tekemään omia visualisaatioita ja annan sinulle valmiita käsikirjoituksiakin, joita voit hyödyntää vapaasti omassa työssäsi. Oman äänen hyödyntäminen tietoisesti ja sydämellä tukee hyvin vahvasti omaa kehitystä sekä tuo upean välineen muiden ihmisten voimaannuttamiseen. Sinun äänesi on hyvin voimakas, yksi voimallisimmista välineistä mitä sinulla onkaan. Tule tutustumaan ja rakastumaan siihen täydellisesti!

lue-lisaa-enkelirentoutusohjaaja


Enkelitulkitsija™ -koulutus (nettikurssi)

kurssit-enkelitulkitsija-koulutus

 • Haluaisitko työskennellä enkeleiden kanssa vielä vahvemmin ja oppia tekemään enkelitulkintoja?
 • Haluatko löytää enkeleiden avustuksella yhä vahvemmin rauhan ja ilon elämääsi?
 • Haluatko oppia näkemään, tuntemaan ja kuulemaan enkelit?
 • Oletko valmis vapautumaan vanhoista peloista ja esteistä, jotka estävät sinua olemasta upea oma itsesi?
 • Oletko valmis ottamaan askelia muutosta kohti?

Tämän enkelikurssin aikana opit aistimaan vahvemmin enkeleitä ja energioita ja saat työkaluja miten voit kehittää selväaistejasi (selvätietäminen, selväkuuleminen, selvänäkeminen, selvätunteminen). Opettelemme intuitiivisen tavan käyttää enkelikortteja sekä opiskelemme myös enkelitarotkorttien maailmaa ja heilurin käyttöä. Pääpaino on kuitenkin opetella aistimaan selkeästi enkeleiden viestejä omalla tavallasi. Koulutuksen aikana vahvistat suhteitasi enkeleihin ja saat paljon kokemusta enkelitulkintojen tekemisestä. Opit myös tekemään enkelienergiahoitoja, sillä tämä on myös ihana tapa kanavoida enkeleiden rakkaudellista energiaa. Tule oppimaan uusi ihana valon ammatti!

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa yhteyttäsi enkelimaailmaan sekä samalla tuoda vielä enemmän iloa, valoa ja rauhaa elämääsi. Enkeleiden kanssa työskentely vaikuttaa sinuun hyvin vahvasti, sen ansiosta pystyt nauttimaan elämästäsi entistä enemmän – luotat enemmän itseesi ja sinulla on vahvempi mielenrauha! Koulutuksessa saat käyttöösi runsaasti välineitä, jotta voit aistia enkelit mahdollisimman selkeästi. Käsittelemme myös laajasti henkistä kasvua ja saat paljon työkaluja siihen liittyen. Tarkoitus on myös tuoda sinulle paljon luottamusta omiin taitoihisi, jotta voit luottavaisesti tehdä enkeleiden kanssa valon työtä omalla tavallasi. Koulutus on ollut käynnissä jo vuodesta 2013 saakka ja siitä saatu palaute on ollut aivan käsittämättömän upeaa!

Palautteita koulutuksesta:

“Tavoitteeni oli tämän kurssin myötä saada selkeämpi yhteys enkeleihin sekä löytää itseni ja oma elämäntarkoitukseni. Nämä asiat ovat toteutuneet paremmin kuin olisin ikinä voinut kuvitellakkaan <3 Olen saanut tutustua upeisiin henkimaailman olentoihin ympärilläni. Olen myös päässyt eroon masennuksestani ja henkinen kasvuni on ollut huimaa. Olen tietenkin sama ihminen kuin ennenkin, mutta seesteinen ja positiivinen. Osaan kohtaa ongelmat niin etten heti lannistu niistä.”
– Helianna Lehtonen

“Oma henkinen kehitykseni on ollut mieletöntä seurattavaa. En ikinä olisi uskonut minusta itsestäni löytyvän kaikkia näitä asioita, mitkä tämän koulutuksen myötä ovat tulleet esille. Olen oppinut menemään mukavuusalueeni ulkopuolelle elämän joka  saralla, ja se jos mikä on opettanut paljon!! Olen löytänyt itsestäni herkän ja valoisan puolen taas pitkästä aikaa ja iloitsen siitä joka päivä!!”
– Sanna Harju

“Enkeliaihe oli minulle entuudestaan tuttu. Paljon oli jo tuttua tietoa, mutta myös uutta ja tarpeellista. Tavoitteenani oli saada läheisempi yhteys enkeleihin ja kyllä se on toteutunutkin. Olen saanut paljon välineitä itseni kehittämiseen ja se tässä on se pääasia mielestäni ollutkin. Minun pitää eheyttää itseäni, jotta voisin ymmärtää tätä kaikkea muuta ja ehkä olla jollekulle jollain tavalla avuksi.Pidinkin koulutuksessa erityisesti siitä, että omaan kasvuun ja siihen liittyviin välineisiin panostettiin.”
– Jenni Lindfors

“Koulutuksen aikana itsevarmuuteni ja itseni rakastaminen sekä arvostaminen on kovasti kohonnut. Olen paljon lempeämpi ja armollisempi itseäni kohtaan. Myös muut perheenjäsenet, sukulaiset ja tuttavat ovat huomanneet lempeyden lisääntymisen. Myös negatiivisten tunteiden häviäminen tai vähentyminen on ollut todella suuri plussa. Koulutuksessa olen pitänyt sen positiivisesta ilmapiiristä. Kannustavasta materiaalista. Myös tämä netin kautta suoritettava opiskelu on ollut aivan mahtavaa.”
– Heli Kinnunen

lue-lisaa-enkelitulkitsija


Unelmabisnes™ -koulutus (nettikurssi)

kurssit-unelmabisnes-kurssi

Haaveiletko yrittäjyydestä? Askarruttaako sinua mm. seuraavat asiat:

 • potentiaalisten asiakkaiden löytäminen
 • nettisivujen rakentaminen – mitä asioita on hyvä huomioida
 • markkinointi – miten markkinoida tehokkaasti omaa toimintaa
 • sosiaalinen media – miten saat hyödyn irti Facebookista ja miten saavutat siellä oikeat asiakkaat?
 • oman luottamuksen löytäminen ja kasvattaminen
 • ajankäyttö
 • hinnoittelu

Toimitko jo yrittäjänä?

Haluatko kasvaa entisestään, saavuttaa yhä enemmän menestystä? Kaipaatko käytännön vinkkejä miten voit saavuttaa yhä laajemman yleisön ja näin kasvattaa liiketoimintaasi. Onko sinulla seuraavanlaisia ongelmia tai osa näistä:

 • ajanhallinta (onko sinulla koko ajan kiire, mutta samalla et saa tuloksia aikaiseksi?)
 • et saavuta tarpeeksi suurta asiakasjoukkoa
 • haluat saavuttaa vieläkin korkeamman tason yritystoiminnassasi, mutta nykyinen toimintamallisi estää sinua etenemästä?
 • et osaa mainostaa itseäsi ja näin kertoa palveluistasi?
 • tiedät että sinussa on potentiaalia niin paljon suurempaan, mutta et osaa vielä tuoda sitä käytäntöön?
 • et saa yritystoiminnastasi tarpeeksi rahaa ja sinulla on pelkoja ja haitallisia ajatusmalleja asian suhteen
 • kaipaatko enemmän vapaa-aikaa? viekö työ sinulta tällä hetkellä liikaa aikaa?
 • onko sinulla ongelmia hinnoittelun suhteen – veloitatko liian vähän?
 • sinulla ei ole selkeitä rajoja – annatko liikaa muille, niin että omat voimasi ovat tästä johtuen vähissä?
 • pelkäätkö olla vahvemmin esillä ja mainostaa näin itseäsi?
 • stressaatko paljon, kaipaatko vinkkejä mielenrauhan löytämiseen?

 

Olen itse oppinut hyvin paljon oman yrittäjyyden kautta monista asioista ja tässä vaiheessa olen jo saavuttanut suuren luottamuksen omaan tehtävääni, että osaan nyt inspiroida muita saavuttamaan saman omassa yritystoiminnassa. Uskon vahvasti siihen, että jokainen menestyy kyllä ihan varmasti, kun löytää entistä vahvemmin luottamuksen omaan toimintaan ja pääsee näin toteuttamaan omaa itseään ja tehtävää, jota rakastaa. Koulutuksessa tulen jakamaan runsaasti ihan käytännönläheisiäkin vinkkejä yrittäjyyteen ja liiketoimintaan liittyen, kuin myös paljon työkaluja, joita voit käyttää vaikka koko loppuelämäsi ajan! Olen itse oppinut hyvin paljon matkan varrella ja jaan nyt vinkkini ja tietouteni suurella rakkaudella eteenpäin.

MENU