Tuntuuko siltä, että sinulta uupuu joku puuttuva palanen enkelityöskentelyssä? Korjataan se lopullisesti:

Opi luomaan unelmiasi
taianomaisemmin ja tehokkaammin
enkeleiden avulla

Älä enää tyydy rippeisiin, kun voisit saada niin paljon enemmän - helpommin! Opi ottamaan uudenlaisella, tehokkaammalla tavalla apua vastaan enkelimaailmasta!

Maksuton nettitapahtuma järjestetään: 
tiistaina 20.3.2018 klo 18:30

Aikaa jäljellä:

motionmailapp.com

Miksi tämä aihe on niin tärkeä tällä hetkellä? 

Et tee unelmillasi yhtään mitään, jos ne ovat vain kauniita ajatuksia "jossain kaukana". Sinun pitää oppia luomaan ne tänne fyysiseen todellisuuteen - sillä elät luultavasti itsekin tällä tasolla.

Sinunkin luonasi on niin paljon resursseja, joita et vain osaa hyödyntää tällä hetkellä - etkä edes huomaa tätä itse. On hyvä ymmärtää, että enkelit osaavat vastata aina pyyntöihisi. He osaavat tuoda sinulle kaiken mitä tarvitset; parantavan energian, ihmeet, siunaukset, ohjauksen - kaikki mitä tarvitset omia unelmiasi ja onnellisuuttasi varten.

Mikä tässä yhtälössä sitten joskus mättää? 

Se ei johdu siitä, että jotain mitä toivoit, ei olisi tarkoitettu sinulle. Se ei johdu myöskään siitä, että enkelit eivät osaisi auttaa sinua - tai että sinä et ansaitsisi parempaa. Vaan teidän välillänne on olemassa näkymätön muuri, joka estää sinuakin ottamasta vastaan apua enkeleiltä niin vahvasti, kuin haluaisit. Tämä pitää korjata lopullisesti - sillä se vaikuttaa koko elämääsi tällä hetkellä niin vahvasti.

Enkeli-illassa vapautat monia lukkoja ja avaudut yhä vahvemmin enkeleiden siunauksille

Opit seuraavat asiat:

Askel 1

Miksi sulkeudut huomaamattasi taivaalliselta avulta ja ihmeiltä


Ymmärrä mitkä asiat pitävät sinut huomaamattasi jumissa ja miksi pelkkä enkeleiden aistiminen, tai avun pyytäminen ei enää riitä. 

Askel 2

opi luomaan enemmän tuloksia elämääsi enkeleiden avustuksella


Miksi et osaa tällä hetkellä saavuttaa unelmiasi taivaallisen helpolla ja taianomaisella tavalla ja miten voit korjata tämän lopullisesti.

Askel 3

tärkein oivallus onnistuaksesi unelmissasi helpommin


Sinun pitää ymmärtää oma roolisi tässä yhtälössä - muuten tulet aina kompastelemaan unelmissasi. Opi onnistumaan siis viimeinkin myös itse!

Tapahtuma on jo järjestetty

...Ja että varmasti onnistut:


Annan sinulle lahjaksi ihanan äänitteen, jonka avulla onnistut paljon helpommin unelmissasi: 

Vastaanota enkeleiltä ohjausta ja siunauksia omaan unelmaasi

Tämä on sinun, jos näemme livelähetyksessä!

Palautteita aiemmista ilmaistapahtumista:


"


Olin tilanteessa, jossa entinen työni ei palvellut minua enää ja etsin ja etsin uutta. Eteeni avautui kyllä hyvä mahdollisuus mukavasta yrityksestä ja odotin ja odotin, että prosessi menee maaliin, mutta odottelusta huolimatta mitään ei kuulunut ja tämä vain kesti todella pitkään ja omat energiani olivat jo ihan loppu. Samaan aikaan minä opiskelin paljon Hennan Valonpolku sivuilla manifestoinnista, meditoinnista ja enkeleistä ja luin Hennan ihania blogeja jne. Nämä manifestointiin liittyvät webinaarit olivat ihan huippu juttu ja juurikin rahan manifestointiin suunnattu webinaari.

Kaiken tämän tuloksena, kun Hennan opeilla manifestoin, minulle tipahti ihan taivaasta yllättäen toinen yritys, joka tarjosi minulle työtä, mihin en edes hakeutunut ja sieltä tarjottiin minulle ihana unelma työ, parempi mitä edes osasin odottaa ja hurjasti paremmalla palkalla. Ja viikko tästä, niin minä jo kirjoitin uuden työsopimuksen ja siinä samassa minä myös voitin kivan summan (ihan nelinumeroinen luku) rahaa ja sekin vain tippui minulle, enkeleiden avustuksella. Eli kyllä enkelit auttavat kun annat heille luvan ja uskot vahvasti siihen sekä manifestointi toimii, kun uskot ja käytät sitä. Suuri kiitos Hennalle!

Olin tilanteessa, jossa entinen työni ei palvellut minua enää ja etsin ja etsin uutta, no eteeni avautui kyllä hyvä mahdollisuus mukavasta yrityksestä ja odotin ja odotin, että prosessi menee maaliin, mutta odottelusta huolimatta mitään ei kuulunut ja tämä vain kesti todella pitkään ja omat energiani olivat jo ihan loppu.
Samaan aikaan minä opiskelin paljon Hennan Valonpolku sivuilla manifestoinnista, meditoinnista ja enkeleistä ja luin Hennan ihania blogeja jne. Täytyy muuten todeta, että Hennan sivut ovat ihan parhaat… täältä saat todella paljon tietoa henkiselle tiellesi ja aivan mahtavaa oppia. Samalla minä myös ostin muutamia (varmaan viisi) Hennan tekemiä meditaatioita, jotka ovat aivan ihania, niistä saa niin paljon ja sielu lepää. Ja mikä parasta, Henna kun auttaa ihan ilmaiseksikin webinaarien kautta ja nämä manifestointiin liittyvät webinaarit olivat ihan huippu juttu ja juurikin rahan manifestointiin suunnattu webinaari. Ja tietenkin koko muun sinun elämän osa-alueiden manifestointii siinä samassa ja niin ihana enkelijumalatar - valmennus. Wau mitä tietoa / oppia!
Kaiken tämän tuloksena, kun Hennan opeilla manifestoin ja meditoin ja uskoin asiaan ja juttelin enkeleille koko ajan + vietin aikaa luonnossa, minulle tipahti ihan taivaasta yllättäen toinen yritys, joka tarjosi minulle työtä, mihin en edes hakeutunut ja sieltä tarjottiin minulle ihana unelma työ, parempi mitä edes osasin odottaa ja hurjasti paremmalla palkalla. Ja viikko tästä, niin minä jo kirjoitin uuden työsopimuksen ja siinä samassa minä myös voitin kivan summan (ihan nelinumeroinen luku) rahaa ja sekin vain tippui minulle, enkeleiden avustuksella. Eli kyllä enkelit auttavat kun annat heille luvan ja uskot vahvasti siihen sekä manifestointi toimii, kun uskot ja käytät sitä. Suuri kiitos Hennalle

- Katja Rautavaara

"


Kiitos Henna webinaarista. Tunsin ja etukäteen ennenkun webinaari alkoi niin hyvin voimalliset enkelienergiat olivat läsnä. Oli aivan ihana kuunnella sinua ja niin tärkeitä aiheita toit tietoisuuteemme. Tahdon antaa palautetta, että webinaari oli itselle niin voimakas ja energia lähti vaikuttamaan ihan solutasolle saakka, koska just noita pelkoja liittyen eteenpäin menemiseen lähti puhdistautumaan. Jotain uutta tässä nyt tapahtuu ja lähtee irtoamaan syvältä. Kiitos siis Henna ja enkelit! <3

Kiitos Henna webinaarista. Tunsin ja etukäteen ennenkun webinaari alkoi niin hyvin voimalliset enkelienergiat olivat läsnä. Oli aivan ihana kuunnella sinua ja niin tärkeitä aiheita toit tietoisuuteemme. Ja itselle tää tuli just täydelliseen hetkeen, koska olen menossa kohti kokonaisvaltaista elämänmuutosta, unelmien toteutumista ja juurikin tällä hetkellä puhdistan noita rajoittavia uskomuksia ja pelkoja, jotta unelmani voi toteutua. Ja miten ihana ja tärkeä aihe itsellenikin tuo oma voima. Koska sen aiheen äärellä olen ollut koko elämäni ja erityisesti tämän

"


Kirjasin unelmani ylös, selkeämmin kuin koskaan sillä nyt tajusin etten ole koskaan aiemmin osannut pukea niitä tarkalleen sanoiksi koska pelko on seisonut tiellä egoni kanssa. Nyt ne on siirretty sivuun ja tunnen miten ansaitsen ne kaikki asiat, mistä haaveilen. Asiat lähti rullaamaan ja annan elämän tuoda ne asiat eteeni. Huonoina hetkinä eli silloin kun kaurisihminen turhautuu, kun "kaikki ei tapahdu juuri nyt, tässä hetkessä", palaan muistiinpanoihin joita webinaarin aikana tein.


Tapahtuma on jo järjestetty

© Valonpolku  I   Rekisteriseloste  I   Ota yhteyttä

MENU