Reiki 2 -kurssi

Reiki 2 -kurssi onlinelivelähetyksenä (pienryhmä - joten varaa pian paikkasi!)

Reiki II kurssi

Reiki 2 -kurssi on tarkoitettu heille, ketkä ovat käyneet Reiki I -kurssin ja haluavat jatkaa kehittymistään reikitiellä. Reiki II -kurssilla opetellaan reikin parissa työskentelyä vieläkin laajemmin. Opit tekemään kaukohoitoja (itsellesi sekä muille) sekä opit käyttämään hoidoissa myös symboleita. Reikikurssin käyminen tarkoittaa toki aina myös kehittymistä omalla reikitiellä (mikä onkin reikin tärkein hyöty). 

Kun opit tekemään kaukohoitoja, opit tekemään energiatyötä paljon vahvemmin, sillä voit hyödyntää reikiä moneen eri asiaan ja erilaisten asioiden hoitamiseen. Esimerkiksi menneisyyden käsittelyyn, hoitamiseen (vapautumiseen), tulevaisuuden muokkaamiseen (esimerkiksi unelmiesi / tavoitteidesi osalta) sekä lähettämään erilaisiin tilanteisiin jo etukäteen reikienergiaa (toisille henkilöille, heidän luvallaan) tai itsellesi vaikkapa tuomaan hyvää onnea jonkinlaiseen tärkeään tilanteeseen - tai voit käsitellä tällä energialla myös vaikkapa rahatukoksia! Reikin parissa työskentely on erittäin hauskaa, monipuolista ja tehokasta - kun opit hyödyntämään sitä erilaisissa tilanteissa ja opit pitämään omista energioistasi yhä vahvemmin huolta.

Tulemme käsittelemään reikiä ja sen hyödyntämistä erittäin käytännönläheisesti sekä annan sinulle paljon vinkkejä, miten eri tavoin voit hyödyntää reikiä omassa elämässäsi sekä muiden elämän tukena. Harjoittelet energian lähettämistä omaan itseesi sekä harjoittelet myös energianlähettämistä muille, niin voit huomata, kokea ja kuulla, miten lähettämäsi energia todella vaikuttaa.

Saat kurssista todistuksen, kun olet osallistunut livelähetyksiin sekä tehnyt kurssiin kuuluvat tehtävät ja näin osoittanut osaavasi työskennellä reikin parissa menestyksellisesti. Todistus ja kurssimateriaali postitetaan sinulle.

Missä ja milloin järjestetään?

Tämä kurssi järjestetään livelähetyksenä netissä - kahtena eri tapaamisena. Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkemmat tiedot, miten pääset osallistumaan tapahtumaamme (käytännössä saat siis linkin, mistä pääset seuraamaan livelähetystä - mahdollisuus samalla käydä keskustelua + lähettää viestejä).

Ensimmäinen tapaamisemme on: tiistai 16.4.2019 klo 18:00 (yhteinen tapaaminen kestää noin muutaman tunnin ajan - tämän jälkeen saat tehtäviä seuraavaa tapaamistamme varten).

Toinen tapaaminen järjestetään toukokuussa ja sopiva ajankohta sovitaan kurssilaisten kesken (kellonaika sama), niin löydämme ajankohdan, joka sopii kaikille.

Hinta ja osallistumistiedot

Reiki 2 -kurssi maksaa 270 euroa.

Voit maksaa kurssin Checkout Finlandin maksutavoilla (saatavilla verkkopankkimaksu, korttimaksu ja osamaksu).

Hintaan kuuluu:

  • Kirjallinen materiaali (postitetaan kotiosoitteeseesi - saat myös digitaalisena versiona)
  • Todistus (saat todistuksen kun olet tehnyt kurssiin kuuluvat tehtävät ja osoittanut sitä kautta osaavasi työskennellä reikin parissa)
  • Opetusmateriaali videolähetyksenä (saat tallenteen myös käyttöösi myöhempää katselua varten)
  • Hennan tuki myös kurssin jälkeen

Voit varata paikkasi tältä kurssilta ostamalla tuotteen yllä olevasta linkistä (näin paikkasi varmistetaan kurssilta).
HUOM! Kurssille mahtuu ainoastaan pieni määrä osallistujia, joten jos haluat tulla mukaan, niin varaa pian paikkasi!

Kysyttävää mielessäsi reikikurssiin liittyen? Ota yhteyttä tämän lomakkeen avulla, niin voimme auttaa sinua.


PSST! Masterkurssi tulossa keväällä!

Masterkurssi tulossa keväällä (järjestetään Tampereella). Masterkurssiin osallistuminen vaatii sitä, että olet ensin suorittanut Reiki 2 -kurssin. Lue lisää masterkurssista tästä linkistä.

MENU