Reiki Master -kurssi

Neljän kuukauden mittainen koulutus Tampereella, jossa valmistut Reiki Masteriksi
(pienryhmä - joten varaa pian paikkasi!)

Reiki Master -kurssi

Reiki 2 -kurssi on tarkoitettu heille, ketkä ovat käyneet Reiki II -kurssin ja haluavat jatkaa kehittymistään reikitiellä. Reiki Master -kurssilla keskitytään sinun omaan voimaantumiseesi sekä siihen, että voit lähteä (halutessasi) ohjaamaan myös muita ihmisiä heidän omalla reikitiellään. 

Tarkoituksena on vahvistaa sinun intuitiotasi sekä antaa käyttöösi yhä kehittyneempiä menetelmiä, joiden avulla voit hoitaa itseäsi sekä muita intuitiivisella tavalla ja oppia luottamaan yhä vankemmin omiin taitoihisi. Käsittelemme paljon sinun omaa voimaantumistasi ja yhdistymistäsi rakkauden energiaan sekä omien taitojesi vahvistamiseen.

Opetan sinulle erilaisia keinoja, joiden avulla voit tehdä itseesi sekä muihin upeita muutoksia energiatyöskentelyn avulla, niin että opit intuitiivisesti lukemaan omia (sekä muiden) energioita yhä vahvemmin ja hoitamaan niitä rakkaudellisella energialla. Opit päästämään vanhoista taakoista irti ja auttamaan muita tekemään saman.

Opit tekemään reikivoimaannutuksia muille, hoitamaan itseäsi sekä muita vieläkin tehokkaammin ja opetan sinua myös järjestämään reikikursseja muille ihmisille (Reiki 1, Reiki 2 ja Masterkurssin pitäminen). Saat tähän liittyen materiaalin itsellesi, niin että voit lähteä halutessasi opettamaan myös muita ihmisiä tällä saralla.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä järjestämään kursseja muille - voit halutessasi osallistua ihan vain oman kehittymisesi vuoksi (jos olet valmis ottamaan jälleen harppauksen eteenpäin henkisellä tielläsi ja päästämään irti energioista, jotka jollain tavalla pidättelevät sinua vielä).

Saat kurssista todistuksen, kun olet osallistunut kaikkiin tapaamisiimme, tehnyt koulutukseen liittyvät tehtävät sekä sekä näin osoittanut osaavasi työskennellä reikin parissa menestyksellisesti.

Missä ja milloin järjestetään?

Tämä kurssi järjestetään Tampereella niin, että meillä on neljä yhteistä tapaamista (1 kuukaudessa). 

Ensimmäinen tapaamisemme on: lauantai 4.5.2019 klo 10:00-16:30

Ensimmäisen tapaamisen jälkeen tapaamme kuukausittain neljän kuukauden ajan (eli 1 tapaaminen kesäkuussa, heinäkuussa ja elokuussa).

Hinta ja osallistumistiedot

Reiki Master -kurssi maksaa 240 euroa / kuukausi (4 kuukauden ajan). Voit maksaa tämän summan kuukausittain tai kokonaismaksuna, jolloin hinta on 940 euroa (voit maksaa Checkout Finlandin maksutavoilla).

Hintaan kuuluu:

  • Kirjallinen materiaali
  • Todistus (saat todistuksen kun olet tehnyt kurssiin kuuluvat tehtävät ja osoittanut sitä kautta osaavasi työskennellä reikin parissa)
  • Neljä yhteistä livekoulutusta Tampereella
  • Hennan tuki myös kurssin jälkeen

Varaa tästä oma paikka (4 kuukauden osamaksu)

(4 x 240 euroa, maksu veloitetaan kuukausittain kortiltasi)

Varaa tästä oma paikka (kokomaksu)

(1 x 940 euroa Checkout Finlandin maksutavat)

Voit varata paikkasi tältä kurssilta ostamalla tuotteen yllä olevasta linkistä (näin paikkasi varmistetaan kurssilta).

HUOM! Kurssille mahtuu ainoastaan pieni määrä osallistujia, joten jos haluat tulla mukaan, niin varaa pian paikkasi!

Kysyttävää mielessäsi?

Kysyttävää mielessäsi reikikurssiin liittyen? Ota yhteyttä tämän lomakkeen avulla, niin voimme auttaa sinua.

MENU