Voi harmi, ilmoittautuminen on SULKEUTUNUT
- voit liittyä alapuolelta odotuslistalle

Onko sinulla ihania ja tärkeitä unelmia, mutta se kadonnut onnistumisen palanen niiden edessä on edelleenkin hukassa? Älä etsi enempää:

7 viikon kurssi jossa opit yhdistymään maailmankaikkeuden voimallisimpaan energiaan - enkeleihin ja toteuttamaan unelmiasi heidän avustuksellaan... ilman stressiä ja uhrauksia!

Ehkä sinäkin olet miettinyt:

Mikä on helpoin ja nopein tapa toteuttaa unelmia?
...ja onnistua joka kerta?


Vastaus on helppo: enkeleiden kanssa työskentely. Miksi? Koska enkelit nyt ovat ominaisuuksiltaan vaan sellaisia, että he tietävät kaiken; he siis tietävät helpoimman tien unelmiisi sekä jatkuvaan onnistumiseen.

Mutta mutta.. ehkä enkelit ovat sinullekin jo tuttuja, mutta unelmien luominen on siitäkin huolimatta silti vaikeaa!
Minullakin oli sama ongelma. Mistä se sitten johtuu?

Maailma on opettanut sinulle vanhanaikaisen ja superstressaavan tavan mennä eteenpäin unelmiasi kohti. Tämän vuoksi unelmien toteuttaminen voi tuntua ikävältä, etkä osaa onnistua niissä:

 • Oivallat unelmasi ja sen jälkeen alat miettiä pääsi puhki miten pääset sinne (ja sitten iskeekin epäusko koko asiaan, sillä et millään löydä "ratkaisua") 

 • Ymmärrät että sinulla on isoja ja upeita unelmia, mutta sitten käykin niin, että kun alat toteuttamaan tuota unelmaa, niin se johtaakin sinut vain väsymykseen ja lähestulkoon burnoutiin - koska sinut on vain ohjelmoitu suorittamiseen!

 • Elämäsi tuntuu taivaallisen kokemuksen sijasta ikävältä suorittamiselta; suoritat samalla tavalla myös unelmiasikin; etsit sitä jotain keinoa, mikä vapauttaisi mutta vaikka mitä kokeilet, ongelmasi ei vaan tunnu ratkeavan!

 • Onnistut manifestoimaan yllätyksellisesti vaikkapa kivan rahasumman tai esimerkiksi ihmissuhteen itsellesi, mutta hetken kuluttua huomaatkin, että se katoaa myös yhtä yllätyksellisesti, kuin saapuikin! Et osaa ylläpitää hyvää elämässäsi

Enkelit haluavat sinun tietävän: tämä vanha tapa ei ole enää linjassa sielusi vision kanssa ja nyt on aika vapautua siitä lopullisesti!

Vanha tapasi, mikä luo jarruja unelmiesi elämään:

 • Luot vääriä unelmia (et ymmärrä sydämesi aitoja visioita - sillä et vain osaa!) ja tämän johdosta koko unelman toteutuminen hidastuu ja vaikeutuu! 

 • Et rakasta tai arvosta itseäsi: tämä ongelma aiheuttaa pysähtymistä, epäröintiä ja vastustusta kaikkea hyvää kohtaan - sulkeudut hyvältä ja pysyt jumissa.

 • Luottamus kadoksissa: et luota itseesi, elämääsi, enkeleihin tai Jumalaan. Ja nämä pelot luottamuksen edessä tietenkin sulkevat sinut taivaallisilta ihmeiltä.

 • Et osaa ylläpitää hyvää elämässäsi: ehkä opit manifestoimaan jotain ihania asioita elämääsi (esimerkiksi rahaa tai ihanan ihmissuhteen), mutta sitten se onnistuukin kummallisesti puf vain häviämään elämästäsi

 • Keskittyminen harhoihin: Keskityt enemmänkin niihin asioihin, mitä sinulla ei ole - eli puutteisiin ja harhoihin - koska sinut ohjelmoitu siihen (ja miten käy - luot ongelmia uudelleen ja uudelleen elämääsi)!

 • Etenet elämässäsi vaikealla tavalla - eli vaikka sinulla olisikin upea sydämesi unelma tiedossa - luultavasti mokaat sen toteutumisen toimimalla vaikealla ja stressaavalla tavalla

Uusi helpompi tapa luoda unelmia, joka johtaa onnistumiseen joka kerta:

Mitä tapahtuu, kun opit siirtymään totuuteen oman itsesi osalta enkeleiden avustuksella. Tässä maistiaisia mahdollisuuksistasi:

 • Täydellinen selkeys unelmistasi ja korkeimmista visioistasi: tämä taivaallinen selkeys korkeimmista visioistasi luo taivaallisen selkeän ja nopean lopputuloksen

 • Rajaton rakkaus itseäsi ja kaikkea muutakin kohtaan: rakkaudessa eläminen pitää sinut avoimena taivaallisille ihmeille - koet jatkuvia ihmeitä elämässäsi ja unelmasi toteutuu taianomaisesti

 • Täydellinen luottamus: luotat itseesi, elämääsi, tulevaisuuteesi, enkeleihin, Jumalaan, manifestointitaitoihisi ja tämän vuoksi unelmat TOTEUTUVAT joka kerta! Luot unelman ja tiedät, että se tulee manifestoitumaan ja näin tapahtuu!

 • Yhteys luomisen energiaan: kun sinulla on yhteys sielusi viisauteen ja korkeimman viisauden luomisenergiaan, toimit automaattisesti universaaleja lakeja hyödyntäen -> eli onnistuminen ei vaadi suorittamista, liikaa miettimistä, analysointia ja stressiä, vaan kaikki tapahtuu helpommin!

 • Jatkuva laajentuminen: toteutat unelmasi, vastaanotat sen jälkeen uusia vieläkin upeampia unelmia ja onnistut niissä, eli kasvatat jatkuvasti yltäkylläisyyttä elämässäsi

 • Rauha, antautuminen ja nautinto tässä prosessissa: Enkeleiden kanssa työskentely siirtää sinut ihanaan vastaanottavaan olotilaan, jossa olet rentoutunut elämäsi ja unelmiesi suhteen ja nautit tästä prosessista!

Mikä on uusi ja toimivampi tapa luoda unelmia todeksi?

Oletko joskus kokeillut affirmaatioita? Ovatko ne muuttaneet koko elämäsi? Luultavasti ei. Oletko tietoinen vetovoiman laista? Onko tuo tieto muuttanut elämäsi? Luultavasti ei. Tai mitä muuta olet jo kokeillut? Hieman chakratyöskentelyä? Positiivisuutta? Onko se muuttanut elämäsi lopullisesti? Onko se toteuttanut kaikki unelmasi helposti ja nautinnollisesti?


Niimpä. Aika moni manifestointiin liittyvä vinkki ja ohje voi unelmien sijasta
tuoda meille vain lisää stressiä ja vaikeuksia. Se aktivoi tietoista mieltämme. Sinun taianomainen voimasi ei kuitenkaan sijaitse mielessäsi.

Mikä on sitten parempi tapa luoda unelmiasi? 

Se onnistuu taivaallisen avun - esimerkiksi enkeleiden avustuksella sekä avautumalla sinun omalle valo-olemuksellesi sekä luomisen helppoudelle, taianomaisuudelle ja keveydelle. 

Miksi manifestointi ei ole toiminut sinulla niin voimallisesti?

Pienet onnistumiset (tai hieman isommatkin silloin tällöin) ovat suhteellisen helppoja saavuttaa. Mutta jatkuvampi onnistuminen vaatiikin hieman enemmän työstämistä meidän energioissamme/mielessämme. Ehkä sinäkin olet huomannut sen?

Manifestointi ei siis toimi, jos et opi tekemään tätä pysyvää muutosta.

No miten sitten voit tehdä muutoksen parempaan?

Enkeleiden avulla. Heidän taivaallisella avulla tämä muutos upea muutos on paljon helpompaa! Näin meidän ei itse tarvitse edes tiedostaa omia lukkojamme, riittää että avaamme itsemme enkeleiden hoitavalle avulle - ja vastustuksen energia voi poistua meistä lopullisesti.

Miksi enkelit ovat paras tuki unelmien luomisessa?

 • He eivät välitä menneisyydestäsi, tai siitä mitä ongelmia sinulla on - he ovat keskittyneitä sinun ihaniin jumalallisiin mahdollisuuksiisi
 • He tiedostavat lyhyimmän, helpoimman ja nautinnollisimman tien unelmiisi
 • Enkelit tiedostavat kaiken; he näkevät rajoitteesi unelmasi edessä ja he osaavat poistaa ne lopullisesti, kun avaudut heidän parantavalle avulleen
 • He eivät koskaan arvostele tai syyttele sinua mistään, he ovat aina lempeitä ja kannustavia
 • He osaavat aina tuoda sinulle kaikki resurssit, ideat, ihmiset, energiat, ihmeet mitä tarvitset unelmiisi liittyen (kun opit avaamaan itsesi vahvemmin heidän ohjaukselleen!)
 • He näkevät jumalalliseen totuuteesi, he antavat ohjausta aina siihen suuntaan totuudesta käsin (eikä niin kuin toiset ihmiset, jotka näkevät aina oman rajallisen näkemyksensä eri tilanteissa!)
 • He haluavat sinulle AINA vain hyvää ja sen vuoksi auttavat sinua missä tahansa tilanteessa ja missä tahansa unelmissa!

Mitä tulet siis oppimaan/saamaan kurssilla?


 • Toimivan, uudenlaisen tekniikan, joka johtaa onnistumiseen joka kerta!

 • Vahvistat yhteyttäsi enkeleiden maailmaan, omaan intuitioosi ja henkiset kykysi aktivoituvat käyttöösi yhä vahvemmin

 • Ymmärrät mikä on sinun roolisi manifestoimisessa enkeleiden kanssa ja miten voit aina onnistua (ilman tätä on oikeasti aika vaikea onnistua)

 • Opit keinot, joiden avulla osaat kouluttaa mielesi olemaan valmis unelmaasi (sillä saat ne asiat, joihin olet valmis!)

 • Työvälineet, joiden avulla pystyt purkamaan kaiken vastustuksen energioistasi pois, niin että iso unelmasi voi toteutua oikeasti helpolla ja taianomaisella tavalla 

 • Opit kääntämään mielesi vastustuksen lopullisesti pois, niin että et jää enää jumiin epävarmuuksiisi.


Saat ikuisen pääsyn materiaaliin, eli pystyt käyttämään näitä välineitä helposti koko loppuelämäsi ajan! Mikä tahansa sinun unelmasi onkaan, niin sinulla on tämän kurssin jälkeen välineet niiden toteuttamiseksi ja pelkojen/vastustuksen energian purkamiseksi.

Voi harmi - olet myöhässä

ilmoittautuminen sulkeutunut

Voit liittyä alapuolelta odotuslistalle ja kuulla koska kurssi avautuu jälleen saataville.

Miten tämä upea muutos toteutetaan elämääsi?

SAANKO ESITELLÄ:

Runsauden Enkelit koulun taianomaiset askeleet unelmiesi elämään:

Jokainen askel (eli koulutusosio) sisältää:

 • Helposti omaksuttavan video-opetus materiaalin, niin että voit saada kaiken tiedon sekä inspiraation unelmiisi (lyhyitä video-opetuksia - materiaali on jaettu helposti omaksuttaviin eri osioihin)

 • Enkelivisualisaatioita, jotka säätävät sinun energiasi askel kerrallaan onnistumisen taajuudelle

 • Hauskoja tehtäviä, joiden avulla kuljet askel askeleelta omiin unelmiisi ja opit onnistumaan JOKA KERTA!

Taivaallinen alku: Enkeleiden rakkauteen yhdistyminen


Aloitetaan matkasi upealla, taivaallisella alulla. Yhdisty ihanasti ja taianomaisesti enkeleiden taajuuteen ja säädä itsesi kaikilta tasoilta tänne rakkauden, ilon, syvän mielenrauhan ja onnellisuuden tasolle!

 • Tutustu omiin enkeleihisi, opi aistimaan heitä ja vahvistamaan yhteyttäsi heihin, opi ylläpitämään tätä ihanaa suhdetta elämässäsi ja vahvistamaan sitä aina jatkossakin

 • Uudenlaiset taivaalliset tavat, mitkä pitävät sinut avoimena enkeleiden ihmeelliselle avulle ja siunauksille

 • Opi työskentelemään uudenlaisilla, tehokkailla keinoilla mielesi kanssa - säädä aivosi lopullisesti stressin, pelkojen, puutosten, levottomuuden ja tunnemyrskyjen sijasta rauhan, ilon, elinvoimaisuuden, rakkauden ja innostuksen taajuudelle

 • Opi uudenlaiset, tehokkaat tavat työskennellä enkeleiden kanssa tehokkaammin, niin että voit nähdä heidän ohjauksen helpommin!

 • Ymmärrä mikä on sinun roolisi manifestoimisessa enkeleiden kanssa, niin voit onnistua paremmin!

Ihanaa, nyt olet yhdistynyt enkeleihin ja sitä kautta omaan korkeimpaan olemukseesi, matka unelmiisi voi alkaa:

Vapauta sielusi upeimmat visiot


Opit uudet ihanat tavat, jotka pitävät sinut upeasti oikealla onnistumisen taajuudella - niin että sinun ei edes tarvitse ajatella tätä juurikaan. Luodaan sinulle uusi unelmiesi suunta, jota kohti alamme kulkea enkeleiden avustuksella!

 • Selkeiden unelmien määrittäminen ja niiden poimiminen helposti sielusi viisauden tasolta (tukosten poistaminen enkeleiden avulla tuon tietoisuuden edestä!)

 • Muodosta jumalalliseen itseesi yhä selkeämpi yhteys, niin sallit isojen ja pienempienkin visioiden sekä intuition äänesi tulla vahvemmin esille

 • Vaikeuksien kääntäminen voimaksi, oman ajatusmaailman kanssa työskentely hauskalla ja lempeällä tavalla lopullisten tulosten mahdollistamiseksi

 • Uudet taianomaiset tapasi, joiden avulla yhdistyt voimallisesti enkeleihin ja pysyt taajuudella, jossa voit kokea ihania siunauksia enkelimaailmasta jatkuvasti

Wohoo, nyt on upea pohja rakennettu unelmallesi ja on aika jatkaa eteenpäin unelmaasi kohti:

Suuri vapautuminen vanhoista jarruista

Tässä vaiheessa tehdään enkeleiden kanssa voimallista ja hauskaa vapautustyötä, niin unelmasi voi toteutua nopeammin ja helpommin. 


 • Puhdistetaan enkeleiden kanssa tukokset pois unelmasi edestä (tunnetasolla, solutasolla, alitajunnasta, fyysiseltä tasolta), niin unelmasi voi toteutua huomattavasti nopeammin ja helpommin

 • Vapautumisseremoniat: karmallisilta sidoksilta ja malleilta vapautuminen, vanhoilta ikäviltä rakkaussuhteilta vapautuminen, uhriajattelusta ja häpeältä/syyllisyydeltä vapautuminen

 • Opi vapauttamaan menneisyyteen liittyvät jarrut ja opit tekemään pysyvän ja lopullisen muutoksen omaan elämääsi

 • Opi näkemään enkeleiden ohjaus vahvemmin ja tiedostamaan selkeämmin kaikista helpoimmat askeleet unelmaasi kohti

 • Vastustuksen purkaminen helpolla tavalla

Nyt olet luonut vahvan energeettisen tilan unelmallesi ja se alkaa manifestoitumaan paljon helpommin! Seuraavaksi on aika laittaa kaasu pohjaan, sillä seuraava pysäkki on RUNSAUS!

Avautuminen jatkuville runsauden ihmeille

Seuraavaksi enkelit haluavat avata sinua yhä vahvemmin korkeammalle tasolle, missä opit vastaanottamaan uskomattoman upeita runsauden lahjoja enkeleiltä.


 • Enkelit opettavat sinua rakastamaan itseäsi vieläkin syvällisemmin, niin voit avautua vieläkin korkeammille mahdollisuuksillesi

 • Opi siirtämään elämäsi kaikki osa-alueet runsauden taajuudelle; eli opi vastaanottamaan runsauden ihmeitä elämääsi!

 • Yksinkertaiset keinot, joiden avulla voit oppia vastaanottamaan runsauden ihmeitä ja purkaa vastustusta tuon edestä sekä ylläpitämään näitä ihania asioita elämässäsi (niin että ne eivät heti katoa saapumisen jälkeen!)

 • Yksinkertainen enkeli-ohjelma ja uudet tavat, jotka auttavat sinua laajentamaan energiakenttääsi, niin että voit vastaanottaa runsautta koko ajan isommin elämääsi.

Nyt olet avautunut ihanille asioille monella tasolla. On aika oppia ylläpitämään tätä taajuutta sekä onnistumista elämässäsi, joten seuraava pysäkki onkin:

Taianomaisuus ja selkeämpi yhteys korkeimpaan


 • Opi näkemään miten enkelit ja koko universumi ohjaa sinua unelmiisi; koe upea tuki elämässäsi yhä vahvemmin

 • Taianomaiset keinot, joilla luot upeita tilaisuuksia ja ihmeitä omaan elämääsi

 • Opi hyödyntämään selkeämmin omaa intuitiotasi, niin että voit aina valita oikeat vaihtoehdot ja kulkea suorinta ja helpointa reittiä unelmaasi kohti

 • Omien luomisvoimiesi aktivointi vieläkin voimallisemmalla ja upeammalla tavalla, niin että voit syventää yhteyttäsi yhä vahvemmin sielusi viisauteen ja luomisvoimaan

 • Yhteys Jumalaan ja korkeimpaan viisauteen (ja tämän suhteen parantaminen - koska se vaikuttaa niin vahvasti luomisprosessiisi)

Nyt olet avautunut valo-olemuksellesi erittäin vahvasti, tittitidii! Seuraavaksi on aika vielä varmistaa, että sinulla ei ole esteitä helpon elämäntavan edessä, niin että unelmasi voivat jatkossakin toteutua yhä vahvemmin.

Siirtyminen luomisen helppouteen ja nautintoon


 • Varmistetaan että sinulla ei ole tukoksia helpomman, runsaamman ja vieläkin nautinnollisemman uuden todellisuutesi edessä - puhdistetaan tukokset tämän energiataajuuden edestä!

 • Enkelit opettavat sinua nauttimaan yhä vahvemmin elämästäsi ja siirtämään unelmiesi luomista uusien tapojen myötä nautinnollisuuden tasolle

 • Päästä irti vanhasta ikävästä tavasta mennä eteenpäin unelmiasi kohti (stressi, pakottaminen, kontrollointi, suorittaminen yms) - ohjelmoidaan sinut yhä vahvemmin sielusi viisauden tasolle!

 • Opi laajentumaan jatkuvasti, vastaanottamaan uusia unelmia ja toteuttamaan niitä vaivattomasti

 • Vastustuksen purkaminen helpolla tavalla

Nyt olet kulkenut upean matkan läpi enkeleiden kanssa ja on aika juhlistaa sekä ihastella kasvanutta valo-olemustasi ja upeita onnistumisia!

Haluan sinun todellakin onnistuvan unelmissasi, joten nyt lyhyen ajan on saatavilla seuraavat bonukset:

Bonus 1: TAIVAALLINEN RUNSAUS
Rahan manifestointi enkeleiden avustuksella

 • Opi helppo ja yksinkertainen menetelmä, jonka avulla voit luoda rahallisia tavoitteitasi todeksi helpommin enkeleiden avulla

 • Kolme eri vaihetta, mitkä sinun pitää oppia hallitsemaan, jos haluat luoda jatkuvaa ja kasvavaa rahallista runsautta elämääsi

 • Vapaudu vanhoilta negatiivisilta ajatusmalleilta, energioilta ja uskomuksilta rahan suhteen

 • Opi saavuttamaan rauha ja vapaus rahan suhteen sekä luomaan rahaa sitä kautta helpommin elämääsi

 • Rahan manifestointiin liittyviä työkaluja ja visualisaatioita

  ARVO: 497 €

Bonus 2: TAIVAALLINEN OHJAUS
Opi kommunikoimaan enkeleiden kanssa

 • Opi vastaanottamaan selkeämmin ja helpommin viestejä enkeleiltä

 • Vahvista yhteyttäsi enkelimaailmaan ja avaa omat energiasi vieläkin vahvemmin tälle taivaalliselle taajuudelle - josta kuulet aina oikean totuuden!

 • Enkelit tietävät helpoimman tien unelmiisi, joten kommunikointi heidän kanssaan on tärkeä ja antoisa tuki manifestointimatkallesi! 

 • Opi hyödyntämään kanavointitaitojasi missä ja milloin tahansa, harjoittele kanavointitaitojesi puhtautta ja kirkkautta, niin voit toimia taivaallisena kanavana yhä puhtaammin

  ARVO: 197 €

Bonus 3: TAIVAALLINEN TUKI
tuki Hennalta 90 päiväksi + fb-ryhmä

 • Sinulla on mahdollisuus kysyä ohjausta ja kysymyksiä manifestointiin/enkeleihin yms. liittyen Hennalta 90 päivän ajan!

 • Voit jättää kysymyksesi kurssisivulle ja saada vastauksen sitä kautta mielessäsi oleviin asioihin

 • Saat myös IKUISEN pääsyn fb-ryhmäämme, sillä luonamme olevat ihmiset voivat olla joko suurimpia jarrujamme, tai parhaita energioiden nostattajia (ryhmässä voit olla yhteydessä samanhenkisiin ihmisiin!)

 • Tutustu samanhenkisiin ihmisiin, inspiroidu heidän tarinoistaan ja inspiroidu vahvemmin myös omista unelmistasi!

  ARVO: 197 €

Bonus 4: TAIVAALLISET PÄÄTÖKSET
Tee oikeat päätökset, mitkä johtavat sinut aina unelmiisi

 • Kun toteutat unelmiasi, sinun tarvitsee oppia tekemään juuri oikeita päätöksiä, jotka auttavat sinut kulkemaan varmasti siihen suuntaan, missä unelmasi toteutuvat (eikä päinvastaiseen suuntaan)!

 • Opi nopeat ja helpot keinot, joiden avulla teet arkesi keskellä oikeita päätöksiä mahdollisimman nopeasti ja luotettavasti

 • Opi hyödyntämään omaa intuitiotasi, sydämesi viisautta, selvänäköäsi ja enkeleiden viisautta vieläkin tehokkaammin

 • Jaan sinulle helpot vinkit, joita itsekin käytän omassa elämässäni ja eri tilanteissa ja joiden olen huomannut olevan kaikista luotettavampia päätöksiä tehtäessä!

  ARVO: 197 €

Mitä kaikkea siis saat?

Saat ikuisen pääsyn seuraaviin materiaaleihin
(sisältää lyhyitä video-opetuksia, visualisaatioita ja kirjallista materiaalia):

Alkumateriaali: Tehokas tapa työskennellä enkeleiden kanssa  (arvo 497 €)

Askel 1: Vapauta sielusi upeimmat visiot (arvo 497 €)

Askel 2: Suuri vapautuminen vanhoista jarruista (arvo 497 €)

Askel 3: Avautuminen jatkuville runsauden ihmeille (arvo 497 €)

Askel 4: Taianomaisuus ja selkeämpi yhteys korkeimpaan (arvo 497 €)

Askel 5: Siirtyminen luomisen helppouteen ja nautintoon (arvo 497 €)

Bonus 1: Taivaallinen runsaus: rahan manifestointi enkeleiden avustuksella (arvo 497 €)

Bonus 2: Taivaallinen ohjaus: opi kommunikoimaan enkeleiden kanssa (arvo 197 €)

Bonus 3: Taivaallinen tuki: Hennan tuki 90 päivän ajaksi + ikuinen pääsy fb-ryhmään (arvo 197 €)

Bonus 4: Taivaalliset päätökset: Tee päätökset, mitkä johtavat sinut aina unelmiisi (arvo 197 €)

Voi harmi - olet myöhässä

ilmoittautuminen sulkeutunut

Voit liittyä alapuolelta odotuslistalle ja kuulla kun kurssi avautuu jälleen saataville.

Voivatko enkelit oikeasti auttaa sinuakin?

Tottakai! Tässä on pieni osa palautteista, joita olen saanut enkelikursseiltani, joita olen pitänyt jo vuosien ajan (ja auttanut jo monia satoja ihmisiä!). Enkelit osaavat kyllä auttaa sinua, kun olet valmis avaamaan itsesi heidän siunauksilleen.

Miksi tämä kurssi on niin ainutlaatuinen?

Runsauden Enkelit koulussa opetan sinua näkemään omat rajoitteesi, jättämään ne lopullisesti taaksepäin. Työskentelemme energioiden parissa, enkeleiden kanssa, mutta tämän lisäksi myös oman ymmärryksesi ja mielesi parissa. Pelkkä energioiden parissa työskentely ei siis aina riitä, sillä aivosi yrittävät pitää kiinni vanhoista traumoista ja epäonnistumisista. Näin voit oikeasti ymmärtää, että on turvallista siirtyä eteenpäin!

 • Koko kurssi on rakennettu siten, että sinä tulet kokemaan tuloksia elämässäsi (ei turhaa höpinää, vaan kaikista tehokkaimmat ja uudenlaiset keinot mitä tarvitset onnistumista varten!)

 • Hyödynnämme vahvasti arkkienkeleiden apua näissä asioissa, sillä he osaavat purkaa voimallisesti ja rakkaudella esteitä meidän energioistamme (solutasolta, alitajunnasta, mielestäsi, menneestä, entisistä elämistä yms.)

 • Työskentelemme energioidesi parissa - mutta myös tuon hieman ikävän puolesi, nimittäin MIELESI kanssa (sillä ymmärrän sen toimintaa niin hyvin ja käytetään tekniikoita, jotka tekevät mieleesi ja koko aivoihisi pysyviä ja helppoja sekä tieteellisesti todistettavia muutoksia) 

 • Saat erittäin käytännönläheiset ja yksinkertaiset ohjeet onnistumista varten - sillä et tarvitse enää lisää tietoa, vaan tarvitset juuri ne tärkeimmät ja toimivimmat ohjeet, joiden avulla voit aina ONNISTUA eri tilanteissa

 • Tämä prosessi toimii, sillä hyödynnämme enkeleiden taivaallista apua, uudenlaisia tekniikoita pysyvään muutokseen sekä universaaleja lakeja - tämä on juuri se sama prosessi ja tekniikat, joita käytän itsekin ja joilla olen luonut upeita asioita elämääni (ihana elämäntehtävään perustuva menestynyt yritys, kaunis talo järven rannalla, yhteys omaan sielun viisauteen ja enkelimaailmaan, onnellinen perhe yms.)

 • Vaikka kurssi keskittyy tulosten luomiseen, emme keskity vain tylsään suorittamiseen, vaan sinun energioidesi kohottamiseen pysyvällä tavalla! Siirrämme mielesi ja koko energiakenttäsi paljon korkeammalle, iloisemmalle ja nautinnollisemmalle tasolle, kuin milloinkaan aikaisemmin!


"

Kurssi on ollut aivan ihana. Olin todella ahdistunut keväällä, kunnes sain ohjausta enkeleiltä osallistua kurssille. Se tuntui kalliilta ja utopistiselta ajatukselta ja mietin miten mieheni suhtautuu kun rahat olivat jotenkin tiukassa. Hän arvostelikin päätöstäni, mutta "jostain" tuli sanat: 3-4 Psykologista vyöhyketerapia hoitoa maksaa saman. Olin käynyt hoidoissa edellisenä vuonna. Pikku hiljaa olo on helpottanut, solmut auenneet ainakin jo osittain. Videot on edelleen ihania, samoin visualisaatiot. Tää oli niin mun juttu. Välit sukulaisiin ja ystäviin on parantuneet. Aarrekarttani sisältää kuvan suvun mökistä jonka haluan meidän mökiksemme. Olemme viettäneet siellä lähes kaikki tämän kesän vapaa ajat keskenämme. Aarrekartassa on myös Kreikan saaria: kesäkuussa olimme Kreetalla ja ensi kuussa lähdemme Kosin kauniille saarelle. Asiat muutenkin sujuvat paremmin, lasteni tilanteet ovat edistyneet positiivisesti ja miehen kanssa on ihanaa. Töitä yrittäjänä on riittänyt. Kurssin aikana olen tajunnut enkeleiden ohjauksen ja avun jo ennen kurssia. Olen niin kiitollinen ja onnellinen ja iloinen elämässäni ja ylimääräistä rahaa manifestoin nyt siltä pohjalta tarpeeksi elämääni.


"

Kurssi oli aivan mieletön. <3 Unelmia on toteutunut vaikka kuinka ja paljon kurssin myötä. Olin ollut vuoden jo työttömänä kun ilmoittaudun kurssille ja nyt tilanne on se, että olen vakituisessa työssä, työpiste mielettömässä miljöössä ja saan tehdä työtä joka on suuri intohimoni. Kurssi rauhoitti ja tasapainoitti minua ja uusin ajattelutapani on, että kiire on itse luotua. En stressaa enää ja elämä tuntuu niin tasaiselta. Ihan koko ajan tapahtuu hyviä asioita! Elämäni on yksinkertaistunut ja nautin siitä todella - materia ei ole enää tärkein vaan se sisäinen tunne. Olen oppinut itsestäni paljon asioita ja tunnetiloja. Koulutuksessa pidin erityisesti jaksotuksesta. Viikon aikana ehti hyvin työstää aiheita. Ja netin kautta työskentely sopi minulle loistavasti.


- Miia, Helsinki

Kiitos kurssistasi! Se oli antoisa ja edelleenkin kertailen asioita ja luentojasi sekä kuuntelen visualisaatioita! Onnekseni iso unelmani, asunnon myynti toteutui! Uskon vahvasti, että manifestoinnillani ja kurssillasi oli siihen iso apu. Toinen toteutunut unelmani oli uudempi auto, joka toteutui aivan pikavauhtia ja ihan puskista! Molemmat toiveeni olivat tavoitteenani, eli nyt tullut jo tilaa uusille unelmille! Olen huomannut, että en enää stressaa ihan niin paljoa unelmieni takia! Luotan universumiin ja sen runsauteen ja alan uskoa pikkuhiljaa, että olen sen kaiken hyvän arvoinen! Ja osaan nykyisin ottaa sen kaiken hyvän suurella kiitollisuudella vastaan! Luentosi olivat selkeitä ja niitä jaksoi kuunnella hyvin! Sen lisäksi visualisaatiot olivat todella hyviä ja täydensivät hyvin kurssia ja sen materiaalia! Ne kaikki edelleen käytössä! Netin kautta opiskelu sopi itselleni loistavasti! Sai uppoutua aiheeseen silloin, kun itselle parhaiten sopi! Todella hyvä asia! Ja ihan omissa kotoisissa tiloissa!


"

Tuntui että yhdestä koulutuksesta sain monen koulutuksen materiaalit ja opit, aivan uskomaton matka! Sen lisäksi mitä kaikkea sain enkeleihin liittyvää opetusta koulutuksesta, niin sain myös uskomattoman paljon jokaiseen elämän osa-alueeseen tukea! Tavoitteeni oli saada lisävahvistusta elämäntehtävääni ja sitä todella sain. Unelmatyöni mitä olen saanut jo toteuttaa, muuttui koulutuksen myötä entistä valoisammaksi ja sai myös enkelit vahvemmin mukaansa <3 Tuntuu siltä että olen löytänyt kotiin. Saanut täydellisen rauhan ja luottamuksen elämääni. Kiitos enkelit ja Henna <3


- Jonna Molin hyvinvointiyrittäjä


Sain todella paljon tietoa enkelimaailmasta, opin luottamaan omaan intuitiooni ja tutustuin virtuaalisesti hienoihin samanhenkisiin ihmisiin. Olen myös kokenut todella monia ihania pieniä ihmeitä koulutuksen aikana. Itselleni koulutus ja enkeleihin tutustuminen on tehnyt todella hyvää. Olen löytänyt itsestäni uusia ulottuvuuksia ja saanut roppakaupalla lisää itseluottamusta. Tunnen olevani seesteisempi, luottavaisempi ja hurjasti rohkeampi ihminen kuin mitä olin ennen koulutusta. Tämän koulutuksen myötä olen myös löytänyt uuden uran jota kohti olen nyt uskaltanut lähteä kulkemaan. 


-Kaisa Nissinen


Siihen ei sanat riitä, miten paljon hyviä asioita on tapahtunut elämässäni näiden muutamien kuukausien aikana. Kaikki on muuttunut elämässäni... siihen on tullut ilo, rakkaus ja kiitollisuus kaikkea kohtaan ja anteeksianto. Olen ymmärtänyt sen syvemmän tarkoituksen, että itseä pitää ja saa rakastaa ja anteeksianto myös itselleni. Suhteeni läheisiin ihmisiini on syventynyt, solmuja on auennut, enkelien avulla joka päiväisestä elämästä on tullut hyvää ja tarkoituksenmukaista. Pikkuhiljaa sisäinen lapseni on voimistunut.


- Satu Kirjavainen


Ennen koulutusta olin työskennellyt energioiden parissa jo yli 10 vuotta. Herkkyyteni ja intuitioni on varmasti kehittynyt entisestään ja uusi vieläkin upeampi maailma on avautumassa. Myös luottamus itseen ja omiin taitoihin valotyöläisenä on kasvanut sekin. Enkeleiden kanssa työskentely on kyllä aivan ihanaa, niin positiivista ja rakkaudellista. Lisäksi olen omassa elämässäni kyennyt tekemään isoja ratkaisuja enkeleiden avustuksella ja tiedän, että olen nyt matkalla kohti unelmaelämääni.


- Pia Wikström

Koulutus on kehittänyt minua aivan mielettömällä tavalla ja saanut hermoilijasta esiin rauhallisemman ja varmemman ja luotan enkeleiden ohjaukseen nyt entistä varmemmin. Sain varmistuksen omille kehittyville kyvyilleni, jotka tämä koulutus on saanut auki ja paljon sain vastauksia elämääni ja työskentelytavat tulevaan. Kaikki tuntuu niin paljon paremmalta ja selkeämmältä nyt. Tiedän mihin olen matkalla ja kaikella on selkeä tarkoitus myös menneessä. Netin kautta opiskelu on kyllä hieno juttu, sillä muuten tämä ei minulle olisikaan ollut mahdollista. Kiitos Henna ihana valonlähettiläs, joka olet tuonut meille tämän kaiken mahdolliseksi. Ilman sinua maailma olisi pimeämpi paikka <3 


- Minna


Enkelien lisäksi elämääni on alkanut tulla ihania valoihmisiä ja kiitän kaikesta tätä kurssia ja ihanaa, rakasta Hennaa. Kurssi on laittanut liikkeelle sellaisen lumipallon, ettei sitä enää voi pysäyttää ja se vain kasvaa kokoajan eteenpäin vyöryessään! Olen kokenut niin valtavaa valoa ja rakkautta, etten osaa sanoin kuvailla - sanat ovat kovin rajalliset kaikkeen siihen ihanaan, mitä elämääni on kurssin myötä tullut. Pidin koulutuksessa erityisesti Hennan kannustavasta ja rohkaisevasta, maanläheisestä suhtautumisesta. Kaikesta materiaalista tulvi valoa ja Hennalla on kyky tuoda enkelimaailma maan pinnalle ihan jokapäiväisenä asiana, kaikessa yksinkertaisuudessaan. Henna, olet rakkaudellinen enkeli-ihminen ja teet todella hyvää työtä, ihan koko universumin laajudella! Kiitos! Kiitos! Kiitos! 


- Pia


Tavoitteeni oli saada selkeämpi yhteys enkeleihin ja löytää itseni ja oma elämäntarkoitukseni. Nämä asiat ovat toteutuneet paremmin, kuin olisin ikinä voinut kuvitellakkaan. Olen saanut tutustua upeisiin henkimaailman olentoihin ympärilläni. Olen myös päässyt eroon masennuksestani ja henkinen kasvuni on ollut huimaa. Olen tietenkin sama ihminen kuin ennenkin, mutta seesteinen ja positiivinen. Osaan kohtaa ongelmat niin, etten heti lannistu niistä. Tämän kurssin myötä minulle on suotu upeita siunauksia elämääni. Sain työpaikan, meille lahjoitettiin suuri summa rahaa sekä saimme ostettua uuden auton. Nämä ovat asioita joita pyysin enkeleiltä ja ne meille suotiin, koska uskoin tarpeeksi vahvasti, että olemme ne ansainneet.


- Helianna Lehtonen


Olen kovasti etsinyt omaa henkistä polkuani muutaman vuoden ajan sitä löytämättä. Tämän kurssin aikana oli kuin olisin löytänyt kotiin. Tavoitteeni koulutuksesta oli löytää vihjeitä minne suuntaan kulkea. Täytyy sanoa että koulutus täytti ne isommin, kuin osasin odottaakkaan, avaamalla kokonaan uuden enkelimaailman eteeni. Koen että etenin henkisellä polullani huiman harppauksen eteenpäin ja huomasin näkökulmani moniin elämäni ongelmiin muuttuneen. Myös suhtautuminen muihin ihmisiin on muuttunut. Visualisaatiot olivat kauniita ja niihin oli helppo heittäytyä mukaan. Useammankin kuuntelu kerran jälkeen niistä löytää aina jotain uutta ja ihanaa.


- Anu Kalliola


Olin jo pidemmän aikaa miettinyt, mitä tekisin elämälläni ammatin suhteen. Tunsin, ettei nykyinen työni enää palvele minua ja tiesin että minun olisi tehtävä asialle jotakin. Koulutuksen aikana koin erittäin hienoja hetkiä ja sain sellaisia kokemuksia, joita en koskaan osannut kuvitella kokevani. Ja mikä parasta, luottamus itseeni on kasvanut valtavasti. Tämän johdosta olen kurssin aikana ottanut tuon pelottavalta tuntuvan askeleen työelämän suhteen, muutoksia on tulossa ja olen siitä enemmän kuin innoissani. Osittain olen siis saavuttanut omat tavoitteeni, ehkä sen tärkeimmän. Toisaalta matka vielä jatkuu ja tätä jatkoa odotan uteliaana ja luottavaisena. Ihana ja antoisa kurssi! Lähtisin uudelleen mukaan milloin vain!


- Heidi Vohlonen


Olen rauhallisempi, seesteisempi, enemmän oma itseni. Voin paljon paremmin kaikilla osa-alueilla. Olen huomannut, että elämäni on muuttunut pienin askelin paremmaksi ja terveellisemmäksi, joten tässä muutaman kuukauden aikana paljonkin :). Tämän ovat huomanneet myös muut ;) Koulutuksessa pidin oikeastaan kaikesta. En osaa erityisesti yhtä asiaa nostaa esille. Kurssin asiat tulen käymään uudelleen ehdottomasti läpi. Niin ihania asioita ne sisälsivät. Olin aina luullut, että nettiopiskelu ei ole minua varten. Mutta huomasin, että se olikin erittäin antoisaa ja hauskaa. Sain omaa tahtiani edetä asioissa. Kiitos koulutuksesta!! Tästä on hyvä jatkaa taas eteenpäin seuraavia kurssejasi :)


- Minna Viljanen


Enkeliaiheesta olin jonkun verran lukenut mutta käytännössä ei aihe ollut tuttua. Höyheniä kyllä olin löytänyt. :) Kun kurssi-ilmoitus osui silmiini vahingossa niin tunsin vaan vahvasti, että tää on se juttu. Tää kurssi muutti elämäni täysin. Olin juuri käymässä läpi vaikeita aikoja ja olin rikki revitty ja ehkä vähän katkerakin. Mutta kurssin ansiosta tajusin mitä oikeasti ansaitsen ja mitä en ansaitse. Oppisin kunnioittamaan itseäni ja huomasin kuinka onnellinen olinkaan. Oppisin nauttimaan elämästäni ja menemään eteenpäin hymyssä suin. <3 Netin kautta opiskelu oli todella mukavaa, että pystyi tämän käymään työn teon ohella ja omassa tahdissa. Kaikinpuolin tämä oli aivan mahtava kurssi!


- Nina Hermansson


Onko tämä sinulle?


Tämä on sinulle JOS:

 • Sinulla on upeita unelmia, mutta et oikein kunnolla tiedä, miten voit onnistua niiden manifestoimisessa 

 • Olet avoin työskentelemään energioiden ja enkeleiden parissa 

 • Olet valmis unelmiisi (tai ainakin työstämään itseäsi valmiuteen)

 • Haluat panostaa tähän aiheeseen ja olet valmis tekemään tarvittavan työn tätä varten

Tämä EI ole sinulle jos:

 • Jäät mieluummin kiinni elämän ongelmiin ja draamoihin, etkä oikeasti halua edes muutosta parempaan

 • Et koe että enkeleiden tai energioiden kanssa työskentely (tai minun!) on sinun juttusi

 • Et ole valmis järjestämään aikaa tälle kurssille (eli et ole valmis panostamaan unelmaasi)

 • Et usko vetovoiman lakiin

Miksi minä? Onko minulla mitään annettavaa sinulle?


Uskon että minulla saattaa olla jollain tavalla kokemusta tuosta elämäntilanteesta, jota sinä ehkä elät. Tiedän miltä tuntuu elää osittain jumissa, niin että joku osa itsessä etsii vielä jotain puuttuvaa palasta.

Hukassa oleminen on ollut minulle ainakin erittäin ikävää. Se on aiheuttanut jatkuvaa stressiä, suorittamista, väsymystä ja niin edelleen. Se on vienyt minut myös erittäin kauas omista unelmistani - sillä vaikka mitä tekisi tuossa tilanteessa (lukisi mitä tahansa kirjoja tai kävisi kursseja), niin se ei olisi tuonut avaimia minun ongelmani ytimeen.

Tiedän myös itse oman elämänkokemukseni kautta, miten omat taivaalliset lahjat voidaan aktivoida omaan käyttöön. En ole itse ollut enkeleiden tai ylipäätään näiden asioiden parissa tekemisissä koko elämääni. Oma sisäinen etsimiseni johti minut enkeleiden luo, sillä vanha elämäntyyli ei tuntunut enää oikealta. Stressaava vanha työ ja ulkoisiin asioihin keskittyminen tuntui hukuttavan minut ikäväntuntuiseen mutaan. Onneksi tuossa elämäntilanteessa enkelit saapuivat elämääni. Ja se avasi silmäni ihan toisenlaiselle elämäntyylille.

Kun löysin enkelit, aloin löytää vastauksia ongelmiini ja sain ohjausta omia unelmiani kohti. Heidän avullaan aktivoin omat henkiset kykyni, aloin tehdä työtä, joka tuntui olevan linjassa elämäntehtäväni kanssa ja monet ihanat unelmat alkoivat toteutua upeasti. Olen opettanut jo monia satoja ihmisiä työskentelemään enkeleiden kanssa ja tiedän todellakin, että sinäkin voit onnistua. Niin moni ihminen on jo nyt onnistunut tässä asiassa. Tämä ei ole vaikeaa tai ihmeellistä, osaan tehdä tästä asiasta aika käytännönläheistä ja helpompaa sinulle. 

En olisi todellakaan tässä ilman enkeleitä.


Enkelit ovat olleet minulle korvaamaton tuki omien unelmien toteuttamisessa, sillä ymmärrän oikein hyvin erilaisia rajoitteita ja pelkoja unelmiin liittyen. Minulle pelkästään omien unelmien tiedostaminen on tuntunut joskus niin vaikealta, että olen vältellyt joitakin unelmiani jopa vuosien ajan (tiedän, aika hassua eikö vaan!). 

Esimerkiksi kun ymmärsin, että minun on jätettävä turvallinen, vakituinen työpaikkani ja alettava tekemään töitä näiden energia-asioiden ja enkeleiden parissa, tuon ison päätöksen tekeminen tuntui erittäin vaikealta. Mietin että mitähän muut ihmiset sanovat, onkohan tuo päätös viisas tai kannattava. Samoihin aikoihin olin juuri saanut kuulla olevani raskaana, meillä oli iso asuntolaina, eikä miehelläni ollut vakituista työtä. Mutta enkelit kannustivat minua luottamaan tähän unelmaan. Kerta toisensa jälkeen he vakuuttivat minut siitä, että tämä päätös on turvallinen. Kun viimeinkin päätin seurata heidän ohjaustaan, kaikki järjestyikin paremmin, kuin edes osasin kuvitella!

Myös muut unelmat ovat toteutuneet upeasti juuri nimenomaan enkeleiden avulla ja ohjauksella, sillä he todellakin tiedostavat helpoimman tien unelmia kohti. Tiedän omasta kokemuksesta niin vahvasti sen, että enkeleiden kanssa työskentely on yksi elämän suurimmista voimaa antavista tekijöistä. Sillä enkeleiltä kuulee aina jumalallisen totuuden ja heidän ohjaukseen voi aina luottaa. Ilman tätä viisautta en tiedä missä olisin!


Miten pääset kurssille mukaan?


1 - Ilmoittaudu mukaan

Klikkaa itsesi ensin maksusivulle, jossa voit täyttää tietosi, valita sopivan maksutavan ja viimeistellä maksun turvallisesti.

2 - Kirjaudu sisään

Saat omat henkilökohtaiset tunnukset heti sähköpostiisi, joilla pääset Runsauden Enkelit kurssisivuille. 

3 - Nauti sisällöstä

Nyt sinulla on IKUINEN pääsy kurssin suljetulle sivulle, eli pääset nauttimaan sisällöstä ja voit edetä materiaaleissa omassa tahdissasi! 

Voi harmi - olet myöhässä

ilmoittautuminen sulkeutunut

Voit liittyä alapuolelta odotuslistalle ja kuulla koska kurssi avautuu jälleen saataville.


Kysyttävää?
Minullahan on vastauksia!


Kysymys: Mitä unelmia voin keskittyä manifestoimaan enkeleiden avulla?

Vastaus: Enkelit rakastavat sinun auttamistasi ihan missä tahansa asioissa (raha-asioista työasioihin, henkiseen kehitykseesi, fyysiseen kehoosi, ihmissuhteisiin ja vaikkapa seksuaalisuuteen - kyllä, he voivat todellakin auttaa tuossakin!). He haluavat että sinä nautit elämästäsi yhä enemmän, sillä oma ilosi luo kaikista parhaiten valoa muidenkin elämään. 

Sinun oma unelmasi voi olla siis ihan mitä tahansa! Vaikkapa joku materialistinen tavoite (vaikkapa uusi talo, työpaikka tai rahasumma) - kunhan se tuntuu vain sinusta oikealle tässä hetkessä. Mikä unelmasi onkaan - enkelit osaavat kyllä auttaa ja tukea sinua sen toteutumisessa. Jokainen unelma on tärkeä, jos se tuntuu tärkeältä omassa sydämessä.


Kysymys: Tämä aihe on minulle aika uusi, voinko silti onnistua?

Vastaus: Sinun ei tarvitse tietää näistä asioista juuri mitään, että voit onnistua. Tärkeintä on se, että sinulla on halu työskennellä näiden aiheiden parissa (enkeleiden ja omien unelmiesi), sillä silloin olet avoin vastaanottamaan ihania asioita näihin liittyen. 

Kurssi on rakennettu juuri sinun omaa oppimistasi varten, joten mitään valmiita tietoja tai taitoja ei vaadita. Eihän kurssille olisikaan mitään järkeä tulla, jos jo tietäisit näistä kaiken! Olen koonnut perusasioista erillisen lyhyen osion (jos esimerkiksi energiat tai enkelit ovat aiheena hieman outoja sinulle toistaiseksi). Lisäksi sinulla on mahdollisuus aina kysyä kysymyksiä, jos joku asia vaikuttaa epäselvältä. Näin saat varmasti juuri sen tiedon, jota tarvitset omiin unelmiisi liittyen.


Kysymys: Miten Runsauden Enkelit koulu eroaa Runsauden Jumalatar Akatemiasta?

Vastaus: Nämä kummatkin ihanat palvelut keskittyvät manifestointiin, eli unelmien luomiseen. Runsauden Enkelit koulu on kuitenkin hieman erilainen, kuin ?Akatemia. Olen saanut yhteydenottoja ihmisiltä, jotka haluaisivat tulla mukaan Akatemiaan, mutta heillä ei ole ollut varaa tähän palveluun, tai he olisivat kiinnostuneita lyhyemmästä palvelusta. Sen vuoksi aloin luomaan palvelua, joka olisi helpommin monien ihmisten saatavilla. Siitä syntyi Runsauden Enkelit koulu (on ollut aikaisemmin saatavilla nimellä Manifestointikoulu).

Runsauden Enkelit koulu on keskittynyt enkeleiden kanssa manifestointiin, kun taas Akatemia keskittyy enemmänkin vielä isompaan muutokseen omissa energioissa. Tämän kurssin tavoitteena on tehdä manifestoimisesta hauskempaa ja helpompaa enkeleiden avustuksella ja se opettaa sinua työskentelemään tehokkaammin enkeleiden kanssa, niin että voit luoda taianomaisemmin unelmiasi todeksi. Runsauden Enkelit koulu on lyhyempi ja tiiviimpi kurssi unelmien toteuttamiseen, jossa enkelit ovat erittäin vahvasti mukana!


Kysymys: Paljonko aikaa kurssin suorittaminen vie?

Vastaus: Tiedän että olet varmasti jo valmiiksi aika kiireinen. Sen vuoksi olenkin rakentanut tämän kurssin mahdollisimman lyhyeksi ja tehokkaaksi. Materiaalit on jaettu helposti läpikäytäviin osioihin, niin että voit oppia mukavasti askel kerrallaan. Saat ikuisen pääsyn kurssimateriaaliin, joten sinulla ei ole mitään kiirettä edetä tässä aiheessa. Voit mennä eteenpäin juuri siinä tahdissa, mikä tuntuu oikealta sinun elämäntilanteeseen. 

Toivon tietenkin, että pysyisit mukana kurssin ilmestymisaikataulussa (katso tarkempi aikataulu ylempää), sillä sitä kautta saat tästä kokonaisuudesta parhaimman hyödyn irti. Jos sinusta tuntuu kuitenkin siltä, että tämä ei ole omaan elämäntilanteeseesi sopiva aikataulu, niin voit ottaa kurssille juuri sen ajan, mikä tuntuu sinusta oikealta.


Kysymys: Minulla ei ole mitään kokemusta enkeleiden kanssa työskentelystä. Voinko silti osallistua mukaan?

Vastaus: Et tarvitse oikeastaan mitään tiettyjä tietoja tai taitoja, että voisit onnistua kurssin avulla. Kunhan olet avoin oppimaan uutta ja sinusta tuntuu, että enkelit ja energioiden parissa työskentely tuntuu sinulle sopivilta - niin se riittää. Kurssisivulla on sinulle vielä erillinen osio näihin perusasioihin liittyen, eli mikäli sinusta tuntuu siltä, että enkelit ovat sinulle täysin uusi ja toistaiseksi vielä tuntematon aihe - niin opit kaiken tärkeän tähän liittyen. Muista että sinulla on mahdollisuus kysyä vielä kysymyksiä Hennalta kurssin edetessä, niin saat varmasti kaiken tuen, vaikka aiheet olisivatkin sinulle uusia.


Kysymys: Voiko koulutuksen maksaa osamaksuna?

Vastaus: Maksutapana on Checkout Finland, jonka kautta sinulla on mahdollista valita myös osamaksu. Checkoutin kautta voit maksaa maksukortilla, verkkopankkitunnuksilla tai seuraavilla osamaksuvaihtoehdoilla (näistä lisätietoa ilmoittautumissivulla): Collector, Mash (entinen Euroloan, suomalainen rahoitusalan yritys), Jousto tai SveaWebpay.


Kysymys: En ole Facebookissa mukana, haittaako se onnistumistani?

Vastaus: Facebook ei ole välttämättä kaikille sopiva ja mieluinen paikka, mutta se ei haittaa! Kuukausittaiset videovastaukset ladataan myös kurssisivullemme, eli voit nähdä ne myös sieltä. Sinun on myös mahdollista kommentoida kurssiosioita suoraan kurssisivullemme.


Kysymys: Voinko minä oikeasti onnistua unelmissani tämän kurssin avulla?

Vastaus: Sinä osaat jo nyt nämä asiat jollain tavalla. Manifestoit jotain asioita elämääsi. Eri asia on sitten taas se, oletko niihin tyytyväinen. Tämä ei ole siis lopulta mitenkään erikoista tai ihmeellistä! Enkeleiden kanssa työskenneltäessä näistä asioista tulee hauskoja ja yksinkertaisia. Uskon hyvin vahvasti kyllä siihen, että sinäkin onnistut tässä asiassa, kun olet avoin oppimaan ja ottamaan apua vastaan enkeleiltä. 

Koko kurssi on rakennettu myös manifestointiin liittyvien universaalien lakien mukaisesti. Eli periaatteessa jos laitat itsesi täysillä likoon, sinulla ei ole muuta mahdollisuutta, kuin onnistua! Valitettavasti en kuitenkaan voi luvata sinulle mitään tiettyjä tuloksia (vaikka haluaisin), sillä tiedät varmasti itsekin, että olet vastuussa itse omasta onnistumisestasi. Uskon kuitenkin vahvasti siihen, että onnistut kun käytät näitä kursseilla olevia vinkkejä!


Hinta ja maksutavat


Voi harmi - ilmoittautuminen on sulkeutunut!

(tarjolla myös osamaksu)

Tarjolla olevat maksutavat:

 • Verkkopankkimaksu
 • Maksukortit
 • Osamaksu (Checkout Finlandin osamaksut, lue lisää ilmoittautumissivuilta)

Saat kaiken tämän:

 • 6 upeaa koulutusmoduulia
 • 4 bonusmateriaalia
 • Ikuisen pääsyn materiaaliin

Voit liittyä alapuolelta odotuslistalle ja kuulla koska kurssi avautuu jälleen saataville.

© Valonpolku 2018   I    Ota yhteyttä  I  Tietosuoja

MENU