Arkkienkeleiden energiahoito

19.00 sis alv 24%

Kuvaus

Tässä visualisaatiossa matkustat arkkienkelien luokse parannustemppeliin nauttimaan heidän hoivaavasta energiastaan. Hoidossa pääset rauhoittumaan ja kylpemään korkeavärähteisissä energioissa, jossa arkkienkelit parantavat kehoasi ja koko energiakenttääsi täyttäen sinut vahvemmin rakkaudella ja valolla. Voit kuunnella tätä visualisaatiota milloin haluat, joka kerran jälkeen enkeleiden valoa ja rakkautta siirtyy sinuun enemmän.

Enkelit ovat hyvin upeita parantajia ja heidän hoitonsa vaikuttaakin meihin erittäin hyvin. Tässä visualisaatiossa sinua on hoitamassa arkkienkeli Mikael, Rafael, Gabriel, Uriel, Zadkiel, Samuel ja Metatron. Jokainen heistä täyttää sinut omalla energiallaan ja he antavat sinulle oman valon siunauksensa.

Äänitteen kesto on noin 40 minuuttia ja se on mp3 -muodossa. Kun tilaus on maksettu ja vahvistettu, saat automaattisesti äänitteen omaan sähköpostiisi heti tilaamisen jälkeen.
HUOM! Ostamisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Siinä on linkki, jonka kautta pääset lataamaan visualisaation omalle koneellesi. Linkki ei välttämättä toimi kunnollisesti esimerkiksi puhelimen/tabletin kautta. Lataa siis tiedosto ensin tietokoneelle ja sieltä voit sitten tarvittaessa siirtää äänitteen esimerkiksi puhelimeesi tai tablettiin, jos haluat kuunnella näitä tällaiselta laitteelta.
>