Arkkienkeli Mikaelin voimaannuttava energiahoito

17.00 sis alv 24%

Kuvaus

Tässä visualisaatiossa pääset arkkienkeli Mikaelin ihanaan voimaannuttavaan energiakylpyyn. Ensimmäiseksi Mikael katkaisee kaikki tarpeettomat sidokset sinusta ja täyttää aurasi sen jälkeen omalla voimallisella energiallaan. Rohkeus, itseluottamus ja rakkaus sinussa kasvaa Mikaelin avun myötä, kun päästät vanhasta irti. Vahvistat tämän lisäksi yhteyttäsi oman sielusi viisauteen ja siihen jumalalliseen voimaan, mikä sinussakin virtaa. Kun tarpeettomat pelot ja esteet sinusta on poistettu, sinun on mahdollista kokea oma ainutlaatuinen valosi ja voimasi ja sallia sen tulla vahvemmin esille omassa elämässäsi. Kun sinulla on arkkienkeli Mikael apunasi vieläkin vahvemmin elämässäsi, sinun on helppo yhdistyä tuohon voimaan sinussa, jonka avulla voit helpommin toteuttaa unelmasi ja luottaen elää elämääsi.

Äänitteen kesto on noin reilu 20 minuuttia ja se on mp3 -muodossa. Kun tilaus on maksettu ja vahvistettu, saat automaattisesti äänitteen omaan sähköpostiisi samantien tilaamisen jälkeen.

HUOM! Ostamisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Sähköpostiviestissä on linkki, jonka kautta pääset lataamaan visualisaation omalle koneellesi. Linkki ei välttämättä toimi kunnollisesti esimerkiksi puhelimen/tabletin kautta, jos yrität kuunnella sitä suoraan näiltä laitteilta linkin kautta. Lataa siis tiedosto ensin tietokoneellesi ja sieltä voit sitten tarvittaessa siirtää äänitteen esimerkiksi puhelimeesi tai tablettiin, jos haluat kuunnella sitä tällaiselta laitteelta.
>