Matka Kultaiselle Atlantikselle

17.00 sis alv 24%

Kuvaus

Kultainen Atlantis oli ihmeellinen aikakausi, jolloin saimme elää suuressa rakkaudessa, valossa ja ilossa. Tässä visualisaatiossa matkaat Kultaisen Atlantiksen aikaan entiseen elämääsi. Pääset nauttimaan Atlantiksen korkeavärähteisistä energioista ja tutustut Atlantislaisten elämäntapaan ja entiseen elämääsi siellä. Näin voit oppia itsestäsi, osaamisestasi ja elämäntehtävästäsi uusia puolia, kun tutustut itseesi tällä aikakaudella. Pääset myös tapaamaan Kultaisen Atlantiksen papittaren, joka ohjaa sinua Atlantiksella eteenpäin kohtaamaan juuri ne asiat, jotka sinä sisimmässäsi haluat kokea tällä matkalla. Voit pyytää tältä matkalta jotain mikä on sinulle juuri nyt tärkeää – vastaanottaa viisautta, korkeampaa näkemystä johonkin tilanteeseen, tai vaikkapa parannusta. Kultaisen Atlantiksen papitar ohjaa sinut juuri siihen hetkeen ja energiaan, mikä vahvistaa polkuasi tässä hetkessä.

Äänitteen kesto on reilu 20 minuuttia ja se on mp3 -muodossa. Kun tilaus on maksettu ja vahvistettu, saat automaattisesti äänitteen omaan sähköpostiisi heti tilaamisen jälkeen.
HUOM! Ostamisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Sähköpostiviestissä on linkki, jonka kautta pääset lataamaan visualisaation omalle koneellesi. Linkki ei välttämättä toimi kunnollisesti esimerkiksi puhelimen/tabletin kautta, jos yrität kuunnella sitä suoraan näiltä laitteilta linkin kautta. Lataa siis tiedosto ensin tietokoneellesi ja sieltä voit sitten tarvittaessa siirtää äänitteen esimerkiksi puhelimeesi tai tablettiin, jos haluat kuunnella sitä tällaiselta laitteelta.
>