Omien lahjojen löytäminen

17.00 sis alv 24%

Kuvaus

Tässä visualisaatiossa matkustat arkkienkeli Gabrielin avustuksella sielusi viisauden tasolle, jossa pääset tutustumaan omiin lahjoihisi ja jumalallisiin ominaisuuksiisi entistä tarkemmin. Näin pääset selville omasta osaamisestasi, luovuudestasi ja vahvuuksistasi vieläkin vahvemmin ja voit sen avulla luoda elämästäsi vieläkin enemmän sellaisen, mistä voit nauttia kaikilla tasoilla ja luoda hyvää maailmaan. Samalla yhteytesi omaan korkeimpaan itseesi vahvistuu.

Äänitteen kesto on noin 20 minuuttia ja se on mp3 -muodossa. Kun tilaus on maksettu ja vahvistettu, saat automaattisesti äänitteen omaan sähköpostiisi samantien tilaamisen jälkeen.

HUOM! Ostamisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Sähköpostiviestissä on linkki, jonka kautta pääset lataamaan visualisaation omalle koneellesi. Linkki ei välttämättä toimi kunnollisesti esimerkiksi puhelimen/tabletin kautta, jos yrität kuunnella sitä suoraan näiltä laitteilta linkin kautta. Lataa siis tiedosto ensin tietokoneellesi ja sieltä voit sitten tarvittaessa siirtää äänitteen esimerkiksi puhelimeesi tai tablettiin, jos haluat kuunnella sitä tällaiselta laitteelta.
>