Omiin enkeleihin tutustuminen

17.00 sis alv 24%

Kuvaus

Tässä visualisaatiossa matkustat enkeleiden valtakuntaan ja pääset tapaamaan omia enkeleitäsi. Tutustut omiin enkeleihisi ja voit kuunnella mitä viestejä heillä on sinulle tähän hetkeen. Jos mielessäsi on jotain kysymyksiä, niin voit pyytää enkeleitäsi tuomaan sinulle opastusta ja vastauksia niihin. Voit tehdä tämän visualisaatiomatkan niin usein kuin haluat – joka kerta voit tutustua enkelimaailmaan vieläkin vahvemmin, tai kysyä neuvoa johonkin mielessäsi olevaan asiaan. Visualisaatio auttaa sinua vahvistamaan yhteyksiäsi enkeleihin.

Äänitteen kesto on noin 20 minuuttia ja se on mp3 -muodossa. Kun tilaus on maksettu ja vahvistettu, saat automaattisesti äänitteen omaan sähköpostiisi samantien tilaamisen jälkeen.

HUOM! Ostamisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Sähköpostiviestissä on linkki, jonka kautta pääset lataamaan visualisaation omalle koneellesi. Linkki ei välttämättä toimi kunnollisesti esimerkiksi puhelimen/tabletin kautta, jos yrität kuunnella sitä suoraan näiltä laitteilta linkin kautta. Lataa siis tiedosto ensin tietokoneellesi ja sieltä voit sitten tarvittaessa siirtää äänitteen esimerkiksi puhelimeesi tai tablettiin, jos haluat kuunnella sitä tällaiselta laitteelta.
>