Yksisarviseen tutustuminen

17.00 sis alv 24%

Kuvaus

Tässä visualisaatiossa matkustat tapaamaan oman yksisarvistesi ja pääset nauttimaan hänen ihanasta, korkeavärähteisestä energiastaan. Vahvistat yhteyttäsi yksisarviseesi, jonka avulla sinun on mahdollista aistia hänet jatkossakin helpommin. Saat ohjausta sekä viestejä omalle polullesi ja voit vastaanottaa esimerkiksi yksisarvisesi nimen, tai kysyä häneltä muuten ohjausta omaan elämäntilanteeseesi. Yksisarvisesi auttaa myös sinun toivettasi manifestoitumaan ja välittää korkeavärähteistä energiaansa tätä tavoitetta kohti.

Äänitteen kesto on noin 20 minuuttia ja se on mp3 -muodossa. Kun tilaus on maksettu ja vahvistettu, saat automaattisesti äänitteen omaan sähköpostiisi heti tilaamisen jälkeen.
HUOM! Ostamisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Sähköpostiviestissä on linkki, jonka kautta pääset lataamaan visualisaation omalle koneellesi. Linkki ei välttämättä toimi kunnollisesti esimerkiksi puhelimen/tabletin kautta, jos yrität kuunnella sitä suoraan näiltä laitteilta linkin kautta. Lataa siis tiedosto ensin tietokoneellesi ja sieltä voit sitten tarvittaessa siirtää äänitteen esimerkiksi puhelimeesi tai tablettiin, jos haluat kuunnella sitä tällaiselta laitteelta.
>