Ole valmis siirtymään uuteen. Tunne helpotusta siitä, että olet täysin vapaa juuri nyt ja tunne kiitollisuutta siitä, että universumi on tuomassa luoksesi ihania asioita, jotka tekevät sinusta onnellisen.

Sinä pystyt mihin vain. Jos rajoittavat näkemykset valtaavat mielesi, tunne helpotusta siitä, että tämä näkemys ei ole totta. Uskalla avautua yhä korkeammalle näkemykselle itsesi kohdalla.

Syvennä luottamuksen tunnettasi juuri nyt. Avaa itseäsi yhä vahvemmin sille näkemykselle, missä uskot kaikkien kokemusten ja tilanteiden palvelevan sinun parastasi juuri nyt. Näe elämäsi sydämesi kiitollisuudella.

Kaikki on hyvin juuri nyt. Kun opit päästämään irti mielesi analysoinnista ja huolehtimisesta, voit ymmärtää että kaikki on lopulta täydellistä juuri tällä hetkellä. Mielesi murehtii, mutta sielusi tietää että kaikki on hyvin ja sinua kannatellaan jokaisena hetkenä.

Et ole yksin. Muista että taivaallista apua on aina saatavillasi. Sinun tehtäväsi on vain tiedostaa mihin sitä tarvitset, kutsua sitä luoksesi ja ottaa vastaan. Miten voisit tehdä tätä yhä enemmän ja useammin?

Elämäsi tilanteet eivät ole yleensä niin monimutkaisia, kuin saatat itse ajatella. Pyydä enkeleiltä selkeää taivaallista ohjausta ja näkemystä niihin asioihin, jotka tuntuvat tällä hetkellä hieman ongelmallisilta. Pyydä heitä näyttämään sinulle selkeys, siunaukset ja mahdollisuudet tässä tilanteessa.

Ole valmis siirtymään eteenpäin ja jättämään vanha taaksepäin. Pyydä enkeleiltä vahvistusta ja tukea tähän muutokseen, niin se voi tapahtua helposti ja taianomaisesti.

Muista elää sydämesi keveydestä ja leikkimielisyydestä. Mitä näkisit elämässäsi, jos katsoisit sitä ja itseäsi sydämesi rakastavin silmin?

Kutsu ilon energiaa päivääsi juuri nyt. Pyydä ilon enkeleitä täyttämään sinut ja koko tuleva päiväsi ilon energialla.

Ole hieman lempeämpi itseäsi kohtaan. Hymyile itsellesi ja anna itsellesi ihana energeettinen rakkaudellinen halaus!

Päästä irti peloistasi. Ojenna ne enkeleille ja pyydä heitä puhdistamaan ne sinusta aivan täysin ja kokonaan sekä täyttämään sinut jälleen ilolla, huumorilla ja keveydellä.

Muista kuunnella ilon ääntä elämässäsi. Mitä ilo ohjaa sinua tekemään elämässäsi juuri nyt?